Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44684469447044714472
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    anlatmaya gerek yok 52 cm kol natürel...

• Mishakal kullanıcısına yanıt
    ağlayam oy alam

evrimi bilmesek serin hikaye biraderim...
  • Musashi-R kullanıcısına yanıt
    O kadar leş bir kadın ki haklı olduğu yasin olayında bile hemen konseyde yasinim yapmaz öyle şey tavrı takındı sırf adada 2-3 hafta fazla kalayım sms sömüreyim diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde 0 realityle yarışmayı götüren ruhsuz cornettocu barış ı diğer yarışmacıların zorla reality nin içine sokması gerçeği var.dondurma linci, sürekli uyuma linci, sürekli coconut yeme linci,yasinin otoritesinin sarsıldığını düşünüp barışa sallaması,evrimin sakatlık linci, sercanın küfür linci vs.vs uzar gider. Konseyde bile derdini anlatırken acunun yardım ettiği adama sağolsun diğer yarışmacılar ısrarla işin reality kısmına sokarak çanak tutuyorlar.

• Ardahan denen adam bu haftada potaya girmezse kapatsınlar gitsinler survivor ı

• günaydın

• Beyler konseyi izleyemedim sercan ne dedi yasin yine özür mü diledi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hail Hydra

Beyler konseyi izleyemedim sercan ne dedi yasin yine özür mü diledi
    hocam sercan, yasin sürekli şöyle böyle anlattıyordu yasini acur bey yasini sakin olduğu için tebrik edip başkana yasine baktığı için azar çekti
    yasin her hafta oldugu gibi tehtitlerine devam ediyor döverim seni sercan, diskalifiye olamsa bak nabıyorum seni, bu yeni fragmanda yine diskalifiye olcam tehtitleri... sonra konseyde çıkıyort acur yasini tebrik ediyor. başkan konuşurken yasin güldü diye başikan kafasını çeviriyor niye oraya bakıyorsuhn bana bak diyor sonra sercana adam dedi diye acur gülerek başkanın konuşması ile dalga geçiyor
    özetle konseyi izleyin survivor dan biraz daha soğuyun, acur u biraz daha tanıyın ki seney e gelip bu boktan programı yada acurun herhangi bir işini bir daha izlemeiyn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 8 Haziran 2020; 9:28:32 >

• Madem her şey yoluna girmeye başladı, 1-2 tane düzgün su parkuru koy artık, Acun efendi. Deniz oyunları geri gelsin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Evrim niye itici geliyor

Çünkü program başından beri aynı gözle bakıyorsunuz

Mesela matara ve bugün yaşanan atlet olayı

Evrim yüzde 1 milyon haklı

Matara olayında Evrim onlar kazanmasın biz kazanalım diyor Barış sen ünlüleri kıskanıyorsun diyor

Zaten Evrim kıskanma lafını duyunca deliriyor üstüne üstlük yarışı kaybetmiş

Evrim hepimizin söylediğini söylüyor yemek ödülü olunca koşa koşa oynarsın, adaya koşa koşa gidersin diyor

Sakat Barış kaptanlık oyununda sayısız oyuna çıktı yok hız parkuruymuş ya bırak parkur ne fark eder ne malum hız parkurunda ayağın kayıp omzunun üstüne düşmeyeceğin

Bugün sakat Barış koskoca atış masasını elleriyle kaldırdı. O zaman sakat değilmiydi ?

Bariz oyun seçiyor adada yan gelip yatıyor kokonatları bitiriyor bunu bütün yarışmacılar söylüyor

SMS'i güçlü diye dokunulumazlıkta kasmıyor kafasına göre takılıyor

Gelelim bugün oyuna Evrim efendi efendi gidiyor parkur başına

Barış kızdırmak ve alay amaçlı önce önce şu parkuru bitir diyor Evrim Survivor'da hangi atlet şampiyon olmuş diyor

Konseyde Evrim olayı salağa anlatır gibi anlatıyor Acun Barış'a söz veriyor ne diyosun Evrim'in bu konuşmaları hakkında diye

2 mırın kırın ediyor sonra ben sakatım demeye devam ediyor kısaca cevap veremiyor adam bile kabul ediyor haksız olduğunu hala sosyal medyada Evrim linçleniyor
    https://twitter.com/i/status/1269731498762145792

Evrim vallahi billahi az bile yapıyor.

Alıntıları Göster
    barış yiyecek tabi adam aç. evrim adının yazılması yasak olan dokunulmazlıklarda AJIM AAAAJ diye bağırıyordu. yani umursamıyordu dokunulmazlığı. barışın da dokunulmazlığı umursamaması normal. evrimin haklı olduğu bir konu yok.

• AÇIYORUMMMM AÇIYORUMMM AÇMALI MIYIMMMMMM AÇMAMI İSTER MİSİNİZZZZ AÇIYORUMM AÇÇÇÇÇ TIMMMMMMMM

AKŞAM SPOILER:

HOSE MORİNYO SECO'S TEAM EZZ WIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palmiyeyitaşımıyorum -- 8 Haziran 2020; 10:48:8 >

• blackflower B kullanıcısına yanıt
    bunu okuyan var mı

paragrafın da bi sınırı var

• palmiyeyitaşımıyorum P kullanıcısına yanıt
    Hocam kırmızıyı seven biri olarak Başkandan iyi matador olurmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

barış yiyecek tabi adam aç. evrim adının yazılması yasak olan dokunulmazlıklarda AJIM AAAAJ diye bağırıyordu. yani umursamıyordu dokunulmazlığı. barışın da dokunulmazlığı umursamaması normal. evrimin haklı olduğu bir konu yok.

Alıntıları Göster
    Barış hep aç hocam millet bıktı artık

Sercan oyuna çıkarken kazanırsan ne istersen iste benden diyor Berkan onun isteklerine ada şartlarında yetişemeyiz diyor

Yunus Emre adada kokonat bırakmadın diyor

Bu kadar insan yalan söylüyor olamaz herhalde

Adam parkura göre oyuna çıkıyor bildiğin bunu görmemek için saf olmak lazım 2 gün önce dokunulmazlığa çıkan adam dün sakatım diyerek çıkmıyor evet bir sakatlığı vardır elbette ama oyun oynamasına engel değil bence karşı takım oyuna çıksın demekte haklı dokunulmazlık oyunu bu kaptanlık oyununda yarış,sembol oyununda yarış,1 gün önceki dokunulmazlık oyununda yarış ama dün sakatım demek olacak iş mi ?

Yanlışa yanlış demeyi bilin Barış'ın yaptığı birçok hata var aslında ama çok iyi mağdura yattığı için izleyiciyi iyi kandırıyor.

• Ben ne dedim ki saten abi ne dedim ben
    Ağzımı açmıyor daha ben sana

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    papatya gitmezse bitsin sovrealiti. adam abim milli takim yalarım yutarımdan bıkkınlık geldi.
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Dondurmacıyı sevmem ama dün nerde sakatım diyip oynamadı. Gayet 3 maça çıktı kaybetti mi kaybetti. Zaten doktor insiyatife bırakmış fakat benim anladığım kadarıyla rakip takıma da hak geçmesin diye sormuşlar. İtiraz edince oynamak mecburiyetinde kalmış. Şuan kortizon iğnesi oluyor diye biliyorum. Zaten baya kilo almış. Sakat veya değil ama dondurmacı için bu sakatlık+kilo artışı ile gelen performans düşüşü ile son bölümler artık survivorda bugünün fragmanında yine ardahandan en az 20-30 metre fark yediği görünüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Dondurmacıyı sevmem ama dün nerde sakatım diyip oynamadı. Gayet 3 maça çıktı kaybetti mi kaybetti. Zaten doktor insiyatife bırakmış fakat benim anladığım kadarıyla rakip takıma da hak geçmesin diye sormuşlar. İtiraz edince oynamak mecburiyetinde kalmış. Şuan kortizon iğnesi oluyor diye biliyorum. Zaten baya kilo almış. Sakat veya değil ama dondurmacı için bu sakatlık+kilo artışı ile gelen performans düşüşü ile son bölümler artık survivorda bugünün fragmanında yine ardahandan en az 20-30 metre fark yediği görünüyordu.
    Çıkmak istememiş rakip takım çıksın deyince çıkmak zorunda kalmış onu diyorum

Sakat adam iyileşene kadar hiçbir oyuna çıkmaz ben bunu sadece bu sene Mert ve Barış'ta gördüm

• Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    İyide doktor bazen kendi şahsına bırakıyor. Oynadığı parkurda omzunu fazla kullanmayacaksın bence oyna demiş ve o da oynamış. Ama ilk dokunulmazlık oyununda tırmanmalı parkur için neden direkt yasak koymayıp rakibin insiyatifine bırakmışlar onu anlamadım birtek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 8 Haziran 2020; 11:37:35 >
  • 
Sayfa: önceki 44684469447044714472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.