Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44674468446944704471
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    bugun evrim kezbaninin inadina barisi desteklecek cok kisi var. oyunda kaplumbaga dedim konseyde evrim sayesinde yine baris diyorum

bu arada karsit gorusleri maldir odur budur diye yargilamak kimsenin haddi degil kankam. yunus veledini destekleyen gerizekalidir desem guzel mi olur ? twitterda dolanan mma maci var. yoldan gecen herhangi biri dovebilir yumurcak yunusu. o yuzden saygi duymak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodMan4

Sahra mı evrim mi arada şüpheye düşüyorum

Alıntıları Göster
    +1 hocam. sahra çingene idi itici ama böyle ayak oyunlarını yapmazdı en azından evrim gibi.
  • Herkes Evrim'in eleneceğine nasıl bu kadar emin anlamadım kıza 1 aydır neredeyse sms atılmıyor ve kızın hatrı sayılır bir fan kitlesi var

110 bin kişilik instagram sayfası bence az değil:

Sadece şu twitter sayfasından 1000 sms atılmış :https://twitter.com/tvgundemi1?s=09

Daha bunun gibi twitter da ve facebookta binlerce üyeli sayfalar gördüm

Ben yine söylüyorum Evrim'in en az bi 2 haftası daha var

Fav almak için Evrim'e saydıran etkileşim delisi tiplere bakıpta elenir zannediyor millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 8 Haziran 2020; 1:55:7 >

• barış omzundan sakatmış, bende omuzumu incitmiş halen acısını çeken biriyim. hiç bir şekilde eskisi gibi olmuyor ama yinede ağırlık çalışıp daha acısız kullanmayı kolaylaştırıyorum. her ne kadar sevmesemde empati kuruyorum barışla.

• dikkat ettim acur artığı yine reise laf sokuyor. geçen yediği o laflar öyle acıtmış ki o kadar belli oluyor ki. bu kuyruk acısı bin sene geçmez, reis abi dediği için saygı duyuyor gerektiğinde lafı gediğine koyar..

• Slow down bro.Burda yazılanları ciddiye alma :)
  • Gelen geçen Yasin'e sataşıyor üzülüyorum adama lan
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Ben evrim elenmez diyorum bu hafta.Cemal ve Nisanın tercihine göre Ardahan veya Yasin elenir.Bence de Evrim son 8 yapar.Hatta potaya göre son 7 de yapabilir.Ama son 6 a kesinlikle kalamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 8 Haziran 2020; 2:13:33 >
  • Sercan için tehlike çanları çalıyor gibi. SMS'te şov yaparım diyenler eleniyor genelde
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Yunus Emre bile sempatik gelmeye başladı izleyicilere ama Evrim aynı iticilikle devam ediyor.

Şu saatten sonra “has gönüllüler” den birisi olacağına Sercan veya Yunus Emre’nin şampiyon olmasına sevinirim.

Has gönüllülerden de sadece Nisa’nın kalmasına şaşırmam. Kıza o kadar şımarık,torpilli dedim ama helal olsun ikiyüzlülük yapmadı.

Bu hafta Cemal’in ne kadar sinsi olduğunu sonunda izleyiciler anladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Ben evrim elenmez diyorum bu hafta.Cemal ve Nisanın tercihine göre Ardahan veya Yasin elenir.Bence de Evrim son 8 yapar.Hatta potaya göre son 7 de yapabilir.Ama son 6 a kesinlikle kalamaz.
    Bence bu hafta Evrim ya 2. oldu yada 3.

Zaten panoramada Semih ve Sema bu tarz konuşmalar yaptı Evrim hakkında hatta semih 1. olursa şaşırmayın dedi ama zannetmiyorum tabi 1. olabileceğini ama 2. olması yüksek ihtimal

Evrim'e bu hafta çok sms atıldı yani elenirse büyük süpriz olur benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Yunus Emre bile sempatik gelmeye başladı izleyicilere ama Evrim aynı iticilikle devam ediyor.

Şu saatten sonra “has gönüllüler” den birisi olacağına Sercan veya Yunus Emre’nin şampiyon olmasına sevinirim.

Has gönüllülerden de sadece Nisa’nın kalmasına şaşırmam. Kıza o kadar şımarık,torpilli dedim ama helal olsun ikiyüzlülük yapmadı.

Bu hafta Cemal’in ne kadar sinsi olduğunu sonunda izleyiciler anladı.
    Evrim niye itici geliyor

Çünkü program başından beri aynı gözle bakıyorsunuz

Mesela matara ve bugün yaşanan atlet olayı

Evrim yüzde 1 milyon haklı

Matara olayında Evrim onlar kazanmasın biz kazanalım diyor Barış sen ünlüleri kıskanıyorsun diyor

Zaten Evrim kıskanma lafını duyunca deliriyor üstüne üstlük yarışı kaybetmiş

Evrim hepimizin söylediğini söylüyor yemek ödülü olunca koşa koşa oynarsın, adaya koşa koşa gidersin diyor

Sakat Barış kaptanlık oyununda sayısız oyuna çıktı yok hız parkuruymuş ya bırak parkur ne fark eder ne malum hız parkurunda ayağın kayıp omzunun üstüne düşmeyeceğin

Bugün sakat Barış koskoca atış masasını elleriyle kaldırdı. O zaman sakat değilmiydi ?

Bariz oyun seçiyor adada yan gelip yatıyor kokonatları bitiriyor bunu bütün yarışmacılar söylüyor

SMS'i güçlü diye dokunulumazlıkta kasmıyor kafasına göre takılıyor

Gelelim bugün oyuna Evrim efendi efendi gidiyor parkur başına

Barış kızdırmak ve alay amaçlı önce önce şu parkuru bitir diyor Evrim Survivor'da hangi atlet şampiyon olmuş diyor

Konseyde Evrim olayı salağa anlatır gibi anlatıyor Acun Barış'a söz veriyor ne diyosun Evrim'in bu konuşmaları hakkında diye

2 mırın kırın ediyor sonra ben sakatım demeye devam ediyor kısaca cevap veremiyor adam bile kabul ediyor haksız olduğunu hala sosyal medyada Evrim linçleniyor
    https://twitter.com/i/status/1269731498762145792

Evrim vallahi billahi az bile yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Bence bu hafta Evrim ya 2. oldu yada 3.

Zaten panoramada Semih ve Sema bu tarz konuşmalar yaptı Evrim hakkında hatta semih 1. olursa şaşırmayın dedi ama zannetmiyorum tabi 1. olabileceğini ama 2. olması yüksek ihtimal

Evrim'e bu hafta çok sms atıldı yani elenirse büyük süpriz olur benim için

Alıntıları Göster
    Evrim'in elenmesine daha var son 6 belirlenirken adaya veda edebilir.

Bence bu sene en büyük oy potansiyeli olan yarışmacılar

Barış
    Cemal
    Nisa
    Aycan
    Mert derdim.

Ama gel gelelim Yunus Emre Aycan ve Mert'i eledi. Aycan ve Mert sürekli 1 ve 2. olan isimlerdi.

Evrim bu hafta elenmez 1,5 aydır oy kullanılmıyor Evrim'e.

Ama ölüm potasına düşerse elenebilir.

Ayrıca burada çingene, varoş diyolar ben belki ilk defa bu kadar sinirlendiğim için Barış'a dondurmacı yazayım mı yazmayayım mı diye ikilemde kalmıştım.

Yazık günah.

• Adanın en dobrası, en yüzüne karşı söyleyen kişi Evrim'dir.

Hiç lafını esirgemez.

Mağduru oynamaz.

Bu kız başından beri mağduru oynasa şimdi Kıbrıs 2'li final koltuğuna otururdu.

Reality Show bunda, perfonmans bunda, hadi Barış'ın yaptığı gibi mağduru oynasaydı keşke.
    Yunus Emre kesin Ardahan ve Yasin i geçer diyorum Evrim i de geçmesi lazım normal şartlarda ama Evrim in kitleyi tam kestiremiyorum

Adam sakatlık olayının cevabını güzelce vermiş, “cevap bile veremiyor” diyorsun.

Aynı gözle bakan sensin.

Evrim’in yarışmanın başından bu yana bir tane haklı olduğu olay yoktur. Yoktur diyorum çünkü,haklı olayını bile ertesi gün yanar dönerliğiyle haksız duruma getirmiştir.

Bir söylediği diğerini tutmuyor ve sen buna dobralık diyorsun ?
    Kadın kendiyle çelişir duruma geldi.
    İzleyiciler artık açığını bile yakalamaya çalışmıyor,o kadar sıkıldılar ki,sesini bile duymak istemiyorlar.

Ayrıca,
    Matara olayında her iki yarışmacı da haksız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu akşamdan sonra barışın şampiyonluk şansı bitmiştir.Onu hep savunan sözde yakın arkadaşı olarak gördüğü evrime geçenlerde matara fırlatmakla kalmadı bugün arkasından röpte salladı,nisayı kıskanıyor diye iftira attı ve oyun alanında da durduk yere parkurda önde gel dedi ama kendisi tam bir kaplumbağa aslında Evrim sercanla dün eş zamanda felan geldi öyle bir hıza yetişmiş ve barış kaç gündür herkes tarafından inanılmaz bir fark yerken başkasına bunu diyor.Ayrıca elif mağduriyet kasıcam diye baya rol çalmaya çalıştı konseyde ama evrim kendini o kadar güzel ifade ettiki şoka girdiler dskjdsf Özellikle barışın evrimin dediği konuyu hemen kapamaya çalışıp sakatlığı kaçış olarak görmesi ama onda bile baya gönüllülerinde desteğiyle istediği mağduriyeti kasamaması..Ve yalan söylediği için aşırı terlemesi. Barış evrim için sürekli onla bir dört ay geçirseniz diyor ama bugün konseyde diyor ki eski güzel anılarımız hatrına kapatalım dgldkjd Hani bu kız karaktersiz biriydi? Bu tutarsız ve saçmalayan yorumları karaoke oylamasında evrim sondan ikinci olunca başladı. Yangından mal kaçırır gibi evrimi kötülemeye,hakaret etmeye(bunun sinyallerini berkan-evrim konseyinden sonra vermişti aslında,arkadaşım dediği insanın kendisine samimiyetsiz diyen biriyle dedikodusunu yapmıştı, hatta unutmamak gerekir ki o konseyden sonra röpte yasin için bir kadına kötü davranıyor diye duyar kastığı da oldu ama gel gör ki kendisi matara fırlatmaya kalkıp hakaretler yağdırdı) başladı.Birinci dokunulmazlıkta berkanla tartışıyorlar ve berkanla konuşurken içine içine konuştuğunu objektif bakabilen herkes görmüştür.Gücü sadece halk tarafından sevilmediğini düşündüğü, hatta o adada da sevilmediğini bildiği performansı ona göre daha iyi olmaya başlayan evrime yetti. Evrimin hatası olmadı ya da olmuyor diyemem. Fazlaca hata yaptı ama orda herkes en azından onun kadar hata yapmıştır.Kabul edilmeli ki kendisinin dediği gibi bir başarı öyküsüdür.Parkura ilk çıktığı zamanlar takım arkadaşları sen aycanın çok gerisinde kaldın melisi al diye dalga geçtikleri günden, berkana fark atan,sercanla eş zamanlı gelen karşı takıma evrimle kim yarışsın diye tartışma konusu olan bir yarışmacıdan bahsediyoruz. Ayrıca tüm survivor hayatı dışlanmakla geçmiş bir insan evrim. Nisaya yapılan şeyler evrime asla yapılmadı.Yağmur bile dese üstüne çullandı herkes her şeyden şikayet eder oldu. Şimdi nisa cemalin evrime bir kerecik yakın davranmasını kıskanıyor ve onların onu dışladıklarını düşünüyor.Fazla komik.Evrim takıntısından ona her zaman destek olan cemal başta olmak üzere yasin ve ardahanı sattı.Evrime dedikoducu diyen bu tiplerin kendisi de dahil olmak üzere aslında başından beri evrimin dedikodusunu yaptıklarını itiraf etti.

Sonuç olarak Evrim bu hafta smste birinci ya da ikincidir. Hile hurda vs. demeyin boşuna. Kadın elemesi bir aydır yok destekleyenleri oy biriktirdi, panoramalarda yalan yanlış şeyler söylenmesine,yarışmada yapılan tüm adaletsizliklere, yapılan tüm algılara inat oy attı insanlar. Yani anlayacağınız gerçek evrimi gören bir sürü destekleyeni var. Halk evrimi delicesine linçleyen twitter ,ekşiden ibaret değil.

Bu sene şampiyon olmayı hak eden birileri varsa genel düşüncelerin aksine bunun ya evrim ya yunus emre olduğunu düşünüyorum. Öbürleri ne bir realty ne bir başarı öyküsü hiçbir şey vermiş değil yarışmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackflower

Bu akşamdan sonra barışın şampiyonluk şansı bitmiştir.Onu hep savunan sözde yakın arkadaşı olarak gördüğü evrime geçenlerde matara fırlatmakla kalmadı bugün arkasından röpte salladı,nisayı kıskanıyor diye iftira attı ve oyun alanında da durduk yere parkurda önde gel dedi ama kendisi tam bir kaplumbağa aslında Evrim sercanla dün eş zamanda felan geldi öyle bir hıza yetişmiş ve barış kaç gündür herkes tarafından inanılmaz bir fark yerken başkasına bunu diyor.Ayrıca elif mağduriyet kasıcam diye baya rol çalmaya çalıştı konseyde ama evrim kendini o kadar güzel ifade ettiki şoka girdiler dskjdsf Özellikle barışın evrimin dediği konuyu hemen kapamaya çalışıp sakatlığı kaçış olarak görmesi ama onda bile baya gönüllülerinde desteğiyle istediği mağduriyeti kasamaması..Ve yalan söylediği için aşırı terlemesi. Barış evrim için sürekli onla bir dört ay geçirseniz diyor ama bugün konseyde diyor ki eski güzel anılarımız hatrına kapatalım dgldkjd Hani bu kız karaktersiz biriydi? Bu tutarsız ve saçmalayan yorumları karaoke oylamasında evrim sondan ikinci olunca başladı. Yangından mal kaçırır gibi evrimi kötülemeye,hakaret etmeye(bunun sinyallerini berkan-evrim konseyinden sonra vermişti aslında,arkadaşım dediği insanın kendisine samimiyetsiz diyen biriyle dedikodusunu yapmıştı, hatta unutmamak gerekir ki o konseyden sonra röpte yasin için bir kadına kötü davranıyor diye duyar kastığı da oldu ama gel gör ki kendisi matara fırlatmaya kalkıp hakaretler yağdırdı) başladı.Birinci dokunulmazlıkta berkanla tartışıyorlar ve berkanla konuşurken içine içine konuştuğunu objektif bakabilen herkes görmüştür.Gücü sadece halk tarafından sevilmediğini düşündüğü, hatta o adada da sevilmediğini bildiği performansı ona göre daha iyi olmaya başlayan evrime yetti. Evrimin hatası olmadı ya da olmuyor diyemem. Fazlaca hata yaptı ama orda herkes en azından onun kadar hata yapmıştır.Kabul edilmeli ki kendisinin dediği gibi bir başarı öyküsüdür.Parkura ilk çıktığı zamanlar takım arkadaşları sen aycanın çok gerisinde kaldın melisi al diye dalga geçtikleri günden, berkana fark atan,sercanla eş zamanlı gelen karşı takıma evrimle kim yarışsın diye tartışma konusu olan bir yarışmacıdan bahsediyoruz. Ayrıca tüm survivor hayatı dışlanmakla geçmiş bir insan evrim. Nisaya yapılan şeyler evrime asla yapılmadı.Yağmur bile dese üstüne çullandı herkes her şeyden şikayet eder oldu. Şimdi nisa cemalin evrime bir kerecik yakın davranmasını kıskanıyor ve onların onu dışladıklarını düşünüyor.Fazla komik.Evrim takıntısından ona her zaman destek olan cemal başta olmak üzere yasin ve ardahanı sattı.Evrime dedikoducu diyen bu tiplerin kendisi de dahil olmak üzere aslında başından beri evrimin dedikodusunu yaptıklarını itiraf etti.

Sonuç olarak Evrim bu hafta smste birinci ya da ikincidir. Hile hurda vs. demeyin boşuna. Kadın elemesi bir aydır yok destekleyenleri oy biriktirdi, panoramalarda yalan yanlış şeyler söylenmesine,yarışmada yapılan tüm adaletsizliklere, yapılan tüm algılara inat oy attı insanlar. Yani anlayacağınız gerçek evrimi gören bir sürü destekleyeni var. Halk evrimi delicesine linçleyen twitter ,ekşiden ibaret değil.

Bu sene şampiyon olmayı hak eden birileri varsa genel düşüncelerin aksine bunun ya evrim ya yunus emre olduğunu düşünüyorum. Öbürleri ne bir realty ne bir başarı öyküsü hiçbir şey vermiş değil yarışmaya.
    Mishakal hocam sen misin

• Tanımıyorum malesef :/
  • 
Sayfa: önceki 44674468446944704471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.