Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43544355435643574358
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Hayır hocam. Kendisiyle ilgili gönderme yaptı. Başkanımız duygusal konularda kimseyle dalga geçecek karakterde değildir. Başkalarıyla karşılaştırmayınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EN BÜYÜK YANCI DÜZ İNSAN ELİFTİR.

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Ya ünlüler 2 dokunulmazlıktan 1 ini alsın yeter.Berkan,Sercan,Yunus Evrimi,Yasini,Ardahanı eleyemiyorlarsa şimdiden yarışmayı bıraksınlar Smse filan gerek yok.
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Ülkenin tek derdiydi zaten bu saçma sapan yarışma...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Ama iki dokunulmazlıkta giderse hepimize geçmiş olsun. Gerçi Başkan ne potalardan çıktı evelallah.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Gönüllülerin toplam kazandığı 10 Elifin ki 9.Neredeyse aynı.Hala kızın başarısına laf eden arkadaşlar var.
    Barış’ın ismi çıkması şaşırtıcı değil. Berkan ya da Barış zaten yazılacak. Eğer ikinci oyunu kaybederlerse Barış’ın karşısına çıkacak isim Berkan mı olur,Yunus mu olur ? Bundan bahsediyorum.

Elenme ihtimalini göze alan ya da elensin gözüyle bakılan bir ismi çıkaracaklar. (En kötü senaryo Barış’ın smste birinci çıkması)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Elif 11 de 9 yapmış 6 tanesi Berkan Sercan ve Nisa'ya karşı. Herhalde şaka yapıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Bir kere en başta hiç sembolü olmayan birine de 5 sembolü olan birisine de 3 can vermek bile başlı başına haksızlık

Sonra gidip bireysel sonucu olan bir oyunu takım oyunu gibi oynatmak 2. haksızlık kırmızılar daha güçlü bu bir avantaj sağladı onlar için

Ayrıca orada ki en güçlü erkek Berkan'la Nisa 5 kez yarışırken Elif sadece finalde yarıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Gönüllülerin toplam kazandığı 10 Elifin ki 9.Neredeyse aynı.Hala kızın başarısına laf eden arkadaşlar var.
    Başkan 0 sembolle 8/5 yaptı hocam

Onunkide güzel başarı.En azından ünlülerden birinin kazanmasına sonuna kadar yardımcı oldu.Biraz şanslı olsa oda kazanabilirdi.

• ELİF BERKAN I SEÇTİĞİNDE
    BEN BİR ŞEY DEMİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 6 Haziran 2020; 0:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Yasin'i,Ardahan'ı yenmekle Berkan,Sercan'ı yenmek arasında fark var

• Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Eğer kimseye can vermeselerdi merak etme Nisa yine kazanamazdı.Berkan 2 olsa Nisa 10 olsa sen bu oyunu Nisa kazanır diyebiliyor musun.
    siz beni etiketlemediğinizde ben de böyle oldum hocam
  • Musashi-R kullanıcısına yanıt
    Bence bizim için en iyi senaryo Barışın smste birinci çıkması. Barış ilk 2 de elifle birlikte gelirse Barış Sercan der. Elifte Yunus Emre yerine Berkanın adını söyler. Fazla takılmayın bugün ödüle götürdüğüne sonuçta performans yüzünden ayıp olmasın diye dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Eğer kimseye can vermeselerdi merak etme Nisa yine kazanamazdı.Berkan 2 olsa Nisa 10 olsa sen bu oyunu Nisa kazanır diyebiliyor musun.
    Kazanamayabilir orası ayrı bir durumda bu şekilde müdahaleler oyunu çok etkiledi bence

barışla elifte o yürek yok hocam...
    bizim için en iyi senaryo yunus emre başkanın 1.ci çıkmasıdır.
  • 
Sayfa: önceki 43544355435643574358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.