Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42004201420242034204
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Çakma MMA dövüşçüsüne bir de özel capsler hazırlıyorlar. Tam ergen işleri

Sahte kabadayı köyüne döndüğünde Sercan ı yalarsınız artık
  • ula Mağdur Barış sakat değilmiydi fragmanda tazı gibi koşuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Yunus Emre şampiyonluk falan hak etmiyor. Bi mağduriyet oluşturdu kendince, o muhabbetler bitene kadar adada kalacaktır.

Aycan çok saldı ve halk da bu oynamayı bırakmış diyip boşa oy atmayı kesti.

Benim görüşüm Nisa şampiyon olabilir.
    Yunus emre şampiyonluk falan hak etmiyor lafını bile hak etmiyor ki

Troller burada öyle çalışıyor ki bu düşünceyi zerk etmişler demek ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

Ankette yunus emre en çok oyu almış bu bile toplumumuzun ne halde olduğunu gösteriyor bayılıyoruz böyle reyting uğruna her türlü rezilliği çirkefliği yapan adamları desteklemeye gerçi ne hoş tv de çukur, kurtlar vadisi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, ezel, içerde gibi şiddeti gürültüyü seven, ihtirasın ensest ilişkilerin izlenme rekoru kırdığı ülkede toplumdan kalkıp cemal can, nisa, elif, aycan, ardahan gibi naif, karakterli insanları desteklemelerini beklemiyorum zaten
    BİR GÜN BANA DÜNYANIN EN KÖTÜ TESPİTİ NE OLABİLİR DİYE SORARLAR DİYE BU MESAJIN ÇIKTISINI ALIP SAKLAMAYA KARAR VERDİM

HERİF SAYDIĞI İSİMLERE BAK YAPTIĞI ANALİZE BAK PUHAHAHAHHAHAHAHAHHA

YUNUS EMRE BAŞKAN BUNLARIN ALAYINA TUR BİNDİRİR KARAKTERDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 3 Haziran 2020; 19:34:26 >

• Elif hanıma oyumuzu attık görevimizi yaptık

• Herkese hayırlı akşamlar (botçu tayfa hariç))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Herkese hayırlı akşamlar (botçu tayfa hariç))
    Bilmediğin bir şey var zorro!
  • bot basanlar olmasa aslında oylama iyi gidecekti

• Yunus Emrecilere troll demeyi bi kesin!
  • Sercan'ın oyu neden 7 ya. Hırsıyla, tam bir aşk insanı olmasıyla, son haftalardaki sakatlık sonrası yükselişiyle bu adam kazanmayı hak ediyor bence
  • Dh anketinde gelende üçüncü Şampiyon oluyor

2014 Gökhan Ahmet Turabi
    Allstar hasan hakan turabi
    2017 adem ilhan ogeday

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 3 Haziran 2020; 19:29:0 >

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt
    Yunus Emreden sonra Sercanı destekliyorum.
    Barışa karşı çok öfkeli olması başlarda antipatik gibi geliyordu ama adam neden öfkeli olduğunu geç anladık sonuna kadar haklıymış Sercan
  • Sezonun en güzel görüntüsü olabilir

• Önce Barış'ı desteklerdim. Ama artık Barış konusunda negatifim. Barış bence bu işi götüremeyecek. Yasin,Berkan,Evrim kendimce çok gıcık karakterler. Yunus Emre'yi çıldırtıp sürekli düşmesini sağlıyorlar. Son 1 ay içindeki form grafiği müthiş olan Yunus'un önü bunların çeneleri yüzünden kesiliyor. Çocuk genç,tecrübesiz ve agrasif. Ama bir o kadarda hırslı. Evet antipatik görünüyor ama emin olun bu 3'lü kadar değil. Ben son oylamada Yunus Emre destekleme kararı aldım ve dünkü elemelerde Yunus için sms attım. Bu 3lü gitmeden Yunus gitmeyecek bu benim görüşüm. Ayrıca Acun Ilıcalı'nın Nisa için yaptığı ayrıcalıklar yüzünden Nisa içinde negatifin. Nisa bu kadar ayrıcalığı hiçbir zaman hak etmedi. Takımını en çok satan ve takım oyununu hiçbir zaman benimsemeyen buraya kadar iteklenerek gelen yarışmacı bana göre. Evet şuanki performansı zirve ama buraları görmeyi hak etmeyecek geçmişi var. Şansı kadın yarışmacıların çok beceriksiz olmaları. Evrim Nisa'yı çiğ çiğ yer rakip oldukları zaman demedi demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 3 Haziran 2020; 19:30:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Başkanmış falan, ne kadar cringe bir yer burası? :D
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Hahahahah cidden bu kadar boş işlerle mi uğraşıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Yunus Emrecilere troll demeyi bi kesin!
    EkşiSözlük ve DonanımHaber arkasında hocam

Ankette de farkı koymuşuz Helal be

Şimdi Ağlak Nisa, Flamingo Cemal, Sapık Babuş,Varoş Evrim ve Kolpa Yasin severler düşünsün

• BlackEagle 'ın kalbini kırdın derhal konuyu terk et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

Önce Barış'ı desteklerdim. Ama artık Barış konusunda negatifim. Barış bence bu işi götüremeyecek. Yasin,Berkan,Evrim kendimce çok gıcık karakterler. Yunus Emre'yi çıldırtıp sürekli düşmesini sağlıyorlar. Son 1 ay içindeki form grafiği müthiş olan Yunus'un önü bunların çeneleri yüzünden kesiliyor. Çocuk genç,tecrübesiz ve agrasif. Ama bir o kadarda hırslı. Evet antipatik görünüyor ama emin olun bu 3'lü kadar değil. Ben son oylamada Yunus Emre destekleme kararı aldım ve dünkü elemelerde Yunus için sms attım. Bu 3lü gitmeden Yunus gitmeyecek bu benim görüşüm. Ayrıca Acun Ilıcalı'nın Nisa için yaptığı ayrıcalıklar yüzünden Nisa içinde negatifin. Nisa bu kadar ayrıcalığı hiçbir zaman hak etmedi. Takımını en çok satan ve takım oyununu hiçbir zaman benimsemeyen buraya kadar iteklenerek gelen yarışmacı bana göre. Evet şuanki performansı zirve ama buraları görmeyi hak etmeyecek geçmişi var. Şansı kadın yarışmacıların çok beceriksiz olmaları. Evrim Nisa'yı çiğ çiğ yer rakip oldukları zaman demedi demeyin.
    Cok uzun okumam diyenler için özet

şampiyon Turabi

• 
Sayfa: önceki 42004201420242034204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.