Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41054106410741084109
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide

Hocam tek dileğim konseyde yine montajlarıyla yunusu özür dilemiş hatalıymış gibi göstermesin en azından kendi egosunu onarmak için adamı yine seyircilerin önüne atmasın

Alıntıları Göster
    hocam kim bilir nelerle tehtit edecek
    bence halk göreceğini gördü. bu saatten sonra konsey çekimini erteleyip istediklerini yaptırmaya çalışarak bir şey değiştiremez

benim iddiam şudur. konsey çekimi olmuştu yada farklı senaryo ile hazırdı, acur baktı karizma elden gidiyor beğenmedi çekimi tekrarlatıyor bir şeyleri toparlamaya çalışıyor

ama bu halk göreceğini artık gördü bu saatten sonra tehtitlerle söylenecek sözlere inanmaz, başkan elenirse smslere HİÇ inanmaz, diskalifiye etmeye de kimsenin yüreği yetmez.
    fikirlere kurşun işlemez YİYORSA DİSKALİFİYE ET

şuan acur içinden nasıl çıkacağını düşünüyor ondan ertelendi çekim...

• acur un şuan başkanı elemeye gücü yetmez.
    işin içinden nasıl çıkarım, nasıl haklı çıkarım nasıl bir senaryo yazmalıyım diye çekimleri erteledi.
    bir yolunu bulup elemek istiyor ama halka bu saatten sonra yediremez biraz olayı yumuşatıp gelecek haftalarda sms ile göndermeye çalışacak. koyacağı oyunlar yunusun en beceremediği oyunlar falan olur. belki 3. kez basketbol oynatır artık
    sonuç olarak bu hafta yunus elenmez bence. daha çok yunusu özüre zorlayacak gibi ama yemeyiz.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    hocam konu ne allah aşkına açıklarmısınız ? ne oldu tam olarak
  • Acun'un gücü yetmezmiş Hayaller dünyasında yaşamayın ya o imza attıkları sözleşmede Allah bilir neler neler vardır. İstediği anda istediği yarışmacıyı şutlar acun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane ruh hastası BMYFC'ci ile konuştum kız en son bana dedi ki sen sanki hiç mi annene el kaldırmadın.

Bu Barış ülkenin yarısını ruh hastası yaptı. İnsanlar artık bunun yüzünden el yıkamamayı, hırsızlığı, kadına el kaldırmayı meşrulaştıracak hâle geldi. Hadi bu herif Taner gibi eğlenceli biri olsa + - birbirini nötrlerdi ama bu herifin hiçbir özelliği yok.

Bir de bana ne diyor, annene el kaldırmadın mi hic. Şaka gibi, anneme, el kaldırmak. BMYFC böyle ruh hastası işte arkadaşlar. Başkan umarım elenmemistir ama hiç sanmıyorum. Acun denilen iğrenç herife hiçbir şey demiyorum artık. 3T dediklerinde haklıymış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acun bu kadar prodüksüyonu y. emrenin elendiğini gizlemek için mi yapıyor yoksa aycan-elif ikilisinden birinin elendiğinin şaşkınlığını yayına mı bırakmak istiyor neticede insanlar %80 emre elendi diye düşünüyor bu kadar prodüksiyon yap sonunda emre elensin hiç mantıklı değil
  • YÜZLERCE YUNUS EMRE MESAJI SİLİNDİ AMA ONA RAĞMEN ACUN UN SON PAYLAŞIMININ ALTİNDA Kİ EN ÇOK BEĞENİLEN YORUMLAR ACUN BU DA SANA YETER AA

• quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

hocam konu ne allah aşkına açıklarmısınız ? ne oldu tam olarak
    Dün oyun sırasında Yunus Emre Acun un ağzının payını verdi haksızlıklara eğilip bükülmedi
    Acun un egosu zedelendi adamı yiyecek işte hocam
    Halktan tepki geldi Yunus Emre ye haksızlık yaptın diye onu bile yediremedi yüzlerce yorumu sildirdi sosyalmedyadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 2 Haziran 2020; 14:59:47 >
  • Acun büyük ihtimalle blöf yapıyor. Konseyi yayindan 1 saat önce çekmesi demek,çarşamba günü yayınlanacak bölümde elenen ismin ekranlarsa gözükmesi demek bu da olacak iş değil. Diğer ihtimal ise Konseyden hemen sonra apar topar oyun oynayıp ödüle gidecek falan desek bu da olmaz çünkü 5 saat içerisinde montajı yetiştirmeleri lazım ( oyun 2 3 saat sürse ödüle falan gitmeleri az da ada hayatı olsa ) yetişmesi imkansıza yakın. Isterse dünyanin en montaj ekibi olsun :) Diğer bir ihtimal ise bu da çok düşük ihtimal,diskalifiye olabilir diyeceğim ama olmaz gibi. Kısacası konsey dün akşam TSİ 19.00 gibi çekilmiştir ( orda sabah 13.00 gibi olur ) acun da bugün çekiyoruz diyordur. Ha bu arada yunus emrenin eliften daha az oy alacağını düşünmüyorum. NORMAL ŞARTLARDA yunus emrenin elenecegini düşünmüyorum. Bekleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

YÜZLERCE YUNUS EMRE MESAJI SİLİNDİ AMA ONA RAĞMEN ACUN UN SON PAYLAŞIMININ ALTİNDA Kİ EN ÇOK BEĞENİLEN YORUMLAR ACUN BU DA SANA YETER AA

Bu halk bu yapılanları unutmaz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan616

Acun büyük ihtimalle blöf yapıyor. Konseyi yayindan 1 saat önce çekmesi demek,çarşamba günü yayınlanacak bölümde elenen ismin ekranlarsa gözükmesi demek bu da olacak iş değil. Diğer ihtimal ise Konseyden hemen sonra apar topar oyun oynayıp ödüle gidecek falan desek bu da olmaz çünkü 5 saat içerisinde montajı yetiştirmeleri lazım ( oyun 2 3 saat sürse ödüle falan gitmeleri az da ada hayatı olsa ) yetişmesi imkansıza yakın. Isterse dünyanin en montaj ekibi olsun :) Diğer bir ihtimal ise bu da çok düşük ihtimal,diskalifiye olabilir diyeceğim ama olmaz gibi. Kısacası konsey dün akşam TSİ 19.00 gibi çekilmiştir ( orda sabah 13.00 gibi olur ) acun da bugün çekiyoruz diyordur. Ha bu arada yunus emrenin eliften daha az oy alacağını düşünmüyorum. NORMAL ŞARTLARDA yunus emrenin elenecegini düşünmüyorum. Bekleyip göreceğiz.
    Katılıyorum hocam biz salaktık zaten acun bizi kandırmaya çalışıyor

• quote:

YÜZLERCE YUNUS EMRE MESAJI SİLİNDİ AMA ONA RAĞMEN ACUN UN SON PAYLAŞIMININ ALTİNDA Kİ EN ÇOK BEĞENİLEN YORUMLAR ACUN BU DA SANA YETER AA

• ozkan616 O kullanıcısına yanıt
    geçen hafta uyarmıştım konsey çekim montajı tv8 geldikten sonra bilgi sızıyor diye, konsey pazar gecesi çekilmiştir montaj yayına 1 saat kala gönderilebilir.
  • ERDİ BAŞKAN kornettocu Barış a AYAR ı veriyor
    Ulan gurur duydum

https://twitter.com/godthetic/status/1267615977753268224?s=19

• Ya şuna bakın amk varya Acur bunu kabul edebilir...Adam laf atmayada korkar kitleleri olan insanlar bunlar ne dersem linç yiyeceğim mantığı...

fotoğrafa 5 saniye bakınca dacmin,kutsal dabacana,avador diyorsunuz....

Güzel savunmuşlarda
    Mahallede oturanları küçümseyemezsiniz nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Güzel savunmuşlarda
    Mahallede oturanları küçümseyemezsiniz nedir
    O biraz efso duyar olmuş

• quote:

ERDİ BAŞKAN kornettocu Barış a AYAR ı veriyor
    Ulan gurur duydum

https://twitter.com/godthetic/status/1267615977753268224?s=19
    Erdi başkanın ağzına sağlık ya ne güzel demiş öyle

İşte ilk başkan olmak kolay değil . Mazlumun hakkını her zaman savundu başkanın

• 
Sayfa: önceki 41054106410741084109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.