Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41034104410541064107
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • YUNUS EMRE BAŞKAN DAN NE İSTERSEK YAPTI DAHA NE OLSUN LAN EZEL DEDİK EZEL OLDU İNTİKAM ALDI KUZEY TEKİNOĞLU DEDİK GELENE GEÇENE RACON KESTİ NERDEYSE REPLİKLERİ BİLE KULLANDI TONY MONTANA DEDİK KÖTÜ ADAMA GÜNAYDIN DEDİRTTİ EN SON JOKER DEDİK BAŞKAN GİTTİ HARBİDEN PATRONA SON KURŞUNU SIKTI ELENDİRİLİYOR
    .
    ÖYLE BÜYÜK BİR İŞ YAPTI Kİ YORUMLARI SİLDİRTTİ KONSEYİ YENİDEN ÇEKTİRTTİ

ASLINDA BAŞKANI BİZ O ARABADAN ÇIKARTTIK(JOKER ARABADAN KURTARİLMA SAHNESİ)AMA MAALESEF DAHA FAZLASINA GÜCÜMÜZ YETMEDİ
    HER ZAMAN DİK DURUŞUNLA, SURVİVOR DA ACUNA KESTİĞİNİ RACONLA HATIRLANACAKSIN BAŞKAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide

Başkan acun konuşurken dişlerini temizliyordu . Kim bilir neler neler demiştir kesip biçmesiyle bu kadar izleyebildik acunun egosunu dağıttı o bile efsane olmasına yeter de artar

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

rakamları tersten yazmışsınız hocam

Alıntıları Göster
    Benim tahmin ve düşüncem bu yönde. Akşam göreceğiz sonuçları :)

• Yunus Emre Başkanın Acuna koyduğu posta, adamın o üstten üstten konuşmalarını ti’ye alması Survivor tarihinin en büyük olayıdır. Hatta Başkanın bu hareketten sonra elenmesi Başkanı Imdb de 1. sıraya yükseltir

Aynı değeri ölünce anlaşılan sanatçılar misali..

• quote:

Orijinalden alıntı: Carentan_

yunusu destekleyen kesim
    https://mobile.twitter.com/berkan_krbltfan/status/1267768504968712192/photo/2
    ULAN YETER ACUNMEDYANIN ADAMISIN ANLADIK SUS ARTİK
    SURVİVOR IN BAŞINDAN BERİ YENMEYEN LİNCİ KÜFÜRÜ YUNUS EMRE YEDİ SOSYALMEDYADA ADAMIN NE ALLAH INI NE KİTABINI BIRAKTILAR

• arkadaşlar lütfen yaptığınız capslerde az biraz yaratıcı olun da gözlerimizi kanatmayın istirham ediyorum lütfen ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

YUNUS EMRE BAŞKAN DAN NE İSTERSEK YAPTI DAHA NE OLSUN LAN EZEL DEDİK EZEL OLDU İNTİKAM ALDI KUZEY TEKİNOĞLU DEDİK GELENE GEÇENE RACON KESTİ NERDEYSE REPLİKLERİ BİLE KULLANDI TONY MONTANA DEDİK KÖTÜ ADAMA GÜNAYDIN DEDİRTTİ EN SON JOKER DEDİK BAŞKAN GİTTİ HARBİDEN PATRONA SON KURŞUNU SIKTI ELENDİRİLİYOR
    .
    ÖYLE BÜYÜK BİR İŞ YAPTI Kİ YORUMLARI SİLDİRTTİ KONSEYİ YENİDEN ÇEKTİRTTİ

ASLINDA BAŞKANI BİZ O ARABADAN ÇIKARTTIK(JOKER ARABADAN KURTARİLMA SAHNESİ)AMA MAALESEF DAHA FAZLASINA GÜCÜMÜZ YETMEDİ
    HER ZAMAN DİK DURUŞUNLA, SURVİVOR DA ACUNA KESTİĞİNİ RACONLA HATIRLANACAKSIN BAŞKAN

Kazanmaktan çok daha fazlasını yaptı. Belirli bir kesime survivor ruhunun bittiğini gösterdi artık bu yarışma sosyal medya fenomenlerinin, ergenlerin yarışması ama ergenler dahil çoğu kişi bundan rahatsız oldu. Bu sene virüs dolayısıyla yırttı seneye büyük çöküşü yaşayacak bir daha değil survivor tümden tv8'i boykot edeceğim.

• Yunus Emre Başkanı EkşiSözlük ve Donanımhaber desteklekliyor

Buraya gelmiş Acun Medyadan adam bizi karalamaya çalışıyor görev vermişler buna
  • Dün ki olaydan sonra Yunus Emre yorumlarını sildirten ACUR algı yapmak için buraya trollerini yollar mı bence kesin yollar

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • spoiler sayfaları sessiz
  • YUNUS EMRE BASKAN DH VE EKSİYİ BARIŞTIRMISTIR SIRADA SAGOPA VE CEZA VARDIR
  • Yunus Emre reis seni geç keşfettim alfa oğlu alfaymışsın. Acun’a bu kudurma yeter. Reis misyonunu tamamlayıp gidiyor belki giderken yine bir laf vurma bekliyorum bakalım.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Şu karantina zamanlarında Yunus’u değil, Acun’un “ne koysam izleyecek,ne söylesem dinleyeceksiniz” tavırlarını izlemek zorunda kaldık.
    Ben Yunus’un elendikten sonra,Acun’un yaptığı torpilleri,kayırmacılığı anlatacağını düşünüyorum. Bak böyle olursa “vay be” derim Yunus’a

Barış’a gelirsek,strateji yaptığı söyleniyor ama azıcık strateji yapsaydı Evrim den uzak dururdu. Yaptığı şey kabul edilemez. Evrim en lanet kadın yarışmacı olsa da şiddetin büyüğü küçüğü yok. Zamanında Murat’ı desteklerken, Duygu’nun üzerine yürüyüp “Senin ağzını dikerim” sözünden sonra da savunmamıştım. Duygu da en lanet kadın yarışmacılardandı.

Barış şampiyon olur mu bilmem ama o torpilli yarışmacının şampiyon olacağını düşünüyorum. Ama evet Barış’ı desteklemeye devam edeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Yunus Emre reis seni geç keşfettim alfa oğlu alfaymışsın. Acun’a bu kudurma yeter. Reis misyonunu tamamlayıp gidiyor belki giderken yine bir laf vurma bekliyorum bakalım.
    BİR YUNUS EMRE BAŞKAN EFSANESİ GEÇTİ BE

• Bilgi sayfalarına karşı önlem almışlar.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Bunların karşısında terlik olsun yine terliği desteklerim adamların hem kendi hem kitlesi kanser

• quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Şu karantina zamanlarında Yunus’u değil, Acun’un “ne koysam izleyecek,ne söylesem dinleyeceksiniz” tavırlarını izlemek zorunda kaldık.
    Ben Yunus’un elendikten sonra,Acun’un yaptığı torpilleri,kayırmacılığı anlatacağını düşünüyorum. Bak böyle olursa “vay be” derim Yunus’a

Barış’a gelirsek,strateji yaptığı söyleniyor ama azıcık strateji yapsaydı Evrim den uzak dururdu. Yaptığı şey kabul edilemez. Evrim en lanet kadın yarışmacı olsa da şiddetin büyüğü küçüğü yok. Zamanında Murat’ı desteklerken, Duygu’nun üzerine yürüyüp “Senin ağzını dikerim” sözünden sonra da savunmamıştım. Duygu da en lanet kadın yarışmacılardandı.

Barış şampiyon olur mu bilmem ama o torpilli yarışmacının şampiyon olacağını düşünüyorum. Ama evet Barış’ı desteklemeye devam edeceğim.
    Anladım hocam finale gelirim ben de artık bu seneye en azından kahraman olarak veda ediyoruz başkana da böyle veda yakışırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Bilgi sayfalarına karşı önlem almışlar.

SJDJKDKSKKDKKDDKKDKDKKEEL

YUNUS EMREDEN POSTA YİYİNCE BEN

• 
Sayfa: önceki 41034104410541064107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.