Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3824. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38223823382438253826
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Metz

Başkan çok güzel kola içiyor

AFİYET OLSUN BAŞKANIM

HOCAM İNSTAYİ İZLEMEDİM BİR ŞEY KAÇIRDIM MI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Başkan be
    Hocam:(

• Metz kullanıcısına yanıt
    Bosverin hocam halk biliyor adamlari Yunus baskani  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tume tenis loko loko contigo yo trate tanto pera beybi notis siyo di je sinek j balvin man latino gang tayga

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

AFİYET OLSUN BAŞKANIM

HOCAM İNSTAYİ İZLEMEDİM BİR ŞEY KAÇIRDIM MI

Alıntıları Göster
    Hocam bende de bazı yerlerde dondu ama gördüğüm Yasin, Ardahan, Cemalcan, Nisa, Aycan falan eğleniyorlardı. Sonra Cemalin doğum gününü kutladılar. Nisa Cemalcana tablo yapmış, onu verdiler. Klasik torpil. Yunus Emre Başkan, Barış ve Elif sakin takıldılar.

• Cidden bugün takip ettim ama bence survivor da kazanılan oyunlar dışında maksimum 1 kere olması gereken sosyal etkinlikler, yarınla birlikte 4 5 kez olmuş olacak. Çok ters düşüyor ana konuyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 26 Mayıs 2020; 0:19:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Cidden bugün takip ettim ama bence survivor da kazanılan oyunlar dışında maksimum 1 kere olması gereken sosyal etkinlikler, yarınla birlikte 4 5 kez olmuş olacak. Çok ters düşüyor ana konuyla.
    normal.
    koronodan dolayı haftada 2 gün fazladan yayın yapılıyor.
  • Survivor sezonun en basit survivoru oldu bu sene yiyecek içecek boldu partiler de aynı şekilde zorlanan pek olmadi

• quote:

Başkan bu nasıl Survivor diye arkada kara kara düşünüyor hocam

Alıntıları Göster

• Ekstra'da da saçmalamışlar bayağı. Furkan bildiğin ak troll gibi sosyal medyaya kimlik numarası ile girilmeli falan demiş. Küfür yemek istiyor herhalde canı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Cidden bugün takip ettim ama bence survivor da kazanılan oyunlar dışında maksimum 1 kere olması gereken sosyal etkinlikler, yarınla birlikte 4 5 kez olmuş olacak. Çok ters düşüyor ana konuyla.
    Bunda bence net korona etkisi var yarismacilar bir sezonda 6,7 kez disari cikardi bu sene oyle bir durum yok bunlari abd odulunu yerine saymak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 26 Mayıs 2020; 0:22:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Ekstra'da da saçmalamışlar bayağı. Furkan bildiğin ak troll gibi sosyal medyaya kimlik numarası ile girilmeli falan demiş. Küfür yemek istiyor herhalde canı.
    Onu duyunca söve söve kapattım hocam

• Nisa'nın Cemal Can için çizdiği tabloyu gördünüz mü ? Bu kız o iron man çizimini yapmış olamaz.

• Beyler :(

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Bunda bence net korona etkisi var yarismacilar bir sezonda 6,7 kez disari cikardi bu sene oyle bir durum yok bunlari abd odulunu yerine saymak lazim

Alıntıları Göster
    Haklisin ama madem sartlar izin vermiyor, o zaman gerçekciligi ve zorluğu arttırarak seyir zevkini artırabilir gibi geliyor bana.

• quote:

Hocam bende de bazı yerlerde dondu ama gördüğüm Yasin, Ardahan, Cemalcan, Nisa, Aycan falan eğleniyorlardı. Sonra Cemalin doğum gününü kutladılar. Nisa Cemalcana tablo yapmış, onu verdiler. Klasik torpil. Yunus Emre Başkan, Barış ve Elif sakin takıldılar.

Alıntıları Göster
    Başkan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Ekstra'da da saçmalamışlar bayağı. Furkan bildiğin ak troll gibi sosyal medyaya kimlik numarası ile girilmeli falan demiş. Küfür yemek istiyor herhalde canı.
    ne güzel işte. öyle herkes her önüne gelene sövemez. eğer yiyorsa verirsin kimliğini ya da çıkarsın karşısına söversin.

yok öyle sanaldan ana bacı sövmek.

keşke kimlik şartı gelse. hatta dh'ye bile gelse keşke.
  • Bir erkek maksimum bu kadar dans edebilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: danny_zuko

Nisa'nın Cemal Can için çizdiği tabloyu gördünüz mü ? Bu kız o iron man çizimini yapmış olamaz.
    Iron man ve haftalık görevdeki meşale resmini çizenle o hediyedeki resmi çizenler aynı kişi olamaz cidden.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! yunus emrenin kola icisini izliyorumdur ve asil durusunu

• 
Sayfa: önceki 38223823382438253826
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.