Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35703571357235733574
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Tatar 55

Her hareketinden sonra tokatlana tokatlana yenildigi sahnelide atin
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan yine tt listesinde ne demişler bir kurdun ardından 40 köpek havlar. Acunun mahvettiği yarışmayı tek başına ayakta tutuyor tebrikler yunus benim için bu sezon yunusun gittiği yere kadar gidecek sonrasında bir daha survivor izlemem
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    teşekkürler 2017 de final yapmış güzele benziyor ama türkçe dublajı yok ya alt yazı yoruyor beni diziden bir halt anlamıyorum
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Pastirma kokacam dedi ama rezillik koktu unluler takimi . Kudur kudur beybisu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    Hocam kadın hapishane dizileri de güzel vis a vis,orange is the new black gibi.Acun alsın başına çalsın yarışmayı.Bu kadar kurgu hak yemeyi kaldıramıyorum.Bende el chapoya geçiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

Pastirma kokacam dedi ama rezillik koktu unluler takimi . Kudur kudur beybisu
    5/4 yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

konuşacak ne kaldı da ekxtra olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 28 Eylül 2020; 0:7:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide

Başkan yine tt listesinde ne demişler bir kurdun ardından 40 köpek havlar. Acunun mahvettiği yarışmayı tek başına ayakta tutuyor tebrikler yunus benim için bu sezon yunusun gittiği yere kadar gidecek sonrasında bir daha survivor izlemem
    Hepimiz için aynısı hocam. Donanımhaberin Yunus Emre Başkana sms sponsoru olması lazım ama yöneticiler hala madeni keşfedememiş gibi görünüyor. Yunus Emre Başkan yoksa sitenin en dikkat çekici konusu ölecek zaten

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Hepimiz için aynısı hocam. Donanımhaberin Yunus Emre Başkana sms sponsoru olması lazım ama yöneticiler hala madeni keşfedememiş gibi görünüyor. Yunus Emre Başkan yoksa sitenin en dikkat çekici konusu ölecek zaten

Alıntıları Göster
    DH/ekşi el ele verip smslere operasyon cekmeliyiz

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    aynen acur iyice suyunu çıkardı gönüllü meşhur edeceğim diye benimde tahammülüm kalmadı kurguya artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

DH/ekşi el ele verip smslere operasyon cekmeliyiz

Alıntıları Göster
    hocam ekşideki ankete yazarlar büyük ilgi gösteriyor. yunus emre başkan hep zirvede o sitede

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

hocam ekşideki ankete yazarlar büyük ilgi gösteriyor. yunus emre başkan hep zirvede o sitede

Alıntıları Göster
    Başkan sevgisi had safhada orada da Acur ekşiyi okuyor akıllı olsun

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    incee çok incee
  • Acunun Gönüllüleri tutması beni yarışmadan soğuttu valla BAŞKAN olmasa 1 dakika bile izleyemem
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bu sene ara ara izliyordum artık izlemem.Finale doğru izlerim.Belki hiç izlemem.Nisayı,evrimi,cemali izleyeceğime hapishane dizisindeki güzel kadınları izlerim daha iyi.Bazen o dizilerde ki kadınlarsa Nisa ne,Nisa kadınsa o kadınlar ne gibi paradoksa düşüyorum 😂😂😂

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Yunus sayesinde tv8 çalışanları başta olmak üzere tüm sözlükler ve forumlar ekmek yiyor belki acunun taraflı olmasından dolayı yarışmayı kazanamayacak ama şimdiden cenneti garantiledi başkan. Şaka bir yana yunus için üzülüyorum her gün adamın internette yemediği hakaret kalmıyor oysa orada cidden yarışmanın realitysine en çok katkı yapan adam (mert ile birlikte mesela mertin gitmesine bu yüzden üzüldüm ona da hakaret içerikli mesajlar çok) maalesef acunun çiftliği olan bir yarışmada ergenlerin aptallığının kurbanı oldu.
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    İşte sorun o 2013ten beri gönüllüleri tutuyor adam.Her sene gönüllüler lehine ama çok ama az müdahale ediyor.Bununda gönüllülerin daha çok kalmasıyla hem daha az para ödüyor,hemde onlardan iyi sms kasıyor.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    sorma bende mecburen izliyordum da artık oha dedirtti acur covid 19 a dua etsin yoksa nal toplardı reytinglerde bu kurguyla
  • Bu ergen veletlerin Allah belasını versin ya şu yarışma için bildiğin sinirlendim anasını satayım Barış denilen adam Yasinle yumruk yumruğa kavga ediyor daha sonra el ele kol kola takılıyor tüm fanları "Erdemli adam" vs kafa açıyor. Yunus ise Ardahanla selamlaştı diye adamın karakterinden girip yedi ceddinden çıkıyorlar

Yunus müthiş adam mı ? değil ama yarışmadaki tüm karakterler 180 derece dönerken diğerleri 1 tepki yiyorsa bu adam 100 yiyor. Babasından çaldığı paralarla sms atan veletler kalkmış aklı sıra milletle dalga geçiyor. Program 2018den itibaren felaket ele ayağa düştü güzelim formatı .iç etti Acun medya

Acun Medyaya sesleniyorum. Senede iki tane Survivor yapın. Biri bu yaptığınız olsun diğeri de 2 ay falan sürecek sms vsnin olmadığı, birbirini hiç tanımayan 20 civarı orta-alt direk Anadolu insanın olduğu bir yarışma. Bunların hiç birisini de extraya vs yorumcu yapma sözü vermeyin, araba tarzı ödüller koymayın sadece 1-2 milyonluk bir büyük ödül olsun. Reyting rekoru kırmazsa adam değilim.

• 
Sayfa: önceki 35703571357235733574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.