Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35373538353935403541
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Mesela dün mert yerine bi tane kız gitseydi 3e 1k olurdu erkeklerle kızlar arasınsaki fark 2olabilir ama 3 olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acur dun kumpasi baskanimiza kurmustur ama baskan oyunu onceden girip elifi kendine siril siklam asik brakip elifin onu yazmasini engelledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hecawin H kullanıcısına yanıt
    bu saçma ünlülerden gitse olur gönüllülere olmaz ilginçmiş neyse
  • boksco B kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: boksco

ezgi -cocuk burda bir hafta bile barinamaz
    askim-takima uyum saglayamiyo
    ersin- barisa benziyo atarlaniyo istemiyorum bunu
    mert- tepemin tasini attirmasin fln filan

baskan hepsinin akbilini teker teker basti
    Biz ayağa kalkarsak dominik yıkılır. Hasımlarımız adaya çıkartma yaptı. Kelle almadan dönmek yok
  • Eragone kullanıcısına yanıt
    sıralamada son 2 isim :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sadece onlara platformlar arası casuslar olarak hitap edilebilir! Çünkü onlar propagandalarını her yere yayıyorlar! Onlar insanları birbirine düşman eden, barışa sahip olmalarını istemeyen, küçük ve hain bir komite!

hocam y.emrecilerin derdi barışa sahip olmak mıydı?!! yani tabi sizin tercihiniz saygı duyarım, ğeylere karşı bişeyim yok da barış ğey deil sanırım, pletanik kalabilir, y.emre üzülmesin sonra

• Olum hala unutamiyorum nasil mert gider ya.

Bu arada dun burada mert gider instagram gruplarinda yaziliyor diyenler hakli cikti. Demekki iceriden sizinti var

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

Bu mesaj silindi.
    haaa

ben de #sexyguy, #sexymen, #model olan sanmıştım. karıştırmışım, kusura bakmayın

edit. hocam ekleme yapmışsınız yazınıza, y.emrenin kasları gibi gerginsiniz, rahatlayın, haftaya eleme yok, bi hafta kebap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waramon -- 20 Mayıs 2020; 10:53:11 >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Efendilik,adamlık,karakter,duruş kazanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 20 Mayıs 2020; 11:8:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İki hafta önce mi ne bir olay oldu kurgu olduğuna %100 emin oldum zaten iki haftadır izliyordum inanan gerizekalıdır deyip izlemeyi bıraktım. Önce oylama yapıldı Berkan’ın adı çıktı oylama kapanınca Yasin ve Evrim durduk yere Berkan’a saldırmaya iticisin antipatiksin falan demeye başladı. Birden kendimi Berkan için üzülürken buldum. Hemen sosyal medyada herkes Berkan’ı savunmaya başladı keşke sms kapanmadan olsaydı o konusma vs demeye basladi panoromalarda berkan savunuldu vs. Ertesi gün yarış başladığında dedim ki bu yarışda ünlüler geriden gelir 9-9 biter son yarışa Berkan ile Nisa çıkar Nisa sebepsizce trip atar son oyunda da sıçar ama Berkan geriden gelip 5de 5 yaparak oyunu bitirir kahraman olur. Harfi harfine dediğim oldu. Bir daha da izlemedim. Bu kadar tahminin gerçek hayatta tutma ihtimali %0,0000000001. Bir de Berkanın son oyunda ayağı kayması sonra kalkıp koşup yetişip comeback yapması ahahaha bunu izleyip kurgu olduğunu anlayamayana yazık ya yazık. Bir de burda her sene oldugu gibi birilerinin fanı olup kapışıyorsunuz yazık size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Efendilik,adamlık,karakter,duruş kazanacak.
    Gerçek lider

• quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

İki hafta önce mi ne bir olay oldu kurgu olduğuna %100 emin oldum zaten iki haftadır izliyordum inanan gerizekalıdır deyip izlemeyi bıraktım. Önce oylama yapıldı Berkan’ın adı çıktı oylama kapanınca Yasin ve Evrim durduk yere Berkan’a saldırmaya iticisin antipatiksin falan demeye başladı. Birden kendimi Berkan için üzülürken buldum. Hemen sosyal medyada herkes Berkan’ı savunmaya başladı keşke sms kapanmadan olsaydı o konusma vs demeye basladi panoromalarda berkan savunuldu vs. Ertesi gün yarış başladığında dedim ki bu yarışda ünlüler geriden gelir 9-9 biter son yarışa Berkan ile Nisa çıkar Nisa sebepsizce trip atar son oyunda da sıçar ama Berkan geriden gelip 5de 5 yaparak oyunu bitirir kahraman olur. Harfi harfine dediğim oldu. Bir daha da izlemedim. Bu kadar tahminin gerçek hayatta tutma ihtimali %0,0000000001. Bir de Berkanın son oyunda ayağı kayması sonra kalkıp koşup yetişip comeback yapması ahahaha bunu izleyip kurgu olduğunu anlayamayana yazık ya yazık. Bir de burda her sene oldugu gibi birilerinin fanı olup kapışıyorsunuz yazık size.
    Kurgu olmadan bu yarisma zaten yurumez ama ben ne zaman yarisma yaz kampi formatina dondu ozaman biraktim birde uzerine konseylerde instagram takipci muhabbetleri basladi iyice itici gelmeye basladi. Zaten yasin isimli vatandas basli basina izlememe sebebi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

İki hafta önce mi ne bir olay oldu kurgu olduğuna %100 emin oldum zaten iki haftadır izliyordum inanan gerizekalıdır deyip izlemeyi bıraktım. Önce oylama yapıldı Berkan’ın adı çıktı oylama kapanınca Yasin ve Evrim durduk yere Berkan’a saldırmaya iticisin antipatiksin falan demeye başladı. Birden kendimi Berkan için üzülürken buldum. Hemen sosyal medyada herkes Berkan’ı savunmaya başladı keşke sms kapanmadan olsaydı o konusma vs demeye basladi panoromalarda berkan savunuldu vs. Ertesi gün yarış başladığında dedim ki bu yarışda ünlüler geriden gelir 9-9 biter son yarışa Berkan ile Nisa çıkar Nisa sebepsizce trip atar son oyunda da sıçar ama Berkan geriden gelip 5de 5 yaparak oyunu bitirir kahraman olur. Harfi harfine dediğim oldu. Bir daha da izlemedim. Bu kadar tahminin gerçek hayatta tutma ihtimali %0,0000000001. Bir de Berkanın son oyunda ayağı kayması sonra kalkıp koşup yetişip comeback yapması ahahaha bunu izleyip kurgu olduğunu anlayamayana yazık ya yazık. Bir de burda her sene oldugu gibi birilerinin fanı olup kapışıyorsunuz yazık size.
    Acun kurgu yapmadan , yarışmaya müdahale etmeden götüremez
    adam parasının %80-90ını (%10 o ses türkiye) bu programdan kazanıyor
    Önce Barış'ı gönüllülere gönderdi. yetmedi Parviz'i eledi
    yetmedi Berkan'ı gönüllülere gönderdi. yine yetmedi sözleşmesi bittiği için önce Ersin ardından Mert'i gönderdi

sadece burdan kurgu olduğunu anlayabilirsin. youtube ta kurgu olduğunı kanıtlayan bir sürü kanıt var
    hani acun diyor ya kurgu ekibimiz sabahlara kadar montaj yapıyor
    sabahlara kadar montaj yapınca hatalar,kamera arkası kurgular...vs ortaya çıkıyor
    10 larca örnek var: Damla nın sigara içmesi, 2017 de tuğçe melis'in sabit topu, Serhat Akın'ın pavarotti gökhan ile havuzda yarışırken aynı anda Gökhan'ın kendisini bench te izlemesi
    (bence en komiği bu ) daha bir sürü var
    Survivor yarışma görünümlü dizi tadında bir reality show'dur
    Yarışma işin kılıf kamuflaj bölümüdür
    bile bile yıllarca bu kafayla izliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 20 Mayıs 2020; 13:4:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Kurgu olmadan bu yarisma zaten yurumez ama ben ne zaman yarisma yaz kampi formatina dondu ozaman biraktim birde uzerine konseylerde instagram takipci muhabbetleri basladi iyice itici gelmeye basladi. Zaten yasin isimli vatandas basli basina izlememe sebebi.

Alıntıları Göster
    Acunun canı sıkılmasın diye voleybol maçı yapması ve bunu 2 saat zorla izletmesi sonra üstüne extrada panaromada bunu yorumlamaları bana bu insanlar neden bunu izliyor diye sordurttu acunun instagram takipçisi kasmak için orada canlı yayın yaptıracam yok oraya bilmemne koyacam demelerini izlerken ben utandım. Karantinada internet de yok diye izliyordum bunlardan sonra tam izleyecegime duvara bakarım dedim Berkan olayı oldu bir anda kendimi berkanı savunurken öbür günkü survivorı heyecanla beklerken buldum orda anladım kurgu olduğunu yarınki bölümde de bunlar bunlar olacak dedim gerçek hayatta olması imkansız şeyler acun bu kadar belli etmez kurguyu dedim bir baktım aynısını yaptı. İnternet de olmayınca dedim herkes anlamıştır kurgu olduğunu bugun internet yıkılıyodur açıldı bir baktım aynı tas aynı hamam :D Adı “reality show” olunca istedigi kolpa senaryoyu oynatabiliyor sanırım başlarken bunların hepsi kurgudur demesine gerek yok. Yasa çıkması lazım milleti salak yerine koyup smslerle parasını alıyor program başlarken hepsi kurgudur demesi lazım. Eski yarışmacıları hala her programında oynatması panaromalar falan çıkarıp onları istihdam etmesi de bu yüzden aynı yalanı paylaşıyorlar.

• Yani adam önce vereceği para miktarını anlaşıp mı oraya götürüyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Acun kurgu yapmadan , yarışmaya müdahale etmeden götüremez
    adam parasının %80-90ını (%10 o ses türkiye) bu programdan kazanıyor
    Önce Barış'ı gönüllülere gönderdi. yetmedi Parviz'i eledi
    yetmedi Berkan'ı gönüllülere gönderdi. yine yetmedi sözleşmesi bittiği için önce Ersin ardından Mert'i gönderdi

sadece burdan kurgu olduğunu anlayabilirsin. youtube ta kurgu olduğunı kanıtlayan bir sürü kanıt var
    hani acun diyor ya kurgu ekibimiz sabahlara kadar montaj yapıyor
    sabahlara kadar montaj yapınca hatalar,kamera arkası kurgular...vs ortaya çıkıyor
    10 larca örnek var: Damla nın sigara içmesi, 2017 de tuğçe melis'in sabit topu, Serhat Akın'ın pavarotti gökhan ile havuzda yarışırken aynı anda Gökhan'ın kendisini bench te izlemesi
    (bence en komiği bu ) daha bir sürü var
    Survivor yarışma görünümlü dizi tadında bir reality show'dur
    Yarışma işin kılıf kamuflaj bölümüdür
    bile bile yıllarca bu kafayla izliyoruz

Alıntıları Göster
    Son cümlen trajikomik. Ben 2 hafta yarışmacılar arası kavga nolacak meraktan zar zor dayandım kurgu ciktigini öğrenince bölümün kalan yarısına katlanamadım bir daha da açıp ne oluyor diye bakmadım. Yarışları izlemeyi seviyorsan yarışlar kurgu acun ne isterse o oluyor iki adamın yalandan koşması ve yalandan atış yapmasını izlemek insana zevk veremez. O yarışlar gerçek olsaydı ve gerçek iki kişi yarışsaydı bile izlemezdim o ayrı. Birini destekliyorsan acunun kurgu ekibinin yazdıgı senaryoya göre adam mağdur edilmiş ve haklı çıkarılmış ki destekliyorsun şevkat yerimdarı izlerken barış kötü adamı oynuyor diye şevkatı tutup fanı olup sosyal medyada onu savunup üstüne bölümün sonunda saçma bir dizi karakterine para verip oy mu gönderdin? Aşk-ı Memnu’nun öncesinde sonrasında aşk-ı memnu’da kim haklı diye tartışma programı olsa bihter dizide kocasını boynuzluyor diye beren saat linç edilse ne düşünürdün? Bu programı kimse kurgu oldugunu bile bile izlemez. Kendini kandırıyodur hepsi kurgu degil 1-2 kurgu oyuncu var diyodur, oyunlar kurgu ama karakterler gerçek diyodur, bir tek sms yalan diyordur vs. Gerçek=Program baştan sona kurgu. Bunu bile bile baştan sona izlemeye Acun’un bile katlanabilecegini sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 35373538353935403541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.