Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35293530353135323533
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Ramak kalmıştı ama az kaldı onun ipini de çekcekler eminim, çok bile kaldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Restrop

Sarı Papatya yazılsa gidecek yazmıyorlar abi böyle bir şey olabilir mi bir yollasın artık şunu sinir krizi geçiriyorum gördükçe
    Az kaldı hocam dayanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle bırak ersini yunus dururken mert gidiyorsa acurun derdi kaos
  • BİR ADAM GELDİ TROLLUKLERIYLE ÇÖPLERİ HAŞLAMASIYLA KONUŞTUĞU ZAMAN SEVİYEYİ ARŞA ÇIKARAN HALLERİYLE İTİRAZLARIYLA BAŞKANLA OLAN YOLDAŞLIĞIYLA AKILLARIMIZA KAZINDI. BU YİĞİT ADAM 3 5 APTAL ERGEN YÜZÜNDEN KIBRISA KALACAĞI YARIŞMADA ÇOK ERKEN ELENDI YOLUN AÇIK OLSUN STRATEJİ REIS ALLSTARDA GÖRÜŞÜRÜZ
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Semih çok doğru konuşuyor ÇÖP yunus gitmeliydi

• Finalde yaptığı gibi.Mesela smsi bugün başlatacak canlı olarak noter kontrolünde olacak.Adaylardan biri takım oylaması diğeri bireysel dokunulmazlık oynanıp kazanan söyleyecek.Bu şekilde Acun hile yapamaz.

• Bence yarışmanın seyir keyfi yarı yarıya azalacak. Twitter ergenleri yaşları küçük olduğu için kutlama yapıyor ama Mert gibi adamların sayesinde bu programın izlendiğinin farkında değiller.

Acayip dominant ve komik adamdı be. Zekadan ziyade konuşmaları ve her olayı değerlendirip anlatması çok iyiydi herifin..

• İyi ki helikopterli ödülü Ünlüler kazanmış. Hiç olmazsa gitmeden önce gönlünce eğlendi adam.

• Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Bayramdan dolayı toplamda 4 oyun oynanacak ve her birinde oylama ile 1 aday olmak üzere 4 aday çıkacak. Mutlaka ünlüler kaybedecektir bir tanesini ve Yunus Emre yazılır direkt,gider de bence. Acun bayramı bahane ederek takımların süresini uzattı bence çünkü ünlüler 3 kişiye düşünce her oyun farklı takım olacak, dokunulmazlık da bireysel olacak.

• gael kullanıcısına yanıt
    sercan gitmez dedim çünkü ayak tenisi maçı var
  • Kaos izlemek için elimizde Yunus Emre ve Evrim kaldı

İkiside Yasin'den nefret ediyor

Bol Bol Kaos bizi bekliyor

• Madem seyirci çocuk parkı izlemek istiyo, buyursunlar izleyelim sorun yok :)

Umarım haftaya da elif,aycan falan gider. Böylelikle püskevitleri,dondurmacıları,ayakkabıcıları,ağlama efekti veren yarışmacıları daha rahat izleriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl iş gelecek hafta başlayacak.4 oyun ve her oyun sonrası çıkacak aday.ünlülerde fazla seçenek yok tek konseyde 2 aday çıkar ve olay biter ama gönüllülerde acaip dümenler dönecek ardahan'ı kim yanına alırsa o grup isim yazacak.ya berkan barış çıkar yada gene yasin cemal can çıkar potaya.ünlülerde ilk adaylar aycan ve yunus emre ve haftaya yunus emre gider.
  • yunus emrenin gitmemesi çok iyi oldu, hatta mertin gitmesine üzülsem de bir bakıma o da iyi oldu. yunusa habire sakin olmasını, sinirlenmemesini söyleyip dizginleştirmeye uğraşıyordu elemanı. hazır adalar da birleşti salın zincirlerini yunusun da berkan hariç şu gönüllülere saydırsın, ben bu aksiyon dolu sahneleri bekliyorum
  • cambodia C kullanıcısına yanıt
    Her yarışmacının anlaşması sözleşmesi farklıdır.Oynadığı takımdan ziyade.Sercanla Yasin aynı sözleşmeyi yapmaz.Adam zaten varlıklı iyi para almazsa katılır mı sence.

• Mert elenmiş yeni gördüm haberi.
    Guyya haftanin ilk ikisindeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Bayramdan dolayı toplamda 4 oyun oynanacak ve her birinde oylama ile 1 aday olmak üzere 4 aday çıkacak. Mutlaka ünlüler kaybedecektir bir tanesini ve Yunus Emre yazılır direkt,gider de bence. Acun bayramı bahane ederek takımların süresini uzattı bence çünkü ünlüler 3 kişiye düşünce her oyun farklı takım olacak, dokunulmazlık da bireysel olacak.
    eleme kısmı hariç konseyi izlememiştim hocam bilmiyordum bunları. o zaman yunusun işi yaş, başkan başkan diye tekerleme tutturanlar bir işe yarasın da yasine ardahana eletmesinler bari elemanı
  • ezgi -cocuk burda bir hafta bile barinamaz
    askim-takima uyum saglayamiyo
    ersin- barisa benziyo atarlaniyo istemiyorum bunu
    mert- tepemin tasini attirmasin fln filan

baskan hepsinin akbilini teker teker basti

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

yunus emrenin gitmemesi çok iyi oldu, hatta mertin gitmesine üzülsem de bir bakıma o da iyi oldu. yunusa habire sakin olmasını, sinirlenmemesini söyleyip dizginleştirmeye uğraşıyordu elemanı. hazır adalar da birleşti salın zincirlerini yunusun da berkan hariç şu gönüllülere saydırsın, ben bu aksiyon dolu sahneleri bekliyorum
    Bütün bebelri kafes dövüşüne alacaz haşlayacaz o çöpleri mertin intikamı alınacak

• 
Sayfa: önceki 35293530353135323533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.