Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34503451345234533454
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

• Yarın akbil basmaya gidiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 19 Mayıs 2020; 1:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide

Fragmanda yine çok garip bir şey olacakmış gibi ama normal şeyler olacak: berkan birinci olacak ardahanı söyleyecek ardahana adaylığı sorulunca ardahan berkanın ve elifin birinci çıkmasından sonra çok garip oldu falan filan diyecek gönüllüler takımından ardahan ve yasin eleme adayı olacak. ünlülerde ise elif birinci olacak yunus emre başkanı söyleyecek potada yunus emre, mert, aycan, yasin ve ardahan olacak. BU HAFTA BAŞKAN HUGONUN AKBİLİNİ BASACAK acun ada birleşmesinde yasinin olmasını istiyor zaten bu yüzden konseyde onun mağdur görünmesi için çok uğraştı kesinlikle elenmez yasin ayrıca birincide olamaz evrimin tepkileri mertin veya aycanın birinci çıkmaması ile olmuştur diye düşünüyorum.

Bu arada yasinin barışa ve berkana saldırmasına sevindim çünkü acun ve evrim sayesinde mağdur rolü oynayarak fan toplamaya başlıyordu şimdi yine kendi doğal itici halinde olacak diğer konseylerde başkanın akbilini basacağı ilk kişi yasin veya evrim olacak ayrıca potaya çıktığı an acun korumazsa elenecek bir sercan var yani yunus emrenin yolu daha uzun bana kalırsa.
    Hocam bu kadar şok fragmanı Ardahan için yapmazlar ya
    Parviz ve Ersin de gördük konsey için yalan fragman yapmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Yarın akbil basmaya gidiyoruz

• Tv8 de sahur programında Yunus Emre Başkan dan bahsediyorlar sürekli izliyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 19 Mayıs 2020; 1:58:3 >
  • Hatta şu an Aziz Sancar Yunus Emre Başkan hakkında röportaj veriyor TV8 açın

• BAŞKAN BENI ETKİSİ ALTINA ALDI YARIM SAATTİR KENDI KENDİME BUYRUN EMRE BEY TEŞEKKÜRLER YUNUSCUĞUM DİYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Tv8 de sahur programında Yunus Emre Başkan dan bahsediyorlar sürekli izliyor musunuz
    o adamlar Yunus Emre ciyse ben Yunus Emreyi bırakırım
  • Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor bayramı kutlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

BAŞKAN BENI ETKİSİ ALTINA ALDI YARIM SAATTİR KENDI KENDİME BUYRUN EMRE BEY TEŞEKKÜRLER YUNUSCUĞUM DİYORUM

• quote:

• Sakin olun hocam hocamdiğer Yunus Emre halk şairi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 19 Mayıs 2020; 2:6:24 >
  • Kobe'yi hatirliyo musun abim kobe bryant black bamba helikopter kazasindan öldü ayni bunun gibi helikopter

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Survivor tarihinin en güzel kızları

Aklıma gelenleri yazıyorum

Evrim, Ezgi Avcı, Damla, Serenay, Gizem Birdan, Duygu, Tuğçe Melis Demir, Özge Ulusoy, Berna Keklikler, Gizem Memiç

Ama illa Evrim harici bir isim seç deseler Ezgi Avcı derim. Berna Keklikler'de olabilir
    bu Evrim'e iğrenç, çingene falan diyenler ya 18 altı sivilceli kızlar ya da kör boomerlar ... millet ekrana yapışıyor kız çıkınca, ki %80 onu çekiyor kameralar ... sosyal medya acayip bir yer yav ... bereket paraları yok da troll hesaplarla sallamaktan başka bir şey yapamıyorlar yoksa sosyal medyadaki algı gerçek olsaydı 2 ay önce elenmişti bu kız

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

Kobe'yi hatirliyo musun abim kobe bryant black bamba helikopter kazasindan öldü ayni bunun gibi helikopter

SKDKKDKDMDMDMMDM O KADAR ÇOK MALZEME VAR Kİ

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta ardahan en son ilk ikiye girmişti belli bir seven kitlesi oluşmuş gibiydi ondan dolayı şaşırtıcı gibi gösteriyor işte. Bu tahmini yapma sebeplerimden biriside acunun adalar birleşince kim işime yaramaz diye düşüneceğini düşünüyorum; orada yasin adalar birleşince ortalık karıştırır, sercan performans anlamında çok iyi onu mümkün olduğunca korur zaten takımından kimse sercanı söylemez, merti ada birleşimine sokmak ister diyaloglar için, zaten berkan geçen haftanın mağduru o gitmez, sütlaç 6. olunca ona bu hafta oy yağdırmışlardır ayrıca acun nisa ile onu şimdiden bozmaz, barış maalesef daha kalacaktır adada, elifin adının oylanacağını gizem söylediğinde insanlar şu ana kadar elife oy atmamış olsa bile ona bu hafta oy yağmıştır ayrıca ersin gittikten sonra ersinin oylarının büyük bölümünü almıştır, YUNUS EMRE BAŞKAN acun her ne kadar yunusu pek sevmese de adaların birleşiminde gönüllüler ve yunus gerginliğini kullanmak ister geriye bir tek ardahan kalıyor süpriz bir şekilde aycan gitmezse yani benim görüşüm %95 ardahan %5 aycan

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor bayramı kutlu olsun
    Sağolun hocam sizinde

• quote:

Alıntıları Göster
    Böyle yalaka bir adamı nasıl sevebiliyosunuz?

• quote:

Sakin olun hocam hocamdiğer Yunus Emre halk şairi olan
    bizi mi koparıyosun kara kartal
  • 
Sayfa: önceki 34503451345234533454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.