Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34493450345134523453
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Ardahan'ın takipçi sayısı 2 kişi artmış diyolar.
  • acur kekosunun a*nan o*tar fırlamalarını çıkarttığı sözde ramazan programını izlemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 19 Mayıs 2020; 1:31:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_nct B kullanıcısına yanıt
    Böyle iyiyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Böyle iyiyim.

Başkancı olacaksın hocam eminim.

• değerli insanlar programı sizin kadar takip etmedim 3 bölüm izledim görüşlerim
    **
    barış murat: tam bir yağcı ergen türk kızı kitlesine hitap ediyor performansı yüksek gibi gözüküyor cunku hep kolay rakıplerle mac yapıyor aynı zamanda tam bir sinsi macır bu adam tehlikeli tam tiyatrocu
    yasin obuz: bu adam 3t klonu zaten ama dürüst bir kişilik olduğunu düşünüyorum survivorı yaşıyor
    berkan : bu cok hırslı bence finali hakedıyor
    yunus emre : bu berkandan sonra hırslı olan berkanla bu benım gozumde eşit bu da iyi bir insan
    evrim : bu tam bir mahalle neyse agzımı bozmuycam :D
    nisa : bu kız 15 yaşında falan herhalde ailesinden görmediği ilgiyi survivorda arıyor
    cemal can : valla bu neden hala orda anlamadım iyi niyetli birisi ama survivor olmayı haketmiyor
    ardahan: performansı başarılı bu iyi niyetli birisi bence hakediyor mu derseniz hakediyor
    -----
    mert:bu tam çakal sinsi ama çok zeki takımlar varken bu adamın orda olması şart zeki birisi birleşmeden sonra yollanır
    sercan:bu iyi biri değil bence performansı iyi ama kötü kalpli gibi
    elif:çok başaralı kadınlar arasında en iyisi bu kadın
    aycan :2. en iyi kadın bu

• quote:

Böyle iyiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AC9BDA34A

değerli insanlar programı sizin kadar takip etmedim 3 bölüm izledim görüşlerim
    **
    barış murat: tam bir yağcı ergen türk kızı kitlesine hitap ediyor performansı yüksek gibi gözüküyor cunku hep kolay rakıplerle mac yapıyor aynı zamanda tam bir sinsi macır bu adam tehlikeli tam tiyatrocu
    yasin obuz: bu adam 3t klonu zaten ama dürüst bir kişilik olduğunu düşünüyorum survivorı yaşıyor
    berkan : bu cok hırslı bence finali hakedıyor
    yunus emre : bu berkandan sonra hırslı olan berkanla bu benım gozumde eşit bu da iyi bir insan
    evrim : bu tam bir mahalle neyse agzımı bozmuycam :D
    nisa : bu kız 15 yaşında falan herhalde ailesinden görmediği ilgiyi survivorda arıyor
    cemal can : valla bu neden hala orda anlamadım iyi niyetli birisi ama survivor olmayı haketmiyor
    ardahan: performansı başarılı bu iyi niyetli birisi bence hakediyor mu derseniz hakediyor
    -----
    mert:bu tam çakal sinsi ama çok zeki takımlar varken bu adamın orda olması şart zeki birisi birleşmeden sonra yollanır
    sercan:bu iyi biri değil bence performansı iyi ama kötü kalpli gibi
    elif:çok başaralı kadınlar arasında en iyisi bu kadın
    aycan :2. en iyi kadın bu
    YUNUS EMRE BAŞKAN ŞAMPİYON OLACAK HOCAM

• Sercan kural hatası yapmış videoya göre.

• Sporcular sıraya dizilin Başkan bu hafta aranızdan birini alıyor.

• Yasin barışı geçebiliyorsa olası bir cemal barış finalinde cemal çok rahat eler barışı. Yasin bu kadar performans olarak düşmüşken nasıl barışı geçebiliyor orası ayrı.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    berkan veya bu yunus emre hakediyor zaten şampiyonluğu halk ne derse o olur ama gerçekten bu yunus da çok çok hırslı biri
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Başkancı olmam demek,eski günlere geri dönmem demek.

“Roket takımı yine başarısız olduğğ” diye uçmak istemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan ya başkanın Mert i 3.5 attırması falan efsaneydi
    O kadar çok malzeme var ki arada kaçan çok şey var tekrar izleyeceğim
    Bu adamın kıymetini bilin bol bol sms atın
    Mert:
    -"benim yükseklik korkum var. uçaktan korkuyorum. yunus emre ise inanılmaz çok güzel falan diyor. kobe bryant'ın uçak kazasından bahsediyor.

JSKDKDKDKDJDJJDJDJDJDJDJJDKSJDJDMDMMDKDKDMDMMDMDKDMDM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 19 Mayıs 2020; 1:45:6 >
  • quote:

Başkancı olmam demek,eski günlere geri dönmem demek.

“Roket takımı yine başarısız olduğğ” diye uçmak istemiyorum.

Hoşgeldiniz ekibe hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Sporcular sıraya dizilin Başkan bu hafta aranızdan birini alıyor.

• Fragmanda yine çok garip bir şey olacakmış gibi ama normal şeyler olacak: berkan birinci olacak ardahanı söyleyecek ardahana adaylığı sorulunca ardahan berkanın ve elifin birinci çıkmasından sonra çok garip oldu falan filan diyecek gönüllüler takımından ardahan ve yasin eleme adayı olacak. ünlülerde ise elif birinci olacak yunus emre başkanı söyleyecek potada yunus emre, mert, aycan, yasin ve ardahan olacak. BU HAFTA BAŞKAN HUGONUN AKBİLİNİ BASACAK acun ada birleşmesinde yasinin olmasını istiyor zaten bu yüzden konseyde onun mağdur görünmesi için çok uğraştı kesinlikle elenmez yasin ayrıca birincide olamaz evrimin tepkileri mertin veya aycanın birinci çıkmaması ile olmuştur diye düşünüyorum.

Bu arada yasinin barışa ve berkana saldırmasına sevindim çünkü acun ve evrim sayesinde mağdur rolü oynayarak fan toplamaya başlıyordu şimdi yine kendi doğal itici halinde olacak diğer konseylerde başkanın akbilini basacağı ilk kişi yasin veya evrim olacak ayrıca potaya çıktığı an acun korumazsa elenecek bir sercan var yani yunus emrenin yolu daha uzun bana kalırsa.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Yunus Emre sms birincisi hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Yasin barışı geçebiliyorsa olası bir cemal barış finalinde cemal çok rahat eler barışı. Yasin bu kadar performans olarak düşmüşken nasıl barışı geçebiliyor orası ayrı.
    Cemal zamanında altıncı olmuştu,senin mantığa göre Barış çok rahat geçer Cemal'i.

Madem Cemal çok rahat eler,kaç haftadır neden Barış birinci?

Kendinle çelişmişin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 19 Mayıs 2020; 1:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

Yunus Emre sms birincisi hadi bakalım
    Başkana Donanımhaberce smsler şelale oldu hocam

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

tahmin: Barışın sevmediği bir isim sms birincisi. ardahanın suratına bakarsak Yunus Emre the Heartbreaker sms birincisi olmuştur
  • 
Sayfa: önceki 34493450345134523453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.