Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31293130313131323133
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Noix~

Hocam, ben bir fan değilim ya da fanatik. Sadece geçtiğimiz yıllarda bir Ogeday, Turabi, Hilmi gibi performanslar göremiyorum ben Barış'ta, hızı, parkur becerisi vs. konusunda. Bu kadar çılgınlar gibi 1.'liğe oynayacak bir durum söz konusu değil bence sadece dediğim bu.

Alıntıları Göster
    İyide bu sene böyle bir farkı kimse koyamadı. Berkan bir ara koyar gibi oldu gönüllülere gidince oda mahvetti. Öyle farkı koyabilecek tek kişi Meryemdi oda sakatlanıp elendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremde hiç survivor izlememiş olanlar bile bu sene Survivor izliyor veya en azından olayları az çok biliyor.

Bu seneki yarışmacılar çok şanslı. Seneye all star olursa sms olarak da çok şanslı olacaklar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Mert aday olmuş kim kimi yazdı bilgi verirmisiniz izleyemedim

• SARI FIRTINA DİYECEKSİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Arkadaşlar Mert aday olmuş kim kimi yazdı bilgi verirmisiniz izleyemedim
    ERSİN,YUNUS EMRE,AYCAN ELİF MERT'İ YAZDI
    MERT İLE SERCAN ELİF'İ YAZDI
  • Anonim TVyoutube
    Survivor Evrim Keklik Kim Milyoner Olmak İster ? Yarışmasına Katıldı
    https://www.youtube.com/watch?v=3mTuihra5uU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alt6nci -- 11 Mayıs 2020; 1:36:17 >
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Yunus Emre Başkan sana sms atmaktan anca kendime geldim
    Sen şampiyon olacaksın

• Mert iyice boş yapmaya başladı. Doğru düzgün oyun alamayacağını bildiği için başka taraftan dahil olmaya çalışıyor. Elif'i yazarken sıkıntı olmuyor mu? Ödülleri kaybettikçe iyice gerilecek. Bunu kendisi de biliyor.
  • Şu an Mert ve Berkan aday.Bence diğer adaylar Elif,Yunus Emre,Yasin,Ardahan olacak.Bu potada Yasin veya Ardahan gider diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 11 Mayıs 2020; 1:38:33 >
  • Acun'un Ezgi'ye yaptırdığı Elif yönlendirmesi ve bugünkü fragmanda yaptırılan Ersin yönlendirmesiyle, Mert ilk 2'den çıkartıldı.

Acun; ünlüler adasından, Yunus Emre'den ve Mert'in yarışmayı bırakmasından rahatsız. Yunus Emre'nin elenmesini, ünlüler adasının karışmasını, Mert'in de tekrar yarışmayı ciddiye almasını istiyor. O yüzden bu hafta böyle bir şey planladı. Elif Yunus Emre'yi söyler. Ersin de Aycan'ı söyler.

Mert, Yunus Emre, Aycan, Berkan, Ardahan, Yasin potası olur. Ya Yunus Emre ya da gönüllülerden biri gider. Mert ve Aycan elenmez.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Sen yunus emre yi savundun

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

İyide bu sene böyle bir farkı kimse koyamadı. Berkan bir ara koyar gibi oldu gönüllülere gidince oda mahvetti. Öyle farkı koyabilecek tek kişi Meryemdi oda sakatlanıp elendi.

Alıntıları Göster
    O farkı bence nisa koyuyor. Çok komplike bir yarışmacı. Ayrıca cemal can da birleşmeden sonra neredeyse %70 ler le yarışıyor. Farkı koyanlar oluyor aslında. Sadece algı o noktadan çarptırılıyor. Mesela panaromayı izlersen barışın gelmiş geçmiş en iyi survivor yarışmacısı olduğunu düşünebilirsin.

• O değilde bu sitenin hali ne olacak ne mesaj gider ne + verilir sırf bundan mesaj sayısı azaldı

• YUNUS EMRE KESİNLİKLE İLK 2 YE GİRECEKTİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Yunus Emre Başkan sana sms atmaktan anca kendime geldim
    Sen şampiyon olacaksın
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    bravo hocam
  • yunus emreyle ne derdiniz var? ordakilerin yuzde biri kadar sinsi degil, en azindan net biri. Sadece dondurma olayini yasin e soylemesi hataydi. En az 10 potadan da cikar dedigi gibi. Biraz da planli hareket etse finale bile oynayabilirdi ne yazikki gec kaldi bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: yfsocietyy

yunus emreyle ne derdiniz var? ordakilerin yuzde biri kadar sinsi degil, en azindan net biri. Sadece dondurma olayini yasin e soylemesi hataydi. En az 10 potadan da cikar dedigi gibi. Biraz da planli hareket etse finale bile oynayabilirdi ne yazikki gec kaldi bu konuda
    yunus emre başkan alayına gider hocam bakmayın siz sütlaçcı ve dondurmacının fanlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

O değilde bu sitenin hali ne olacak ne mesaj gider ne + verilir sırf bundan mesaj sayısı azaldı
    kimsenin salladigi yok herhalde anlamadim. kac gundur boyle. millet kaciyor forumdan yazik.
  • 
Sayfa: önceki 31293130313131323133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.