Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3096. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü,
1 Mobil

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Berkan'ın oyu yunus emre'den çoktur sercan ve ardahan'dan sonra yunus emre yolcuquote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Yunus Emreyi basa koyupta hatta Berkanı bile demen gülünç Berkan denilen adamın sms i düşük Yunus Emre iyi kötü sms alıyor en azından.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasin, Mert ve Evrim Acunun adamları bence, Acun kimin oyunu yükseltmek istiyorsa bu 3lü aracılığıyla yapıyor.
Ya fragmanda bir haber vericem diyor arkadaşlar kesin köpek bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
işbirlikçi evrim öfkemizi harladı, zafer yoldaştan bizlere yadigar kalan survivor devrimi yeminimizi tekrardan bize hatırlattı. subcomandante berkan, zafer yoldaş ve fatih abimiz gibi devlerin omuzlarında yükselerek dünyanın mazlum halkları için bu savaşı kazanacak. survivor devrimi göz yuvamıza sığan yarımdır, hep taze, usanmadan nazenin. ve tebarüz edecek bekleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volpenotte -- 10 Mayıs 2020; 20:50:27 > -
sanmam fragmanda herkes sol tarafa bakıyor bence annelerinin videoları varquote:
Orijinalden alıntı: blackprague
tamam köpeğinin ölümüne üzüldüm ama hüngür hüngür ağlamam -
Bisküvi cemalin ağzını iyi oku hocamquote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Makbule diyor
Makbulenin korona olduğu bilgisini verecek.Yuzde 1milyon her iddaaya da girerim
Bas kanaryam bas.
Yunus Emre Özden
Sen ağlamazsın ben ağlamam ama orada sahte bir evrim ağlaması görüyoruz ve her şeye ağlayan biraz yumuşak mizaca sahip bir cemalin ağladığını görüyoruz. Bence anne değildir anne olsa ersin başını ellerinin arasına koymaz daha önce de annesinden video geldi böyle tepki vermedi. Evrimin tepkileri herkesi yanıltıyor neden ersinin köpeğine ağlasın ki deniyor ama evrim sahte bi insan olduğu için böyle tepkiler verebiliyor. Kaldı ki ne bileyim aile videosu olsa bir haber vericem gibi cümle kurmaz.
Yanlış düşünüyorsun bence.quote:
Orijinalden alıntı: Marco Luigi
Berkan'ın oyu yunus emre'den çoktur sercan ve ardahan'dan sonra yunus emre yolcu
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
basladik.
Hemen bakıcam fragmana dikkat etmemiştim buna
ooo berkana bak barışla kanka olmuş -
Mağdur Barış yeni bir mağdur çıkmasın peşinde
Ulan sen de berkan ı yazdın jdjdkdkmdk
makbulenin olayını söylemez herhalde öyleyse saçma, ulan gören de ebola sanacak ya, risk grubunda yer almayan insanlar için öldürücülüğü belli olan bir hastalığı adada hiçbir haberi olmayan durumu idrak edemeyen insanlara söyleyip korkutmanın bir anlamı var sanki. hastanede bile değildir evde izoledir zaten kadın -
Baktım ve yavaşlatarak da izledim makbule demiyor hadi be abi be gibi bi şey demiş gibi geldi bana makbulenin u’sunu göremedim ağzında
Gizem varken Barış yazarsın yanına Barış gelir Berkan efendi.
Mert çok zeki ya, everest i buzdağı sanıyor..😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X