Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25972598259926002601
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Cemal'in de dün ne karaktersiz olduğunu gördük danla verdi taktikleri yakınındaki kişiler performansını düşürüyor,yasin bana şişman dedi falan diyerek açık açık Yasin'den uzaklaş dedi

Sonra ki tavrını herkes görmüştür arkadaşıma şişman dedin ayağına adama cephe aldı bunuda devam ettirecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Cemal'in de dün ne karaktersiz olduğunu gördük danla verdi taktikleri yakınındaki kişiler performansını düşürüyor,yasin bana şişman dedi falan diyerek açık açık Yasin'den uzaklaş dedi

Sonra ki tavrını herkes görmüştür arkadaşıma şişman dedin ayağına adama cephe aldı bunuda devam ettirecektir
    Tamamen şakaya vurdu. Ciddi değildi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Cemal'in de dün ne karaktersiz olduğunu gördük danla verdi taktikleri yakınındaki kişiler performansını düşürüyor,yasin bana şişman dedi falan diyerek açık açık Yasin'den uzaklaş dedi

O ortamda eğer yasini danla icin satarsa yasinde bunu çakarsa o zaman..Yasin cemale tavır alırsa o zaman işler değişir ha uzak bir mevzu bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunus Emre az güç gösterse.Mesela Sercana temiz bir dayak atsa. Dedikodu 3 lüsü 3.5 olur

• quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

Yunus Emre az güç gösterse.Mesela Sercana temiz bir dayak atsa. Dedikodu 3 lüsü 3.5 olur
    Adamın yüzüne konuşamıyorlar ki hep arkadan fısfıs
    Adamın adını yazmaya bile maçaları yemedi kızlara yazdırdılar

• bugün masterchef mi izliyoruz? onu izlemek istesem zamanında masterchef izlerdim, hiçbir bölümünü izlemedim. Survivor survivor değil .
  • danny_zuko kullanıcısına yanıt
    Corona yüzünden oldu ya benim tadımı da denizin olmaması kaçırıyor o kamplar boğuyor beni

• Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Cemal ve Danla çok eski dostlar, birisi benim dostuma da şişko dese tavır alırım şahsen.

• aklıma gelmedi A kullanıcısına yanıt
    Ulan ya Hakan ve Gizemi ayırmalıyız dedi bütün yarışma boyunca ayırdı da dün gibi aklımda

• quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

Yunus Emre az güç gösterse.Mesela Sercana temiz bir dayak atsa. Dedikodu 3 lüsü 3.5 olur
    yunus böyle samimi olmıyacaktı ünlülere geçince
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

yunus böyle samimi olmıyacaktı ünlülere geçince

Alıntıları Göster
    Aynen. Bir de “ben yazabilirsiniz, boynum kıldan ince” dedi. Gider gitmez abi çekmek yerine bir durup bakacaktı, izleyecekti; kim ne yapacak diye. Bu gider gitmez kendini kucaklarına bıraktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Aynen. Bir de “ben yazabilirsiniz, boynum kıldan ince” dedi. Gider gitmez abi çekmek yerine bir durup bakacaktı, izleyecekti; kim ne yapacak diye. Bu gider gitmez kendini kucaklarına bıraktı.

Alıntıları Göster
    herkesi kendin gibi sanmıycanda abi,hatası bu tanıması lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokboylebısey

Ulan ya Hakan ve Gizemi ayırmalıyız dedi bütün yarışma boyunca ayırdı da dün gibi aklımda
    zaptedilmesi çok zor bir grubun nerdeyse tamamını bir arada tutup hepsini kendisiyle bareber sonlara taşıdı tabi üstte saydığım isimler gibi ben çok zekiyim havaları yapmadığı için yeterli değeri görmedi
  • Bugunku program tamamen eglence amacli. Boyle seyler iyi geliyor ama arada zaten malum gunlerde tek izledigimiz program survivor

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    Kadın açık açık seni kullanıyor uzaklaş ondan dedi :)
  • Ben gerçekten bu panormadaki verilen algıdan tiksinmeye başladım. Cemal bu hafta 16 oyunun 12 sini kazanmış. Adamın haftalık performansıyla ilgili hiç bir söz etmeyip sadece genel performansıni eleştirip, vasat diyorlar. gerçekten bu derece bir algı varken çok zor ya. İnanılmaz bir haksızlık olmaya başladı. Hâlâ izliyorum ve hala düşen bir cemal can diyorlar. Sanki alternatif bir survivor izliyor gibi hissettim. 2 haftadır ciddi yükselişte adama dibi görmüş muhamalesi yapılıyor. Normalde bu tarz yorumlar yapmazdım ama ilk defa bu kadar bariz bir saçmalık konuşulduğunu duyuyorum.

• Bu Sms sisteminin değişmesi lazım kesinlikle. Bu ne hep Barış ile Cemal birinci oluyor. Danla Cemal'e her hafta on bin sms atıyormuş.
  • Bu akşam MAsterChef varmış galiba. Kaçırmamak lazım . keyifli olur.
  • Tüm Türkiye'nin bunu izlediği sene de Acun daha güzel bir sezon izlettirebilir. Bu adam salak değil. Millet reklama tepki koydu. Hemen reklam politikasını değişti. Ada hayatı dedi. Bence daha çok olmalı yine de. Salıncak tablo mablo saçma da olsa bir şeyler geldi. Dışardan bilgi alma olaynın suyu çıktı. Sms'e de düzenleme gelmeli.
  • 
Sayfa: önceki 25972598259926002601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.