Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25952596259725982599
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Sevecen derken tip olarak söylüyorum. Gülüşü falan insanların hoşuna gidiyordu. Yoksa Nagihan ve Semih gibi yarışmacılardan yüksek sms alamazdı. Bu sene de aynı şeyi Aycan üstlendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Önceki Survivor programlarında neler neler söylendi. Hepsi finalde unutuldu. Elif kendine uzak kimse onu yazdı. Öyle yapmasaydı belki o hafta kendisi elenebilirdi. Barış'ın ergen fanları Ezgi ve Aşkıma oy atacaklarına Parviz'e atsalarmış. Parviz zaten kendini iyi ifade edemedi. Ayrıca araba kazandı diye verdiği emeğin karşılığını aldı diye bir şey olamaz. Yarışmacılar artık oraya iyice alışmış. Kimse kolayca nasıl olsa araba kazandım diye artık elenebilirim diyemez. Elif özellikle oyun kaybettikten sonra Aycan'a olan davranışıyla büyük artı aldı. Genel izleyicinin ve diğer fanlarında saygı duyduğu biri oldu. O yüzden bu hafta 3. oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

Gün gidende ay gelende gel oğlum
    Cihan yanar sen gülende gül oğlum
    Bir yol vardır Hak yoludur bul oğlum
    Yeri bilmek göğü bilmek bil oğlum

Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum
    Çakal gezen şu adada gez oğlum
    Çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum
    Hain gezen şu adada gez oğlum

Gez oğlum
    Vatanına göz dikeni ez oğlum
    Dostun kim düşmanın kim sez oğlum
    Tarihini şerefinle yaz oğlum
    Yaz oğlum
    Sen bunları bir kenara yaz oğlum

Senden gider Kıbrıs'a yol oğlum
    Dört bir yana salmalısın kol oğlum
    Ekmeğini aç olanla böl oğlum
    Haram yeme Hak uğruna öl oğlum

Zulüm dolu saltanattan in oğlum
    Zalimlere duymalısın kin oğlum
    Nefis kibir mantık yutan dev oğlum
    Mağrur olma insanları sev oğlum

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• o deilde oğlum sercan verilmiş sadakan varmış. bu nisa bebesini kız arkadaş olarak düşünemiyorum. ne derdi biter ne çilesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Sevecen derken tip olarak söylüyorum. Gülüşü falan insanların hoşuna gidiyordu. Yoksa Nagihan ve Semih gibi yarışmacılardan yüksek sms alamazdı. Bu sene de aynı şeyi Aycan üstlendi.
    semihten yüksek sms i nerde aldı ? semih herkesi eledikten sonra, 1e1 semih solo sms alırken ona 10 kişiden ve semihin düşmanlarından sms gelirken mi ? güzel matematik. aycanın 7-8 kişi arasında toplu üst üste aldığı sms ile damlanın 1e1 semihe karşı alınan oyları karşılaştırman nerden baksan ilkokul çocuğunun matematiğinden kötü. ütopya da herkese karşı sadece semihin oyları yinede fazla geliyor semih kazanıyor diye 2e bölüp şampiyonluğunu engelledikleri son dk kuralı da sana bu matematik ile mantıklı gelmiştir. eğer 2e bölmeselerdi mesela semih %100 birinciydi. ama onun hesabını yapamayanlardansındır
    bu arada damla gülünce içine kaçıyordu , adada sigara içmekten dişleri sararmış dönünce lokanta yerine dişçiye gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 29 Nisan 2020; 13:40:19 >

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Yunus Emre Başkan çok güzel sallanıyor hocam

• Yokluktan eski bolumlere sardim. Ulan su donemde lig maclari oynaniyo olsa ne sarar he.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elif'te dün sanki adam ilk kez 1. oluyormuş gibi şaşırıyor

• Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    senaryo olduğunu burdan anlayın.

Yönetmen: A. Ilıcalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değil de Yunus Emrenin yarışma bittikten sonra forumda üyelik açıp bir teşekkür yazısı yayınlaması lazım

• Ya beyler Yunus Emre başkanın son anda kaçırdığı araba aklıma geldikçe deliriyorum

• RagnaroK19 kullanıcısına yanıt
    acun anlaşmış şirketlerle resmen istediğine sms yağdırıyor.
  • Fazla yalakalığın sonuçları abilerim,ablalarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Önceki Survivor programlarında neler neler söylendi. Hepsi finalde unutuldu. Elif kendine uzak kimse onu yazdı. Öyle yapmasaydı belki o hafta kendisi elenebilirdi. Barış'ın ergen fanları Ezgi ve Aşkıma oy atacaklarına Parviz'e atsalarmış. Parviz zaten kendini iyi ifade edemedi. Ayrıca araba kazandı diye verdiği emeğin karşılığını aldı diye bir şey olamaz. Yarışmacılar artık oraya iyice alışmış. Kimse kolayca nasıl olsa araba kazandım diye artık elenebilirim diyemez. Elif özellikle oyun kaybettikten sonra Aycan'a olan davranışıyla büyük artı aldı. Genel izleyicinin ve diğer fanlarında saygı duyduğu biri oldu. O yüzden bu hafta 3. oldu.
    Tamam işte izleyenlerde kendilerine uzak gördükleri bir yarışmacının sırf performansı var diye oy atmıyorlarsa bu gayet normal. Kimin fanı kim ne kadar oy atmış bunu bilemem ki burada bunun da bir önemi yok.

Elif en azından Parviz'in yüzüne YALAN söylemeyecekti. Tüm kızlar kulis yaptık. Kendimiz gitmemek için erkeklerden birini yazmaya karar verdik deselerdi keşke. Yada ismini yazarken kusura bakma yakın olduğum kızlardan birini yazamayacağım için seni yazıyorum gibi şeyler söyleyebilirdi.

Ben Elif'in kötü birisi olduğunu düşünmüyorum ancak kendini ifade edemiyor ve geri planda kalması yüzünden sms'i daha düşük. Survivor böyle bir yer değil. Performans vereyim köşeye çekileyim demekle olmuyor.

İşin performans kısmını tamamlayıp BBG kısmında sınıfta kalırsanız o zaman izleyenlerle bir bağ oluşturamıyorsunuz.

• komşu çocuğu kullanıcısına yanıt
    Kardeşim doğru düzgün cevap ver. Forumda böyle tiplerle uğraşmak istemem. Biliyorum Semih'in oy potansiyelini. Ama genel izleyicinin bir bölümü son düzlükte Damla'yı Nagihan ve Semih'e göre daha iyi buldu. Tabi antilerin oyu da vardır. Yorumundan Damla'yı sevmediğin belli. O yüzden böyle tepki veriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Elif'te dün sanki adam ilk kez 1. oluyormuş gibi şaşırıyor

Elif çıktığında yarışmayı baştan tekrar izlesin anlar nasıl olduğunu :)

• Yunus Emre yalakalığı bırakıp Mert'e cephe alsa 4 hafta daha kalır adada ama onda o çap yok
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Evet kendini ifade edemiyor. Ama Parviz'in de kendini ifade ettiğini söyleyemeyiz. Mert'in sağ kolu gibiydi. İsim yazma konusunda haklısın ama niye Parviz yazdı diyemeyiz. İşin sonunda Parviz'in elenmesi tamamen Barış'ın ergen fanlarının işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 29 Nisan 2020; 14:33:58 >
  • 
Sayfa: önceki 25952596259725982599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.