Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22982299230023012302
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

GÖZLERİM BENİ YANILTMIYORSA Kİ YANILTMAZ "BARIŞ, YUNUS EMRE'YE ABİ ÇEKİYOR. ABİSİ İLAN ETTİ" YAZIYOR HOCAM. DOĞRU YOL SONUNDA. BAŞINDAN BERİ BUNU ANLATIYORUZ. TEBRİK EDERİM SİZİ ARTIK BAŞKANCI OLDUĞUNUZ İÇİN

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

GÖZLERİM BENİ YANILTMIYORSA Kİ YANILTMAZ "BARIŞ, YUNUS EMRE'YE ABİ ÇEKİYOR. ABİSİ İLAN ETTİ" YAZIYOR HOCAM. DOĞRU YOL SONUNDA. BAŞINDAN BERİ BUNU ANLATIYORUZ. TEBRİK EDERİM SİZİ ARTIK BAŞKANCI OLDUĞUNUZ İÇİN

Alıntıları Göster
    Bravo hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Alıntıları Göster
    Hocam ben de öyle okuyorum zaten. Senin dediğinden farklı bir şey mi yazıyor ?

Aksini iddia eden veya kanıtlayacak biri var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: beu

Hocam ben de öyle okuyorum zaten. Senin dediğinden farklı bir şey mi yazıyor ?

Aksini iddia eden veya kanıtlayacak biri var mı

Alıntıları Göster
    Hocam bilmiyorum ki bazı arkadaşlar o kısmı bulanık gördüğünü yazmış açıklık getireyim dedim. Aksini iddia eden kördür. Net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 25 Nisan 2020; 5:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

aa geçen sene sema nın kardeşi seda finale kadar çıkmış vay anasını şimdi öğreniyorum.

geçen sene baya çöp dedikleri için hiç bakmadım.

Seda nasıl yarışmacıydı ?
    Seda gayet iyi yarışmacıydı şampiyonluğu Hikmet'ten sonra en çok hak eden kişiydi ama panoramalarda mağdur Barış'ın geçen seneki versiyonu torpilli Yusuf parlatıldığı için şampiyon olamadı tabi bir de karşısına 2. sezonunda yarışan Dalaka'yı getirerek 2 kat haksızlık yaptılar. Ben Seda'nın yerinde olsam Acun'a postayı koyardım. Acun geçen sene baya hak yedi zaten reytinglerde de dibi gördü
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(bu saç nedir puhahahahahaha)

ZIPIRDAMA TIRT SEMA OTUR YERİNE

VER KÜSKÜYÜ BAŞKAN ŞUNUN ELİNE
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Seda gayet iyi yarışmacıydı şampiyonluğu Hikmet'ten sonra en çok hak eden kişiydi ama panoramalarda mağdur Barış'ın geçen seneki versiyonu torpilli Yusuf parlatıldığı için şampiyon olamadı tabi bir de karşısına 2. sezonunda yarışan Dalaka'yı getirerek 2 kat haksızlık yaptılar. Ben Seda'nın yerinde olsam Acun'a postayı koyardım. Acun geçen sene baya hak yedi zaten reytinglerde de dibi gördü

Alıntıları Göster
    Kolpa Yusuf'u unuttu bile herkes. Survivor tarihinin açık ara en kötü şampiyonu. Rüyasında bile göremeyeceği bir başarıya ulaştı prodüksiyonun yardımıyla.

• mağdur adem..> mağdur yusuf..>mağdur barış

sonsuz mağdur döngüsü böyle gidiyor
  • salıncak ödülünü gönüllüler kazanmış

Ezici bir üstünlükle ünlülerin yaptığı salıncak daha iyi olmasına rağmen (puan versem ünlülerin salıncak 9, gönüllülerin 4) eğer yine gönüllüler kazandıysa, bu yarışı daha fazla yapmaya gerek yok. Her hafta ödülü direkt gönüllüler alsın

• selamlar gönül dostları yunus emre başkancılar ve diğerleri

• beu kullanıcısına yanıt
    Acun bu ödülü gönüllüler aç kalmasın diye getirdi zaten. Sms karşılaştırması yapınca bile görmüştür farkı.
    Dün de gördük gönüllüler bunca zaman oyun satıyormuş. İstedikleri zaman önde götürecek performansları varmış

• Takimi gercek yuzunu gosterince EMRE ne oldugunu sasirdi.
    Sercan ise bos yapma lafina karsilik dun 2 de 0 yaptin diyerek ego kasiyor ama 2 de 2 3 de 3 yapan berkan olmasa çok aç kalmisti unutmus.
    Sercan ve emre ikiliside buyuk konusuyo sonucunda agliyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Alıntıları Göster
    Seda maalesef Hikmet grubunun altında sinmişti. Ablasından da ders alamamış demek ki. Realiteler Hikmet Bora Yusuf Atakan vs diye olduğundan kadın kendisini öne çıkartamadı. Orada kadınlar çok fazla dominant olmak zorundalar.

Acun yine çağırsa Seda koşa koşa gider. Onlar bizim baktığımız gibi bakmıyorlar. Acun'un yarışmacıları iyi derecede ihya ettiğini düşünüyorum.

Semih için de neler söylenmişti ama görüyoruz durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 25 Nisan 2020; 15:2:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşkıma ısınamayan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum inanın bende ısınamıyorum.
  • barış a ettiği küfürden sonra kimse ısınamadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22982299230023012302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.