Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2182. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Kolpanın yaptığı her saçma hareket Barış başkana oy demek hocam.quote:
Orijinalden alıntı: erolustun
Hocam o gruptaki çapsızların Yasin gitmeden Yasin'in güdümünden çıkmalarını beklemiyorum. Ortada bir takımdan söz edebilmemiz için Yasin'in gitmesi lazım. Yoksa diğerlerine çobanlık yapıp Barış'ı adada ıssız adam gibi bırakır o kolpa. Bu durum Barış'a yarar ancak asla takım falan olamazlar. Ben olsam restleşirdim o kolpayla.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
haftaya sms sonuncusu belli -
Ben yanlış anlamışım o şekilde bir anket olursa tabi gönüllüler kazanabilir. Altında yatan niyeti bilemem tabi.quote:
Orijinalden alıntı: Robert Nesta
İmkansız, sosyal medyada gönüllülerin fan kitlesi çok daha fazla. Haftalardır oyun kazanamayan gönüllerin karnı doysun diye böyle bir oyun uydurdu Acun.
Alıntıları Göster -
-
-
Survivor'ın yüz karası puuuuh -
O zaman de kardeşim ben yalnız olmayı seviyorum, muhabbet etmek istemiyorum. Sadece kendi oyunuma çıkar işime bakarım. Ama bunları demiyor. Ben takım oyuncusuyum, takım sporları yaptım, size abilik yapıcam bilmem ne diye gelirsen ya da her dakka yemeğini yemiyosan bana versene dersen ve adada 24 saat yan gelip yatıp, her gün bulaşıklarını başksına yıkatmaya çalışıp, ama ben performans gösteriyorum diye gelirsen insanlar seni eleştirir, çünkü aynı yerde yaşıyolar senle. Ayrıca sana eleştrilerini gelip yüzüne yaparlarken haklısınız değişicem diyip röportaja gidince arkalarından sallayıp uçağa koyup göndericem falan dersen herkes tarafından eleştirilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: regulusblack
karakter meselesi adam ordaki herkesle samimi olmak zorunda değil ki normal hayatta da içine kapanık biridir belki bilemezsin bu konuda eleştirilmesi çok saçma
Alıntıları Göster
Kimse kimseyle samimi olmak zorunda değil zaten, içine kapanık da olabilirsin ama dışardan kendini farklı göstermeye çalışıp, insanlar gerçek Barış’ı görecek söylemleri ile gelip, kendimi ifade edicem diyip ağzından kerpetenle laf verirsen ve söylediğinden farklı davranırsan ve yalan konuşursan karşındaki insanlar da 5 yaşında çocuk değil ve tepki gösteriyolar. Ama tepki göstermeyip kendi haline bıraksalar adam bu kadar şaha kalkmayacaktı orası ayrı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ersin nasıl yusuf yusuf etti -
Aynı performansı Yasin için bekliyorum hocamquote:
Orijinalden alıntı: zorradam
@Alinda98 nasıl eledim ama allstar anılıda böyle elemiştik -
-
BAŞKANA DİL UZANTANLAR BEDELİNİ POSTALANARAK ÖDÜYOR
O ÇOCUK BURADA BİR HAFTA DURAMAZ DİYİP BİR HAFTA SONRA ADADAN GİTMEK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o yüzden mi birinci oluyor torpilli barışquote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Yapı meselesi,bir insan sessiz sakin diye böyle yargılanamaz.
Adam konuşkan değil,sessiz.
Bizim türk milletinde var sessiz adamı,efendi adamı sinsi diye yargılamak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Performans sıralamasına bak neden olduğunu görürsün.quote:
Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31
o yüzden mi birinci oluyor torpilli barış
Alıntıları Göster
-
HIRSIZ BARIŞIN FOYASI HER HAFTA GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
TEK BİR İNSAN EVLADI BİLE YANINDA KALMADI. BETER OLSUN SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNSÜN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
berkanın niye oyu az. torrrpilli barışquote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Performans sıralamasına bak neden olduğunu görürsün.
Alıntıları Göster
BUGÜNÜN EN KRAL HAREKETİ YUNUS EMRE BAŞKAN’IN LARRY BIRD GİBİ ÜÇLÜK ATMASI MIYDI
YOKSA
YUNUS EMRE BAŞKAN’IN HIRSIZ BARIŞ’A KONSEYDE YÜZÜNE NE KADAR BERBAT BİRİ OLDUĞUNU HAYKIRMASI MIYDI
KARARSIZ KALDIM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X