Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21782179218021812182
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • https://twitter.com/Emre_leblebici/status/1251628802180091907

• BARIŞ BAŞKAN adam geçinenleri madam eder böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parviz Ezgi elenirken
    Ne gedeeer be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-796ACDCCD

Bu survivor forumda neden çok konuşuluyor ? Geçen küfürlü hakaretli mesajlar yığılmıştı konuda.Bir yarışma için herkes birbirini yiyor.Türkiye tabi ne beklersin
    Kaybol POŞETTT!!

• ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt
    Beceremedi hocam kabul edin. Takıma rest çekip delikanlı gibi karşılarında duramıyor. Eğilip bükülüyor. Kolpa yasin bile acura racon kesiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    sema kime dedi bunu?yarışmacılara dedi sen belki 3-5 hafta kalsa finale gidecek adamı eliyorsun bu yarışmacılar için başarı perviz'in koltuğunda sercan yada mert olacak sema yarışmayı yanlış yorumluyor.ezgi'ye oy atanlara söylese belki anlarım ama diyemiyor bunu.ezgi'ye oy atanlar zaten pişman olmuş ki bu hafta ezgi gitti ben bunu beklemiyordum bu hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Parviz Ezgi elenirken
    Ne gedeeer be
    Yazmış Twitter'a.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin gitgide Hulk Hogan'a benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Barış yanlış yaptı. Bu saatten sonra ada ikimize dar, ya Yasin gider ya da ben giderim deyip koyacaktı kolpayı potaya. O kadar olay yaşanmış bu hala performans sayıklayıp Gizem diyor. Herşeyden önce bir duruşun olcak. Ne diyordu Semih Öztürk yarıştığı sezon? Benim tavrım nettir, duruşum da bellidir. Basit ve net olacaksın.
    Takımı düşündüğünü göstererek doğru yaptı.
    Bencil bireysele oynadığını gösterdi seyirciye.
    Bende Yasin demesini isterdim ancak şuan seyirci açısından doğru yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 22 Nisan 2020; 0:48:6 >
  • Barış’ın samimiyetine inanan 1 tane yarışmacı yok bu normal midir ya? Bu forumdan kimse de bire birde adamı sevmezdi eminim çünkü gerçekten rahatsız edici bir soğukluğu var adamın. Bir gidersin, iki şakalaşalım dersin, değişik muhabbet açarsın ama bakıyosun adam hiçbir şeyi ilerletmiyo, e dersin bu kendini ne sanıyo artık neden bahsedicez lan üstün insan mı bu her şeyden memnuniyetsiz.

Adam zaten bir Evrim’e sarıldı gördüğüm. Onda da içinden küfrettiğine dereye atlamak istediğine falan yemin edebilirim, gram samimiyet geçmedi. Tam insan sevmeyen kocaman kangalla evinde tek yaşayan tek bildiği hayvansever rolü kesmek olan adam modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnbaşıYamtar

Beceremedi hocam kabul edin. Takıma rest çekip delikanlı gibi karşılarında duramıyor. Eğilip bükülüyor. Kolpa yasin bile acura racon kesiyor
    BARIŞ BAŞKAN kendi kendilerini bitirdiklerinin farkında uğraşmasına bile gerek olmadığını biliyor.

• Yunus Emre Başkan Güncel Akbil Listesi

1.Burak

2. Parviz

3.Ezgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 22 Nisan 2020; 0:47:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnbaşıYamtar

Barış bugün topladığı sempatiyi kaybetti.
    Yunus Emre başkan Barışa sallayarak biraz düzeltmeye çalıştı.
    Gerçek dost

• OnbaşıYamtar kullanıcısına yanıt
    Barış başkan racon kesmez, kafa keser

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

sema kime dedi bunu?yarışmacılara dedi sen belki 3-5 hafta kalsa finale gidecek adamı eliyorsun bu yarışmacılar için başarı perviz'in koltuğunda sercan yada mert olacak sema yarışmayı yanlış yorumluyor.ezgi'ye oy atanlara söylese belki anlarım ama diyemiyor bunu.ezgi'ye oy atanlar zaten pişman olmuş ki bu hafta ezgi gitti ben bunu beklemiyordum bu hafta.
    Ortaya söyledi galiba o kısma çok dikkat edemedim. Ama hem yarışmacılara hem de halka söylemiş olabilir.
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Zeki arkadaşlar çözdü olayı

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Çünkü iç gerginliği çok fazla. İnsanlar bir şeyi yapmadan 2 kere düşünüyorsa barış 10 kere düşünüyor. Sabırlı değil aslında, icraate geçemiyor. Aşırı temkinli yaklaşıyor her şeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

Ula her durumdan prim cikarmaya ne kadar meraklısınız. İnsanlar karantinada ve tvde düzgün bisey yok haliyle izleyip forumda da takip ediyor. Türkiye tabi ne beklersin prim cikarma pesinde herkes instadada böyle bi bitmediniz
    Ne primi dostum ? Ben sadece sorguladım.Günde 2000 mesaj ne konuşuluyor sadece merak ettim.Türkiye tabi ne beklersin kitap okuma %5 tv izleme %95.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Barış’ın samimiyetine inanan 1 tane yarışmacı yok bu normal midir ya? Bu forumdan kimse de bire birde adamı sevmezdi eminim çünkü gerçekten rahatsız edici bir soğukluğu var adamın. Bir gidersin, iki şakalaşalım dersin, değişik muhabbet açarsın ama bakıyosun adam hiçbir şeyi ilerletmiyo, e dersin bu kendini ne sanıyo artık neden bahsedicez lan üstün insan mı bu her şeyden memnuniyetsiz.

Adam zaten bir Evrim’e sarıldı gördüğüm. Onda da içinden küfrettiğine dereye atlamak istediğine falan yemin edebilirim, gram samimiyet geçmedi. Tam insan sevmeyen kocaman kangalla evinde tek yaşayan tek bildiği hayvansever rolü kesmek olan adam modeli.
    karakter meselesi adam ordaki herkesle samimi olmak zorunda değil ki normal hayatta da içine kapanık biridir belki bilemezsin bu konuda eleştirilmesi çok saçma

• Benzer işler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21782179218021812182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.