Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16251626162716281629
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Beyler ciddi ciddi sampiyonluk adaylari kimler? Baris, Aycan, Cemal, Berkan. Akli basinda birisi bunlardan baska birini soylemez heralde. Cemal'in mental olarak buyuk eksiklikleri var ve sampiyonluk derecesinde iyi degil. Berkanin Smsleri dusuk, halkin sevecegi turden bir karakter degil. Aycan sempatik ama cok siyrilamiyor oyun kaybediyor. Bireyselde Eliften tokat yeme ihtimalini de eklersek o da zor. Yani su an sampiyon Belli degil cok aday var algisi yaratilsa da sampiyon coktan belli. Hatta aylar oncesinden yazmistim bu Baris denen yarismaci bir guzel cilalanir ve sampiyon olur diye. Finalde o mesajimi alintilicam. Tabi bunu yazarken Yasinin Mertin Sercanin da ekmegine tereyagi bal surecegini bilmiyordum. Su an iyice garanti sampiyonluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Muhteşem

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Tiksindirdi iyice barışın sessiz hali ne efendiliginden nede iyi niyetinden.

• Charm kullanıcısına yanıt
    Bu hafta bitti o iş güzelim adamın çirkinliği ortaya çıktı.

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Panaroma izlediniz mi hiç bakın işsizlikten onada bakar olduk barışı yerden göklere kadar çıkarıyorlar.

• Belaya hazır olun! Hem de çifte belaya.
    Dünyayı yozlaşmaktan korumak için!
    Tüm insanları kendi şemsiyemiz altında toplayana, zıp zıpları yıldızlara sıçratana kadar...
    Yunus!... Emre..!!
    Başkan takımı her zaman ışık hızında hareket eder. Ya teslim olun ya savaşmaya hazır olun!
    Çok doğru!

hocam istek caps alıyorsan, bunu görselleştirebilir misin?
  • Başkalarının yemeklerini yedim

İnsanlardan hastalıklı gibi uzak durdum

İletişim kurulması gereken yerlerde suratsız surtsız takıldım

Adabı Muaşretten hiç nasibimi almadım

Ben kimim? Çakma şampiyonluk adayı Barış.

Bu adam şampiyon olmamalı.
  • bhdr41 kullanıcısına yanıt
    Seni gidi Pikachu

• Barış adamdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1250480890800717827?s=19

Barış adamdır.
    Barış adam gibi gösterilen bir yalandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1250480890800717827?s=19

Barış adamdır.
    Barış çöplüktür

• Vay Sercan Efendi Vay!

Onedio
    Geçmişte Her Hafta Başka Bir Kadınla Gündeme Gelen Gece Kurdu Sercan Yıldırım'ın Bilinen Eski Aşklarının Listesi
    https://onedio.com/haber/gecmiste-her-hafta-baska-bir-kadinla-gundeme-gelen-gece-kurdu-sercan-yildirim-in-bilinen-eski-asklarinin-listesi-902771

• Kızın adı gortce K kullanıcısına yanıt
    Aman hocam Pikaçu'lar Yasin Fanlarıdır. Biz Miyav safındayız şükürler olsun. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Net Sarıyordu

Alıntıları Göster
    Bu seneki tüm oyunların toplamından daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Barış çöplüktür

Alıntıları Göster
    Yasin gibi kolpalara inat Barış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YunusEmre düşmanları ayağını denk alsın.

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Beyler ciddi ciddi sampiyonluk adaylari kimler? Baris, Aycan, Cemal, Berkan. Akli basinda birisi bunlardan baska birini soylemez heralde. Cemal'in mental olarak buyuk eksiklikleri var ve sampiyonluk derecesinde iyi degil. Berkanin Smsleri dusuk, halkin sevecegi turden bir karakter degil. Aycan sempatik ama cok siyrilamiyor oyun kaybediyor. Bireyselde Eliften tokat yeme ihtimalini de eklersek o da zor. Yani su an sampiyon Belli degil cok aday var algisi yaratilsa da sampiyon coktan belli. Hatta aylar oncesinden yazmistim bu Baris denen yarismaci bir guzel cilalanir ve sampiyon olur diye. Finalde o mesajimi alintilicam. Tabi bunu yazarken Yasinin Mertin Sercanin da ekmegine tereyagi bal surecegini bilmiyordum. Su an iyice garanti sampiyonluk
    Geçen sene Yusuf'un bilgi çalmasına ve insanlara hakaret etmesine ne var bunda diyenler, bu sene de Barış'ın milletin dondurmasını yemesini ve takıma biri veda edip biri gelirken embesil gibi uyumasını, kendisine yönelik bir ithamda bulunulurken sessizce durmasını normal karşılıyorlar. Bunlar eğitilmez maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 16 Nisan 2020; 10:43:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedef2020

Bu mesaj silindi.
    Babaanne gibi koşan biri en iyi performans değildir. Bu adam şansa bala sayılar almadan önce de böyleydi. Kendini öbürlerinden üstün bir varlık olarak görüyor meymenetsiz.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Bravo hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Geçen sene Yusuf'un bilgi çalmasına ve insanlara hakaret etmesine ne var bunda diyenler, bu sene de Barış'ın milletin dondurmasını yemesini ve takıma biri veda edip biri gelirken embesil gibi uyumasını, kendisine yönelik bir ithamda bulunulurken sessizce durmasını normal karşılıyorlar. Bunlar eğitilmez maalesef.

Alıntıları Göster
    Ben böyle bir şeyi ilk kez görüyorum hocam. Oduna vursan yarılınca ses çıkar bu Barış’tan çıkmıyor.

Bana göre odun > Barış

• 
Sayfa: önceki 16251626162716281629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.