Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15861587158815891590
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Adadan gelen son bilgileri göre dondurma avcısı barış yüzerek ana karaya gitmiş ve dondurma satan bütün dükkanları talan etmiş

Olacak iş değil acilen akbili basılmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Başkan Ardahan ile Cemal'i yer. Yasin'i arasıra alabilir. Barış'ı da rahat yer. 3/3'ler başlıyor
    ÇÖP yine 0 çekmeye devam eder ve ilk potada gider

• Eski bölümleri izliyorum. Erman diskalifiye edilmeseydi keşke. Harbi delikanlı, Has Başkan Erman Başkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macleod476 -- 15 Nisan 2020; 12:41:40 >
  • Ünlüleri çökertti resmen Acun. En azından Ezgi'yi karşı takıma yollasaydı bir şekilde dengelenebilirdi. Şimdi Yunus Emre Ersin ve Ezgi 3lüsüyle Ünlüler oyun kazanamaz umarım hemen bu hafta Ezgi elenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Ünlüleri çökertti resmen Acun. En azından Ezgi'yi karşı takıma yollasaydı bir şekilde dengelenebilirdi. Şimdi Yunus Emre Ersin ve Ezgi 3lüsüyle Ünlüler oyun kazanamaz umarım hemen bu hafta Ezgi elenir
    Üslup yanlış (üslup reyize sevgiler)

Bu hafta kronik sakat ezginin akbili kesinlikle basılmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek

Üslup yanlış (üslup reyize sevgiler)

Bu hafta kronik sakat ezginin akbili kesinlikle basılmalı

Alıntıları Göster
    Ezgi elenmezse Ünlülerden 1 tane iyi kız yarışmacı hep dışarda kalacak zaten kazanma şansları azken böyle imkansız olur. Kesinlikle bu hafta Ezgi elenmeli
  • Yunusu sevmem etkisizin teki ama ezgiden nefret ediyorum kimseye böyle bir saygısızlık yapılamaz bu yüzden yunus emreye oy atıcam sırf şu ezgi yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKingCimbom

Yunusu sevmem etkisizin teki ama ezgiden nefret ediyorum kimseye böyle bir saygısızlık yapılamaz bu yüzden yunus emreye oy atıcam sırf şu ezgi yüzünden
    Yapmayın hocam bu ÇÖPE prim vermeyin

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız hocam hırsızı geçtim adama ana bacı bile sövdüler önüne dönüp gitti Bu nasıl bi vurdumduymazlık çözemiyorum. Bu sercan olaylarında oyun sonu tokalaşmalarda falan ne kadar prim kastıysa şimdi bir bir yok ediyor kendi elleriyle yarı finali bile göremeden gider berkan cemal yasin potasında

Bu konuda yazılanlara katılıyorum kesinlikle haksız barış dün en azından çıkıp özür dileyip gerisini ben yemedim demesini bekledim ortada kayıp dondurmalar var ama adam resmen susup konuşanları izledi sanki dışarıdan biri yedi dondurmayı birde yunusun dondurmasına sığınıyor onunkini yedim diye kocaman adam Biri benim hakkımı yiyip böyle susmaya devam etse onu o adaya gömerim

Bu sene karantina olmasa izlenmeyecek kadar çöp adamlarla dolu aslında survivor, son zamanlarda mert parlamaya başladı hem kendi hem karşı takımına pozitif yaklaşıyor böyle giderse öne çıkabilir.

Acunda işi biliyor 8 kişiye 5 dondurma koyuyor, nisanın oyunculuğu ayrı falsoydu zaten kurgulanmış gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Yunus Emre başkan muhabbeti ne ya biraz bakayım dedim konuya da goy goy mu ne alaka
    Başta Blackeagle ve Weros olmak üzere 7-10 yaş arasındaki forumdaşlarımızın bu yılki gözdesi hocam.

• Barış'a bak oyun oynamayan Nisa'nın hakkını yemiş. Çöp Yunus'un dondurmasının yarısını götürmüş. Çakma şef Yasin'in yemeğini bile yemiş.

Bir kez daha hayran kaldım adama. BARIŞ REYİZ adım adım finale.

• Helal be Barış. Sana birkaç dondurmanın lafını edenler utansın ne dyelim:) Ayrıca adam tabaklarda kalan yemekler çöpe gitmesin, israf olmasın diye yemek istemiş ne var bunda abartılacak bu kadar? Seni şampi yapacağız Barış:):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Helal be Barış. Sana birkaç dondurmanın lafını edenler utansın ne dyelim:) Ayrıca adam tabaklarda kalan yemekler çöpe gitmesin, israf olmasın diye yemek istemiş ne var bunda abartılacak bu kadar? Seni şampi yapacağız Barış:):):)
    o ney kardaş yarısını bana vir

• hırsız barış
    sinameki barış

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

hırsız barış
    sinameki barış
    Dondurma avcısı barış

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKingCimbom

Yunusu sevmem etkisizin teki ama ezgiden nefret ediyorum kimseye böyle bir saygısızlık yapılamaz bu yüzden yunus emreye oy atıcam sırf şu ezgi yüzünden
    bravo hocam gerçekleri görmenize sevindim ben de haftaya sms’e boğacağım başkanı inşallah

• Gulyabani Baris’in ozel hayatinda bile arkadasi yok lan su adami savunuyorlar bir de. Sanki adam atom parcalamaktan ilim irfanla ugramaktan yalniz kalmis gibi havalar
    Max -5 iq var konusmadigi icin millet de bir sey saniyor. Sanirim bunu bilen ailesi iyice tembihlemis konusmasin diye

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Göz hakkı hocam dasdadas
  • Ezgi dun o cumleyi soylemese bile tekrar birinci olmayacakti, o tek seferlikti.

Simdi birinci olmayinca burda bos havalara girmeyin sayemizde filan diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Ezgi dun o cumleyi soylemese bile tekrar birinci olmayacakti, o tek seferlikti.

Simdi birinci olmayinca burda bos havalara girmeyin sayemizde filan diye..
    Aynen öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15861587158815891590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.