Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13931394139513961397
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Metz

Amcasının karısını dudukleyen behlul değilmi bu.Gizem bihter Evrim nihal dikizci besirde ardahan😁😁😁😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 12 Nisan 2020; 16:45:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Yusuf için dediklerine katılıyorum,bu sezon katılsa yine şampiyon olabilirdi. Çünkü erkeklerde şampiyonluk profili pek çıkmadı bu sezon.

Ama cast bu sezon çok daha iyi. Geçen sezon erkek yarışmacıların performansı iyiydi ama onun dışında izlenecek hiç bir şey yoktu. Bu sezon geçen sezonlara göre daha eğlenceli.
    geçen sene şampiyon olabilecek tek kişi vardı o da hikmet ama hal ve hareketleriyle zaten kendisi şampiyon olamayacağını biliyordu bunu da defalarca deklare etti. hikmet ayı olabilir ama aptal değil
    yusuf kameralara efendi+mağdur rolünü oynadı

hikmet'e her açıdan ezilen kolpa mağdur yusuf ise kötü sezonun kötü şampiyonu oldu. dominikli teknecinin telefonundan sosyal medyaya bağlanıp bilgi alan kişinin şampiyon olmaması lazımdı

ayrıca bu seneki cast ta kötü bakma tüm türkiye evde diziler yok izlenecek bir tek survivor var

bil bakalım ile reytinglerde ikinci oluyor. acun korona'nın ekmeğini yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek

Geçen sene ada hayatını mi gösterdiler sanki

Adamlar boyuna parkurdaydi.Bu sene acunmedya internetteki yorumları feedback almışta düzeltmiş

Bi de geçen sene adadaki herkesin testesteronu tepelerde geziyordu.Bi kıvılcıma bakıyordu herşey

Bu sene daha 2 hafta önceye kadar millet sevinmiyordu bile oyun kazanınca.İlk önce gidip rakibi tebrik ediyordu saçmalığa bak.Anladık en fairplay sizsiniz de Survivor bu kardeşim.Allahtan acun bu konuda da ayar vermiş

Bi takımda Yusuf ötekinde Deli Hikmet olsaydı bak bakalım ben alfayim, asıl ben alfayim, ben jokeri arayacam, ay danla kizz naber diyenler sesini çıkarabilir miydi? Anca gider köşede ağlayıp gelirlerdi
    Bu tebrik etmeye olayı 2018'de başladı. BİZ KAOS İSTİYORUZ. KAVGA İSTİYORUZ. FELAKET İSTİYORUZ. DEDİKODU İSTİYORUZ. ONUN ONU SIRTINDAN VURMASINI İZLEMEK İSTİYORUZ. PİRİNÇ İÇİN COCONAT İÇİN KAVGA EDENLERİ GÖRMEK İSTİYORUZ.

• quote:

Adamlar boyuna parkurdaydi.Bu sene acunmedya internetteki yorumları feedback almışta düzeltmiş

Bi de geçen sene adadaki herkesin testesteronu tepelerde geziyordu.Bi kıvılcıma bakıyordu herşey

Bu sene daha 2 hafta önceye kadar millet sevinmiyordu bile oyun kazanınca.İlk önce gidip rakibi tebrik ediyordu saçmalığa bak.Anladık en fairplay sizsiniz de Survivor bu kardeşim.Allahtan acun bu konuda da ayar vermiş

Bi takımda Yusuf ötekinde Deli Hikmet olsaydı bak bakalım ben alfayim, asıl ben alfayim, ben jokeri arayacam, ay danla kizz naber diyenler sesini çıkarabilir miydi? Anca gider köşede ağlayıp gelirlerdi
    Bu sezonu bu noktaya getiren zaten Acun'un ta kendisi. Yarışmacılar da Acun'un bu tavrından dolayı muhtemelen fair play hallerine bürünmüşlerdi. Yoksa emin olun ne tartışmalar dönerdi

Acun'un ayarı tam tersiydi yani. Halen rakiplerine oyun başı oyun sonu çak çuk yapan sarılanlar var. Bunlar olabilir tabi ki ancak tartışmalara fazla müdahale edilmemeliydi.

• quote:

reis çok sert konuşuyon yaw! okurken hayal ediyom sanki serhat sinirli sinirli bişeyler anlatıyor

• Tv 8 i izliyor musunuz. Burak Dominikten canlı yayına bağlanmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macleod476

Tv 8 i izliyor musunuz. Burak Dominikten canlı yayına bağlanmış
    Sağolasın kardeşim. Bakalım dediğin iyi oldu.
  • Burak bağlantısı bitti. Birazdan Perviz bağlanacakmış.

• Yeter artık KAOS istiyorum yumruklar havada uçuşsun istiyorum

• Başkan çıkana kadar açtım sagonun toz taneleri eserini dinliyorum

• Parviz güzel konuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 12 Nisan 2020; 17:17:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak komik yaaa. Tam açıldım sağolsunlar kapattılar yolladılar abi diyor
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Biz zaten kaos için izliyoruz

Kavga çıkıyor çakma pilavcı olaya hemen atlıyor.La bi dur birşey izleyelim

Millet gerginleşiyor hemen kalıp hazır.Yeri burası değil yeri burası değil

Survivorun youtube sayfasında bile en çok izlenen videolar hep kavga dövüş.İnsallah arttırırlar yoksa korona da kurtarmaz bi süre sonra yarışmayı

• Parviz:Barış şampiyon olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERMAN BAŞKANI ÖZLEDİM
  • Burak da Barış şampiyon olur dedi. Ben de öyle inanıyorum.

• quote:

Biz zaten kaos için izliyoruz

Kavga çıkıyor çakma pilavcı olaya hemen atlıyor.La bi dur birşey izleyelim

Millet gerginleşiyor hemen kalıp hazır.Yeri burası değil yeri burası değil

Survivorun youtube sayfasında bile en çok izlenen videolar hep kavga dövüş.İnsallah arttırırlar yoksa korona da kurtarmaz bi süre sonra yarışmayı
    Erman kalmalıydı hocam. O kalsaydı büyük kaos olacaktı. Sadece ünlülerde değil gönüllüleri de geriyordu

Psikolojik savaş diyorlar ama böyle bir adamı yolluyorlar. Büyük saçmalıktı yani.

Kavga çıkarsa çıksın fiziksel temasta bulunanı yarışmadan atarsın. Zaten oyunun kuralı bu. Ama kural çiğnenmeden adamı paketlediler.

Erman neyse onu söylüyordu. Adam dümdüz. Eğilip bükülmüyor. Sms'miş birine yaranmakmış gibi bir kaygısı yoktu.

Bu senenin en aykırı orijinal kişisi Erman bana göre. Hatta yıllardır böle bir yarışmacı gelmemiştir. Böyle bir diskalifiye de olmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

ERMAN BAŞKANI ÖZLEDİM
    ERMAN BAŞKAN gitti dandik yunus gibi gereksiz tipler girdi yarışmaya hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

ERMAN BAŞKAN gitti dandik yunus gibi gereksiz tipler girdi yarışmaya hocam

Alıntıları Göster
    Ah be hocam herkese atar kimseye geri vitesi olmayan cırcır reis gitti yancı ÇÖP yunus kaldı adalet mi bu

• 
Sayfa: önceki 13931394139513961397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.