Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: dream_55

Buraktan insanlar nefret ediyor her zaman yakışıklılar şampiyob olmuyor.

İkili oynuyor ve sinsi herkes fark etti bunu ardahana diklenirken iki saniye sonra özür diledi. bugün puzzle yapan kadına kafası basmıyor dedi. paketler onu cemal. nisa ve meryem yükselmeyi hak ediyor ama burakı çoğu kişi sevmedi.

Alıntıları Göster
    Çok değil 1.2 ay sonra burda ol. Sonuçlara bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Bakın, sürekli yaşanılan acıyı paylaşmak, hatta sorulmadan,lafı geçmemişken anlatmak zaten hata. Üstelik bu bir televizyon programı. Kameraların karşısında acılarından bahsedilmesi negatiflik kazandırıyor. Acun ada konseyinde sordu,ondan önce kendi özel röportajında hikayesini anlatmıştı. Sürekli dile getirilmesinden bahsetmedim ben.
    Benim bahsettiğim şey, yirmili yaşlarda kızını kaybetmiş birisi,kızlara daha babacan davranır. Makbule’ye “Söylenecek bir şey yok.bu yarışmada başarılı olacağını düşünmüyorum onu söylüyorum.” demesi karakterini yansıtıyor. Kendisinin bir kız yarışmacının hayalini yıkması ironi oluyor.

Herkesin acısı vardır. Bilmediğimiz hikayelerde vardır yarışmacıların.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Acun arapça altyazı koysun yarışmayı suri kardeşlerimiz de izliyor

İyi bari entegre olmuşlar biraz.

• Bence şaziye yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı.
    Haberi duyunca hiç üzülmedi hafif rol yaptı.
    Karizmayı çizdirmemek için de hazırda sakatken gitti.
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Gülen, Pascal ve Nihat döneminde yarışan bir yarışmacıydı sanırım. Evrim’e benzetme amacımda sürekli iddialı konuşup,sayı getirmemesi ve takımda kaos oluşturmasıydı.

• Uğur'un sakatlıktan elendiğine hiç inanmıyorum ya, kesin başka bir şeyler var. Adam konseye katılamayacak kadar sakat mıydı sanki zaten çok isteksiz görünüyodu acun zorla mı getirdi acaba adaya, sonradan da sıkıntı yaşadılar sorunu çözemeyince adam tepki gösterip yarışmadan çekildi.
    Uğur Pektaş, Acun'un ilk açıkladığı isimlerden birisiydi, sonradan Gamze Özçelik'in eski sevgilisini de survivor kadrosuna çağırınca Uğur bence katılmak istemedi ama Acun ısrar etti, sonra da adaya gidince iyice huzursuz oldu, sonuç itibariyle sakatlıktan elendiğine inanmıyorum.

• Ceyhun 2. olamaz hala inanmıyorum. Oylama Pazar günü açıldı. Ceyhun'un duygusallıkta şov yaptığı gün Pazartesi günüydü. Yani ilk günkü oyu onu asla 2. yapmamıştır. Yasin'i geçmesine ihtimal vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 19 Şubat 2020; 1:16:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Ceyhun 2. olamaz hala inanmıyorum. Oylama Pazar günü açıldı. Ceyhun'un duygusallıkta şov yaptığı gün Pazartesi günüydü. Yani ilk günkü oyu onu asla 2. yapmamıştır. Yasin'i geçmesine ihtimal vermiyorum.
    Olur ben bekliyordum acun o mevzu üzerinden çok yürüdü.
    Yasin de kılpayı 3 olmuştur.Ceyhun daha da giremez ama ilk 2 ye.

• Uğur'un ayağı gerçekten çok kötü müydü? hiç öyle görünmüyordu bana sanki 1-2 haftaya geçecek toparlanacak gibiydi yüz mimikleri adaya geldiği için pişman olmuş kimseyle sohbet dahi etmiyordu bence farklı bir olay var bu işin içinde ayak bahane oldu.

Bunun arka kısmında kesin herkes biliyordur da TV de göstermiyorlar yerine kesin reyting yaptıran birisi gelicektir.

Ceyhun hakkında da şunu yazıcam; hayatta neler oluyor ne acılar var tamam 1 kere ekranda söyledi ona sözüm yok Allah rahmet eylesin ama bunu tekrar tekrar hale getirmesi de bence acıtasyon olarak görüyorum buda kendisini bana soğutturuyor açıkcası. Maalesef bu TV yarışmalarında hepsinde var fakir olan fakirim der, mağdur taklidi var, böyle acıtasyon yapar ama ben yemiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 19 Şubat 2020; 1:24:6 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar paranoyak olmaya gerek yok :) Pazar günü hikayesini anlattı epey kişiyi de ağlattı. Zaten ilk gün sms atan kişi sayısı çok çok azdır. Ceyhun’un aradan sıyrılması çok normal..

• Musashi-R kullanıcısına yanıt
    Hocam adam elbet bir yarışmacıyı söyleyecek. Kimi söylerse söylesin zaten birilerinin hayalleri yıkılacak.

Herkesin elbette çok farklı acıları vardır ama Ceyhun’un durumu oradakilerden farklı,adam hakikaten şampiyon olması için değil hikayesi için yarışmaya alınmış. Yarışma sayesinde kurduğu derneğinde ismi duyulmuş oldu. Ne güzel işte.

Adamın karakteri iyi veya kötü de olabilir bunu elbette bilemeyiz. Sadece sömürü yaptığı konusuna hiç ama hiç katılmıyorum.

• Şu yarışmada ağlayarak sms toplayan çok kişi oldu ve bunu kullandılar.
    Hatta ölen ünlü babasının ismini kullanarak,o kişi konuşmasa bile tişörtü konuşan birini bile gördük.

Umarım Ceyhun hakkında yanılıyorumdur. Ama ilerleyen günlerde “kızım” diye devam ederse,burada savunan kişilere güleceğim. :) (Sonuçta smste nasıl yüksek oy aldığının farkına varacak)

• Balık, yengeç avı ada hayatı güzeldi
  • Bu arada bölümde duyduğunuz güzel parça:

• Anche kullanıcısına yanıt
    Size hak veriyorum. İlk duyduğumda üzüldüm. Hatta son ada konseyine kadar Ceyhun abinin kötü olduğunu düşünmüyordum.
    “Duygu sömürüsü” dediğim noktada, kadın yarışmacılara daha babacan ve korumacı davranmasını beklediğim kişinin, sayı getiren bir yarışmacıya “Söylenecek bir şey yok. Ada şartlarına uyum sağlayamıyor” demesi sinirimi bozdu. Elbette herkes yazılacak. Ancak Makbule’nin elenmesinin sebebi Ceyhun abi oldu. Hemde hiç yere.

Üstteki yazdığım gibi umarım yanılıyorumdur. Ancak ilerleyen bölümlerde hikayesini anlatmaya devam edeceğine de eminim.

• Musashi-R kullanıcısına yanıt
    Allah kimsenin başına bu olayı getirmesin ama bunu sık sık dile getirmek de bence yakışmıyor 1 kere söyledi sözüm yok tekrarlıyorum yanlış anlaşılmasın ama bunu her seferinde tekrar ederse ben buna ''acıtasyon'' derim ve bu kendisini benden soğutur. Bizim ülkemizin insanın doğasında var bu olay prim yapması lazım, bir yerlere gelip kendini üst seviyelere çıkarması lazım acı ama gerçek böyledir. İnsanlarımız da saf ve duygusal olduğu için bu tip insanları öne çıkarmayı çok sever, onlara destek çıkar evet bu bizim hayırseverli ve hoşgörülü ve duygusal bir insan olduğumuz için. Ama artık gerçekleri de görmek lazım belli bir sonra artık yemiyor bende.
  • Beyler, dikkat ettim de, Yasin'in boynuna astığı balıklar çok küçük olduğu için zıpkın o balıkları parçalamaz mı?
  • Bence bu balık tutma olaylarında balık tutanın kafasına kamera yerleştirsinler doğallık ölüyor yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Allah kimsenin başına bu olayı getirmesin ama bunu sık sık dile getirmek de bence yakışmıyor 1 kere söyledi sözüm yok tekrarlıyorum yanlış anlaşılmasın ama bunu her seferinde tekrar ederse ben buna ''acıtasyon'' derim ve bu kendisini benden soğutur. Bizim ülkemizin insanın doğasında var bu olay prim yapması lazım, bir yerlere gelip kendini üst seviyelere çıkarması lazım acı ama gerçek böyledir. İnsanlarımız da saf ve duygusal olduğu için bu tip insanları öne çıkarmayı çok sever, onlara destek çıkar evet bu bizim hayırseverli ve hoşgörülü ve duygusal bir insan olduğumuz için. Ama artık gerçekleri de görmek lazım belli bir sonra artık yemiyor bende.
    Bence Ceyhun fazla duygu sömürü yapıyor sürekli kızım kızım diyor

• benden başka dikkat eden oldu mu bilmiyorum bi atış oyunun da mert kazandıktan sonra uğur arkasına dönüp tebrik bile etmedi ama ondan sonraki takım arkadaşını alkışlayarak tebrik etmişti kesin bu ikili arasında bi şeyler oldu veya uğur mert ten rahatsız oldu o yüzden çekildi yarışmadan
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.