Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12561257125812591260
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: PERENAL.

sercan büyük golcü. kazanılacak her şeyi kazandı futbolculuğunda. sercan’ın futbolculuğunu tartışanları görüyorum, yapmayın yavrum rezil oluyorsunuz.
    Sercan kotu bir degildi ama buyuk bir golcu degildi, her zaman potansiyelli ve patlayamayan yildiz adayi olarak kaldi. Daha 30 yasinda survivorda. Ayrica istatistikleri de bir golcu icin 1 sene haric cok zayifti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    BİRİ 29 YAŞINDA FATİH KARAGÜMRÜKTEN SURVİVOR'A TRANSFER OLDU. DİĞERİ 25 YAŞINDA FENERBAHÇE'DE GOL KRALLIĞINA OYNUYOR. FUTBOLDAN ANLAMIYORSANIZ SUSUN BE KARDEŞİM.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    O zaman saga sole kaybedince saldirmayacaksin.konusanlarin hepsi oyuna cikti madem oyun bitmedi rehavete kapilmayin diyolarda ciktigi oyunlarda niye son noktayi koyamadi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uhtred Ragnarson

3'te 0'la verdi oyunu

Hocam tatar 55 i 4 gun uzaklaştırmışlar. Gizem fun clubu uyelerine selamı varmış

Son mesajı: "Uzaklastirarak benim baskan sevgimi engelliyemezler "

• Nisa henüz gelişimini tamamlayamamış. Mental açıdan çok zayıf. Yani ergen. Sürekli ağlayıp zırlaması da buna işaret ediyor. Bir de aşırı derecede şımarık. Şu finali Evrim kaybetseydi arkasından neler söylerlerdi. Kimse de gidip bu kadar teselli etmeye çalışmazdı.
  • Bu kızda birazda yetenek olsaymış favorimdi ama güzellikle sadece çöp :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xe17 -- 8 Nisan 2020; 23:48:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Yunus Emre kimseye akbil basamaz ama ilk potoda onun akbilini basacaklar

Alıntıları Göster

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Ben sercanla vedat kıyaslaması yapmadımki.Hangisi daha iyi golcu kıyasına da girmedim.Genel olarak “anlamıyorsanız” siz susun be kardeşim olur mu ?

• Bu takimlar esit değil hadi bakalım gece mesaisi pazartesi yeni kurulacak takımları oluşturalim herkes yeni takimlarla ilgili fikir belirtsin bakalım nasıl bir ekip çıkacak ortaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster

• bidarxx kullanıcısına yanıt
    hocam sanki yasinden sonra sercan yunusu aldi ve tekrar gonullulere sira gelmisti diye hatirliyorum. ondan dedim.
    dedigin yoruma katiliyorum. yasinden iyi bi asker olur ama gidip general olmaya calisiyor batiriyor

• KnghtER kullanıcısına yanıt
    YA ALLAH AŞKINA YAPMAYIN. ALT TARAFI BURSA'NIN ŞAMPİYON OLDUĞU SENE PARLADI. O DA ŞAMPİYON OLDULAR DİYE. YERLİ KURALI YÜZÜNDEN GALATASARAY'A TRANSFER OLDU. BALIKESİR'DE OYNAMIŞ AMATÖR TOPÇUYU SAVUNUYORLAR. İŞİNDE İYİ OLSA 29 YAŞINDA SURVİVOR'DA OLMAZDI. POTANSİYELİ VARMIŞ PATLASAYMIŞMIŞ. EEE PATLASAYMIŞ O ZAMAN. BATUHAN KARADENİZ RONALDO'DAN İYİ FUTBOLCU O ZAMAN. POTANSİYELİ VARDI AMA PATLAMADI.

• Dostlar olası bir all star için kadro nasıl olur sizce ? Kendimce şöyle bir kadro yaptım ama, ne diyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 8 Nisan 2020; 23:53:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Bu takimlar esit değil hadi bakalım gece mesaisi pazartesi yeni kurulacak takımları oluşturalim herkes yeni takimlarla ilgili fikir belirtsin bakalım nasıl bir ekip çıkacak ortaya
    Zorro başla bakalım

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    HERKES HER ŞEY HAKKINDA KONUŞACAK İSE İŞİMİZ İŞ O ZAMAN. ANLAMIYOR İSEN TABİİ SUSACAKSIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

YA ALLAH AŞKINA YAPMAYIN. ALT TARAFI BURSA'NIN ŞAMPİYON OLDUĞU SENE PARLADI. O DA ŞAMPİYON OLDULAR DİYE. YERLİ KURALI YÜZÜNDEN GALATASARAY'A TRANSFER OLDU. BALIKESİR'DE OYNAMIŞ AMATÖR TOPÇUYU SAVUNUYORLAR. İŞİNDE İYİ OLSA 29 YAŞINDA SURVİVOR'DA OLMAZDI. POTANSİYELİ VARMIŞ PATLASAYMIŞMIŞ. EEE PATLASAYMIŞ O ZAMAN. BATUHAN KARADENİZ RONALDO'DAN İYİ FUTBOLCU O ZAMAN. POTANSİYELİ VARDI AMA PATLAMADI.
    Yunus Emre Başkan ın futbolculuğu>Sercan

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Alıntıları Göster
    Hocam En çok Sms isteyen Yasin

• 
Sayfa: önceki 12561257125812591260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.