Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10551056105710581059
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Mitolojiden Biri

Şu an toplu sms yapılsa ünlülerden ilk 7'ye sadece mert girer. Kalanlar evrim, yasin, cemal, barış, nisa, yunus emre
    Barış Cemal dışındakilerin sms ile bir ünlü elemesi zor şu an için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardahan haklı. garides asıl sen bağırıyosun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Elifi mi soylediniz, ben izledigimde parkur da genelde fark atiyordur hatta gordugum bir kac en buyuk farki bu sene elifte gormustum.

Alıntıları Göster
    O Meryem gittikten sonra oldu Meryem kafa kafaya geliyordu atışlarda iyi yeniyordu bu kızı.

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Bence tam tersi. Ünlülerin en çok sms alan yarışmacısı gönüllülerde ilk 5 yapamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sercan'ın şu görüntüsü ülke futbolunun özeti
    Ahhh yattara ahhh. Bu oyunda herkese kafa tutmuştu. Yüz kiloluk İbrahim bile sakatım ayağına kaçmıştı oyundan. Sonra bu oyunun Güzel feykini atıp sercanı patates almaya yollamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Şaka mı bu? Gönüllüler kazanmış montaj ekibine bak
    Gerçek mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

Barış Yunus Emreden çaldığı oylarla bir yere geldi. Şimdi artist artist yatıyor ve yattığı yerden dedikodu meclislerine katılıyor?

Barış sen hayırdır babuş? Yasinin tuttuğu balıkların yürek kısmı sana denk geliyor heralde?

Be hey gafiller güruhu! Yunus Emre karşıtı lobi mensupları!

Yancılar! Gıybetciler! İyi gün dostları!

Yunus Emre birinci olamadı diye sattınız!

Biz bilerek o hafta az oy attık! Kim dost kim hayin çıksın istedik!

Bundan sonra başkanımız yine birinci olacak İnşallah!
    Bu mesaj troll herhalde.
    Yunus Emre Barış'ın yanına abi diye geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Bu mesaj troll herhalde.
    Yunus Emre Barış'ın yanına abi diye geliyor.

Alıntıları Göster
    Unlulerin dorduncusu 5 gun sonra gonullu birincisi oldu gonullere pek oy gelmiyor bence birinci olan 6 gun sonra bes sira dusuyor 7.olan birden 3.oluyor bu da gelen oylarin az oldugunu gosteriyor

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Ezgi ve Aşkım... sondan iki

Sercan... sempatikken bile sms alamıyordu şimdi hiç alamaz

Aycan ve elif... performans yok reyting yok

Parviz... hiçbir şey yok, azeriler ''azeri şampiyon olsun'' diye ciddi hırs yapmış durumda ama azerbaycan'a sms açılmadığı sürece trden sms alamaz

Berkan... bu hafta düşük de olsa performans iyi ama reyting yok

Ersin... bu adam nasıl ilk ikiye girdi şimdiye kadar bilmiyorum ama kemik kitlesi eş dost çevresi ise yine aynı smsi alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Bence tam tersi. Ünlülerin en çok sms alan yarışmacısı gönüllülerde ilk 5 yapamaz
    Barış Ünlülerdeyken smste 4. sıradaydı Gönüllülere gitti direkt 1. oldu bence Ünlülerin smsi daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodMan4

Gerçek mi bu?

Alıntıları Göster
    Doğru doğru tv8de verdiler hemen çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 5 Nisan 2020; 0:40:8 >
  • En reyting adam Yunus Emre Baskan. Bireysele donse keske yarisma birlesmeden sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Barış Ünlülerdeyken smste 4. sıradaydı Gönüllülere gitti direkt 1. oldu bence Ünlülerin smsi daha fazla

Alıntıları Göster
    Barış'in ünlülerde smsde 1.olduğu zamanda vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 5 Nisan 2020; 0:40:32 >
  • bu son oyunu kazanan ne kazandı anlamadım
    yemek yok dokunulmazlık yok
    ne var ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Barış'in ünlülerde smsde 1.olduğu zamanda vardı.

Alıntıları Göster
    ilk haftalar 1. olması yüzünden tereddüt ediyorum
  • sercan, berkan mert... bunlar dünya antipatik birincileri.

ersin hiç sempatik olamadı o yüzden survivorda.

perviz türkçesi kötü. oy moy yok.

aycan oy alabilir ama erkeklerin gölgesinde kaldı. sayı getiren piyon muamelesi görüyor.

elif aycanın bir alt versiyonu.

diğer gızlar karakter ortaya koyamadı.

yani gönüllü takımı oy alabilmek için ideal. barış fırsatçılık yapıp hemen geçti. ama o da sercan sayesinde oy topluyor.

yunus emre kazanmak zorunda. survivorun kadın izleyicisi racondan anlamaz. o yüzden yunus emrenin oyu performansına bağlı.

garidesin işi zor. çok antipati topladı. milleti koyun kendini çoban sanıyor.

evrimin işi zor. çok konuşan kadın algısı oluşturdu. erkekler birbirini yer barışın performansı düşüp aşırı muhalefet görmezse oyu düşer. bu evrime yarar. evrim hem barışcılık hem yunusculuk hem garidescilik yaparak sempati topladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Tarihin en iyisi demiyorum sadece bir kadın finale gidecekse o elif olur diyorlar bende inatla diyorum ki elif aycandan iyi yarışmacı değil ayrica nisa ile teke tekte %30-70 ile oynuyor yani en iyi ikinci kadında değil üçüncü
    Hocam sağlam Meryem ide katarak Meryem>aycan>nisa >elif sıralaması yapabilirmiyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

En reyting adam Yunus Emre Baskan. Bireysele donse keske yarisma birlesmeden sonra
    Bireysel olursa darma duman ederiz hocam inşallah olur

• quote:

Ezgi ve Aşkım... sondan iki

Sercan... sempatikken bile sms alamıyordu şimdi hiç alamaz

Aycan ve elif... performans yok reyting yok

Parviz... hiçbir şey yok, azeriler ''azeri şampiyon olsun'' diye ciddi hırs yapmış durumda ama azerbaycan'a sms açılmadığı sürece trden sms alamaz

Berkan... bu hafta düşük de olsa performans iyi ama reyting yok

Ersin... bu adam nasıl ilk ikiye girdi şimdiye kadar bilmiyorum ama kemik kitlesi eş dost çevresi ise yine aynı smsi alır
    Cok kritik smsdir birlesme oncesi sms herkesin rotasi belli olur bu smsde onemli isimlere bakalim

Mert ilk 2 de olup isim soylerse son sekizde yeri hazir demektir kemik kitleyi yakaladigi anlami tasir ozellikle birinci olursa muhtemelen son 6 cepte
    Berkay ilk 3 icinde olursa hikayesi baslar ilk ikiye girerse son 8 sansi yuksek bence bu sms en cok onun icin onemli bakalim halk berkayi fark etmis mi
    Ersin ilk 3 de olursa kolay kolay elenmeyecegini gidene kadar bir kac guclu hatta favoriyi elebilecegini gosterecek
    Perviz ilk 3 de kalirsa onunda son 8 yolu acilacak 4.siradan asagi duserse hikayesi bir konseyde surpriz olarak bitebilir demektir
    Sercanin isi zor ilk 5 isim arasina girsede yolu bence uzun degil survivorda
    Elif vs Aycan ikiside dusuk sms aliyor ama olasi bir aycan elif smsimde ki muhtemelen 7,8 hafta sonra olacak kim kalir bize bir fikir verir
    Askim vs ezgi ikisi icinde bu sms pek bir sey ifade etmiyor smsi yuksek olan birlesme gorecek ve muhtemelen min 3 hafta daha yarismada kalacak 5 erkek var 2 kiza kadar dusme hakki var unlulerin bu iki isimle bir sure konseyde kimi yazacaz sorunu olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Bireysel olursa darma duman ederiz hocam inşallah olur

Alıntıları Göster
    Aynen oyle hocam. Oyle takim baskisi falan kalmaz bizim icin guzel olur

• 
Sayfa: önceki 10551056105710581059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.