Şimdi Ara

Survivor 2018 (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118.736
Cevap
69
Favori
3.196.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018


(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • Mağdur reis şu Turabi'ye ayar versin en büyük mağdurcu ben olurum o derece.
  • ha, bu arada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E4D88987 -- 7 Şubat 2018; 16:49:50 >
  • Survivor 2018



    Reyiz bu senede kazanacak.
  • Acun 3.kere katılacak kişilerin karşısına ne kadar güçlü olursa olsun ilk defa katılacak kişileri koymakla büyük hata yaptı. Ünlüler takımı bu Gönüllüleri çiğ çiğ yer sonra da Acun Gönüllü takımına adam transfer etmeye başlar görürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabiye kim oy atıyor merak ediyorum bir insan kendinden nefret ettirmek için daha ne yapabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu programı kimler izliyor neden izliyor kaç yaşıma geldim ama hala çözemedim
  • bangladeskaplani B kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmak için mi üyelik aldın?

    Ulan ne adamlar var ya.
  • Damla mı Birsen mi?

    Birsen diyenler artıya çök

    Survivor 2018


  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Bunu yazmak için mi üyelik aldın?

    Ulan ne adamlar var ya.

    Durumn vehametini buradan da anlayabilirsiniz :)
  • bangladeskaplani B kullanıcısına yanıt
    Senin durumunun vahim olduğunu anladım, evet.
  • survivor'da turabi'yi diskalifiye ettirebileceğini düşündüğüm tek adam!

  • Murat yarışma tarihinde en sevdiğim yarışmacı olduğu için pek objektif olamayabilirim ama Murat’ın hız olarak kafaya oynayacağına eminim. 2013’de Hilmi,Doğu ve Ümitle aralarında pek fark yoktu ki Hilmi ve Doğu gelmiş geçmiş en hızlı yarışmacılar olabilir. Murat beceri kısmında eksikti. Zaten Hilmicem’e az farkla elendi. Eleseydi şampiyondu.



    Bu sene çok hazırlandı. Mutlaka bekleneni verememe ihtimali de var ama Murat’ın performansta zirveye oynayacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabiye kafa tutacak bence isimlerden bazıları ; Semih , serkay kesin tutardı artı olarak eser west ve Serhat Akın bile kafa tutabilirdi.

    Açıkçası Semih ve serkayi görmek isterdim özellikleri serkay performansi ile kesinlikle hak ediyordu.

    Adem kafa tutsun turabiye en büyük ademci olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 7 Şubat 2018; 17:17:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezonun ismi Allstar-Gonulluler'den ziyade Allstar-Unluler olmaliymis. Bir erkek oldugum icin katilan erkekler hakkinda yorum yapicam, 5 tane erkek katiliyor 300.00 bilmem ne basvuran kisi icerisinden. Bunlarin 3u Acunun kendi istegi. (cumali, ramazan, marcus) halktan diyeblilcegimiz 2 kisi var Melih ve Anil. Anili mesela tanirim turkiyede vakit gecirdigim sure zarfi icerisinde ayni spor salonunda antreman yaptik. (cross fit skylight) bu katilan iki isminde ozelligi profesyone sporcu olmalari. Demeye calistigim su, bir bransta amator veya profesyonel basari elde etmedigin surece, sadece fitness veya sagligin icin spor yaptigin surece survivora katilma sansin 0.01% falan. Anil ve Melih gibi binlerce profesyonel sporcu var birde daha katilamiyan, hatta bence emekleri yenen. Ramazan ve Marcus ornegin efor testine girmistir basarili olmustur orasini bilemem ama bukadar insan birer birer gorusmelere katilip, hayal kuruyorsa sirf seymanin arkadasi diye gorusme ve secme olan gunlerde meksikada tatil yapan, afrikada fillerin uzerine binen adami herkesin onune koyamassin. Bu gercekten haksizlik bence. Hadi ben profesyonel sporcu degilim, kendimi sporcu olarak goruyorum fitnessle ugrastim ve amator boks yapiyorum ama profesyonel derecelerim yok yasimda daha genc. Ama okadar profesyonel sporcular var Anil ve Melih gibi onlarin hakkinin yendigini dusunuyorum. Ramazan ne vasifla alindi survivora? Acun basaridan ziyade getirecegi kitleye bakiyor herkesde, busene farkli olur sporcular alir sandim ama aldigi 5 erkegin 3u sporcu degil.




  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üçkağıtçı Cemal -- 24 Haziran 2018; 14:5:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Turabiye kafa tutacak bence isimlerden bazıları ; Semih , serkay kesin tutardı artı olarak eser west ve Serhat Akın bile kafa tutabilirdi.

    Açıkçası Semih ve serkayi görmek isterdim özellikleri serkay performansi ile kesinlikle hak ediyordu.

    Adem kafa tutsun turabiye en büyük ademci olabilirim.

    Serkay kesinlikle kafa tutamazdı. Karşısında güçlü birisi olunca hemen geri vites yapardı.
  • Gönüllü erkek sayısı hem az hemde fiziki olarak çok eksik gibi geldi BANA Acun hiç mi bakmadı gönüllü kadrosuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Classic_Man

    Bu sezonun ismi Allstar-Gonulluler'den ziyade Allstar-Unluler olmaliymis. Bir erkek oldugum icin katilan erkekler hakkinda yorum yapicam, 5 tane erkek katiliyor 300.00 bilmem ne basvuran kisi icerisinden. Bunlarin 3u Acunun kendi istegi. (cumali, ramazan, marcus) halktan diyeblilcegimiz 2 kisi var Melih ve Anil. Anili mesela tanirim turkiyede vakit gecirdigim sure zarfi icerisinde ayni spor salonunda antreman yaptik. (cross fit skylight) bu katilan iki isminde ozelligi profesyone sporcu olmalari. Demeye calistigim su, bir bransta amator veya profesyonel basari elde etmedigin surece, sadece fitness veya sagligin icin spor yaptigin surece survivora katilma sansin 0.01% falan. Anil ve Melih gibi binlerce profesyonel sporcu var birde daha katilamiyan, hatta bence emekleri yenen. Ramazan ve Marcus ornegin efor testine girmistir basarili olmustur orasini bilemem ama bukadar insan birer birer gorusmelere katilip, hayal kuruyorsa sirf seymanin arkadasi diye gorusme ve secme olan gunlerde meksikada tatil yapan, afrikada fillerin uzerine binen adami herkesin onune koyamassin. Bu gercekten haksizlik bence. Hadi ben profesyonel sporcu degilim, kendimi sporcu olarak goruyorum fitnessle ugrastim ve amator boks yapiyorum ama profesyonel derecelerim yok yasimda daha genc. Ama okadar profesyonel sporcular var Anil ve Melih gibi onlarin hakkinin yendigini dusunuyorum. Ramazan ne vasifla alindi survivora? Acun basaridan ziyade getirecegi kitleye bakiyor herkesde, busene farkli olur sporcular alir sandim ama aldigi 5 erkegin 3u sporcu degil.

    Mentaliten başından yanlış. Survivor'a katılmayı "profesyonel sporcu" olmayıp, bilmem nerede başarıları olmayan kişiler de hak eder. Profesyonel sporcuların hakkının yenmesi gibi bir durum yok ortada. Çok kısıtlı bakmışsın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karınca M

    Damla mı Birsen mi?

    Birsen diyenler artıya çök

    Survivor 2018

    Damla who?

    Birsen ablamız resmen ateş ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 7 Şubat 2018; 17:51:12 >




  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.