Şimdi Ara

Survivor 2018 (4722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.268.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47204721472247234724
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
    Nasıl kazandı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jankat

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Anlama ve okuma problemin olduğunu düşünüyorum. Adem biraz daha böyle devam ederse ve performansı düşerse finale kalamaz dedim Kıbrıs'a değil. Yine işine gelmeyen kısmı atlamışsın ve haklı çıkmak için beni yalancı konumuna düşürmeye çalışmışsın. Ancak yazdığımı 2 kere okuyarak ne yazdığımı öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 17 Mayıs 2018; 19:10:21 >

Bak bu da ilk yaptığım yorum. Turabi şu oylamada Adem'den geride kalsa da (benim fikrime göre, geçemeyeceğini düşünüyorum) diğer oylamada kesinlikle Adem'i geçecektir.

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Murat iyi birisi ama Hilmi nin iyi olduğunu düşünmüyorum.Adam Yancıların kralı resmen.Performanstan başka bir numarası yok.2015 All Star’da Turabinin gazıyla Hasan gibi efendi birisine bir sürü laf söylemişti.Duygu Çetinkaya’yı da ilk haftadan kumpasla eletmişti.Adam hem yancı hem de reality katili.

Az kalsın şu yaptıklarını unutup yine sempatik gelmeye başlamıştı...Bana boşuna selam verme elime çakma hindistan cevizi verme... Bunu dediği kişi Hasan ya Hasan. Ancak kötü bir insan diyebilir bunu Hasan'a. Bence Hilmi 2013 te Murat'la beraber takılarak Murat elendikten sonra murat' ın sms lerini alırım düşüncesiyle beraber takıldı ve stratejisi de tuttu. Aynısını 2015 te Turabi ile yapmaya çalıştı. Turabi' nin yanında ben sempatik şirin çocuk gözükürüm o yüzden Turabi elenir ve onun destekçilerinin smsleri de bana gelir diye düşündü ve stratejisi elinde patladı. Şimdi bu sefer Turabi yerine Murat'la tekrar takılıyor ki nasıl olsa önceden tuttu yine tutar diye düşünüyor. Ki bu sene Murat' ın performansı da düşük o yüzden o hesapları kafasında kesin yapıyordur.

• Ulan Hilmi kardeşin canın ciğerin burada sinir krizi geçiriyor insan bi neyin var diye arkasından gider. Tabi partiden sonra ne olduysa yok murat benim kardeşim onun yeri ayrı canım ciğerim benim o laf söyletmem.

geç bu ayakları geç.

Şu Murat Ceylan'ın parkur perfonmansı iyi olsa bitiriciliği iyi olsa onuda desteklerim.

Ayrıca Adem elenmeyecek birisi değil ama daha Adem'i 2li final koltuğu hariç onu o adadan yollayacak birisi yok. Acun bile buna dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Anlama ve okuma problemin olduğunu düşünüyorum. Adem biraz daha böyle devam ederse ve performansı düşerse finale kalamaz dedim Kıbrıs'a değil. Yine işine gelmeyen kısmı atlamışsın ve haklı çıkmak için beni yalancı konumuna düşürmeye çalışmışsın. Ancak yazdığımı 2 kere okuyarak ne yazdığımı öğrenebilirsin.

Alıntıları Göster
    Final derken Kıbrıs finali (dörtlü) demek istediğini düşünmüştüm. Yalancı konumuna düşürmeye de çalışmadım yahu. Neden o derece kinleneyim ki sana? Senin de bana durduk yere neden laf sokmaya çalıştığını anlayamadım. Dediğini yanlış anlamış olabilirim, bu problemli olduğum anlamına gelmez. Survivor'dan etkilendiğinizden midir yoksa başka bir sebeptenmidir bilmiyorum ama burada herkes gergin, herkes birilerine laf sokmaya çalışıyor falan. Çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppio

Elitlik değil anadolu çocukluğu kazanacak..

Adamlık kazanacak..

Delikanlılık kazanacak

Turbo turbaba kazanacak ağlayın zırlayın
    Bunu diyenin profil fotoğrafında Atatürk var çelişkiler içinde boğuluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Şu ogedayın resmini koyup durmayın.

Ogeday'ın nasıl kazandığını herkes biliyor.

Çakallar sırtlanlar saldırmaya devam etsin.
    Ağla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Şu ogedayın resmini koyup durmayın.

Ogeday'ın nasıl kazandığını herkes biliyor.

Çakallar sırtlanlar saldırmaya devam etsin.

Evet biliyoruz; bileğinin hakkıyla. Performansı üst düzey olduğu için şampiyon oldu. Eze eze şampiyon oldu. %50’yi bile göremeyen mağdur man’in o performans ile ikinci olduğuna dua edin siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 17 Mayıs 2018; 19:31:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ulan Hilmi kardeşin canın ciğerin burada sinir krizi geçiriyor insan bi neyin var diye arkasından gider. Tabi partiden sonra ne olduysa yok murat benim kardeşim onun yeri ayrı canım ciğerim benim o laf söyletmem.

geç bu ayakları geç.

Şu Murat Ceylan'ın parkur perfonmansı iyi olsa bitiriciliği iyi olsa onuda desteklerim.

Ayrıca Adem elenmeyecek birisi değil ama daha Adem'i 2li final koltuğu hariç onu o adadan yollayacak birisi yok. Acun bile buna dahil.
    Murat' ı yine kullanmanın hesaplarını yapıyor. O da biliyor fan kitlesi ne kadar büyük olsa da bu performansla bi yere kadar gider diye. 2013 te Murat bunu şampiyon yapmıştı. Şimdi yine onu kullanıp atacak.

• Ayı gibi sevimliler ayı gibi

Orijinalden alıntı: weros

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Propaganda öyIe bir sanattır ki, insan başkasının ayağına basarken kendisi “ah” der. "Bob Hope"
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Ayı gibi sevimliler ayı gibi

anlat bakalım item'ı

-merve ne yapacak?
    -evleneceeeek

• Punisher Reis Ümit'e sen buranın kabadayısı mısın Ümit? Sürekli sürekli nedir bu ya demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E4D88987

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Keyifli haftalar sayın candicewa. 7 günlük uzaklaştırmanız boyunca umarım oturup neden uzaklaştırma yedim diye düşünürsünüz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jankat -- 17 Mayıs 2018; 19:54:43 >
  • Kendi yorumumu yaptım ve buna sinirli bir şekilde atlayan sendin ben değil. Adem'in geçen seneki kadar sevilmediği ortada. Geçen sene burada söylenilen gibi mağdur rolüne büründü performansı iç açıcı olmamasına rağmen desteği en az 3-4 kat daha fazlaydı.

Zaten bir yorum yaparsam her yerine dikkat ederek yaparım sonra zor duruma düşmemek için. Final sana ne anlatıyor daha sonra kavramışsın zaten. Yani her spor dalında final aynı anlama gelir. Kıbrıs derdim eğer onu kastetsem.

Orijinalden alıntı: franz392

Ağla

Alıntıları Göster
    Tbt diye buna diyolar heralde.

• mağdur bu gece sağlam mağdurluk kasacak.

Sayfa: önceki 47204721472247234724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.