Şimdi Ara

Survivor 2018 (2585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.255.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25832584258525862587
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Üslup Hasan ne güzel gömmüş ya. İçimin yağları eridi resmen. All-Star'ı tam anlamıyla izleyemediğim için buraları kaçırmıştım. Bu adam finale çıkamadı ya, yazık valla.

Kendisine bu sene de teklif gitmiş ama kabul etmemiş. İyi ki etmemiş.

Finali kaçırmasının nedeni turabı ıle sonradan kanka oldu daha dogrusu gerı vıtes yaptı hepımızı çok üzdü...

Aynen öyle, Begüm ile Hasan sonradan Turabi’nin yalakası oldular. Geri vites yaptılar. Hakan da öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ND,panaroma sunucusu sedaya kaşar demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: truwan

Herşey kurgu, herşey kurgucubaşının istediği şekilde ilerler, gidene kurgucubaşı karar verir, birinciyi kurgucubaşı belirler, yorumcuların nasıl yorum yapması gerektiğini kurgucubaşı belirler, herşey sahte, survivor yarışmaymış vs.. ancak ilkokul bebeleri inanır.

Şimdiye kadar gözlemlerime göre:

1. Kurgucubaşı bu sene Adem ve Damla finalini oluşturmaya çalışıyor. Herşey buna göre kurgulanıyor baştan beri, ancak Damlanın performansı yetecek mi soru işareti (Yetmez se de yettirilir nasılsa).

2. Ademin performansı artmış diyenler geçen yılı izlememiş anlaşılan. Nerede o her oyunda karmaşık puzzle? Karmaşık puzzle gören adem araba farı tutulmuş tavşana döner hemen.

Biliyordum demek Ogeday'ı daha çok seviyormuş Acun Sağol kardeşim sende olmasan büyük kurguyu göremeyecektik

Yazın kaybolmasın finalde sana inanmayanlara kapak yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih_

TURABİ VE GÖNÜLLÜLERE GEÇİŞ HAKKINDA...

Bundan bir hafta kadar önce Turabinin Gönüllülere geçme olasılığından bahsedilmişti. İlk önce buna olanak vermemekle birlikte daha sonra düşününce (düşünmek derken şu an ki Survivorda Acur'un yapmış olduğu aksiyonlar ve müdahaleler neticesinde her türlü şey olur oldu o açıdan) bunun doğru olabileceğini kanaati hasıl oldu. İhsanın bazı cümleleri, Acurun Gönüllülere başka geçmek isteyenler var vs gibi sözleri de bu düşüncemi kuvvetlendirmişti.
    Şimdi biraz beyin fırtınası yapalım ve komplo teorileri üretelim :)
    Şöyle ki; Turabi Survivor başladığında eski bildiğimiz Turabi olarak görünüyordu. Akabinde ne olduysa birden bire kendini kapamaya başladı. O kadar kendini izale etmeye başlamıştı ki oyunlara isteksiz katılıyor, isteksiz oynuyor, heyecansız görünüyor, oyun galibiyetlerinde pek sevinmiyor hatta benche dahi oturmuyordu. Kısacası dışarıdan bir şeyler olduğu açıkça belli oluyordu (bize sunulan kamera görüntüleri kadarıyla tahlil yapıyoruz)
    Neden geçmek istedi?
    Belki istediği ortamı bulamadı (eski kankisi Hilmicem Murata takılıyor Turabiyi de fazla tınmıyor görüntüsünde), belki grupta çok ciddi güçlü rakipleri var (başta Adem) belki Survivor bıkkınlığı yaşıyor. Bilinmez.
    İşte tam o sırada Nagihan Gönüllülere geçti. (Hakan zaten başta geçmişti)
    İki kişinin Gönüllülere geçişi Turabinin geçme düşüncesinde duraksamaya neden olmuş olabilir belki o sıralar gel gitlerdeydi. Acura başvurdu ancak kabul edilmedi (En azından o anlık ya da şimdilik)
    Acur neden izin vermemiş olabilir?

-Acur rating kaygısı...Turabi Gönüllülere geçme durumunda tepkilere neden olabilir, bu da izlenme oranlarında düşüşe neden olabilir. (Zaten ilk önce Hakan sonra da Nagihanın Gönüllülere geçmesi olay olmuştu)
    -Acur'un bu sefer ki Survivoru eline gözüne bulaştırdığı izlenimi uyanması ya da daha da artması ( Takımları iyi kuramaması, Allstarın karşısına Gönüllüler gibi daha önce Survivor tecrübesi olmayan yarışmacıların seçilmesi, seçilenlerin fos çıkması)
    -Gönüllüler takımının Gönüllüler sıfatından çıkması Gönülstar olması :)

Sonuç olarak Turabi red yiyince ilk olarak Adem akabinde Yiğit ile barıştı ve bunu da puan kapmak amacıyla kameralar karşısında yaptı.
    Bakalım ileri de neler olacak...

Survivor adama vuru vurdukta donersin dondukce vurulusun :)

• Hatırladığım kadarıyla Turabi ve Hakan aynı takımdaydılar, Turabi avanesi ile birlikte Hakanı çıkarmak için elinden geleni yapmıştı, hatta Hakanı çıkarmak için ilerek dokunulmazlık oyunu kaybettikleri bile vardı. Hakan bütün gücüyle dokunumazlığı almaya çalışır alırdı. Hatta bir keresinde konseyde boynundaki dokunulmazlık kolyesini göstererek bu olmasaydı beni de göndermişlerdi tarzında laf etmişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Böyle bir şey var mı ?

Böyle bir şey yok ya

-Hakan Hatipoğlu

Sen nasıl bir üslupla konuşuyorsun?

-Hasan Yalnızoğlu

• by_nct B kullanıcısına yanıt

• truwan T kullanıcısına yanıt
    Ademin antremanlarının görmedin sanırım sürekli puzzle çalışıyordu. Damla da çalışmış olamaz mı? İstediğiniz kişiler ön planda olmayınca yönetime suç atıyorsunuz. Milletin sevdiği tipler belli 15 senedir başımızda aynı tip olmasından damı anlamıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: melih_

Hatırladığım kadarıyla Turabi ve Hakan aynı takımdaydılar, Turabi avanesi ile birlikte Hakanı çıkarmak için elinden geleni yapmıştı, hatta Hakanı çıkarmak için ilerek dokunulmazlık oyunu kaybettikleri bile vardı. Hakan bütün gücüyle dokunumazlığı almaya çalışır alırdı. Hatta bir keresinde konseyde boynundaki dokunulmazlık kolyesini göstererek bu olmasaydı beni de göndermişlerdi tarzında laf etmişti...

İsimleri mi karıştırdın hocam Hakan H. ve Turabi hiç aynı takımda 1 tam gün geçirmediler. 2015'te aynı gece konseyde Turabi tayfası ve Hakan'ın gitmek istemesi üzerine onu yazanlar tarafından ünlülere gönderilmişti. Bu yılı biliyorsunuz zaten. Konsey riskini bile göze alamadı ve Gönüllülere gitti.

• Hakan ya Acun'un talimatlarıyla hareket ediyor ya da abartıldığı kadar zeki bir adam değil.
  • Üçkağıtçı Cemal kullanıcısına yanıt

• Perşembe günü oynanan ada oyunun aynısı, geçen sene bireysel dokunulmazlıkta oynanmış ve Adem dokunulmazlığı almış.

Hiç zorlanmadan topu deliklere nasıl soktuğu şimdi anlaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 30 Mart 2018; 17:3:42 >

• melih_ kullanıcısına yanıt
    Hakan Survivor 2015 All-Star'da ünlülerde başladı ve ünlülerde devam etti, Turabi'yle hiç bir zaman aynı takımda olmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Analytics

Yırtık dondan fırlayan şey sensin terbiyesiz Adem yalakası.

Terbiyesizlik ettiğimi düşünmüyorum. Argo olabilir ama sonuçta mecazi bir deyimdir. Sizin dediğiniz yalaka tabiri ise daha ağır bir laftır. Üstelik ben bir yarışmacı için bunu kullanırken siz direk bana söylüyorsunuz.

Bir yarışmacıyı bu derece koruduğunuza göre asıl gözünüzü karartan sevginizi siz belli etmişsiniz demektir.

Geçen sene Adem'i tuttuğumu bilenler biliyor. Bu sene ise o derece büyük bir şampiyonluk isteğim yok. Eğlencesine izliyorum. Bence sizde öyle yapın. Gerek yok olayı kişiselleştirip birbirimize ağır sözler söylemeye.

Beğenmeyen de engelleyip geçer. Ben birçok kişiye öyle yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 30 Mart 2018; 17:1:8 >
  • quote:

Perşembe günü oynanan ada oyunun aynısı, geçen sene bireysel dokunulmazlıkta oynanmış ve Adem dokunulmazlığı almış.

Aha işte geçen sene Adem'in iyi olduğu oyunları koyuyor Acun Ne güzel yakalamışsın kardeşim tebrik ediyorum seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Hakan ya Acun'un talimatlarıyla hareket ediyor ya da abartıldığı kadar zeki bir adam değil.

Takımla arasını bozmamak ve takımdaki konumunu sarsmamak için Anıl’ı yazdı. Sonra hata yaptığını fark ederek diğer grubu beraber Yağmur’u yazmakla suçladı. Suçunu kabul etti ama sadece biz kulis yapmadık demeye getirdi.

Bence herkesi yönetmek ve insan kaybetmemek için sürekli hata yapıyor. Performansı da düşüşte.

• Anıl oyunlara çıkmasa istatistik kasıyor. Oyuna çıksa çok egoist oluyor nasıl oluyor bu iş ben anlamadım.
    Adam gitsin diye çoğunluk onun adını veriyor. Sonra niye oyuna çıkmadı onun yüzünden kaybettik demeye getiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Perşembe günü oynanan ada oyunun aynısı, geçen sene bireysel dokunulmazlıkta oynanmış ve Adem dokunulmazlığı almış.

Aha işte geçen sene Adem'in iyi olduğu oyunları koyuyor Acun Ne güzel yakalamışsın kardeşim tebrik ediyorum seni.

Ahahaha. Youtube'da gezerken tesadüfen denk geldi. Bilerek mi koydu bilinmez ama Adem güzel tokatlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 30 Mart 2018; 17:14:45 >

• MURAT CEYLAN

ŞAHİKA HANIM

YOLDAŞ FATİH

GÖKHAN KESER

NİHAT ALTINKAYA

ÜSLUP HASAN ABİ

BUNLAR BU YARISMAYA EFENDILIKLERI ILE DAMGA VURAN KİŞİLERDİR...

BU SENE GÖNLÜMÜZ ANADOLUNUN TEMSILI CUMALİ BAŞKANDAN YANA...
  • 
Sayfa: önceki 25832584258525862587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.