Şimdi Ara

Survivor 2018 (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
118.736
Cevap
69
Favori
3.196.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018


(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guitar-X


    quote:

    Orijinalden alıntı: x-ternal


    quote:

    Orijinalden alıntı: Guitar-X

    Hala Hakan'ı savunanlar var ya. Doğukan Hakan ve Serenay'a sordu "eğer üçümüzden biri yazılacaksa kimi yazacaksınız?" diye ikisi de "kusura bakma seni yazarım" dediler açıkca. Şimdi sen diyeceksin ki biz aslında iki artı biriz Doğukancım. Zamanı gelince biz seni yazıp yollicaz ama sen şimdi lütfen Serenay'ı yazma. Hadi lan ordan. Doğukan'ın Serenay'ı yazma konusunda tek bir hatası var o da yazdıktan sonra konuşmaya çalışması. Yazıcaksın tabi kardeşim. Ha derler ki "biz üç kişiyiz kimin yazılacağına oturur tartışır karar veririz" o zaman Doğukan haksız olur. Hakan insanları amacına ulaşmak için basamak olarak kullanan bir tilkidir. Ne dostuna dostu gibi davranmıştır ne de düşmanına düşman. Zaten bu üç ismin de all starda final koltuğu görmesi imkansızdı. Doğukan da zayıf bir karakter. Turabi suratına ayağıyla kum attığında "Turabi abiciğim özür dilerim" der gibi suratına baktığında zaten çoktan işi bitmişti. Zayıf karakterler.



    Atladığın nokta şu. Eğer ilk konseyde üçü merveyi yazıp, onu tek aday yapsalardı, ikinci dokunulmazlığı kaybetttikleri taktirde 4 aday çıkma ihimali olmayacaktı. İkinci konseyde Hakan, serenay ve doğukan birbirini yazdıkları takdirde 2 aday olacaktı. (mervenin oyuyla)

    İlk dokunulmazlık kaybedildikten sonra hakan, direk mervenin aday olacağını düşündüğü için ve ikinci dokunulmazlık kaybedildiğinde kendisi,serenay ve doğukan birbirini yazsalar bile 4 aday çıkma ihtimalinin olmadığını bildiğinden, doğukan onu sorduğunda birbirimizi yazalım gibi bir teklifte bulunmadı. Çünkü onun bir anlamı yoktu.

    Hakan, serenay ve doğukandan birini yazacaksada, doğukanı yazması gayet normal. Sonuçta serenayla daha fazla paylaştığı şey var. Ayrıca hakan kendisini de topa atıp, eğer 2.dokunulmazlığı kaybedersek biz serenayla seni yazarız, sende merveyle beni yazarsınız, 3 aday yaparız, adada kalma şansın artar dedi. Yani Doğukanı tek başına mervenin karşısına çıkarma gibi niyeti yoktu. Ama doğukan ne yaptı? Neden serenayda aday olmuyor, neden dörtlü sms olmuyor diyerek grubuna ihanet etti, serenay yazdı. "Oyun kaybediyorsak bu dördümüzünde hatası, hepimiz bu topa girmeliyiz" gibisinden saçma bir açıklama yaptı

    Doğukan madem dörtlü sms istiyordu, neden ilk dokunulmazlık kaybedildiğinde "arkadaşlar bir fikrim var, dördümüzde birbirimizi yazıp, dört aday yapmıyoruz" demedi. Öyle bir şey olsaydı, gerçekten dördü de bu topa girmiş olurdu, doğukanın konseyde söylediği söz bu sefel anlam kazanırdı. Ama tabi onu deseydi kendisinin de ilk konseyden direk aday olacağını biliyordu. Ama diğer ihtimalde 2.dokunulmazlığı kazanıp kendisini kurtarma şansı vardı. O da aptala yatıp öyle bir açıklama yaptı.

    Ayrıca doğukanın neden olarak seranayında potaya girmesini istemesini göstermesi de saçma. Serenay'ın sms'i zaten hakandan büyük ihtimal yüksekti. (Hakan smste serenayı sadece bir kere geçti o da bozoğun hakana haksız yere kafa attığı dokunulmazlık sonrası yapılan oylamada) Onlarda sms sıralamasını bilmemelerine rağmen serenayın smsinin muhtemelen daha yüksek tahmin ediyorlardı, çünkü serenay iki kere smste birinci olmuştu. Yani zaten kendi takımında büyük smste geçebileceği tek kişi hakandı. Serenay'ı da topa dahil etmesinin bir anlamı yoktu.

    Hakanda ona o teklifi yaptı, en kötü ihtimal, ikinci dokunulmazlığı kaybedersek bende seninle topa girerim, ikimiz çekişiriz dedi. Ama doğukan o senaryoda da elenmekten korktuğu için kabul etmedi.





    Farketmiyo ki? Farzet ki yazdılar Merveyi ve Merve gitti. Üçü kalınca sıra Doğukan'da değil mi? Neden adam bile bile böyle bir senaryonun içine girsin? Merve'den taraf olması bence gayet güzel bir hamleydi. Biz üç kişi değiliz ama yine de bizden yana ol diyenler ile ittifak yapacağına Merve ile ittifak yapar daha iyi. Benim takıldığım asıl nokta tilki Hakan'ın bir de "neden Serenay'ı yazdın" diyerek hesap sormaya kalkması. Sanane bilader adam sana demiş zamanında zaten ben yazarım diye. Sen adamı üç kişi kalınca yollamaya niyetlisin ama adam seni yazınca "vay efendim nasıl yazarsın?" Aslında Doğukan daha da kalabilirdi o adada ama Hakan'a karşı dik duramadı. Yaptığı işin arkasında durup Hakan'ın maskesini çıkarabilseydi Hakan'ı eleyebilirdi belki ama ne Hakan ne doğukan zaten final adayı değildi kendileri de biliyorlardı.


    O zaman doğukan neden daha ilk hafta gruplar oluşurken bu soruyu sormadı? İlk haftadan Hakan'ların grubuna sorsaydı olurda karşı grubun hepsi elenirse ilk beni mi yazarsınız diye? Bunu sormak için o zamanı mı beklemiş?

    Hakan'ın serenay'la çok fazla daha şey paylaştığı ortada. Bireysel ropörtajlarda ve hakanlarla olan sohbetinde çekiştirdiği merve aydınla ittifak kurması yakışmadı bence. Onun yerine iyi anlaştığın, fikirlerinin uyduğu grupla hareket etseydi daha iyi olurdu. O gruptaki hakanla serenayın daha da yakın arkadaş olması ve mecbur kaldıklarında onu yazıcak olması bunu değiştirmemeli bence.

    Mesela geçen seneneki survivorda serhatların grubunda serhat ve furkan çok yakındı, sonra sema sonra ilhan geliyordu. Ama sema ve ilhan daha dıştalar diye adem ve sabriyeyle ittifak kurmadılar

    Bence doğukanın o hamleyi yapması tam tersine survivordaki ömrünü kısalttı. Eğer merveyi yazsaydı ve sonra ikinci dokunulmazlığı kazansalardı karşı takımdan biri gidecekti. Merve büyük smste birinciydi, ve iki dokunulmazlığı kaybetmedikleri sürece hep karşı takımdan biri gidecekti. Kendini o şekilde finale atma şansı vardı. Ama serenayı yazarak seranayın gitmesine sebep oldu. Sonra sıra kendisine geldi ve kendisi gitti.

    Bence iyi bir hamle yapmadı, sadece mervenin oyununa geldi. Merve ilk dokunulmazlığı kaybettikleri zaman kendisinin yazılacağını biliyordu. Ve ikinci dokulunılmazlığı kazandıkları taktirde tek başına hasan ve hilmcemle smse çıkmaktan korktu. O yüzden doğukanın aklına girip "bak ikinci oyunu kaybedersek seni yazıcaklar" ayağıyla serenayı yazdırttı, Amacı, kendisiyle birlikte serenayı da aday yaparak adada kalma şansını arttırmaktı.
    .




  • Bu konunun 3 yıl sonra bu kadar detaylı tartışılması

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan tilkidir,oyun satar şike yapar.acun un paralı elemanıdır.NOKTA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ne zaman basliyor bu Survivor? Tarih felan var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 28 Ocak 2018; 12:51:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakulta8585

    Arkadaslar ne zaman basliyor bu Survivor? Tarih felan var mi?

    10 Şubat hocam.
  • Nevin Yanıt,Birsen Bekgöz,Yağmur Banda,Funda Alkayış,Ecem Karaağaç %99 gönüllüler kadrosunda. Zaten birbirlerini takip etmeye başlamışlar.

    İrem Akın,Büşra yalçın gibi 1-2 isim de yedek kadroda,kendileri açıklamış zaten.



    Cumali, Anıl Berk Baki ve Ramazan Kalyoncu da erkeklerde kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Murat,Hilmi ve Ümit icin izleyeceğim. Diğerleri hep itici tayfa. Yaşasın 2013 Tayfa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    tabi ki doğukan elenecek amaç o zaten. strateji dediğin kendi menfaatin için plan kurmaktır. doğukanı karşısına almayı yeğleyip o oyun yüzünden doğukan elendiyse amaç gerçekleşmiş demektir. strateji her şartta stratejidir. sen sadece stratejiyi doğru veya yanlış diye niteleyebilirsin. futboldaki şikeyle survivordaki olayları bir tutuyorsunuz, isim yazarken yapılan stratejide plan kurmak yok sanki

    işin gerçeği hakan korkaktır. ağzından ''survivorda korkaklara yer yok'' lafı eksik olmayan adam hilmiden, hasandan korkup serenayın elenmesine önayak oldu diye doğuyu yemeye kalktı. eğer birilerine laf çarparmış gibi ''korkaklara burada yer yok'' demese oyun satarak doğukana ders verdi derdik ama onunki ders vermekten ziyade korkaklıktı. eğer hasanı ve hilmiyi eleyebileceğini düşünseydi oyunu satmayacaktı. daha iyi oynayıp ''sen bizi satarsın ama ben yine de dostumu satmam, bu da sana ders olsun'' şovu yapacaktı eminim ki

    yalnız nagihancıların hakanın oyun satmasını yüzyılın ayıbı gibi görmesi de ayrı komedi




  • FRAGMAN İÇİN GELİYORUM HADİ ARTIK ACUN!
  • Yeni bir anket açmak istiyorum



    Takımınıza bir kız alacaksınız.



    Elif mi? Tuğçe mi?



    Hangisini alırsınız?



    http://www.strawpoll.me/14948391

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    survivorda stratejiler bellidir grup kurma,adam ayarlamaca,karşıdan grup bozma,sürpriz şekilde alakasız adam yazma gibi çeşitli seçenekler var. amaç adam elemek ise ve de koşullar ne olursa olsun adada kalmak ise bu OYUN SATMAK olmamalı,üstelik bunlar finale bir adım kala 3 kişinin olduğu bir ortamdan söz ediyorum
    oyun satma dediğin şey çok çok uç bir örnek ve asla ama asla uygulanmaması gereken birşey.konuya ''ahlak'' giriyor konunun futbolla alakası yok.sonuçta efora dayalı ve kazanmalı bir oyun oynuyorsun.survivorda herşey mübahtır seçeneği yanlıştır.hakan orada tilkiliğinin cezasını çekti
    önceki mesajda yazdığım gibi oyun satarak adada kalma seçenekler arasında olmamalı finale o şekilde kaldığın taktirde hiçbir şansın yok.
  • acun bu gönüllü erkeklerini iyi seçmiştir inşallah,yoksa işleri zor
  • Fragman ne zaman yayınlanacak bilen var mı? Ve Kaan Koca elemelerdeydi. Onun durumu ne oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x-ternal


    quote:

    Orijinalden alıntı: Guitar-X


    quote:

    Orijinalden alıntı: x-ternal


    quote:

    Orijinalden alıntı: Guitar-X

    Hala Hakan'ı savunanlar var ya. Doğukan Hakan ve Serenay'a sordu "eğer üçümüzden biri yazılacaksa kimi yazacaksınız?" diye ikisi de "kusura bakma seni yazarım" dediler açıkca. Şimdi sen diyeceksin ki biz aslında iki artı biriz Doğukancım. Zamanı gelince biz seni yazıp yollicaz ama sen şimdi lütfen Serenay'ı yazma. Hadi lan ordan. Doğukan'ın Serenay'ı yazma konusunda tek bir hatası var o da yazdıktan sonra konuşmaya çalışması. Yazıcaksın tabi kardeşim. Ha derler ki "biz üç kişiyiz kimin yazılacağına oturur tartışır karar veririz" o zaman Doğukan haksız olur. Hakan insanları amacına ulaşmak için basamak olarak kullanan bir tilkidir. Ne dostuna dostu gibi davranmıştır ne de düşmanına düşman. Zaten bu üç ismin de all starda final koltuğu görmesi imkansızdı. Doğukan da zayıf bir karakter. Turabi suratına ayağıyla kum attığında "Turabi abiciğim özür dilerim" der gibi suratına baktığında zaten çoktan işi bitmişti. Zayıf karakterler.



    Atladığın nokta şu. Eğer ilk konseyde üçü merveyi yazıp, onu tek aday yapsalardı, ikinci dokunulmazlığı kaybetttikleri taktirde 4 aday çıkma ihimali olmayacaktı. İkinci konseyde Hakan, serenay ve doğukan birbirini yazdıkları takdirde 2 aday olacaktı. (mervenin oyuyla)

    İlk dokunulmazlık kaybedildikten sonra hakan, direk mervenin aday olacağını düşündüğü için ve ikinci dokunulmazlık kaybedildiğinde kendisi,serenay ve doğukan birbirini yazsalar bile 4 aday çıkma ihtimalinin olmadığını bildiğinden, doğukan onu sorduğunda birbirimizi yazalım gibi bir teklifte bulunmadı. Çünkü onun bir anlamı yoktu.

    Hakan, serenay ve doğukandan birini yazacaksada, doğukanı yazması gayet normal. Sonuçta serenayla daha fazla paylaştığı şey var. Ayrıca hakan kendisini de topa atıp, eğer 2.dokunulmazlığı kaybedersek biz serenayla seni yazarız, sende merveyle beni yazarsınız, 3 aday yaparız, adada kalma şansın artar dedi. Yani Doğukanı tek başına mervenin karşısına çıkarma gibi niyeti yoktu. Ama doğukan ne yaptı? Neden serenayda aday olmuyor, neden dörtlü sms olmuyor diyerek grubuna ihanet etti, serenay yazdı. "Oyun kaybediyorsak bu dördümüzünde hatası, hepimiz bu topa girmeliyiz" gibisinden saçma bir açıklama yaptı

    Doğukan madem dörtlü sms istiyordu, neden ilk dokunulmazlık kaybedildiğinde "arkadaşlar bir fikrim var, dördümüzde birbirimizi yazıp, dört aday yapmıyoruz" demedi. Öyle bir şey olsaydı, gerçekten dördü de bu topa girmiş olurdu, doğukanın konseyde söylediği söz bu sefel anlam kazanırdı. Ama tabi onu deseydi kendisinin de ilk konseyden direk aday olacağını biliyordu. Ama diğer ihtimalde 2.dokunulmazlığı kazanıp kendisini kurtarma şansı vardı. O da aptala yatıp öyle bir açıklama yaptı.

    Ayrıca doğukanın neden olarak seranayında potaya girmesini istemesini göstermesi de saçma. Serenay'ın sms'i zaten hakandan büyük ihtimal yüksekti. (Hakan smste serenayı sadece bir kere geçti o da bozoğun hakana haksız yere kafa attığı dokunulmazlık sonrası yapılan oylamada) Onlarda sms sıralamasını bilmemelerine rağmen serenayın smsinin muhtemelen daha yüksek tahmin ediyorlardı, çünkü serenay iki kere smste birinci olmuştu. Yani zaten kendi takımında büyük smste geçebileceği tek kişi hakandı. Serenay'ı da topa dahil etmesinin bir anlamı yoktu.

    Hakanda ona o teklifi yaptı, en kötü ihtimal, ikinci dokunulmazlığı kaybedersek bende seninle topa girerim, ikimiz çekişiriz dedi. Ama doğukan o senaryoda da elenmekten korktuğu için kabul etmedi.





    Farketmiyo ki? Farzet ki yazdılar Merveyi ve Merve gitti. Üçü kalınca sıra Doğukan'da değil mi? Neden adam bile bile böyle bir senaryonun içine girsin? Merve'den taraf olması bence gayet güzel bir hamleydi. Biz üç kişi değiliz ama yine de bizden yana ol diyenler ile ittifak yapacağına Merve ile ittifak yapar daha iyi. Benim takıldığım asıl nokta tilki Hakan'ın bir de "neden Serenay'ı yazdın" diyerek hesap sormaya kalkması. Sanane bilader adam sana demiş zamanında zaten ben yazarım diye. Sen adamı üç kişi kalınca yollamaya niyetlisin ama adam seni yazınca "vay efendim nasıl yazarsın?" Aslında Doğukan daha da kalabilirdi o adada ama Hakan'a karşı dik duramadı. Yaptığı işin arkasında durup Hakan'ın maskesini çıkarabilseydi Hakan'ı eleyebilirdi belki ama ne Hakan ne doğukan zaten final adayı değildi kendileri de biliyorlardı.


    O zaman doğukan neden daha ilk hafta gruplar oluşurken bu soruyu sormadı? İlk haftadan Hakan'ların grubuna sorsaydı olurda karşı grubun hepsi elenirse ilk beni mi yazarsınız diye? Bunu sormak için o zamanı mı beklemiş?

    Hakan'ın serenay'la çok fazla daha şey paylaştığı ortada. Bireysel ropörtajlarda ve hakanlarla olan sohbetinde çekiştirdiği merve aydınla ittifak kurması yakışmadı bence. Onun yerine iyi anlaştığın, fikirlerinin uyduğu grupla hareket etseydi daha iyi olurdu. O gruptaki hakanla serenayın daha da yakın arkadaş olması ve mecbur kaldıklarında onu yazıcak olması bunu değiştirmemeli bence.

    Mesela geçen seneneki survivorda serhatların grubunda serhat ve furkan çok yakındı, sonra sema sonra ilhan geliyordu. Ama sema ve ilhan daha dıştalar diye adem ve sabriyeyle ittifak kurmadılar

    Bence doğukanın o hamleyi yapması tam tersine survivordaki ömrünü kısalttı. Eğer merveyi yazsaydı ve sonra ikinci dokunulmazlığı kazansalardı karşı takımdan biri gidecekti. Merve büyük smste birinciydi, ve iki dokunulmazlığı kaybetmedikleri sürece hep karşı takımdan biri gidecekti. Kendini o şekilde finale atma şansı vardı. Ama serenayı yazarak seranayın gitmesine sebep oldu. Sonra sıra kendisine geldi ve kendisi gitti.

    Bence iyi bir hamle yapmadı, sadece mervenin oyununa geldi. Merve ilk dokunulmazlığı kaybettikleri zaman kendisinin yazılacağını biliyordu. Ve ikinci dokulunılmazlığı kazandıkları taktirde tek başına hasan ve hilmcemle smse çıkmaktan korktu. O yüzden doğukanın aklına girip "bak ikinci oyunu kaybedersek seni yazıcaklar" ayağıyla serenayı yazdırttı, Amacı, kendisiyle birlikte serenayı da aday yaparak adada kalma şansını arttırmaktı.
    .

    Bence çok güzel yaptı Serenay yılan Hakan'ın yancılığını yaparken düşünecekti. Doğukan Hakan'a güvenilmemesi gerektiğini anladı ama geç oldu. Hakan Serenay oyun kaybedince kaç defa kıza bağırıp ağlattı. Karaktersiz, sinsi ve tehlikeli bir adam.




  • Hakan Hatipoğlu na ne denizde ne karada ne uzayda hiçbir yerde güvenilmez.Güya Cumartesi Fragman çıkacak diyordu.İnsan utanır sessiz kalır ya da kusura bakmayın der.Nerde? Çıkmayınca birde dalga geçercesine gülmüş.
    Herkese önyargısızdım hatta dün Hakan ın röportajını izledim.Dedim adam iyi konuşmuş 2015te alelacele katıldığı için hazırlanamamış bu yıl 3 aydır hazırlanıyormuş.Başarılı olabilir falan diyordum.Tüm olumlu düşüncelerimi yok etti.

    Atakan var mı yok mu birde Gönüllü erkeklerde kimler var onun için Fragman ı bekliyorum.İyice tadını kaçırdılar bu işin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anche

    Nevin Yanıt,Birsen Bekgöz,Yağmur Banda,Funda Alkayış,Ecem Karaağaç %99 gönüllüler kadrosunda. Zaten birbirlerini takip etmeye başlamışlar.

    İrem Akın,Büşra yalçın gibi 1-2 isim de yedek kadroda,kendileri açıklamış zaten.



    Cumali, Anıl Berk Baki ve Ramazan Kalyoncu da erkeklerde kesin.



    Anıl Berk Baki ye baktım sağlam.Ekstra özellikleri varsa epey yolu açık.

    Ramazan Göz6 erkeklerde 3. olmuş biri.Ecem ve onun katılması torpil kontejanından.Yarışmaya pek bir şey katmazlar.

    Cumali şu kadroda en merak ettiğim:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karınca M

    Hakan Hatipoğlu na ne denizde ne karada ne uzayda hiçbir yerde güvenilmez.Güya Cumartesi Fragman çıkacak diyordu.İnsan utanır sessiz kalır ya da kusura bakmayın der.Nerde? Çıkmayınca birde dalga geçercesine gülmüş.
    Herkese önyargısızdım hatta dün Hakan ın röportajını izledim.Dedim adam iyi konuşmuş 2015te alelacele katıldığı için hazırlanamamış bu yıl 3 aydır hazırlanıyormuş.Başarılı olabilir falan diyordum.Tüm olumlu düşüncelerimi yok etti.

    Atakan var mı yok mu birde Gönüllü erkeklerde kimler var onun için Fragman ı bekliyorum.İyice tadını kaçırdılar bu işin...

    Atakan yok malesef ama Hakan var. Hakan neden katılıyor anlamış değilim herkes onu yazacak büyük ihtimal. Bu da mağdura yatıp oy toplamaya çalışacak.




  • Cuma ve cumartesi günleri çekim yapıldı acun medyada büyük ihtimalle hafta içinde yayında

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guitar-X


    quote:

    Orijinalden alıntı: Karınca M

    Hakan Hatipoğlu na ne denizde ne karada ne uzayda hiçbir yerde güvenilmez.Güya Cumartesi Fragman çıkacak diyordu.İnsan utanır sessiz kalır ya da kusura bakmayın der.Nerde? Çıkmayınca birde dalga geçercesine gülmüş.
    Herkese önyargısızdım hatta dün Hakan ın röportajını izledim.Dedim adam iyi konuşmuş 2015te alelacele katıldığı için hazırlanamamış bu yıl 3 aydır hazırlanıyormuş.Başarılı olabilir falan diyordum.Tüm olumlu düşüncelerimi yok etti.

    Atakan var mı yok mu birde Gönüllü erkeklerde kimler var onun için Fragman ı bekliyorum.İyice tadını kaçırdılar bu işin...

    Atakan yok malesef ama Hakan var. Hakan neden katılıyor anlamış değilim herkes onu yazacak büyük ihtimal. Bu da mağdura yatıp oy toplamaya çalışacak.

    Belki diyorum son dakika süprizi olur.Bugün 2016 dan bazı karelere baktım.Atakan ın olması lazımdı.

    Hakan baş ajan,has eleman.Acun Medya nın direktifleri uygulayacak.Adayı karıştıracak.Ve belli başlı görevleri var.Kendinin dediği gibi Panoramayı adaya taşıyacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anche

    Nevin Yanıt,Birsen Bekgöz,Yağmur Banda,Funda Alkayış,Ecem Karaağaç %99 gönüllüler kadrosunda. Zaten birbirlerini takip etmeye başlamışlar.

    İrem Akın,Büşra yalçın gibi 1-2 isim de yedek kadroda,kendileri açıklamış zaten.



    Cumali, Anıl Berk Baki ve Ramazan Kalyoncu da erkeklerde kesin.



    Anıl Berk Baki'nin kesin olduğunu neye dayaranak söylüyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.