Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.049.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47544755475647574758
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Survivor konsept olarak saçma sapan bir yere gidiyor desteklediği yarışmacının performansına göre değil ezik lik mağdurluk derecesine göre değerlendiriliyor

finalde ilk bakılan şey annesi babası ne kadar mütevazi ne kadar şiveli konuşuyor.en gariban profili çizen en şanslı oluyor

Sonra 4tane üçgeni üst üste koyamayanları mağdurluk katsayısına göre ağır favori oluyor

yeni slogan:

Yemişim performansı bize eziklik mağdur luk lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 22 Haziran 2017; 17:44:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Survivor konsept olarak saçma sapan bir yere gidiyor desteklediği yarışmacının performansına göre değil ezik lik mağdurluk derecesine göre değerlendiriliyor

finalde ilk bakılan şey annesi babası ne kadar mütevazi ne kadar şiveli konuşuyor.en gariban profili çizen en şanslı oluyor

Sonra 4tane üçgeni üst üste koyamayanları mağdurluk katsayısına göre ağır favori oluyor

yeni slogan:

Niyeyse adem şampiyon olucakmış gibi hissediyorum.
    Seneye artık güçsüz yarışmacılara kimse tek kelime etmez yada millet kafadan onlarla arkadaş olmaya çalışır.Büyük gruplar oluşmaz herkes ikili ikili takılır.
    Bu seneden sonra dövüş sporlarıyla ilgilenmeyen diğer yarışmacıların survivor motisyonunun düşeceğini düşünüyorum.

Ademin annesi bana da sempatik geldi o teyzenin sevinmesini bende isterim ama acunun istediği survivor konsepti bana göre bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspiratör -- 22 Haziran 2017; 17:48:24 >

• Konsepti sms olan bir yarışmayı izleyipte insanların tercihleri nedeniyle nefret ettiği yarışmacı bir yere gelince kuduranlar başka bir program da izleyebilirler. Telefon benim, televizyon benim, para benim canım kimi isterse ona oy atar onu desteklerim. İnsanları şivesiyle, inançlarıyla, memleketiyle, tipiyle yargılayan faşizan tipleri sevindirmemek benim bu yarışmadan alacağım en güzel hediye olur. Hater sevmem hele kibiri hiç sevmem. 10 mesajından dokuzu nefret söylemi olan tipler kaybetsin. Sabahtan akşama kadar "neden benim gibi düşünmüyolar? Ben doğruyum, ben zekiyim, saksı değilim ben" diyen insanlara prim verecek değiliz. Elbette bu nefret edebiyatının bir karşılığı olacaktır meydan boş değil.

Gidin birbirinizi yazın hadieeee!!!
  • Erdi Başkan-Sadin Reis-Anıl Sins-Sörvi Yanyana oturmuşlar.Erdi Başkan çok karizmatik oturuyor.

Survivor 2017 | Final

• Bir şey dikkatimi çekti. Survivor programını baştan sona izleyip, kaçırmadan takip edenler Adem'i destekliyor. Denk geldikçe bakanlarsa ''Şu çocuk iyi, hep kazanıyor'' diyerekten Ogeday'ı destekliyorlar. Ama sadece sözde destekliyorlar. Tutup Sms atacak değiller. Adem'in fanları ise gördüğüm kadarıyla bilenmişler. Ogeday'ın süslenip püslenip İlhan'ın yerine Adem'in karşısına çıkmasına tepkililer. Sms bombardımanına tutacaklar Adem'i.

Orijinalden alıntı: x-ternal

Acun sonucu açıklarken, sıraya göre okumayacağım dedi. Buna göre önce oylamada 2. olanı sonra 1. olanı söylemesi gerekiyor. Başka bir alternatif yok. Acaba oylamada Ogeday birinci, Adem 2. mi oldu?

Öyle bir şey yok. İlk söylediği isim birinci de olmuş olabilir ikinci de olmuş olabilir. Bunu demek istedi. Senin mantığına göre 5 kişi olsa ilk okuduğu isim 5. sonraki 4. mü oluyor?

Survivor 2017 | Final

bu kadar celiskili ironik bir kafadalar. kendileri kesin hakli, fizik yasasi gibi sabit. bir aletle olculmus bicilmis derecede haklilar bu kesin. onlara katilmayan objektif degil. objektiflik kavrami boyle aglatilmamisti. adem kostasa çak yapmadı rezil rusva olduk zihniyetindeki insanlar, ademe oy verenlerin kafasini sorguluyor.

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Survivor konsept olarak saçma sapan bir yere gidiyor desteklediği yarışmacının performansına göre değil ezik lik mağdurluk derecesine göre değerlendiriliyor

yeni slogan:

Niyeyse adem şampiyon olucakmış gibi hissediyorum.
    Seneye artık güçsüz yarışmacılara kimse tek kelime etmez yada millet kafadan onlarla arkadaş olmaya çalışır.Büyük gruplar oluşmaz herkes ikili ikili takılır.
    Bu seneden sonra dövüş sporlarıyla ilgilenmeyen diğer yarışmacıların survivor motisyonunun düşeceğini düşünüyorum.

Ademin annesi bana da sempatik geldi o teyzenin sevinmesini bende isterim ama acunun istediği survivor konsepti bana göre bu.

Seneye deneyimli yarışmacılar olacak azıcık akılları varsa kendilerine gerçek veya yapay mobbing uygulayan düşmanlar yaratmaları gerek.öyle tek başıma takılayım yürür giderim anlayışı gerçekçi değil

performans önemli değil.mağdur ol iyi rol yap kısaca dersini iyi çalış kitleni yarat daima kitleni mobilize et canlı tut

Yok ben altı ay hazırlandım hoca tuttum bunlar hikaye

Survivor Türkiye şampiyon profili gerçek/çakma dövüşçü dövmeli steroidli ve yetecek kadar oyunculuk yeteneğine sahip olmaktır.final günü ailen mütevaziliğin kitabını yazsın

bu kriterlere sahip sen istersen havuzda boğul.4ayda sembol alma sorun değil

gözlerin bağlanınca sağa solda sallan.dört tane üçgeni üst üste koyma önemli değil

• Şunu kimse hala anlamıyor hala performanstan dolayı sampiyon ogeday diyorsunuz, ama hakları var abi sadece performanstan bakacak olursak ogeday tabiki hakediyor ama gel gelelim ACUN'un dediği gibi %50 performans %50 karakter, seyircilere verdiğiniz geçirdiğiniz izlenimdir bunu atakan zamanında söylemiştir survivor sonu partide. ve haklıda

Adem'in şansı biraz daha halka kendini sevdirmesi, dışardan böyle bakınca daha bi anadolu cocugu tipi vs sayarım sabaha kadar ve sabriyede dolayı aldıgı tavır koruması onu, koruyup koydugu karakterden dolayı cok sms gücüne sahip bizim insanımız sever. ve sabriyede ileriki zamanlarda kendini sevdirince oda oy potansiyeli olup bu aksam ademe yansıcak. Adem hız olarak ogedaydan daha iyi cogu zamnada önde bitirdi parkuru ama gel gelelim ogedayın bitiriciliği daha iyi oldugu için daha iyi gözüktü hakkını vermek lazım cocugun buda onu ön plana daha fazla attı oyunsal başarılırda

Ogedayın bana eksisi kimse dikkat cekmiyor ama, anne oyununda yıllarca annesiyle kalmasına ragmen hiçbi soruyu bilememsi burada kafamda soru işaretleri oluştu. bana göre söylediği kadr ana kuzusu degil. sushiden felan bahsediyor her zaman yerim felan diye erdiyle muhabbeti dönmüştü. bizim halka sushi degil tavuklu pilav diyeceksin ki kendine yakın görsün

Berna muhabbetinde bi kadınla asla tartışmaya o kadar girme ve karşı karşıya gelmesi orada oy kaybetmiştir. Ve bi oyundada ademden cok önde gelip hatta fragmanlardada gösterilmişti ademe bakıp beklıyordu ünlülerde tepki göstermşti bitirsene oyunu sonra yenilince ödülü kaybedince aglama diye. avans muhabbeti felan vardı bunlar cocukca ve bence daha hala cocuk ogeday bu dejavantajı var.

Herkesin artısını eksisini yazarız sabaha kadar ama dediğim gibi aga adem bi tık önde, Ogeday alsada şaşırmam sevinirim cunku haketti her türlü oda. %55 %60 adem diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Serhat elenir elenmez Erdi Başkanla fotoğraf çektirmiş.Bu bile gerçek şampiyonun Erdi Başkan olduğunu gösterir.

Survivor 2017 | Final

erdiyi başlarda sevmıyordum semih çakması diye sonra sevdirdi kendini ahh biraz daha hazırlanıp gelseydi performansı olsaydı cok büyük sükse yapardı. bakalım acun reytiginden dolayı alır mı erdiyi

• Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

3 tane ogeday 1 tane adem koysa ogedaylarin toplami ademi gecemeyecek cildiriyor kadin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 22 Haziran 2017; 18:4:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

bunlarin mottosu "objektif olan bana katilir"

bu kadar celiskili ironik bir kafadalar. kendileri kesin hakli, fizik yasasi gibi sabit. bir aletle olculmus bicilmis derecede haklilar bu kesin. onlara katilmayan objektif degil. objektiflik kavrami boyle aglatilmamisti. adem kostasa çak yapmadı rezil rusva olduk zihniyetindeki insanlar, ademe oy verenlerin kafasini sorguluyor.

Hayır benim üzüldüğüm nokta niyetlerini açık açık söyleyemeyip, kendilerini içten içe yiyip bitiriyor olmaları yazık Faşizan tavır böyle birşey açık açık dile getirilemeyen ıkınıp kıvranarak başka edebiyatlarla dillendirilen, maskelerle dolaştıran bir şey. Dünyada farklı kültürlerin, farklı düşünen ve yaşayan insanların da var olduğu gerçeğini sindiremeyip çaresizlik içerisinde elinden nefret söyleminden başka birşey gelmeyen bireylerin acziyeti malesef. Daha baştan kaybetmeye mahkum bir tavır çünkü değer üretmek değil saldırmak ve yıkmaya çalışmak üzerine kurulu.

Gidin birbirinizi yazın hadieeee!!!

• Survivor un başlarında Adem i tutup ta sonradan Ogeday a dönenler ?

Acun bugün ters köşe yaparsa şaşırmayın. Dün ilk Adem dedi bugün Şampiyon Ogeday demesi yüksek ihtimal.

Acun ne derse desin benim gözümde ikisi de şampiyondur yarışmanın sonuna kadar hakkını vermişlerdir. İkisi de abi kardeş gibidir.

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

3 tane ogeday 1 tane adem koysa ogedaylarin toplami ademi gecemeyecek cildiriyor kadin

Acun şampiyonluğu ademe bırakmaz arada fark olmasa tamam az bir fark olsa acun karışmaz ama fark ciddi ogeday a takviye olacaktır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Bu bir performans yarışması diyen arkadaşlar;o zaman ada hayatını izlememize gerek yok en çok oyun kazanan 4 kişi direk kıbrısa gitsin. Konsey falan da gereksiz o hafta en çok oyun kaybeden yarışmacı elensin.

tamam da bir şampiyon da bir zahmet 4 ay içinde sadece bir adet evet bir adetçik sembol alsın o yeteneği olsun
    sembol alamayan şampiyon mu olur
    yüzebilsin yüzerken rezil olmasın
    puzzle gördüğü zaman aval aval bakmasın
    gözleri bağlandığında oyun alabilsin
    denge oyunlarında gidebilsin düşmesin

4 tane üçgeni üst üste koyabilsin evet yanlış yazmadım alt tarafı 4 (yazıyla dört) puzzle falan değil tane üçgeni üst üste koyamayanlar var şu anda

şimdiye kadar şampiyon olanlar özellikle son 5 yılda hep kompakt yarışçılar oldu,bir bölüm başladığında patates bir şekilde oyun kaybettiğinde forumda makara konusun olan şampiyon hatırlamıyorum

Tamam zaten şampiyon olan kişi mutlaka ortalama üstü performans göstermeli ama illa en iyisi olacak diye bir şey yok. Sembol oyunları saçmalık çünkü Ademin en eksik olduğu konu zaten puzzle. Adam yapamıyor

Geçen sene Serkay yanlış hatırlamıyorsam ne kıbrıs sembolü alabildi ne de bireysel dokunulmazlık..Hatta son 1,5 ay dışında yüzde 50 civarında takılıyordu. Serkay final koltuğuna oturuyorsa Ademinde oturması normal.

• bende isterim ogeday kazansın ama %80 adem kazanacak bu bir gerçek kandırmayalım boşa kendimizi survivor saçmalamaya başladı iyice kaç senedir hep dövüşcüler şampiyon oluyor dövüşcü olan 1-0 önde başlıyor herhalde.
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • quote:

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Pınar saka kim yahu ne kadar kitlesi var ki 100 tane pınar saka gelse gene elenmez adem.
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000

• Anche kullanıcısına yanıt
    Bence Serkay final oyununu kazanmasa finalist olamazdı, Damla'nın daha fazla destekçisi vardı geçen sene.

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Erdi Başkan-Sadin Reis-Anıl Sins-Sörvi Yanyana oturmuşlar.Erdi Başkan çok karizmatik oturuyor.

Survivor 2017 | Final

Cok karizmatik oturmus gercekten kızı sıkıştırmıs resmen yigitle ikisi , biri şunlara saygıyı ogretsin

• 
Sayfa: önceki 47544755475647574758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.