Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.045.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39023903390439053906
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • KARAKTERSİZ DUYGU SÖMÜRÜCÜSÜ GORİL ELENECEK O KADAR!
  • Berna ya 20 Elife 5 , Anıl a 5 attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 15 Mayıs 2017; 0:19:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlahi adalet olsa Anıl veya Berna'nın elenmesi gerekli. Performans olarak koca bir sıfır ikisi de.

Berna Fragmanda feci düşüyor!
  • dodh D kullanıcısına yanıt
    Anıl Sins sektöre Hakan ile giriş yapmış diyorlar. Hardcore kategorisinde hem de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

Volkan komutan elenmez beyler

Komutan dedigin adamin bi şuunati olur. Herseyi gizli, ozel hayatina dair herseyi bir anda sildi atti. Klipte oynadiktan sonra ordudan atildi mi mesela? Ozel Kuvvetlerdeydim diyor?(4 yil egitimi suruyor ve sozlesmeliler giremez demekki bu adam muvazzafti) Acaba sadece spor musabakasi icin mi gitti. Nasil girdin ciktin arkadas. 15 yillik askerim bi cozemedim su cakma komutani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VOLKAN KOMUTANI DESTEKLEYENLER SERİ BEĞENSİN +

Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

VOLKAN KOMUTANI DESTEKLEYENLER SERİ BEĞENSİN +

Survivor 2017 | Final

NEFRET EDENLER SERİ +
  • ANIL VE SURVİ'Yİ DESTEKLEYENLER SERİ ARTILASIN +

Survivor 2017 | Final
  • ELİFİ DESTEKLEYENLER SERİ ARTILASIN +

Survivor 2017 | Final
  • Hakan patatesi Erdi için yaptığının aynısını Anıl a da yapıyor.Bu yazdıkları beni korkuttu açıkcası normalde goril in anıl ı geçme şansı yok anketlerde anıl 1 veya 2.Bi üçkağıt dönmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu

quote:

Komutan dedigin adamin bi şuunati olur. Herseyi gizli, ozel hayatina dair herseyi bir anda sildi atti. Klipte oynadiktan sonra ordudan atildi mi mesela? Ozel Kuvvetlerdeydim diyor?(4 yil egitimi suruyor ve sozlesmeliler giremez demekki bu adam muvazzafti) Acaba sadece spor musabakasi icin mi gitti. Nasil girdin ciktin arkadas. 15 yillik askerim bi cozemedim su cakma komutani

volkan beden eğitimi öğretmeni,harp okulu çıkışlı değil,sözleşmeli subay olarak deniz kuvvetlerinde 7 yıl çalışmış
    komando değil özel kuvvetler hiç değil tamamen sallıyor,ama bilmiyor ki rezil oluyor

• BERNAYI DESTEKLEYENLER SERİ ARTILASIN +

Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

quote:

quote:

volkan beden eğitimi öğretmeni,harp okulu çıkışlı değil,sözleşmeli subay olarak deniz kuvvetlerinde 7 yıl çalışmış
    komando değil özel kuvvetler hiç değil tamamen sallıyor,ama bilmiyor ki rezil oluyor

Simdi oldu. Aciklaman icin tesekkurler kardesim.

• Berna Göz6'da arkadaşını nasıl korumuş ve saldıran kızı nasıl etkisiz hale getirmişti hatırlayalım...

Tamamını izlemek istemeyenler 02:30 da aksiyon başlıyor...
    https://goz6.acunn.com/goz6-kizlar-evinde-buyuk-gerginlik-1075409-video
  • Bu duruma göre Anıl Sins İlk 2 ye girer.Anıl Sins elenirse Acun programı daha da batırır.

Survivor 2017 | Final

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    adam ordu takımında futbol oynamış, özel kuvvetlerden yarışmadan kastı bu herhalde.
    ayrıca bir çok yerde tsk tarafından atıldığı kendi söylediği gibi ayrılmadığı söyleniyor ancak doğru düzgün bir kanıt yok. yüz kızartıcı bir suçtan atıldığını da okudum, bir klipte oynadığı için atıldığını da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Bu duruma göre Anıl Sins İlk 2 ye girer.Anıl Sins elenirse Acun programı daha da batırır.

Survivor 2017 | Final

Normalde Volkan kesin gider.O yaptığı duygu sömürüsü de ters tepti.Gitmezse hile var demektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

quote:

quote:

Özel kuvvetlerdeyim demedi. İnsanların günahını almamk lazım. Özel kuvvetler eğitim birincisiyim dedi. Gidip diğer birliklerin eğitim programına elbette katılmıştır. Diğer arkadaş sürekli atıldı matıldı diye atıp tutuyor, yazık günah bu kadarı da.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodh

adam ordu takımında futbol oynamış, özel kuvvetlerden yarışmadan kastı bu herhalde.
    ayrıca bir çok yerde tsk tarafından atıldığı kendi söylediği gibi ayrılmadığı söyleniyor ancak doğru düzgün bir kanıt yok. yüz kızartıcı bir suçtan atıldığını da okudum, bir klipte oynadığı için atıldığını da.

hangi suçtan atıldığını bilmiyorum ama asker beresi ve kısa paça pantolonla survivora katılarak askerlik mesleğini bile 7 yıl da özümseyemediği ortaya çıktı
    klipta oynaması da ayrı bir vaka zaten,özel kuvvetlerde kurs gördüğünü defalarca söylesi -ki bu çok büyük bir yalan özel kuvvetlere muvazzaflar girebiliyor en son yönetmelik değişti diye biliyorum ama 7 yıllık sözleşmeli beden öğretmeni bir denizci subayı asla komando olamaz,özel kuvvetler ise hiç olamaz

goril tam bir üçkağıtçı

• Acun :" Adayların olmazsa olmazı Berna şimdi söz sende"

Berna:" Destekçilerimi böyle her hafta yormalarına şiddetle tepkiliyim"

Berna :" Ne demişler ; Bilgelik değil cehalet dünyayı batırır"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk dogan -- 15 Mayıs 2017; 0:36:18 >
  • 
Sayfa: önceki 39023903390439053906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.