Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32003201320232033204
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Yunanistanda çekilen Survivor için aynı parkurlar kullanılıyor olmalı, yani neden 2 kere kurup kaldırsınlar ki :) İkisi de dominikte çekiliyormuş. 1 taşta 2 kuş Şablon hazır zaten.
  • Şovla ilgili birkaç gözlemim var.

Dişleri düzgün tipleri alıyorlar.
    Doğum günleri 0cak haziran arası olan tiplerden de ağırlık veriyorlar. Çünkü ne zaman denk gelsem birien iyi ki doğdun diyorlar. Ya yalandan ya da dediğim gibi.
    Sanırım kameraya yapılan konuşmlarada extra olaran gündem yüzünden şunu söylemeyin bunu söylemeyin diye uyarıyorlar, özellikle de şu aralar hayırlısı olsun felan demeyin diyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Yunanistanda çekilen Survivor için aynı parkurlar kullanılıyor olmalı, yani neden 2 kere kurup kaldırsınlar ki :) İkisi de dominikte çekiliyormuş. 1 taşta 2 kuş Şablon hazır zaten.

aynı evet.. birleşme de aynı zamanda olmuş...

keşke bari partide de aynı yerde olsalarda.. güzel olurdu...

laurayı izlemek isterdim şahsen dans pistinde... hatta bulayım şunların birleşmeyi izleyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

yunan survivoruda acun sunmaya baslamis

https://youtu.be/eMZPC3V88Ds?t=2h26m42s

Burada Giannis Spaliaras'ın takım değiştiği oylama var :)

• Yunan Survivor'ında bir tane yeşil şortlu adam vardı o elendi mi? En hızlısı oydu aralarında.
  • Acun aynı takım kaybederse 3 aday çıkacak demişti ya 3. aday neye göre belirlenecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delpieroalk

Acun aynı takım kaybederse 3 aday çıkacak demişti ya 3. aday neye göre belirlenecek?

Aynı şekilde diye biliyorum yani hangi takım kaybederse kendi içlerinde söyleyecekleri kişi seçilecek. Ancak 2 dokunulmazlık oyunundan nasıl 1 kişi çıkartacaklar onu bilmiyorum. Yani sonraki hafta ilk dokunulmazlık kaybedildi diyelim gönüllüler kaybetti yine 1 kişi çıkacak 3 kişi olunacak. Peki ertesi günkü dokunulmazlığı da gönüllüler kaybederse bu sefer aday çıkmayacak mı nasıl olacak ? Ünlüler kaybederse zaten belli 4 kişi çıkacak.
  • Acun takımlarda 6 şar kişi kaldığında başka bir sürpriz olacak demişti sizce ne olur ?
  • quote:

Acun takımlarda 6 şar kişi kaldığında başka bir sürpriz olacak demişti sizce ne olur ?

2014 te bireysele dönmüştü.Galiba öyle bir şey olabilir.Fakat 2014 te 5 kişi kaldığında dönmüşlerdi diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

quote:

Acun takımlarda 6 şar kişi kaldığında başka bir sürpriz olacak demişti sizce ne olur ?

2014 te bireysele dönmüştü.Galiba öyle bir şey olabilir.Fakat 2014 te 5 kişi kaldığında dönmüşlerdi diye hatırlıyorum.

Bireysel yada konseyde 2 kişi yazılması aklıma geldi ama sanki başka bir sürpriz olacakmış gibi geliyor.
  • quote:

Acun aynı takım kaybederse 3 aday çıkacak demişti ya 3. aday neye göre belirlenecek?

Geçen seneyi ne çabuk unuttunuz. Haftada 2 dokunulmazlığa dönüldüğünde eğer 2 oyunu da aynı takım kaybederse 2.bireysel dokunulmazlık oynanmıyordu ve dolayısıyla dokunulmaz 1 isim belirleyemiyordu. Ama 4 dokunulmazlığın ancak 1 kişi gönderdiği birleşme sonrası dönemde dahi bireysel dokunulmazlığı yaptılar ama isim belirleyemedi.Dokunulmazlar arasında her ne kadar ilki herkesi yendiğinden daha değerli olduğundan bir ayrım yapmamak için geçen seneki gibi olur. Yani 2'si oylamadan, 1'i dokunulmazın belirlediği şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winner_king

quote:

Geçen seneyi ne çabuk unuttunuz. Haftada 2 dokunulmazlığa dönüldüğünde eğer 2 oyunu da aynı takım kaybederse 2.bireysel dokunulmazlık oynanmıyordu ve dolayısıyla dokunulmaz 1 isim belirleyemiyordu. Ama 4 dokunulmazlığın ancak 1 kişi gönderdiği birleşme sonrası dönemde dahi bireysel dokunulmazlığı yaptılar ama isim belirleyemedi.Dokunulmazlar arasında her ne kadar ilki herkesi yendiğinden daha değerli olduğundan bir ayrım yapmamak için geçen seneki gibi olur. Yani 2'si oylamadan, 1'i dokunulmazın belirlediği şeklinde.

Ogeday ve Anıl ikisi de dokunulmaz olmasına rağmen Ogeday ilk dokunulmaz olduğu için daha mı dokunulmaz oluyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: dada12

quote:

Bireysele kafalarına göre dönmüyorlar. Öncesinde belli kuralları var. Örneğin 1 takımdan 2 kişi kaldığında bireysele dönülür gibi. Ayrıca kadın ve erkek sayıları bir takımda sıfırlandığında da ya karşı takımda fazlaysa transfer olur ya da bireysele dönür. Ama 2 takımdan da toplamda 1 kız kalsa erkek sayısı ne olursa olsun otomatikman bireysele dönülüyor.

Bence ilk ünlü-gönüllü takımlarında olduğu gibi birleşmeden sonra her oyunda farklı 2 yarışmacının seçtiği takımlar birbiriyle yarışşa über ötesi birşey olur. En azından ödüllerde böyle birşey yapsalar monotonluktan da sıyırırlar yarışmayı. Anlayacağınız sadece orjinal formata yakın değil reyting 1.liğinede yakın bir tercih olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: winner_king

quote:

Ogeday ve Anıl ikisi de dokunulmaz olmasına rağmen Ogeday ilk dokunulmaz olduğu için daha mı dokunulmaz oluyor yani

Ogeday Anıl'ı yenerek dokunulmaz olmuş oluyor. Ama bence de bunun yerine geçen seneki gibi 2.kez aynı takım kaybettiğinde bireysel dokunulmazlık oynanmamalı.

Not: Bu arada alıntıladığın yazımda bir anlatım hatası yapmışım."daha değerli olduğundan" değil "daha değerli olmasına rağmen" yazmam ifadeyi netleştirebilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

Bilirsiniz 4 luyu sevmem etmem ama Sema'nin ya da Furkan'in Sabriye ya da Sahika'dan önce elenmesi Survivor ruhuna aykırıdır .Sms potansiyeli olarak bakarsak Semacilar, Furkancilar diye bir şey yok ama Acun 'un böyle bir şeye izin vereceğini zannetmiyorum .

Adem ve İlhandan sonra en çok sns potansiyeli ve fanı olan Furkan...

Katılmıyorum Sabriye ve Serhat'ın daha fazladır.Furkan nefret ettirdi kendinden Furkan'ı seven bile Furkanı savunamıyor.
  • Erdi atanamamış Semih Öztürk'tür. Nihal Candan dan daha kötü performansı vardı hala karakter deyip duruyor Panaromada. Erdi adada vay be ne karakterli, düzgün,dürüst adammış diyebileceğimiz bir karakter ortaya koydu da biz mi gözden kaçırdık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

Erdi atanamamış Semih Öztürk'tür. Nihal Candan dan daha kötü performansı vardı hala karakter deyip duruyor Panaromada. Erdi adada vay be ne karakterli, düzgün,dürüst adammış diyebileceğimiz bir karakter ortaya koydu da biz mi gözden kaçırdık?

Evet sen gözden kaçırmışsın..
  • Eleme olmıcagı için mi yok bugün survivor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pınar'ın Fikret Orman'ın kızı olduğunu biliyor muydunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana birleşme akşamını full ızleyebılecegım lınk verır mısınız.Merak edıyorum neler oldu
  • 
Sayfa: önceki 32003201320232033204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.