Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2972. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
38 Misafir (26 Mobil) - 12 Masaüstü26 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.065.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29702971297229732974
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Gören sanır çok elit bir toplumdayızda kızın ettiği küfür battı. Tamam küfür hoş değil olmaması lazım ama sanki hayatında ilkkez survivorda kufur duymuş gibide yalandan etkilenmeye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir sevdadır Trabzon. Yoroz'undan başlayıp Ziganasında bitmeyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

eser west siz tadı tuzu yok programın diyenler artıya çöksün

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Eser devam etseydi keske Adem'in yanına finalde en yakışan adam olurdu . Düzgün,karakterli biriydi,performans zaten iyiydi. Yarısmayı izlenebilir kılan kişilerdendi

• quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

Berna'yı oynatmaya oynatmaya kızı pasifize ettiler. Bernadan pek haz etmesem de bu kız semayla baş başa geliyordu neredeyse önceden . Elif ve Tugçe o kadar çakal ki şimdi de Semayı hep Burçağa kitliyorlar utanmadan

Bernanın hızında bi problem yok ki.
    Aışları leşin leşi.Karşı taraf burçaktan bile zayıf halka olarak görüyor bernayı.

Orijinalden alıntı: Ingoshi

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Ademi destekleyerek izliyordum şimdiye kadar, dün sabriye denen yaratığın küfürü ve onu savunmasının ardından ademi de desteklemem. Terbiyesizlik diz boyu

Bence Ademi destekleyen birisi o konuşmadan sonra da desteklemeye devam ederdi. Bir kere Ademi destekleyen birisi hatta normal bir insan birisine yaratık dememeli. Orada Serhat Sabriyeyi tahrik ediyor yalaka diyor. Siz bunu yakıştırıyorsunuz dimi çok güzel tebrikler

Sonra kız ben kime yalakalık yapmışım diye kendini savunmaya çalışıyor. Serhat benim muhatabım sen değilsin ben bayanlarla konuşmam diyor. Bunun üzerine sinirlenen Sabriye o lafı ediyor.

Adem zaten sonradan Sabriyeye sen karışma araya girme girersen de düzgün yanıt ver diyor.

Bence sen algı yapmaya çalışıyorsun. Terbiyesizlikten rahatsız olan bir insana yaratık diyemez.

Ben o şeye kadın demeye utandığım için yaratık dedim. Hiçbir kadının sabriye gibi bir "şey" olacağını düşünemiyorum, en azından ben hayatımda öyle bir kadın görmedim.

"Kime yalakalık yapıyorum" dediğinde Serhat "Belli kime yaptığın" diye cevap veriyor zaten. Ondan sonra o şey tekme sallıyor, daha sonra da küfür ediyor.
    "Serhat benim muhatabım sen değilsin ben bayanlarla konuşmam diyor" demişsin de, sabriye yarışma başladığından beri sürekli "bayanlarla konuşma" diyip durmuyor mu tüm erkeklere? Sedata sırf bir bayanla(!) tartışmaya girdi diye "etek mi giymek istiyorsun" demedi mi?

Ayrıca algı falan da yapmaya çalışmıyorum, yarışma ilk başladığında Ademi sevmiyordum, sonra düzgün bir karakter olduğunu düşündüm ve Ogeday-Adem-Serhat üçlüsünü diğerlerine göre daha çok sevdim, onları desteklemeye karar verdim. Bu saatten sonra değil ademi desteklemek, ademin yarıştığı oyunda rakibi tutarım.

Küfüre ses çıkarmayan en az eden kadar terbiyesizdir.

Niye illa kadınların senin aklındaki gibi olması mı gerekiyor ? Yani senin kafandaki kadın profili olmazsa sana göre ona kadın denmiyor öyle mi ? Haklı veya haksız senin ettiğin laf terbiyesizliğe karşı tutumunla aşırı tezatlık içeriyor.

Serhat'ın tavrını savunuyor musun yani ben bayanla muhatap olmam diyip laf etmesinde haklı öyle mi ?
    Serhat'ı mı sevdin :) Yahu Serhat Sedat'a şerefsiz diyen bipli laflar eden birisi. Keza Eser için de benzer küfürleri etmedi mi ?

Tamam sen Serhat'ı sevmeye devam et tabi ki kimi seveceğine karışamayız.

• Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten sadece kadınlarda oluyor.Erkekler çöküyor yağlanan bi tek gecen sene ibo vardı.Kadınların yemek düzeni fln bozuluyo ya bi de galiba çok zayıf gidince Bade Hindistan cevizi fln yaglandiriyo

I cannot be caged
    I cannot be controlled
    Understand as you die
    Ever pathetic ever fools..
  • Elif don giymemiş galiba

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Orijinalden alıntı: VIGILANCE

Berna'yı oynatmaya oynatmaya kızı pasifize ettiler. Bernadan pek haz etmesem de bu kız semayla baş başa geliyordu neredeyse önceden . Elif ve Tugçe o kadar çakal ki şimdi de Semayı hep Burçağa kitliyorlar utanmadan

Bernanın hızında bi problem yok ki.
    Aışları leşin leşi.Karşı taraf burçaktan bile zayıf halka olarak görüyor bernayı.

Eskisi kadar hızlı değil Sabriye'den biraz önde gelecek biri değildi o önceden. Evet atışları çok kötü bu aralar

• Sabriye de beceriksiz olduğunu kabul etmiyor oraya buraya saldırıyor kaybedince. Ne hız var ,ne dayanıklılık var ,ne çeviklik var ,ne beceri var.0 tamamen. Ayrıca İlhanlar ona iyi davrandığı zaman Sahika'ya Adem'e de ettiği lafları unutmadık. Adem Sabriye sen de yük yiğidim. Onu tamamen korumacı pozisyonda olma çok falsosu var çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIGILANCE -- 4 Nisan 2017; 21:3:46 >

Orijinalden alıntı: akacme

quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Erkeklerin ustu neden ciplak kadinlar devamli tshirtle cikiyorlar

Yeni turkiye

Seneye erkekler paçalı don ile yarışacaklar. kızlar şalvarla.

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Berna nın yanaklar bile şişti kilo almıyor ama yanakları tombiklesiyor yediklerinden kaynaklı galiba

Aynen,Berna etli butlu oldu resmen,et fışkırıyor her yerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 4 Nisan 2017; 20:54:23 >

Orijinalden alıntı: The Dictator

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Berna nın yanaklar bile şişti kilo almıyor ama yanakları tombiklesiyor yediklerinden kaynaklı galiba

Aynen,Berna etli butlu oldu resmen,et fışkırıyor her yerinden

Bade Hindistan cevizi ve duzensiz yemek yapıyor büyük ihtimal hocam çünkü kızların alayı öyle zayıf geliyorlar ve yedikleri şeyler belli oluyor vücut uyum sağlayamiyor geçen sene Damla bildiğin davul gibi olmuştu ama kilo olarak kilo vermişti l.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 4 Nisan 2017; 20:55:57 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.