Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
34 Misafir (26 Mobil) - 8 Masaüstü26 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.077.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29692970297129722973
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Ademi destekleyerek izliyordum şimdiye kadar, dün sabriye denen yaratığın küfürü ve onu savunmasının ardından ademi de desteklemem. Terbiyesizlik diz boyu

Bence Ademi destekleyen birisi o konuşmadan sonra da desteklemeye devam ederdi. Bir kere Ademi destekleyen birisi hatta normal bir insan birisine yaratık dememeli. Orada Serhat Sabriyeyi tahrik ediyor yalaka diyor. Siz bunu yakıştırıyorsunuz dimi çok güzel tebrikler

Sonra kız ben kime yalakalık yapmışım diye kendini savunmaya çalışıyor. Serhat benim muhatabım sen değilsin ben bayanlarla konuşmam diyor. Bunun üzerine sinirlenen Sabriye o lafı ediyor.

Adem zaten sonradan Sabriyeye sen karışma araya girme girersen de düzgün yanıt ver diyor.

Bence sen algı yapmaya çalışıyorsun. Terbiyesizlikten rahatsız olan bir insana yaratık diyemez.

Ben o şeye kadın demeye utandığım için yaratık dedim. Hiçbir kadının sabriye gibi bir "şey" olacağını düşünemiyorum, en azından ben hayatımda öyle bir kadın görmedim.

"Kime yalakalık yapıyorum" dediğinde Serhat "Belli kime yaptığın" diye cevap veriyor zaten. Ondan sonra o şey tekme sallıyor, daha sonra da küfür ediyor.
    "Serhat benim muhatabım sen değilsin ben bayanlarla konuşmam diyor" demişsin de, sabriye yarışma başladığından beri sürekli "bayanlarla konuşma" diyip durmuyor mu tüm erkeklere? Sedata sırf bir bayanla(!) tartışmaya girdi diye "etek mi giymek istiyorsun" demedi mi?

Ayrıca algı falan da yapmaya çalışmıyorum, yarışma ilk başladığında Ademi sevmiyordum, sonra düzgün bir karakter olduğunu düşündüm ve Ogeday-Adem-Serhat üçlüsünü diğerlerine göre daha çok sevdim, onları desteklemeye karar verdim. Bu saatten sonra değil ademi desteklemek, ademin yarıştığı oyunda rakibi tutarım.

Küfüre ses çıkarmayan en az eden kadar terbiyesizdir.

• Volkan komutan goril gomutan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
  • fizik yaş duruyosa toz attır bu kız bildiğin dişi atakan.

Orijinalden alıntı: inexo

Acun fotoğraf paylaşmış. Ünlüler var Sabriye adem var

Foto yeniyse erdi veya berna gitmiş demek

Serhat yok gene hastaneye kaçmış sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

acun böyle bir spoiler verir mi hocam sence?

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Ademi destekleyerek izliyordum şimdiye kadar, dün sabriye denen yaratığın küfürü ve onu savunmasının ardından ademi de desteklemem. Terbiyesizlik diz boyu

ne alaka? elli kere sabriye'yi uyardı bir daha karışma kendine hakim ol diye. acun'dan önce de sonra da uyardı. napacaktı dörtlünün önünde dövecek miydi? onlar birbirlerinin her yanlışını diğer gruba yıkıyorlar. adem teke tekte uyardı sabriyeyi. sen kripto serhatçı falan mısın yoksa

Ben bi yerde yanlış gördüğümde arkadaşım da olsa desteklemem, arkadaşı geçtim kardeşim öyle bir şey yapsa düzgün konuş diyip sustururum. Ha lafı çoktan söylediyse onun yerine gider ben özür dilerim. Adem gibi savunmam. Ayrıca sonradan uyarmayı falan da bi zahmet yapsın zaten.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    o pınar yokluktanmı girmiş oraya burda bernayı geçemiyor..

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Erkeklerin ustu neden ciplak kadinlar devamli tshirtle cikiyorlar

Yeni turkiye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

zaten belli bir şey o ikisinden birinin gideceği...

merak edilen hangisi gidecek...

Orijinalden alıntı: kadircitak

serhatla adem dalaşırken araya serbiyenin girmesi yanlış zaten söylediği sıfatın hakkını her fırsatta yerine getiriyor bağırıyor küfrediyo sonra can ciğer oluyor.

Hocam iyice trole bağladın ya :) araya niye girdiğini yazıyorum ya.

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final
    Hayat da masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.
  • Adem kulaklarının debinde muhtemelen istemeden güzel laf yerleştirdi. Serhat ile Furkan ise bize mi diyor bu herif diye kaynatıyorlar. Belki uzatırlar da adada

BU 4Lü Mutlaka Olmalı Survivor All Starda

• Berna'yı oynatmaya oynatmaya kızı pasifize ettiler. Bernadan pek haz etmesem de bu kız semayla baş başa geliyordu neredeyse önceden . Elif ve Tugçe o kadar çakal ki şimdi de Semayı hep Burçağa kitliyorlar utanmadan
    Hayat da masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.
  • Berna nın yanaklar bile şişti kilo almıyor ama yanakları tombiklesiyor yediklerinden kaynaklı galiba

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.