Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
64 Misafir (52 Mobil) - 12 Masaüstü52 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.077.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26492650265126522653
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Amon Goeth

Negatif reis nerede? Sakatlandı mı?

Rahatsızlandı, hastayane kaldırdılar. Ufak bir operasyon geçirmiş. 2 haftadan önce dönmeyecek.
    yer dediğin 2 tane palmiye yapragı akşam yağmuru yiyence ortalığı ayağa kaldırdı bu kız ne çene varmış diğer kasları durmuş sadece o gelişmiş rakibiyle çenesi ile mücadele eden 2 kişi erdi,şahika.
  • Şahika'nın üstüne çok gidiyorlar. Resmen laf etmek için açığını arıyorlar. Psikolojisinin bozulması işten değil. Evet, kötü bir yarışmacı maalesef. Bu saatten sonra çok iyi yarışacağını düşünmüyorum. Psikolojisinin sağlam kalması için gitmesi gerekiyor. Şahika geçen sene olsaydı, Ünlüler böyle davranmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 27 Mart 2017; 10:37:11 >

kiminle potaya çıkarsa çıksın paket yapar yollar .

ogedaya kabus olacak berna sultanımız.. dün anında tt oldu berna sultan.

bundaN böyle bernamıza laf edenlere o adayı zindan etmeye yeminimiz var.

Çok belli olduki 3 kişi gerçekten sms olarak çok güçlü görünüyor.

1 İLhan 2 Adem 3 Berna.

Orijinalden alıntı: kadircitak

yer dediğin 2 tane palmiye yapragı akşam yağmuru yiyence ortalığı ayağa kaldırdı bu kız ne çene varmış diğer kasları durmuş sadece o gelişmiş rakibiyle çenesi ile mücadele eden 2 kişi erdi,şahika.

:) O zaman niye hiçbir kız köşede yatmayı kabul etmediği için Şahika orada yatıyor ? Biz birçok yarışmacı da gördük fare olunca zıplayan ben yatamam diyen ühü ühü ağlayan !!

Çene görmek istiyorsan orada Serhat ve Erdi hatta Berna gibilere bakmalısın. Şahika kendini savunmaktan başka bir çene yapmıyor. Üstelik o 1 kişi ona yüklenen ise birkaç kişi.

Yağmur sırasında ne yapmış bilgim yok. O görüntüler yayınlandı mı görmedim. Ama kimse şahikanın o kadar çıtkırıldım olmadığını biliyor olmalı.

Hepsinin bir tarafları dondu tir tir titriyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Şahika'nın üstüne çok gidiyorlar. Resmen laf etmek için açığını arıyorlar. Psikolojisinin bozulması işten değil. Evet, kötü bir yarışmacı maalesef. Bu saatten sonra çok iyi yarışacağını düşünmüyorum. Psikolojisinin sağlam kalması için gitmesi gerekiyor. Şahika geçen sene olsaydı, Ünlüler böyle davranmazdı.

Psikolojik açıdan birşey olacağını sanmıyorum. Performans olarak sürekli yazılıyor zaten. Gideceği varsa potadan giderse gider zaten.

Bence onlar yüklenmeye devam etsin. Biraz akıllı olabilselerdi Sabriye'ye yaptıklarını Şahika'ya da yapmazlardı. Hani sırf prim kazandırmayalım diye bile yapmazlardı. Demek ki bunu düşünemiyorlar. Yapsınlar ve kaybetmeye devam etsinler.

Ne göndermesi, ayağına sıkar mı adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar

(*)Erdi giderse izlenebirlik gider.. bu yüzden erdi ilk gidicek kişi de olsa GİDEMEZ...bknz ACUN kurgu vol 24938

(*)Berna giderse izlenebirlik gider..Çünkü;Kızlar arası kavga olmaz,Tartışma olmaz... Bana kalırsa 4 kişiden gitmesi gereken sıralamada 3. kişidir.Ama GİTMEZ bknz ACUN Kurgu vol24939

(*)Anıl giderse izlenebirlik gider..Çünkü Anıl gönüllü takımının hız performansı... bana kalırsa en son gitmesi gereken kişi.Ama gitmez... bknz ACUN vol24940

(*)Bulut giderse pek birşey kaybedilmez.Bulutun adaya getiriliş amacı erdi ile tartışmalarıydı.Adada izlenebilirliğin artması amacıyla adaya gönderişmişti.Beklenileni vermediğinden Bu hafta Bulut u harcarlar...

Gökhanla anıl ismini karıştırdınız galiba. potada gökhan var.

Banada gökhanla bulut arasında geçecek gibi geliyor..

Berna gitmesi gerekenler sıralamasında 3 ci demeniz aklıma yatmadı..

Berna 4 li grupta değil gönüllüler adasının şu anki en yüksek sms potansiyeline sahip kişi diye düşünüyorum.

panoramada hakan tarafından övülen parlatılmaya çalışılan ogedayı bile geçmiş gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk dogan -- 27 Mart 2017; 10:56:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Merhabalar

(*)Erdi giderse izlenebirlik gider.. bu yüzden erdi ilk gidicek kişi de olsa GİDEMEZ...bknz ACUN kurgu vol 24938

(*)Berna giderse izlenebirlik gider..Çünkü;Kızlar arası kavga olmaz,Tartışma olmaz... Bana kalırsa 4 kişiden gitmesi gereken sıralamada 3. kişidir.Ama GİTMEZ bknz ACUN Kurgu vol24939

(*)Anıl giderse izlenebirlik gider..Çünkü Anıl gönüllü takımının hız performansı... bana kalırsa en son gitmesi gereken kişi.Ama gitmez... bknz ACUN vol24940

(*)Bulut giderse pek birşey kaybedilmez.Bulutun adaya getiriliş amacı erdi ile tartışmalarıydı.Adada izlenebilirliğin artması amacıyla adaya gönderişmişti.Beklenileni vermediğinden Bu hafta Bulut u harcarlar...

Gökhanla anıl ismini karıştırdınız galiba. potada gökhan var.

Banada gökhanla bulut arasında geçecek gibi geliyor..

Berna gitmesi gerekenler sıralamasında 3 ci demeniz aklıma yatmadı..

Berna 4 li grupta değil gönüllüler adasının şu anki en yüksek sms potansiyeline sahip kişi diye düşünüyorum.

panoramada hakan tarafından övülen parlatılmaya çalışılan ogedayı bile geçmiş gibi duruyor.

Merhabalar
    hemen değiştirdim...
    dediğiniz doğru gökhan ve bulut ama giden bulut olur.. Berna yı yazarken sms potansiyeline dayalı olarak yazmadım.. performans olarak yazdım.Artı yazımda zaten kurguya odaklı bir yazı olduğu için.. sms ya da reel performans olayı değil bildiğiniz kurgu ...
    ogeday dersek evet performans olarak hızvs iyiydi..Oda şımardığını düşünüyorum..hemen zaten ki düşüşe geçti..Bir bayana haklıda olsa haksızda olsa burun buruna geldi olmıycak şeyler..milli kürekçi birde.. ama açlık sinir harbi vs ne milllilik kalıyor ne karakter.. ayrı bir konu..

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

quote:

Çılgın Sedat nam ı diğer Rabbim Sedat gittiğinden beri.. (kendisi ile çok samimi olamasakta).. izleyesim gelmiyor..Yanlışıda olsa,doğrusuda olsa bir şekilde izletiyordu.Ünlüler çok mu boş kaldı...

+1 katılıyorum
    rabbim sedat olsaydı ünlülerde kaos ateşine atılacak odun kalmazdı,tam ilhan ile kavga etmişken maalesef kalemini kırdılar çünkü kağıda İMANSIZ yazdı....

Hocam senin elin kolun uzundur Pavyoncu sedat abimize ulaşırsın.

sorsana pavyonu ne zaman açıyor.açılışa gitmemiz gerekir Dh forum olarak.

Çorbada bizimde tuzumuz bulunsun..

pek yakında çok yakında

• Bence Berna asıl şimdi strateji yapmaya başladı. Yani kendi stratejisini ortaya çıkartması ile sanki kötü duruma düşmüş gibi bir algı yaratıldı ama aslında bundan kendine prim kazanan kişi oldu.

Hem kendisini gösterdi, hem diğerlerine kurduğu tuzak ile onları kötü pozisyona soktu, hemde bundan prim yaparak çıkan kişi oldu. (gibi görünüyor)

Kendini üstüne gidilen, ezilen, hor görülen kişi konuma sokmasını çok iyi becerdi.

Sembol oyunuydu sanırım.Ogeday kaybediyor ve bunu kötü enerjiymiş gibi şeylere bağlamadığını söylüyor. Berna hemen atlıyor, Volkan sana dedi diyor Ortayı kızıştırmak için yaptığı bariz belli.

Berna bu gazla bir süre gider, şimdi ezilen noktasında olduğu için ağlayan mazlum masum ve sessiz rolüne bürünebilir

Erdi'yi de çok güzel kullanıyor, Erdi ondan önce çıkarsa fanları kesin Berna'yı destekler herhalde. Yani Erdi fanlarında o potansiyeli seziyorum

Kafasına yatan birisi olsaydı orada AŞK bile yaşamaya başlardı belki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 27 Mart 2017; 11:21:18 >

• Sosyal medya ya anketlere şöyle bir baktım da anketleri ezim ezim ezmiş Berna`m Bu hafta gökhan veya bulutu alıyoruz, Ogeray ve tuğçe ergeni size de sıra gelecek merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 27 Mart 2017; 11:24:17 >

• quote:

Bu arada bu yarışmayı sıkı takip eden üyeler var biliyorum..bazı oyunlar hile vs var deniliyor.Var mı dersiniz?
    youtubede bir kaç video ya denk geldim..

kesinlikle kurgu var 4-5 tanesi bariz bir şekilde kameralara yansımıştı.acun her zaman olduğu gibi hepsini geçiştirmişti
    ya görmezden geldi sessiz kaldı veya saçma bahanelere sığınmıştı,her yıl 20milyon dolar yatırdığı ve geçimini bu programla sürdüdüğü bir ortamda spontane olaylarla gidişata yön veremez ki,sözleşmesi biten yarışmacı gidiyor.mesela şahika'nın elenmemesi kol saati şirketinin sözleşmesinin olması bunu herkes biliyor,
    1) akın'ın heykelinin sabit kalması ve düşmemesi
    2) yattara'nın serkaya büyük fark atıp kamera oyunuyla bir anda başbaşa gelmesi en önemlisi de yattara'nın şortunun o esnada kupkuru olması normalde bir adım önce havuza girmişti
    3) efecan'ın kol bandı -ki bu en büyük kurgulardan bir tanesi
    4) bu sene ise tuğçe'nin yapıştırılmış topla bireysel dokunulmazlığı kazanmas
    ı

tabi adada damla'nın içtiği paket paket sigaraları saymıyorum bile,acun'un her yıl kurgucuları işten kovduğu söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 27 Mart 2017; 11:30:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Oha Şahika burada bile soğuk kanlıymış şuraya bak ben 5 sn bile duramam orada bu kızdan korkulur

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Bence Berna asıl şimdi strateji yapmaya başladı. Yani kendi stratejisini ortaya çıkartması ile sanki kötü duruma düşmüş gibi bir algı yaratıldı ama aslında bundan kendine prim kazanan kişi oldu.

Hem kendisini gösterdi, hem diğerlerine kurduğu tuzak ile onları kötü pozisyona soktu, hemde bundan prim yaparak çıkan kişi oldu. (gibi görünüyor)

Kendini üstüne gidilen, ezilen, hor görülen kişi konuma sokmasını çok iyi becerdi.

Sembol oyunuydu sanırım.Ogeday kaybediyor ve bunu kötü enerjiymiş gibi şeylere bağlamadığını söylüyor. Berna hemen atlıyor, Volkan sana dedi diyor Ortayı kızıştırmak için yaptığı bariz belli.

Berna bu gazla bir süre gider, şimdi ezilen noktasında olduğu için ağlayan mazlum masum ve sessiz rolüne bürünebilir

Erdi'yi de çok güzel kullanıyor, Erdi ondan önce çıkarsa fanları kesin Berna'yı destekler herhalde. Yani Erdi fanlarında o potansiyeli seziyorum

Kafasına yatan birisi olsaydı orada AŞK bile yaşamaya başlardı belki de

Berna İçin Şunu Diyebilirmiyiz Kardeşim.

21.ci Yüzyılın Hürrem Sultanı Bernadır Diye.

• quote:

Bu arada bu yarışmayı sıkı takip eden üyeler var biliyorum..bazı oyunlar hile vs var deniliyor.Var mı dersiniz?
    youtubede bir kaç video ya denk geldim..

Kesinlikle katılıyorum hilenin olduğuna.

( ne kadar dikkat etselerde 1 yerde acığa çıkıyor hile. tıpkı videoda görüldüğü gibi.)

Üstelik acun hangi takımın kazanmasını isterse o takım kazanıyor..

acun kazandırmak istediği takımla ilgili oyun oynatıyor.

odamı tutmadı bu sefer yarışçıların sırasını değiştiriyor..

diyelimki erdinin çıkması gerek oyuna.

acun el atıyor gönüllüler kazansın diye ogedayı sürüyor sahaya.

böyle çok örnekleri var.

• Erdi başkan bulutun akbilini hazırladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: souledge

Erdi varoşların temsili olduğundan evleneceğini sanmam

Buna inanan varmı aranızda. Varoşların temsili dediğin turabi gibi olur , sadece çenesi çalışmaz o parkurlarıda parçalar. Adam bildiğin patates çuvalı , yemiş yemiş wc ye gitmemiş resmen. Anca kameralara oynar bıdı bıdı eder.

Sana bir soru arkadaşım; bu adamın takıma ne faydası var ?..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.