Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
47 Misafir (37 Mobil) - 10 Masaüstü37 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.065.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25182519252025212522
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: berk dogan

Yeşilçamın 7 Bela Hüsnüsü varsa..

Survivorunda. 7 Bela Bernası var..

Bundan sonra böyle herkes ederi kadar..

Ayağını denk alan kalır gönüllülerde cır cır öten gider burdan.

Üçkağıtcı Cemal burdamısın gel 7 Bela Berna ablamıza Racon öğret.

• sms dilencisi dopingçi bir iyilik yaptı 1000 defa dile getirdi yeter be kardeşim iki kızı korudun kameralara 1000defa söyleyince kıymeti kalmıyor

Orijinalden alıntı: Boorock

Oylar sonucu esitlik varsa ornegin sabriye ile furkan'a esit sayida oy cikti, bu durumda kalan uyeler kendi aralarinda gizlilik olmadan tartisarak anlasmak zorunda ya sabriye gidecek yada furkan. Herkes hemfikir olmazsa sabriye ile furkan dokunulmaz oluyor geriye atiyorum 8 kisi kaldi. O 8 kisi tas cekiyor. Kutuda 7 beyaz 1 siyah tas var. Siyahi ceken eleniyor.

Çok iyiymiş. Acun'a SMS'ten gelen para tatlı geldiği için hayatta böyle bir şey yapmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sevince1971

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Acun şu yan ekran uygulamasıyla ilgili bir açıklama yaptı mı bilen duyan var mı ?

Onun yerinde olsam buna bir açıklama getirir sonra da Survivor'ın tam 24 saat kamera arkası çekimini yayınlardım. Belki şimdi değil belki yarışma bitince ne zaman uygun oluyorsa o zaman yayınlasın.

En azından biraz olsun inandırıcı olurdu belki

yapamaz yan ekranmı yandan ekranmı uygulamasını seffaf olmak sıtıyorsa en basıtı sudur eleme adayı bellı olur ertesı gun aksam ılk yayınlayacagın programda alırsın konseyı karsına ve ekranın kenarında anlık sms sonucunu noter eslıgınde canlı naklen yayınlarsın.buna kafası calısmıyormu bunu yapmak yarısmanın seffaflıgını gozler onune serecegı gıbı canlı sms oldugundan destekcıler kendı kısılerıne daha fazla sms gonderır.sms sayısı 4-5 hatta ıdda edıyorum 7-8 e katlar ama ısıne gelmez o zaman kurgu nasıl yapılacak..hadı eskıden noter dı motordu bıseler dıyordu ama mahkemelık olduktan sonra son 2 yıldır cozum arayısına gırmıs ve yandan ekran uygulamasını pıyasaya surmustur.google playde yandan ekranmı yan ekranmı ne oldugu belırsız uygulama yorumlarını okursanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız.seffaflık ve aÇun asla ınanmam gokten sembılle ınecek aÇun a yıne ınanmam.inanancagım tek sozu vardır Allah (cc) tektir ve Hz.Muhammed onun elcısıdır der ise bu sozlerıne ınanırım.

Bilmiyorum ben hiçbir zaman bu konularda net emin konuşamıyorum çünkü elimde hiçbir kanıt yok. Sadece bu iddiaları ortaya atanların kendi içlerindeki mantıksızlıklarını eleştiriyorum.

Ancak mantığımı çalıştırınca Acun böyle şeffaf olmadığı sürece her zaman şüpheler ve iddialar olacaktır. Hani birisi size bir iftira atarsa sizde öyle olmadığını düşünüyorsanız buna karşı fazlasıyla şeffaf olursunuz değil mi ?

Birde şöyle bir durum var ki adam kazanıyorsa bunlarla çok da fazla uğraşmayabilir :) Sonuçta kurgu diyenlerin birçoğu burada yorum yapıyor :) eğer ortada bir kandırma varsa bile öyle düşünenleri bile ekrana kitliyorsa demek ki başarılı olmuştur :)

Kaç sms aldıklarını yarışmacılara söylenmemesinin altında yarışmayı etkilememek gibi bir amaç olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

sms dilencisi dopingçi bir iyilik yaptı 1000 defa dile getirdi yeter be kardeşim iki kızı korudun kameralara 1000defa söyleyince kıymeti kalmıyor

eeee zamanında soylemıstım Adem Adam olsa kımseyı koruma kollama cabası ıcıne gırmez bunada ıhtıyacı yoktu yarısıyor ve kazanırdu ancak gundemde kalma oy potansıyelenı artırma cabası ıcerısıne gırmıstır dıye yazdıgımda tepkıler vardı.kızları koruması adamlıgını gosterır dedıler.8 kısı SAbrıyenın ustune gelecek o suscakmı adamlık bumu dıye soylemler vardı.
    bende aksını savunmus korumaya ıhtıyacı olan bır kzıın bayanın ne ısı var adada demıstım orası dag bası degıl-mahalle koy degıl-okul -yol sokak degıl vuran kıran doken yok kalkıpta kızları koruyacak demıstım.yapılan bır show demıstım.ancak Adam gıbı Adem bır kavgada gostermıstır yuzunun yarısını . cıkar karsılıgı ıyılık yapan bırısı kadar tehlıkelı bırı yoktur.oyle bırı varsa cevrenızde benden tavsıye sakın yola cıkmayın ..
    butun yarısmacılar aÇun abey korumasında degılmı? akla su soru gelır hemen elif olsun berna olsun tugce olsun mimar olsun bırısı ıle tartısırken neden baska bır hemen atılıp koruma kollama geregı duymamıstır.?erkek mı yok gıonullulerde?

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    sms sayıları yarısmacılara soylensın demedım ekranda yanda canlı olarak kucuk karede yayınlar konseylede sohbet eder.cok basıt bır yoldur seffaflık ancak yapamaz yapmaz.bunada gerecekler malum coktur.

Survivor 2017 | Final

Bir sevdadır Trabzon. Yoroz'undan başlayıp Ziganasında bitmeyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

var olmayan bir şey üzerinden var olanı yanlışlamaya çalışma. ben ''fatih sabriyeyi kanatlarının altına aldı'' demiyorum. ilhanın sabriyeye aşırı tepkisine sert çıkan adam herkes susarken fatih olmuş, bunu dile getiriyorum. adada tüm yarışmacıları karşısına alıp sabriye ve şahikayı günde 3 öğün usanmadan koruduğunu belirtip şov yapan kişi belli. ama şahika ve sabriye bençte aşağılanıp dalga geçilirken sanki mayına basmış da patlamasın diye hareketsiz kalan bir adam gibi dili beton kesilen de aynı şovmen

sen bize icraatlarla gel, ''adem ilhana bir bakış attı ki ilhan yerinden zıpladı, suratı korkudan buz kesti - adem ilhana ses çıkarmadı ama fatihe onursuz diye küfrederken aslında ilhana mesaj veriyordu'' tarzı komiklikleri pek ciddiye alamayacağım, kendi kendine derinlik katmaya çalışıyorsun suskunluklarına

fatih sabriyeyi delikanlı diye övmesi hatalı ama şov yaptığı söylemlerine hak veriyorum. şahikanın ağlamamasının sebebi söylenen sözlerin hafifliği değil, mağdur gibi ifade özürlü birisi olmamasından kaynaklı. savunmasına gerek yoksa ve avukatmış gibi görünmesinden rahatsızsa ''seni 8 kişiye karşı korumadım mı'' palavrası atıp şov yapmasın

Öyle bir anlatıyorsunuz ki Adem'in yaptıklarına Fatih yapmış gibi, Furkan'ın yaptıklarını da Adem yapmış gibi söylüyorsunuz. Şimdi ben mi var olmayan birşey söylüyorum :)

Sabriye'yi o kadar eziklerlerken Fatih neredeymiş ? Yok sabriyeyi savurmuş da tek o savunmuş falan filan geçeceksiniz. O zaman Adem'in yaptığını Fatih yapsaymış da oyları o toplasaymış.

Adem ne zaman günde 3 öğün savunduğunu söylüyor ? Sabriyeye 1 2 defa söylemiştir o da alındığı için en son kavga da da cidden Adem haklıydı söylemekte.

Şahika içinde bir tek battaniye olayından sonra söylediğini duydum. Açıkçası hasta iken birisi bana öyle davransa bende söylerdim.

Ben Fatih'in hiçbir zaman bench de sabriye veya şahikanın üzerine gittiklerinde savunduğunu görmedim

Adem'in de hiçbir zaman savunduğunu görmedim. Adem sürekli söylüyor performans tartışmalarında savunmuyorum diye

Yazmadıklarımı yazmış gibi gösteriyorsun hahahahahha güldürüyorsun beni. fatihe onursuz derken ilhana mesaj veriyordu mu dedim alemsiniz yaa

Fatih'in sabriyeye delikanlı demesi yanlış diyorsun o zaman bana niye fatih'in delikanlılığından söz ediyorsun

Adem'in korudum yaklaşımı ada konusundadır. Sizin aklınız kesiyor mu ya her bench tartışmasında Adem'in öne çıkıp BU KIZLARA BAĞIRMAYIN BAĞIRAN BENİ KARŞISINDA BULUR HEYY HEYY HEYYTTT ULEYNNNNN

Asıl o zaman iyice antipatik gelmeye başlar.

Tabi Ademin prim kaybetmesini istiyorsanız böyle davranması gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz :)

Orada her yerde kameralar var. Şov veya değil doğru davranışa bakarım ben. İsterse oynasın isterse oynamasın bunu belli etmiyorsa niyetlerle fazla işim olmaz.

Sen de orada olsan evinde koltuğunda olduğun gibi davranmazsın eminim :)

• ERDİ BAŞKAN'IN ZULMÜNDEN KAÇAMAYACAKLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatürkcü adam -- 23 Mart 2017; 19:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

sms dilencisi dopingçi bir iyilik yaptı 1000 defa dile getirdi yeter be kardeşim iki kızı korudun kameralara 1000defa söyleyince kıymeti kalmıyor

eeee zamanında soylemıstım Adem Adam olsa kımseyı koruma kollama cabası ıcıne gırmez bunada ıhtıyacı yoktu yarısıyor ve kazanırdu ancak gundemde kalma oy potansıyelenı artırma cabası ıcerısıne gırmıstır dıye yazdıgımda tepkıler vardı.kızları koruması adamlıgını gosterır dedıler.8 kısı SAbrıyenın ustune gelecek o suscakmı adamlık bumu dıye soylemler vardı.
    bende aksını savunmus korumaya ıhtıyacı olan bır kzıın bayanın ne ısı var adada demıstım orası dag bası degıl-mahalle koy degıl-okul -yol sokak degıl vuran kıran doken yok kalkıpta kızları koruyacak demıstım.yapılan bır show demıstım.ancak Adam gıbı Adem bır kavgada gostermıstır yuzunun yarısını . cıkar karsılıgı ıyılık yapan bırısı kadar tehlıkelı bırı yoktur.oyle bırı varsa cevrenızde benden tavsıye sakın yola cıkmayın ..
    butun yarısmacılar aÇun abey korumasında degılmı? akla su soru gelır hemen elif olsun berna olsun tugce olsun mimar olsun bırısı ıle tartısırken neden baska bır hemen atılıp koruma kollama geregı duymamıstır.?erkek mı yok gıonullulerde?

İlhan Sabriye'ye gidip istersen benim adımı yazabilirsin derken İlhan için Furkan'ı ve kendi grubunu korumak için yaptı diyorlar. Panorama da da hakan İlhan lider gibi davrandı böyle devam ederse finali görür gibisinden birşey söyledi. Geçen sene de bunu serkay yapmıştı dedi.

Yani elbette survivor da kimse kimseyi fiziksel birşey yapamaz ama psikolojik olarak da bir insanın üzerine gidilmesi mümkün değil mi ? Bence mümkün. Ayrıca haklının yanında olup haksızlığa karşı durunca halkın daha çok oyunu alıyorsun. Birde yanındaki potada olunca seni sevenlerde ona oy atıyor. Furkan'ın potadan çıkma sebebi bu.

Tabi sürekli söyleniyorsa bu pek hoş olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: atatürkcü adam

ERDİ BAŞKAN'IN ZULMÜNDEN KAÇAMAYACAKLAR.

Hocam gördün mü Nurgül Yeşilçay gibi bir üstad Erdi başkanın dizisi çekilmeli demiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sms sayıları yarısmacılara soylensın demedım ekranda yanda canlı olarak kucuk karede yayınlar konseylede sohbet eder.cok basıt bır yoldur seffaflık ancak yapamaz yapmaz.bunada gerecekler malum coktur.

Evet mantıklı görünüyor Ama halka da bu sayıları vermek istemeyebilir yarışmanın gidişatı açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 23 Mart 2017; 19:44:48 >

Orijinalden alıntı: Berkæn

BİR GÜLÜŞÜ VAR KELEBEK GÖRSE ÖMRÜ UZAR

Survivor 2017 | Final

Gülerken melek tartışırken şeytan ne yapacağız hocam biz bu sabriye ile. Ademin dediği gibi atsan atılmaz satsan satılmaz. Başımın belası. Sabır taşı. Dayanırsam burada çıkınca mevlana gibi gezerim

• Survivor 2017 | Final

John: Bana acizliğin resmini çizermisiniz bayım?
    Ressam: Aşşağı bakın hocam.
    John: Woooww ama bu müthiş birşey, aman tanrım. Siz müthişsiniz bayım !
    Ressam: Öhöm öhöm ! Ben mühtiş değilim, Erdi müthiş..

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

• Volpenotte kullanıcısına yanıt
    adada bir ara bişeyler söylemeye çalıştı. yok dedi sen sabriye kötü laflar etmişssin.
    ilhan ne demişim diyince ya işte ne olduğunu bilmiyorum gibisinden gevelemişti.
    atarını iyi yapıyor hoş ama sonunu getirmeyince geri vites yapınca boş yere yapmış gibi oluyor.
    ademi artık ben de savunmuyorum sabriye ile bile sırf rating olsun diye kavga ettiğini düşünüyorum. biraz ağlasın bonus toplasın diye.
    Ever pathetic ever fools..
  • Berna'nın iyice kendini bitirdiğini düşünmüştüm. Ama görüyorum ki bazı kişileri kendine çekmeyi başarmış. Belki trollüyorlardır

Berna sabriye ve şahika da olan yüklenmelerin ardından adadan gitmediklerini gördü. Kız çok kurnaz yaa

Bundan sonra dokunulmazlıkların kaybedilebileceğini biliyor ve sabriye ve şahika gibi eziklendiğini, herkesin onun üzerine gittiğini iyice göstermeye çalışıyor kanımca.

Herkesle kavga ederse, halkın niye bu kadar üzerine gidiyorlar kızcağızın diyeceğini düşünüyor galiba.

Tutarsa valla helal olsun bu kadar açık olupta bunu yutturabilecek mi görücez

• Şahika'ya korkak diyenlere gelsin. Cesur ve yürekli bir kadın.
    https://www.youtube.com/watch?v=25AQXB67dmg

quote:

quote:

İlhan Sabriye'ye gidip istersen benim adımı yazabilirsin derken İlhan için Furkan'ı ve kendi grubunu korumak için yaptı diyorlar. Panorama da da hakan İlhan lider gibi davrandı böyle devam ederse finali görür gibisinden birşey söyledi. Geçen sene de bunu serkay yapmıştı dedi.

Yani elbette survivor da kimse kimseyi fiziksel birşey yapamaz ama psikolojik olarak da bir insanın üzerine gidilmesi mümkün değil mi ? Bence mümkün. Ayrıca haklının yanında olup haksızlığa karşı durunca halkın daha çok oyunu alıyorsun. Birde yanındaki potada olunca seni sevenlerde ona oy atıyor. Furkan'ın potadan çıkma sebebi bu.

Tabi sürekli söyleniyorsa bu pek hoş olmaz :)

psikolojısı kaldırmayan ESER west gıbı cıkar kusura bakma kurgucu aÇun beyy ben yokum der senın yalanlarına dolanlarına aldatmacalarına dayanamıyorum deyip cekip gider aÇunda cıkar survıvor tarıhınde bır ılk oldu derr.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

BİR GÜLÜŞÜ VAR KELEBEK GÖRSE ÖMRÜ UZAR

Survivor 2017 | Final

Gülerken melek tartışırken şeytan ne yapacağız hocam biz bu sabriye ile. Ademin dediği gibi atsan atılmaz satsan satılmaz. Başımın belası. Sabır taşı. Dayanırsam burada çıkınca mevlana gibi gezerim

Hocam bence küçük yaşta yaşadıkları onun psikolojisini bozmuş ondan dengesiz hareketleri var. Şiddet olan ortamda büyüdüğü çok belli ama içinde ufak bir kız çocuğu var... Adem'in sabretmesinin tek sebebide kızın içinden geçeni direk yüzüne söylemesi. Adem biraz gazlasa çok rahat ilhan veya serhatla tekme tokat kavga eder öyle biri

Bir sevdadır Trabzon. Yoroz'undan başlayıp Ziganasında bitmeyen

• 
Sayfa: önceki 25182519252025212522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.