Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.045.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25172518251925202521
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Survivorunda. 7 Bela Bernası var..

Bundan sonra böyle herkes ederi kadar..

Ayağını denk alan kalır gönüllülerde cır cır öten gider burdan.

Üçkağıtcı Cemal burdamısın gel 7 Bela Berna ablamıza Racon öğret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevince1971

bu gecekı yarıs tamda unluler ıcın yapılmıs heaaa.nere gıtse hep gerıden tamamlayacaklar parkuru barı sona gelındıgınde atıs tesaduf olacagı ıcın belkı oyun alırlar kafası ıle hazırlamıs kurgucu aÇun.ama yınede goonullulerın alacagı kesın.
    yuru breee Berna kım tutar senı...Erdının sacını basını yol..Zeyde sole ıst.a gelınce Erdıyı dovsun

Birçok parkur öyle zaten. Geride olanın oyunu kazanma ihtimalini arttırma ve oyunların daha heyecanlı geçmesi için yapılmış birşey. Herşeyin hız ve parkurdan ibaret olmaması da gayet mantıklı. Hız denge zeka atış becerisi hepsi giriyor devreye.

Önceki senede oyunlarda 10 u tamamlayan kazanıyordu. Bu sene niye 1 2 tur şeklinde gidiyor. Sebep rekabeti arttırmak. Ama bu sene yine birşeyler ters gitti. Sakatlıklar bence tüm dengeleri bozuyor.

Yarışmacılara en fazla 15 gün sakatlık hakkı verilse emin olun Sema bu derece asla zorlamazdı.

• Sakatlık olduğu zaman doktor oynama diyorsa kesinlikle Acun o yarışmacıyı oynatmamalı. Yoksa şimdi olduğu gibi çok büyük sıkıntı yaşarlar.

Eğer herşey kurgu olsaydı zaten böyle birşey yaşanmazdı. Nasıl olsa istediği takım kazanıyor ise niye bu riske girsin ki

Ayrıca Sedat ile Furkan gibiler kendilerini neden bu duruma düşürsünler ?
  • Acun şu yan ekran uygulamasıyla ilgili bir açıklama yaptı mı bilen duyan var mı ?

Onun yerinde olsam buna bir açıklama getirir sonra da Survivor'ın tam 24 saat kamera arkası çekimini yayınlardım. Belki şimdi değil belki yarışma bitince ne zaman uygun oluyorsa o zaman yayınlasın.

En azından biraz olsun inandırıcı olurdu belki
  • fatihin panorama programını dinliyorum da sabriyeyi kolundan çekip ittiği bir anda ilhana ''napıyorsun bir bayana öyle davranılır mı'' demiş, ilhanın asabiyetine tepki koyabilen tek insandı adam, küfürbaz yine dinlemiştir ezik gibi ilhan kralını. zamanında sabriyeye bir kere daha bağırıp ağlatmıştı furkan yarışırken o vakit de çıtını çıkaramamıştı ama ''seni 8 kişiye karşı korumadım mı, cesedimi çiğnemeden kızları üzmeye yeltenemezsiniz demedim mi, bedenimi size kalkan yapmadım mı'' diye sıkmaktan geri kalmıyor

bir de şahikaya da söylüyor benzerini ''o kadar insanı karşıma aldım'' cart curt. ilhan kadını bençte alaya aldı bin defa kuzu gibi dinledi, işi gücü şov. tavırlarını eleştirdiği grubun esas adamını karşısına alamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevince1971

bu gecekı yarıs tamda unluler ıcın yapılmıs heaaa.nere gıtse hep gerıden tamamlayacaklar parkuru barı sona gelındıgınde atıs tesaduf olacagı ıcın belkı oyun alırlar kafası ıle hazırlamıs kurgucu aÇun.ama yınede goonullulerın alacagı kesın.
    yuru breee Berna kım tutar senı...Erdının sacını basını yol..Zeyde sole ıst.a gelınce Erdıyı dovsun

Akşam ki oyunda tesadüfi bir şey yok ki,önde olana gayet avantaj sağlayacak bir etap konmuş.O atışı kısa sürede çözmüşlerdir zaten.

• İlhan çok kurnaz birisi. Sebebi ise sedat için erken birleşme partisini gördü dedi yani adem ile konuşmasını kastetti. Oysa ki ademe gidip ikinizde iyi sayı alan kişilersiniz şu bu diyerek bu husumeti bitirin gibisinden olumlu bir yaklaşımda bulunmuştu.

Şimdi bunları söyleyince ilhan hakkındaki düşüncelerimde yanılmadığımı anlıyorum.

Yalnız sabriyenin pınara sen artık bizim gruptasın demesi güldürdü beni :) Pınar konusunda da yanılmıyorum orada kimseye güvenmiyor ve bundan sonra bir gruba dahil olacağını düşünmüyorum.
  • Bernayı az oynatıyorlar deniliyor ama 17 oyuna çıkmış, burçak ise 11 oyuna çıkmış. Bu arada burçak 11 oyunun 10 unu kazanmış. Elif 30 maç yapmış. Tuğçe ise 28 oyunda yarışmış.

Burçak'ın daha çok sesi çıkmalı gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Acun şu yan ekran uygulamasıyla ilgili bir açıklama yaptı mı bilen duyan var mı ?

Onun yerinde olsam buna bir açıklama getirir sonra da Survivor'ın tam 24 saat kamera arkası çekimini yayınlardım. Belki şimdi değil belki yarışma bitince ne zaman uygun oluyorsa o zaman yayınlasın.

En azından biraz olsun inandırıcı olurdu belki

yapamaz yan ekranmı yandan ekranmı uygulamasını seffaf olmak sıtıyorsa en basıtı sudur eleme adayı bellı olur ertesı gun aksam ılk yayınlayacagın programda alırsın konseyı karsına ve ekranın kenarında anlık sms sonucunu noter eslıgınde canlı naklen yayınlarsın.buna kafası calısmıyormu bunu yapmak yarısmanın seffaflıgını gozler onune serecegı gıbı canlı sms oldugundan destekcıler kendı kısılerıne daha fazla sms gonderır.sms sayısı 4-5 hatta ıdda edıyorum 7-8 e katlar ama ısıne gelmez o zaman kurgu nasıl yapılacak..hadı eskıden noter dı motordu bıseler dıyordu ama mahkemelık olduktan sonra son 2 yıldır cozum arayısına gırmıs ve yandan ekran uygulamasını pıyasaya surmustur.google playde yandan ekranmı yan ekranmı ne oldugu belırsız uygulama yorumlarını okursanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız.seffaflık ve aÇun asla ınanmam gokten sembılle ınecek aÇun a yıne ınanmam.inanancagım tek sozu vardır Allah (cc) tektir ve Hz.Muhammed onun elcısıdır der ise bu sozlerıne ınanırım.

• Berna niye çorap söküğü gibi birden çıkıverdi anlam veremedim. Bundan sonra susacağım, mülayim olacağım diyordu. Herhalde içindeki çirkef ruhu daha fazla içinde tutamamış.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    İlhan sinsiiii'nin teki zaten. Bakma sen Serhat, Furkan ve Sema'larla takıldığına. Zamanı gelince onlara bile sepet koyar.
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Oylar sonucu esitlik varsa ornegin sabriye ile furkan'a esit sayida oy cikti, bu durumda kalan uyeler kendi aralarinda gizlilik olmadan tartisarak anlasmak zorunda ya sabriye gidecek yada furkan. Herkes hemfikir olmazsa sabriye ile furkan dokunulmaz oluyor geriye atiyorum 8 kisi kaldi. O 8 kisi tas cekiyor. Kutuda 7 beyaz 1 siyah tas var. Siyahi ceken eleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi Başkan anlayışlı ve kibar bir insandır.Karşısındaki kadın olduğu için onun vurmasını hoşgörüyle karşılamış sakinleştirmeye çalışmıştır.
    Survivor 2017 | Final

OgeRay ise İ.Mansıza Serhat'a ses çıkarmayıp adada bir kadının üstüne yürümüştür.Bunun adı acizliktir.
    Survivor 2017 | Final

Biz Erdi Başkan'a Gönüllülere lider ol dedik.O gitti Dünya lideri oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujishiro123

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bu Panorama'ya çıkanlar Survivor'ı izlemiyor mu? Hala Anıl ile Berna aynı grupta diyorlar. Bu ikilinin yolları ayrılalı kaç hafta oldu hatta gittiler konseyde birbirlerinin ismini yazdılar.

hicbiri adam akilli izlemiyor sirf kamera onune cikmak icin gidiyorlar panorama ya

bosta gezenın bos kalfası oradakıler.servıs ulasım beles+cay kahve beles+tv de sırıtıyorda torunlarına hatıra karesı bırakıyor.belkı unlu olurum ayagıda var.ellerıne verılen kagıttakılerı okuyup 3-5 kelımede okudularmı ıslem tamam.nıye ızlesın kı programı.
    sıze bır gercek anlatayım kı gozle gorulmus bır gercektır.kaldıkı bırcogunuzda zaten bılıyorsunuzdur.
    ısmı lazım degıl bır sabah programı sunucu bayan sarkıcı sanatcımız (herkese sanatcı dıyoruz ya) kıbrıstan sabahları sundugu yayında programa tanıtıcı reklam almıstı.ısmı lazım degıl bır fırmanın lavabo temızlık urunu tanıtılıyor...neysee
    pıstttt ahmet koss lan gazeteyı yaak orada yenı alınmıs lavaboyu isleee.işle degil isle kırler (dumanla)...getır hazır et.ustunede az bısey kum getır sahılden serpıstır...ayakkabı boyası ıle ıc boruyu boyadımı teknık servıs onuda getırıp altına taksınlarr..
    sonra program baslıyor canlı yayın baslıyorr...alıyor elıne bezı ustune dokuyor ısmı lazım olmayan urunu soyle bır suruyorr oo pırıl pırıl ılk gun ki gıbı...
    ertesı gun baklılıyor isleme olayı olurken lavabo sararmıs lann ahmet gıt yenı bır lavabo al gel faturasını ısımsız fırmaya kestır haa.tekrar ertesı sar bastan aynı ıslemler.
    ıste bızım sanatcımızz...ıste bıze yansıtılan gercekk..
    ve ızleyıcıler kıbrıslılara soz gecırmek zordur.cogu avrupa gormus arkadas..davetıtıyeler verılıyor gelen yarıdan az..gelene orda bır kulagında kulaklık olan elınde notlar olan bayan konusuyor programa 5 sanıye 4 sn.3sn.2 sn.1 sn kaldı dedıgımde sız hep beraber alkıslayacaksınız cok alkıslayanları yakın cekıme al mehmet al (kameran mehmet bey) evet 5-4-3-2-1 ve bayan eller havada alkıss((( bıraksanız ucacak sankı)))..ama tabıı kıbrıs orası yemezler.100 ksıı davet edılmıs 30 kısı var.ıstırahatta olan otel personelı gecsın otussun ustune bı ceket yelek bıse alsın otursun molalar 30 dakıka.(yasadık molaya cıkamazken sımdı 30 dakıka oturuyoruz:) 3-5 program yapılmaya calısıldı ama kıbrıslılardan ragbet gomeyınce gerı ıst.a donuldu.zaten kıbrıs toplam nufusu 250 bin.son gelen gocmenler harıs %80 memur.gunduz gelemez.gelebılecek durumdakılerde gelmıyor zaten.belkı ıcınızde yasayan gorende vardır..bu gıbı programlar boye yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevince1971 -- 23 Mart 2017; 18:45:47 >

• Yağmur olur yağarız şimşek olur çakarız.Biz tenhada söyleyemeyeceğimiz lafı meydanda söylemeyiz..

Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

fatihin panorama programını dinliyorum da sabriyeyi kolundan çekip ittiği bir anda ilhana ''napıyorsun bir bayana öyle davranılır mı'' demiş, ilhanın asabiyetine tepki koyabilen tek insandı adam, küfürbaz yine dinlemiştir ezik gibi ilhan kralını. zamanında sabriyeye bir kere daha bağırıp ağlatmıştı furkan yarışırken o vakit de çıtını çıkaramamıştı ama ''seni 8 kişiye karşı korumadım mı, cesedimi çiğnemeden kızları üzmeye yeltenemezsiniz demedim mi, bedenimi size kalkan yapmadım mı'' diye sıkmaktan geri kalmıyor

bir de şahikaya da söylüyor benzerini ''o kadar insanı karşıma aldım'' cart curt. ilhan kadını bençte alaya aldı bin defa kuzu gibi dinledi, işi gücü şov. tavırlarını eleştirdiği grubun esas adamını karşısına alamıyor

Evet Fatih Sabriyeyi sarıp sarmaladı koruyup kolladı kıza yalandan ağlıyor diyip sonra da yanlış anlamışım çok delikanlıymışsın diye gitmeden önce demedi mi ? yeni mi anladı ?

Adem Sabriyenin üstüne gidilmesi sırasında bir süre bekledi ve sabretti. Ama bir yerden sonra dayanamayıp korumaya geçti. Hiçbir zamanda performans olarak iyi olduğunu söylemedi o konuda savunmadığını her zaman dile getirdi.

Hatta çok iyi hatırlıyorum. İlhan Sabriyeye bağırıyor ve Sabriye ağlamaklı oluyor. Adem'in İlhan'a bir bakışı ve kafa sallaması var ki herşeyi anlatıyor.

Konseyde ben ilhan ve serhat kadar kaybedilince yüklenmiyorum demişti.

Öyle bir anlatıyorsun ki Furkan dan daha beter bir yancıymış gibi :D Adem ezik birisi olsa ne serhat ile ne sedat ile bu derece kavgaya girmezdi.

İlhan hiçbir zaman adem'e karşı diğerleri gibi yaklaşmadı. Adem bunu hissediyor ve ilhana güvenmiyor ama erkenden de dikleşmeye girmek istemiyor belli ki. Zamanını bekliyor.

Benim tahminim zaten özellikle serhat olmasa ilhan ile adem daha yakın olabilirdi.

Adem şahika'yı tartışmalarda savunmasına gerek yok. Adam savunsa avukat savunmasa niye savunmuyor oluyor

Şahikaya hiçbir zaman sabriye gibi üstüne gidip eziklemediler ağlatmadılar. Kız gayet dik durup lafı gediğine koyuyor. Keza pınar da öyle.

Şimdi adem ne yapsın onları mı her seferinde savunsun.

Yani birisinden nefret bile etsek biraz doğruları yazmaya çalışmamış gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Fragmanda oyun alanında Berna gözükmüyor yanlız ne benchte nede oyunda

Ya diskalifiye oldu yada akşam konsey var ünlüler takımına geçecek

Diskalifiye olmaz. Olsa Fatih olurdu.

fısıltı gazetesı soyledı hocam adada bez bıtmıs bez almaya gıtmıs dun aksamkı sınırı ondanmıs. yuru breee berna yık ortalıgı kavur hasetlşerınden catlasınlar.hepsı ile gec dalganı.
    pls favorime dokunmayın canım acıyor

var olmayan bir şey üzerinden var olanı yanlışlamaya çalışma. ben ''fatih sabriyeyi kanatlarının altına aldı'' demiyorum. ilhanın sabriyeye aşırı tepkisine sert çıkan adam herkes susarken fatih olmuş, bunu dile getiriyorum. adada tüm yarışmacıları karşısına alıp sabriye ve şahikayı günde 3 öğün usanmadan koruduğunu belirtip şov yapan kişi belli. ama şahika ve sabriye bençte aşağılanıp dalga geçilirken sanki mayına basmış da patlamasın diye hareketsiz kalan bir adam gibi dili beton kesilen de aynı şovmen

sen bize icraatlarla gel, ''adem ilhana bir bakış attı ki ilhan yerinden zıpladı, suratı korkudan buz kesti - adem ilhana ses çıkarmadı ama fatihe onursuz diye küfrederken aslında ilhana mesaj veriyordu'' tarzı komiklikleri pek ciddiye alamayacağım, kendi kendine derinlik katmaya çalışıyorsun suskunluklarına

fatih sabriyeyi delikanlı diye övmesi hatalı ama şov yaptığı söylemlerine hak veriyorum. şahikanın ağlamamasının sebebi söylenen sözlerin hafifliği değil, mağdur gibi ifade özürlü birisi olmamasından kaynaklı. savunmasına gerek yoksa ve avukatmış gibi görünmesinden rahatsızsa ''seni 8 kişiye karşı korumadım mı'' palavrası atıp şov yapmasın

• bakıyorum da herkes İLHAN MANSIZ'ın otoritesini kanıksamış durumda yorumcular dahil, güzel güzel, böyle yola gelip KRAL'a itaat edin işte,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 23 Mart 2017; 18:59:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    akşam şahika serbiye puan alamazlar. net.
  • 
Sayfa: önceki 25172518251925202521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.