Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25152516251725182519
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Naganzo

Berna'nın ittirmesinden yumruk atmasından ne olur kardeşim :) bence öyle birşey olmayacak :)

Bu konuda Berna beni sabaha kadar yumruklasa keşke diyen insanlar var :)

Hahahaha. Aynen. Ogeday'ı itiyor ama Ogeday da milim oynama yok.sadsawdsa.
  • Survivorun %90 gerçek olduğuna inanıyorum ama ünlüler takımının zayıflamasından sonra Bernanın bir anda fiziksel kavga etmesi nasıl bir tesadüf. Bu kadar da değil bence.Bir de ünlüler takınına geçerse tam olacak. Tabi Berna ünlülere geçerse daha iyi olacak. Ünlüler adası zaten karışık Berna daha da karıştıracak. Bizim için daha iyi olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor 2017 | Final
  • izlerken sağlam gülmüştüm :) hepsi bir anda muhabbet ederken gidiyorum demeye başladı :)
  • Unutun Bernanİn ünlülere geçmesini diyelim ki geçti hiç birşey değişmez Şahika bile geçiyor bernayı

• Bu kavgadan 3 gün sonra, Berna yine hiçbir şey olmamış gibi davranır. Görürsünüz. (: Karşı takıma gitmezse tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 23 Mart 2017; 14:57:20 >
  • Her moka da senaryo kurmayın olm ne karşıya geçmesi. Acun o bernayı orda tutarak sms potansiyelinden yararlanacak daha,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan herkesle iyi geçinip butun konuşulanlara vakıf olan bir kurnaz yani dostuna yakın ol düşmanına daha yakın çok çakalsın volkan hepsini bir bir gönderecek
  • Berna yine kızlardan birini yere serse ne güzel olur :) Dilek isminde bir kızı Serenay'ı koruma amaçlı yere sermiş birde üstüne çıkmıştı zamanında!!!

İzlememiş olanlar bakabilir. Videoda dk 2.40 dan sonrası...

https://goz6.acunn.com/goz6-kizlar-evinde-buyuk-gerginlik-1075409-video
  • İLHAN EGO
    SEMA KİBİR
    SERHAT SİNİR
    FURKAN YANCI
    VOLKAN DEDIKODU
    BULUT MEMESINE HALKA
    BERNA DIR DIR
    SABRIYE DEGISIK
    ADEM R
    OGEDAY R

ERDI BASGAN VE SAHIKA HANIM FAVORIMIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalavar -- 23 Mart 2017; 16:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winner_king

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Bu sene Ünlüler'de 2 futbolcu, 2 atlet ve 2 dövüşçü olmasına rağmen, Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en kötü takımı olmayı başardılar. Acun takımı kurarken muhtemelen karşı takıma nefes aldırmayacaklarını düşündü.

Bundan 1 ay önce yine bu forumda gönüllüler takımının ünlüler karşısında ne kadar çöp olduğundan bahsediyorlardı. Hatta Sema ve Pınar Ünlüler takımında olduğu müddetçe Ünlüler en kötü best of'ta alır oyunu deniyordu. Yani Gönüllülere ne ekmek ne hayat vardı. Peki ne oldu? Başta İlhan tayfası adadan birileri gitsin deyip Dokunulmazlıklarda hırs düzeyini düşürdüler (sattılar demiyorum. Kaybetsekte olur moduna girdiler.). İsmi yazılanlar "ne oynayacağım bu takım için" tribine girdiler. Sema'nın sakatlığı ve Pınar'ın performans koyması gereken tek kadın yarışmacı olması yükünü az destek alması faktörüyle beraber kaldıramasıyla performans düşüsü.Eee sonunda ne oldu? Kaybettikçe karıştılar, karıştıkça kaybettiler. Oyunun en önemli olgusunun uzun vadede dokunulmazlık oyunu olduğunu bu ülkede yayınlanan yerli-yabancı tüm survivor'ları izleyen biri olarak bir kez daha görmüş oldum. Bunu bir trenin vagonları gibi düşünün. Arka vagonlar raydan çıkmaya başladığında sıranın lokomotife geleceğini akıl etmeniz gerekir. Bu yük bırakma değildir. Eğer kendi takımınızda kalacak son kişiyseniz bile bu şekilde elenme tarihinizi öne alırsınız. Begüm örneğinde olduğu gibi sonda açılanlar bu şansı hiç bulamayabilirler. Sedat, belki 2 hafta daha kalabilirdi mesela. Yine şampiyon olamazdı ama 2 haftalık yevmiyesi cepteydi. Yada gösterdiği davranış değişimi halkta samimi bulunacak ve eleme adayı olsa bile gönderilemeyecekti. Performansıda yeterli seviyede olduğundan finale kadar yürüyebilirdi.

Son olarak bu takım, tüm sıkıntılarını Şahika'yı onu bunu göndererek değil DOKUNULMAZLIK kazanarak ve gönüllülerden birilerini göndererek çözecektir NOKTA

Kesinlikle katılıyorum

• Bugünkü oyun zevkliymiş.

Adem vs. Ogeday

https://survivor.acunn.com/acunncom-ozel-bu-aksamki-odul-oyununun-ilk-raundu-23032017-1096448-video

Son olarak: KARDEŞİİİM!
  • winner_king kullanıcısına yanıt
    her oyunda şahika serbiye oyunlarda yürürken nasıl oyun kazancaklarmış.bunlar gitmeden ünlüler oyun alması tesadüf eseri olur, acun ayar çekmez ise.
  • Adem çöp çıktın yemin ediyorum. Nasıl kazanacaksın bu yarışmayı ? Bıkmadın yenilmekten haftalardır.

Ben sizin için hepsini karşıma aldım diyerek kazanacak herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar

Unutun Bernanİn ünlülere geçmesini diyelim ki geçti hiç birşey değişmez Şahika bile geçiyor bernayı

Berna yı sevmem ama hakkını vermek lazım. Şahika ve Sabriyeyi her türlü parkurda geçer. Sonda atışları bitiremezse ve diğerleri gelirse ancak o zaman kazanma ihtimalleri oluyor :) İstatistikleri ortada.

Berna 113 de 58 oyun kazanmış.

Şahika 115 de 34 oyun

Sabriye 112 de 34 oyun
  • Berna ve Sabriye adada kavga etse saç baş yolsalar varyaa tadından yenmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Adem çöp çıktın yemin ediyorum. Nasıl kazanacaksın bu yarışmayı ? Bıkmadın yenilmekten haftalardır.

Ben sizin için hepsini karşıma aldım diyerek kazanacak herhalde.

Çöp mü :) Parkurda en hızlılardan birisi olan Ogeday'ı geride bıraktı. Adem her zaman söylemiştir ilk seferinde oyunu iyi çözemiyor sonradan açılıyor.

Bence ilk oyunları ilhana oynatmaları lazım. İlhan önce parkuru ve atışların ince noktalarını çözecek sonra diğerlerine anlatacak.
  • Çok sevdiğiniz erdi en büyük satışçı çıktı. Berna'nın söylediklerini şak diye ortaya serdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

her oyunda şahika serbiye oyunlarda yürürken nasıl oyun kazancaklarmış.bunlar gitmeden ünlüler oyun alması tesadüf eseri olur, acun ayar çekmez ise.

bende anlamıyorum zaten. Sedat ve Tarık tan nasıl fazla oy potansiyeli olur bunların. Takımda kız kalmadığı için Acun Medyanın oyunları bunlar.
  • Berna fena taklaya geldi

Kızın haline üzüldüm bana biraz sorunlu gibi geldi ya da ada hayatını kaldıramadı

Yalnızlaştırılmasına üzüldüm ne olursa olsun

• 
Sayfa: önceki 25152516251725182519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.