Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Erdi, Semih tipinde bir yarışmacı. Semih'in Bayrampaşalı versiyonu resmen. Erdi'den ya nefret edersin ya da seversin, öyle bir adam. Ancak Semih'te performans vardı, Erdi'de sadece çene var.

Berna'yı tam bilmiyorum çünkü Göz6 programını fazla izlemedim ancak parkur koştuklarında bayanlardaki en iyi derece Berna'ya aitti. En iyi derece dediğim de dandik parkuru 1 dakika 17 saniyede koştu

Parkur videosunun linki:
    https://goz6.acunn.com/survivor-icin-geri-sayim-basladi-parkurda-kimler-basarili-oldu-1087850-video

Ramazan veya Bulut katılsaydı kadrolar erkekler açısından dengesiz olacaktı, Gönüllüler'e bir çöp yarışmacı (oyunlarda) lazımdı o da Erdi oldu. Mengüç ile eşleşir habire.

Eyvallah hocam. Desene geçen seneki yılmaz morgül gibi olacak :)

Yılmaz Morgül'den de beter hocam adam bildiğin göbekli:) lakin yarışmaya kavga gürültü vss renk katacagi kesin:)

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Morgül fark atar Erdi'ye
  • KININDAN ÇIKMIŞ BİR KILIÇ GİBİYİZ
    ERDİ&BERNA
    Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 7 Ocak 2017; 1:12:30 >

• tüm yarışmacılar, semihin başarısız kopyası olan eleman gibi işe yaramaz olsa eleştiriyi anlayacağız da adamların spor geçmişi var, arada bir tane bunun gibi çenebazı eklemeleri doğal, asıl diğer türlü fazla bayağı olurdu

bbg evinde bilmem kaç gün kalçasını survivora katılabilmek için zorlamaya ''hak mücadelemiz'' filan diyor, ''şöhret için sıkıyor işte gereksiz'' diyeceğim de geçen seneki malum vakanın kurgu değil de gerçek bir yansıma olması şüphelendiriyor insanı

semih abisinden antrenmanlı gelmiş aferin koçuma, boyundan büyük işlere kalkışıp haddini aşarsa bunu da oynatırız konuda geçen sene idol aldığı abisine yaptığımız gibi

• 1 REİS 1 KRALİÇE
    Survivor 2017 | Final
  • Programı ilk başladığında izlemiştim 3-4 gün üst üste izleyince bağımlılık yaptı resmen.İlk 1 ay izledim full.Ama daha sonra turkcell tvden tv8 kalkınca izlemeyi bıraktım.Erdi o zamanlardan survivora gidiceğini belli ediyodu resmen çünkü türk halkının ve acunun istiyceği tipti tam,sürekli ağzı laf yapan,kabadayı,reyting getiricek vs.He bazı sahnelerine gülüyodum cidden yalan yok ama bulut,ramazan,samed gibi oyun kazanan isimlerin yerine erdinin survivora gitmesi tamamen reytingi arttırmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

@Lincoln Burrows. berna keklikler için voltran oluşturma zamanı yayalim

@Acun_Ilıcalı sende artık rengini belli et

Bayrampaşa delikanlısı ERDİ ve Emir Komuta VOLKAN ÇETİNKAYA

evet sendeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

quote:

evet sendeyiz

Bence ilk kavga edicek 2 li Erdi reis ve Volkan

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

quote:

evet sendeyiz

hayaller x, y, z'ler

gerçekler berna keklikler

Kadın şampiyon özledik diyordunuz hayırlı olsun

• Semih Öztürk
    ‏@OzturkSemih
    Dün geceki oylamadan sonra Bulut'un kontrolü kaybedip Erdi'nin üstüne yürümesinden dolayı şans Erdi'yle olsun.Berna da keza kazansa sevinirm

Semih Öztürk ‏@OzturkSemih 3 sa.3 saat önce
    Demem o ki Erdi - Berna

#göz6 #survivor2017

Reis tarafını seçmiş bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 7 Ocak 2017; 1:56:30 >
  • Erdi , gönüllü erkeklerdeki tikky tayfaya yanaşmaz. Emir komuta Volkan da yanaşmayacak gibi duruyor. Bu durumda Volkan-Erdi-Berna ittifakı bizi bekliyor. Elif Şadoğlu v.s. de katılabilir bu ittifaka. Tikky tayfa da bir grup olur, gönüllüler adası 2'ye ayrılır. Rez al, bekle ve gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Erdi, Semih tipinde bir yarışmacı. Semih'in Bayrampaşalı versiyonu resmen. Erdi'den ya nefret edersin ya da seversin, öyle bir adam. Ancak Semih'te performans vardı, Erdi'de sadece çene var.

Berna'yı tam bilmiyorum çünkü Göz6 programını fazla izlemedim ancak parkur koştuklarında bayanlardaki en iyi derece Berna'ya aitti. En iyi derece dediğim de dandik parkuru 1 dakika 17 saniyede koştu

Parkur videosunun linki:
    https://goz6.acunn.com/survivor-icin-geri-sayim-basladi-parkurda-kimler-basarili-oldu-1087850-video

Ramazan veya Bulut katılsaydı kadrolar erkekler açısından dengesiz olacaktı, Gönüllüler'e bir çöp yarışmacı (oyunlarda) lazımdı o da Erdi oldu. Mengüç ile eşleşir habire.

Eyvallah hocam. Desene geçen seneki yılmaz morgül gibi olacak :)

Yılmaz Morgül'den de beter hocam adam bildiğin göbekli:) lakin yarışmaya kavga gürültü vss renk katacagi kesin:)

Performansı olmazsa çok kalacağını sanmıyorum hocam. Semih en azından birseyler koyuyordu onu yapamasaydi gonderirdi acun.

• Halk değil Acun kimi isterse o kazanır
  • en güzel Survivor kızlar erkekli Survivordı. Bide Hilmicemin ve Nihat Altınkayınn şampiyon oldukları sene. Diğer son 3 sene falan inanılmaz derece de kurgu olduğunu gösteriyor bu yarışmanın. Çakma kabadayı Erdinin Survivora katılmasından belli zaten. Göz6nın daha ilk bölümünde bu kadar belli edilir mi bu adamın Survivora katılacağı? boş yere izledi millet Göz6nı hele hele oy atanlara diyecek söz bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Eğer Göz6 ndan Erdi Ünver gelirse çok çekeceği var artistlerin
    Erdi reisss
    Survivor 2017 | Final

Bence korkun çünkü eceliniz geliyor

• Survivor 2017 | Final

Survivorun en renkli kisiligi geliyor. Bekleyin denizleri yaka yaka gelecez.
  • ERDİ BAŞKAN ŞAMPİYON! Survivor adasını dağıtacak korkun ERDİ BAŞKANDAN!
  • Erdi yarisan en kötü yarismaci olabilir.

Ama güldürmekten öldürecegi kesin. Semihciler bunuda sevecektir. Adam laf koyuyor herkese.

Parkurdan erdi görüntüleri 10 defa izledim belki. Adam tam komedi ya.

https://youtu.be/5q8HexKLqSY
  • Birinciyi atamadı

İkinciyi atamadı

Üçüncüyü aaaaaaaaaat tı

Tebrikler kendisine, sonradan geldi ama birinci bitirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun Ilıcalı'nın sürpriz işi fos çıktı. Yine Ünlüler-Gönüllüler olacak bu yılda.
    İlhan Mansız'ın gelmesini istiyordum sonunda geldi eğer karakterli davranırsa favori adayım olur.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.