Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1925. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.066.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19231924192519261927
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Tam yunan survivoruna göre bir adamsın rabbim sedat, ne işin var senin türkiye survivorunda. Orada olsan bu hainliklerinle yunanlıların gözünde kahraman olurdun. Hatta onlar seni tanısalardı bizans oyunlarını sil baştan yaparlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • survivor tarihinin en kötü yarışmacısı kim diye sorsalar net sabriye derim hem sporcusun hem görüntüde güçlü gözüküyorsun ona rağmen parkurlarda fark yiyorsun güç oyununda bile puan alamıyorsun fatmagül müge daha iyi yarışmacıymış valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TORMUND_ -- 6 Mart 2017; 2:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardafikret

quote:

Orijinalden alıntı: ayhantas6

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

semanın kulis yapmasına gerek yokki.sema direk konuşan birisi.birisiyle sorunu varsa yüzüne söylüyor defalarcada yaptı zaten bunu.dokunulmazlığı kazandığı an ben kmi yazacağıma arkadaşlarıma danışarak karar vereceğim dedi bunda etik olmayan ne var?ademin gitmeyeceğini sema da biliyor zaten amacı mesaj vermekti ve veride.bu gün adadan sabriye elensin o takımda gerginlik biter.kalanlar en azından savaşıyor çünkü kaybetsede savaşıyor gücünün yettiğince.tarık mengüç bile savaşırken sabriyenin ben nasılsa potadayım bana ne kim yarışırsa yarışsın demesi bile o adadan gitme sebebidir.

biz ayni yarismalari mi izliyoruz emin olamadim?

sema sembolu alir almaz performans esas olacak dedi ademi yazdi. bugun cikip kimler savasiyor belli demesi utanc vericiydi. en cok savasan adami hicbir sekilde oraya yazamazsin. yaziyorsan o lafi edemezsin.

yuregin varsa halkin onunde adem sabriyeyi elesin diye yazdim diyeceksin. yok kufur etti yok kavga cikardi vs diye degil. once performansti. sonra kufur kavga oldu. bunlarin hicbirinde adem yazilmaz. fatih yazilir tarik yazilir sedat furkan serhat yazilir ama adem yazilmaz. adem bunlardan kotu oynamadi, bunlardan fazla kavga cikarmadi bunlardan fazla kufur etmedi.

kisacasi sema yaptiginin sebebini soyleyemeyecek kadar KORKAK ve SİNSİ bir insan. kaldi ki herkesin yuzune durekt konussun. sonra mac verelim de gitsin dedigi insanlardan yardim isteyecek kadar da onursuz.

sabriye haftalar once demesi gerekeni simdi dedi. sema bunu kac haftadir diyor bilmem takip ediyor musun. ben nasilsa kalacagim adada ismim cikmayacak biz kaybedelim diyor. sabriyenin ismini yazmak icin kaybediyor. sabriyeye karsilik da uyduruk bahanelerle takimin en iyisini yaziyor. sonra da butun bu yaptiklarina tezat laflar ediyor. sabriye bugun cikmayarak semaya anladigi dilden cevap vermistir olan bu

takım sporlarıyla uğraştınmı bilmiyorum.takım sporları yapanlar bilir takımda aksayan hatta bilinçli olarak takımı sabote eden birisi varsa dışlanır.sema yanlış hatırlamıyorsam ademin ismini söylerken ben bu sefer performansa göre değil başka nedenlerden ötürü bu ismi vereceğim dedi.sen semanın karakterini duruşunu beğenmeyebilirsin ama aslolan adada performanssa ve birisi bilerek yoık bu eziliyor ben ona laf ettirtmem derse oan bu mesajı verirsin sana göre doğru olmabilir bana göre doğrudur.ben açıkçası hem adadan gitme riskini ve aç kalmayı 1 er oyunla takım olarak kaybediyorsam buna sebep veren ve ona kol kanat gerenlere tepkimi veririm.

yok hocam biz ilk defa senden duyduk takım oyunlarını. zaten ünlüler takımını da tek başına adem bu hale getirdi. al semanı git başka yerde parlat.

kardeşim olay adem sema olayı değil.bugün sabriye elensin o adada hiç bir gerginlik yaşanmaz.sonuçta sabriye harici tüm yarışmacılar ünlüler takımındakiler hakkıyla performans gösteren insanlar.bana göre o takımda sadece sabriye takımı sabote edendir o giderse yorgan gitti kavga bitti durumu olur.

Hocam bu hikayeden bir ders çıkarırsın inşallah;

Bir mer'ada beraber yaşayan üç öküz varmış. Bu hayvanların biri sarı, biri kara, diğeri de alaca renkliymiş. Bunlar, her zaman birbirine arka vererek otlarlar ve birbirinden ayrılmazlarmış. Kurt, bunları yemek için can atmakla beraber yanlarına yaklaşamıyormuş. Bunun üzerine, gayesine erişmek için bunların arasını açmayı düşünmüş. Bir gün alacalı öküz diğerlerinden uzakta iken, sarı ve kara öküzün yanlarına sokulmuş, "Siz ne kadar hoş ve güzelsiniz! Fakat bu alacalı arkadaşınız sizin aranıza hiç yakışmıyor" demiş. Diğerleri bu sözü tasdik edince kurt, "Bunu aranızdan uzaklaştırın" demiş. Onlar, bu işin çaresini sorunca, "Siz bana yardımcı olursanız ben onu sizden uzaklaştırırım" cevabını vermiş. Kimi, arkadaşının boynundan kimi, ayaklarından bastırarak kurda yardımcı olmuşlar. Kurt, büyük bir iştiha ile alacalı öküzü parçalamış.

Bir başka gün, karnı acıkan kurt, iki öküz birbirinden biraz uzak iken sarı öküze yaklaşmış, "senin rengin ne kadar da güzel, ama arkadaşının rengi siyah, o senin yanına hiç yakışmıyor" demiş. Onun da yardımı ile kara öküzü parçalamış. Sonunda sarı öküzün karşısına dikilmiş ve hiçbir hileye lüzum görmeden doğrudan doğruya "Ben seni yiyeceğim" demiş. Sarı öküz, işin vehametinin farkına varmış. Ama artık iş işten geçmiş, yapacak bir şey kalmamış. Çaresizlik içinde şöyle mırıldanmış:

"Aslında biz, alacalı öküzü yedirdiğimiz gün yenilmiş ve bu sonucu hak etmiştik."

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    bir sen kalmışsın Erdici durum kötü ben diyim :) gerisi dalga amaçlı takılıyor :)
  • valla umarim adem, semihvari bi performansla tek tek bedel odetir. saha icinde ucuyor zaten de saha disinda da aklini calistirmasi lazim. bu hafta sedat giderse bulunmaz nimet. al fatihi yanina. 4 kisi furkan yazin. dokunulmazligi al pinar ya da tarik yaz. kirdir birbirine bunlari. tek tek gonder. sedat giderse adem lehine buyuk avantaj olur ama aklini kullanmasi lazim. boyle yerlerde guc ve adamlik tek basina yetmiyor. adem cevik ve ahlakli ama zeka da lazim. yoksa yazik ederler bu yigide

şuan survivor ın %70 i ünlüler adası o yüzden normal.

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

Patates Hakana görev verilmiş panaromada olsun kendi sayfasında olsun Ademi yalamak.

Tarık gider demiş.
    O zaman sonuç belli bile..

Gecen haftada fatih gider dedi ama.

+CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
  • weros W kullanıcısına yanıt
    erdi azalmaz hocam çoğalır..

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

semanın kulis yapmasına gerek yokki.sema direk konuşan birisi.birisiyle sorunu varsa yüzüne söylüyor defalarcada yaptı zaten bunu.dokunulmazlığı kazandığı an ben kmi yazacağıma arkadaşlarıma danışarak karar vereceğim dedi bunda etik olmayan ne var?ademin gitmeyeceğini sema da biliyor zaten amacı mesaj vermekti ve veride.bu gün adadan sabriye elensin o takımda gerginlik biter.kalanlar en azından savaşıyor çünkü kaybetsede savaşıyor gücünün yettiğince.tarık mengüç bile savaşırken sabriyenin ben nasılsa potadayım bana ne kim yarışırsa yarışsın demesi bile o adadan gitme sebebidir.

biz ayni yarismalari mi izliyoruz emin olamadim?

sema sembolu alir almaz performans esas olacak dedi ademi yazdi. bugun cikip kimler savasiyor belli demesi utanc vericiydi. en cok savasan adami hicbir sekilde oraya yazamazsin. yaziyorsan o lafi edemezsin.

yuregin varsa halkin onunde adem sabriyeyi elesin diye yazdim diyeceksin. yok kufur etti yok kavga cikardi vs diye degil. once performansti. sonra kufur kavga oldu. bunlarin hicbirinde adem yazilmaz. fatih yazilir tarik yazilir sedat furkan serhat yazilir ama adem yazilmaz. adem bunlardan kotu oynamadi, bunlardan fazla kavga cikarmadi bunlardan fazla kufur etmedi.

kisacasi sema yaptiginin sebebini soyleyemeyecek kadar KORKAK ve SİNSİ bir insan. kaldi ki herkesin yuzune durekt konussun. sonra mac verelim de gitsin dedigi insanlardan yardim isteyecek kadar da onursuz.

sabriye haftalar once demesi gerekeni simdi dedi. sema bunu kac haftadir diyor bilmem takip ediyor musun. ben nasilsa kalacagim adada ismim cikmayacak biz kaybedelim diyor. sabriyenin ismini yazmak icin kaybediyor. sabriyeye karsilik da uyduruk bahanelerle takimin en iyisini yaziyor. sonra da butun bu yaptiklarina tezat laflar ediyor. sabriye bugun cikmayarak semaya anladigi dilden cevap vermistir olan bu

takım sporlarıyla uğraştınmı bilmiyorum.takım sporları yapanlar bilir takımda aksayan hatta bilinçli olarak takımı sabote eden birisi varsa dışlanır.sema yanlış hatırlamıyorsam ademin ismini söylerken ben bu sefer performansa göre değil başka nedenlerden ötürü bu ismi vereceğim dedi.sen semanın karakterini duruşunu beğenmeyebilirsin ama aslolan adada performanssa ve birisi bilerek yoık bu eziliyor ben ona laf ettirtmem derse oan bu mesajı verirsin sana göre doğru olmabilir bana göre doğrudur.ben açıkçası hem adadan gitme riskini ve aç kalmayı 1 er oyunla takım olarak kaybediyorsam buna sebep veren ve ona kol kanat gerenlere tepkimi veririm.

yok hocam biz ilk defa senden duyduk takım oyunlarını. zaten ünlüler takımını da tek başına adem bu hale getirdi. al semanı git başka yerde parlat.

kardeşim olay adem sema olayı değil.bugün sabriye elensin o adada hiç bir gerginlik yaşanmaz.sonuçta sabriye harici tüm yarışmacılar ünlüler takımındakiler hakkıyla performans gösteren insanlar.bana göre o takımda sadece sabriye takımı sabote edendir o giderse yorgan gitti kavga bitti durumu olur.

Hocam bu hikayeden bir ders çıkarırsın inşallah;

Bir mer'ada beraber yaşayan üç öküz varmış. Bu hayvanların biri sarı, biri kara, diğeri de alaca renkliymiş. Bunlar, her zaman birbirine arka vererek otlarlar ve birbirinden ayrılmazlarmış. Kurt, bunları yemek için can atmakla beraber yanlarına yaklaşamıyormuş. Bunun üzerine, gayesine erişmek için bunların arasını açmayı düşünmüş. Bir gün alacalı öküz diğerlerinden uzakta iken, sarı ve kara öküzün yanlarına sokulmuş, "Siz ne kadar hoş ve güzelsiniz! Fakat bu alacalı arkadaşınız sizin aranıza hiç yakışmıyor" demiş. Diğerleri bu sözü tasdik edince kurt, "Bunu aranızdan uzaklaştırın" demiş. Onlar, bu işin çaresini sorunca, "Siz bana yardımcı olursanız ben onu sizden uzaklaştırırım" cevabını vermiş. Kimi, arkadaşının boynundan kimi, ayaklarından bastırarak kurda yardımcı olmuşlar. Kurt, büyük bir iştiha ile alacalı öküzü parçalamış.

Bir başka gün, karnı acıkan kurt, iki öküz birbirinden biraz uzak iken sarı öküze yaklaşmış, "senin rengin ne kadar da güzel, ama arkadaşının rengi siyah, o senin yanına hiç yakışmıyor" demiş. Onun da yardımı ile kara öküzü parçalamış. Sonunda sarı öküzün karşısına dikilmiş ve hiçbir hileye lüzum görmeden doğrudan doğruya "Ben seni yiyeceğim" demiş. Sarı öküz, işin vehametinin farkına varmış. Ama artık iş işten geçmiş, yapacak bir şey kalmamış. Çaresizlik içinde şöyle mırıldanmış:

"Aslında biz, alacalı öküzü yedirdiğimiz gün yenilmiş ve bu sonucu hak etmiştik."

dostum eyvallah.dersler alınınca faydalıdır.yalnız görünen köy kılavuz istemez der atalar.ben net söylüyorum bilinçli bir şekilde mücadele etmeyene takıma zarar verene bir şekilde tepki koyarlar. tepkinin şekli sana göre yanlıştır bana göre doğrudur ama bu tip art niyetle bilerek oyun kaybeden ve yarışmaya adepte olmayan kötü niyetli yarışmacılara asıl ders gereklidir.umarım sende bana katılıyorsundur?orada emek çaba sarfediliyorsa herkes elinden geldiğince çabalamalı ama bilinçli şekilde oyun kaybetmek oyunu sabotedir.

• Hala Sabriyenin performansından bahseden arkadaşlar var.Olay artık taraflar için tamamen kişiselleşti.kimse Sabriyeyi performansı yüzünden savunmuyor.Saldıranlarda performansı nedeniyle saldırmıyor.

Sabriyeye ezilecek böcek muamelesi yapıp konuşma hakkı bile olmadığı vurgusu yapılması insanları çıldırtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serial206 -- 6 Mart 2017; 3:19:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serial206

Hala Sabriyenin performansından bahseden saf arkadaşlar var.Olay artık taraflar için tamamen kişiselleşti.kimse Sabriyeyi performansı yüzünden savunmuyor.Saldıranlarda performansı nedeniyle saldırmıyor.

Sabriyeye ezilecek böcek muamelesi yapıp konuşma hakkı bile olmadığı vurgusu yapılması insanları çıldırtıyor.

Katılıyorum hocam, sanki sabriye gitse bütün oyunları alacaklar ve ada cennete dönecek. Sabriyenin performansı çöp ama onun üzerine arsızca gidenlerin ise karakterleri çöp

Hala Sabriyenin performansından bahseden saf arkadaşlar var.Olay artık taraflar için tamamen kişiselleşti.kimse Sabriyeyi performansı yüzünden savunmuyor.Saldıranlarda performansı nedeniyle saldırmıyor.

ilk satırı sil dostum o ne öyle saf maf. Alt satırda mantıklı konuşmussun boşa gitmesin.

quote:

Katılıyorum hocam, sanki sabriye gitse bütün oyunları alacaklar ve ada cennete dönecek. Sabriyenin performansı çöp ama onun üzerine arsızca gidenlerin ise karakterleri çöp

sabriye şuan o adada pınar,sedat,furkan ı falan rahat yer sms de.

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

ilk satırı sil dostum o ne öyle saf maf. Alt satırda mantıklı konuşmussun boşa gitmesin.

Hakaret anlamında demedim.sadece egotayfanın davranışlarına iyiniyetli anlam yüklenme çabasının fazla romantik olduğunu vurgulamaya çalıştım.

Böyle düşünen arkadaşlar iyiniyetli düşünüyor ,aptallar demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

quote:

sabriye şuan o adada pınar,sedat,furkan ı falan rahat yer sms de.

İnşallah hocam, sabriye onlardan sonra gitsin. Hocam ben erdiciydim ama ademi tanıyınca ademci oldum. Gönüllüler adasındaki kin ve kasvet ordusu ünlülerin kin ve egosunun yanında devede pire kalır

• _____________________________
  • quote:

Hala Sabriyenin performansından bahseden arkadaşlar var.Olay artık taraflar için tamamen kişiselleşti.kimse Sabriyeyi performansı yüzünden savunmuyor.Saldıranlarda performansı nedeniyle saldırmıyor.

sabriyenin konuşma hakı tabiki var.ama her konuştuğunda tabiri cayizse saçmalıyor insan aklıyla alay ediyor.eleme adayı olduğundaki konuşmalar kara mizah türü acun bey performansımda iyi neden yazılıyorum ben anlamıyorum gibi konuşmaları hakikatten komik.fatih bile furkan adını söylediğinde haklı performansım kötü yazıldım dedi.sen hem oyunlarda bilinçli mücadele etme hem adada herkese gider yap ondan sonra kameralara ağla.berna bile panoramada adanın en tembeli dedi sabriye için.bu gün sabriye elensin ünlüler takımı birbirine sımsıkı kenetlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardafikret -- 6 Mart 2017; 3:21:55 >

• 
Sayfa: önceki 19231924192519261927
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.