Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1923. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
78 Misafir (52 Mobil) - 26 Masaüstü52 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.066.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19211922192319241925
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: Nyiragongo

quote:

Hakana patates diyenler Turabiyi bu akşamki aynı yarışmada nasıl patates ettiğini iyi izlesin.Sinek gibi suya düşürdü. Adem Turabiye benzemez alayını indirdi helal koçuma.

https://twitter.com/HakanHatipoglu/status/838421440441561090

Hakan bir patatesti ve hep öyle kalacak

Turabi'nin parkurda çıktığı hıza daha bu sene çıkan yok ondan hızlı birisi varsa o da ancak hilmicem olur

Tek başına 8 sayı ile tüm sayıları alıp takımına oyun kazandıran yok kolay da gelmez bu sistemden sonra

Allstarda Kıbrıs'ı garantileyip sonra da finale kadar hakkıyla giden Turabi'nin yanına bile yaklaşamaz patates rüyasını bile göremez

Patates kulis yapar matematik yapar ama Turabi gibi gönül adamı olamaz

Neyse mesele Turabi değil

Survivor bitene kadar 1 oyun bile alamasın bundan sonra Adem'i tek geçerim. Böyle bir adam yok yani.

Adamlığın kitabını yazmış okumuş ezberlemiş

Lakabı swordsman miş ama bence lakabı sword of justice (adaletin kılıcı) olsun bundan böyle

Kılıcın keskin olsun yiğidim

Oraya giden her yarışmacı performans odaklı gitmiyor. Turabi gitsin ninja warrior muydu o tarz yarışmalarda kendini göstersin bakalım görelim. Ben Turabiye yavaş demedim dikkat ederseniz. Bir insana patates diyorsanız onun karşısında patates olmayacaksınız. Adem için zaten işi o tabi kazanacak diyenler içinde bende Turabi yi koyuyorum ortaya. Hakan'ı burada savunduğum düşünülmesin zerre sevmem kendisini. Turabiyi de sevmem gönül adamı falan olduğunu da düşünmem. Doğukana yaptıklarını çok iyi biliyorum. Daha neler neler saymakla bitmez.

Aynen Adem adamdır katılıyorum :)

Neyse çok uzatmayacağım ama

Patates ilk diyen Bozok reisti bence çok haklıydı

Çoğunda da patates etti Turabi

Mesleği o yapacak tabi diyen Havuç referansını kabul etmiyorum çünkü havuçta adam değil onun dediği laf ne olursa olsun itibar etmem

Turabi o oyunda favoriydi yapamadı ama bu bütün sezon patetes olanı patetes olmaktan kurtaramadı

Yani 1 oyunda patates aldı diye çokta birşey değişmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rabbim Sedat ilhanın grubuna dönebilmek için bedel ödemesi gerektiğini düşündü.Ama ülkeye dönecek haberi yok.Hakkında yazılanlardan sonra panoramaya çıkabilirmi acaba?

unluler kuduruyorlar kuduruyorlar swordsman kazandikca. adam her hafta cigir aciyor. cikip ismini yaziyorlar. twitterdaki şerciler de her alanda alfaligini konusturan adama doping diyorlar. aynen doping. ilhana falan doping vermeleri lazim baska turlu ademin ruzgarina yetisemeyecek

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

ADAM
    Survivor 2017 | Final

Vay be Nani askere gitmiş.. Adam gibi adam...

Birde kız yan profilden harika gözüküyor.

Serhat gereksiz çenesiyle enerji hırsızı resmen.

Turboçene adeta

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: ardafikret

semanın kulis yapmasına gerek yokki.sema direk konuşan birisi.birisiyle sorunu varsa yüzüne söylüyor defalarcada yaptı zaten bunu.dokunulmazlığı kazandığı an ben kmi yazacağıma arkadaşlarıma danışarak karar vereceğim dedi bunda etik olmayan ne var?ademin gitmeyeceğini sema da biliyor zaten amacı mesaj vermekti ve veride.bu gün adadan sabriye elensin o takımda gerginlik biter.kalanlar en azından savaşıyor çünkü kaybetsede savaşıyor gücünün yettiğince.tarık mengüç bile savaşırken sabriyenin ben nasılsa potadayım bana ne kim yarışırsa yarışsın demesi bile o adadan gitme sebebidir.

biz ayni yarismalari mi izliyoruz emin olamadim?

sema sembolu alir almaz performans esas olacak dedi ademi yazdi. bugun cikip kimler savasiyor belli demesi utanc vericiydi. en cok savasan adami hicbir sekilde oraya yazamazsin. yaziyorsan o lafi edemezsin.

yuregin varsa halkin onunde adem sabriyeyi elesin diye yazdim diyeceksin. yok kufur etti yok kavga cikardi vs diye degil. once performansti. sonra kufur kavga oldu. bunlarin hicbirinde adem yazilmaz. fatih yazilir tarik yazilir sedat furkan serhat yazilir ama adem yazilmaz. adem bunlardan kotu oynamadi, bunlardan fazla kavga cikarmadi bunlardan fazla kufur etmedi.

kisacasi sema yaptiginin sebebini soyleyemeyecek kadar KORKAK ve SİNSİ bir insan. kaldi ki herkesin yuzune durekt konussun. sonra mac verelim de gitsin dedigi insanlardan yardim isteyecek kadar da onursuz.

sabriye haftalar once demesi gerekeni simdi dedi. sema bunu kac haftadir diyor bilmem takip ediyor musun. ben nasilsa kalacagim adada ismim cikmayacak biz kaybedelim diyor. sabriyenin ismini yazmak icin kaybediyor. sabriyeye karsilik da uyduruk bahanelerle takimin en iyisini yaziyor. sonra da butun bu yaptiklarina tezat laflar ediyor. sabriye bugun cikmayarak semaya anladigi dilden cevap vermistir olan bu

takım sporlarıyla uğraştınmı bilmiyorum.takım sporları yapanlar bilir takımda aksayan hatta bilinçli olarak takımı sabote eden birisi varsa dışlanır.sema yanlış hatırlamıyorsam ademin ismini söylerken ben bu sefer performansa göre değil başka nedenlerden ötürü bu ismi vereceğim dedi.sen semanın karakterini duruşunu beğenmeyebilirsin ama aslolan adada performanssa ve birisi bilerek yoık bu eziliyor ben ona laf ettirtmem derse oan bu mesajı verirsin sana göre doğru olmabilir bana göre doğrudur.ben açıkçası hem adadan gitme riskini ve aç kalmayı 1 er oyunla takım olarak kaybediyorsam buna sebep veren ve ona kol kanat gerenlere tepkimi veririm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın ünlüler kazanmış
    Gökhan ne boş adamsın arkadaş elen artık..
    Adam bi geldi direk kaybettiler..

Üzerinde büyü var hocam kurşun döktürmek lazım çocukcağıza :) Elbet ünlüler yenecek o var veya yok fark etmez. Erdiden daha çok sayı aldığı kesin. Yapmayın haksızlık etmeyin sevmeyebilirsiniz bende hazzetmiyorum ama durum bu.

Hocam adam yokken 7/7 de bi geldi direk mağlubiyet sence de tesadüf mü artık :D

Adam demek ki negatif elektrik veriyor takıma her şey oyun değil üstüne oyunlarda da süper olan bir adam değil zaten..

Ne bilim negatif elektrik verdiğini görmedim. Ben halen denk geldiğini düşünüyorum. Ünlüler zaten karışmış durumda. Ogedayın da kardeşim motivasyonu var :)

Geçenlerde ben oynamıyım da takım görsün gününü demişti Yiğit varken(bunu duyanlar var takımda).Sonrada reddetmişti bu dediğini.Bence bundan dolayı oluyor hep adam tam bir negatif elektrik

Valla o sözü kanıt kimse yok gibi :) Ayrıca öyle söyleyecek kadar karaktersiz olduğunu düşünmüyorum.

Burçak onayladı ama hocam.En tarafsız kişi odur adada.

Olabilir o zaman o kadar bilgim yok.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serial206

quote:

quote:

Yarın ünlüler kazanmış
    Gökhan ne boş adamsın arkadaş elen artık..
    Adam bi geldi direk kaybettiler..

Üzerinde büyü var hocam kurşun döktürmek lazım çocukcağıza :) Elbet ünlüler yenecek o var veya yok fark etmez. Erdiden daha çok sayı aldığı kesin. Yapmayın haksızlık etmeyin sevmeyebilirsiniz bende hazzetmiyorum ama durum bu.

Ünlülerde adam değişikliği olmadığı halde 7 oyundur kaybetmelerinin nedeni iç mücadele ve moral motivasyon eksikliği.

Benzer durumu gönüllület Gökhanla yaşıyor.o yokken paylaşamayacakları birşey yok.kavga bile edemiyorlar.Adları konseyde çıkınca bile gerginlik olmadı.

Gökhanın bir tarafından uydurduğu elementleri paylaşmaya kalkması enerjilerini emiyor

Gôkhanın klasik lafı:

Ben buraya geldiğimde kendime doğruları söylicem diye söz verdim zırıltısı.

1- Ne yani normal zamanda doğruları sôylemiyonmu.sözmü vermen lazım kendine?

2- Kardeşim sadece doğru diye herşeyi söylemek zorundamısın?Sana kim böyle bir misyon yükledi ki?

3-Doğruları söylemek başka birşeydir,kendi doğrularını kabul ettirmek için bir tarafını yırtmak başka birşey.

Neden kavga edemiyorlar söyleyeyim size. Çünkü korkaklar. Arkalarından birbirlerine demediklerini bırakmayıp yüzüne gülerler. Bu yüzden gönüllülerden hiçbirşey olmaz. Hiçbiri karakter ortaya koyamıyor.

Ayrıca kazanıyoruz takımı bozan kişi ben olmayayım aman benim ismimi yazarlar sonra vah vah diye düşünüyor olmalılar. Bakın berna nasıl rol kesiyor. Ogedayın konuşmasını izleyin. Berna bu berna değil

1 2 hafta dokunulmazlık kaybetsinler göreceksin ünlülerden daha çok karışma ihtimali bile var.

Hocam Erdi hariç de çünkü adam herşeyi yüzlerine söylüyor ve Erdi ye karşı hiçbirşey diyemeyip hep arkasından konuşuyorlar..

Erdi hariç :)

• Hakan Hatipoglu anketinde

adem %55

sabriye %17

tarik %16

sedat %11

ama cilginin mafyayla iliskileri var onlar sms atmis olabilir. hic belli olmaz

• Ademin yapacağı şey gayet basit.Mengüçle Fatihi al yanına 5 kişi çatır çatır isim yazın.Zaten hepiniz yangında ilk terkedilecekler listesindesiniz dalton tayfa tarafından.

Neden bağımsız hareket edip bu tayfayagüç veriyorsunuz?

Adem iyi hoşta maalesef kafası az çalışıyor.

Herşey başarı ve iyi olmakla halledilir sanıyor.öyle bir dünya yok.

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Yalnız tanıtımlardaki sözünü tek tutan kişi sedat oldu. Hepimizi çıldırttı

Yok be hocam kendini rezil etti sadece. O anca pavyonlarda konsomatris çıldırtır.

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • quote:

kardeşim mental ve fiziksel performans sonuçta performans yarışması.biri bizi gözetliyor yarışması değil sen yarışlarda başarısız olup yarışmayı kazanan 1 tane yarışması gördünmü?

Evet hocam merve oflaz.

quote:

quote:

semanın kulis yapmasına gerek yokki.sema direk konuşan birisi.birisiyle sorunu varsa yüzüne söylüyor defalarcada yaptı zaten bunu.dokunulmazlığı kazandığı an ben kmi yazacağıma arkadaşlarıma danışarak karar vereceğim dedi bunda etik olmayan ne var?ademin gitmeyeceğini sema da biliyor zaten amacı mesaj vermekti ve veride.bu gün adadan sabriye elensin o takımda gerginlik biter.kalanlar en azından savaşıyor çünkü kaybetsede savaşıyor gücünün yettiğince.tarık mengüç bile savaşırken sabriyenin ben nasılsa potadayım bana ne kim yarışırsa yarışsın demesi bile o adadan gitme sebebidir.

sema sembolu alir almaz performans esas olacak dedi ademi yazdi. bugun cikip kimler savasiyor belli demesi utanc vericiydi. en cok savasan adami hicbir sekilde oraya yazamazsin. yaziyorsan o lafi edemezsin.

yuregin varsa halkin onunde adem sabriyeyi elesin diye yazdim diyeceksin. yok kufur etti yok kavga cikardi vs diye degil. once performansti. sonra kufur kavga oldu. bunlarin hicbirinde adem yazilmaz. fatih yazilir tarik yazilir sedat furkan serhat yazilir ama adem yazilmaz. adem bunlardan kotu oynamadi, bunlardan fazla kavga cikarmadi bunlardan fazla kufur etmedi.

kisacasi sema yaptiginin sebebini soyleyemeyecek kadar KORKAK ve SİNSİ bir insan. kaldi ki herkesin yuzune durekt konussun. sonra mac verelim de gitsin dedigi insanlardan yardim isteyecek kadar da onursuz.

sabriye haftalar once demesi gerekeni simdi dedi. sema bunu kac haftadir diyor bilmem takip ediyor musun. ben nasilsa kalacagim adada ismim cikmayacak biz kaybedelim diyor. sabriyenin ismini yazmak icin kaybediyor. sabriyeye karsilik da uyduruk bahanelerle takimin en iyisini yaziyor. sonra da butun bu yaptiklarina tezat laflar ediyor. sabriye bugun cikmayarak semaya anladigi dilden cevap vermistir olan bu

takım sporlarıyla uğraştınmı bilmiyorum.takım sporları yapanlar bilir takımda aksayan hatta bilinçli olarak takımı sabote eden birisi varsa dışlanır.sema yanlış hatırlamıyorsam ademin ismini söylerken ben bu sefer performansa göre değil başka nedenlerden ötürü bu ismi vereceğim dedi.sen semanın karakterini duruşunu beğenmeyebilirsin ama aslolan adada performanssa ve birisi bilerek yoık bu eziliyor ben ona laf ettirtmem derse oan bu mesajı verirsin sana göre doğru olmabilir bana göre doğrudur.ben açıkçası hem adadan gitme riskini ve aç kalmayı 1 er oyunla takım olarak kaybediyorsam buna sebep veren ve ona kol kanat gerenlere tepkimi veririm.

yok hocam biz ilk defa senden duyduk takım oyunlarını. zaten ünlüler takımını da tek başına adem bu hale getirdi. al semanı git başka yerde parlat.

• quote:

quote:

quote:

sana semanin mazeretlerini ve bos oldugunu yukarda soyledim zaten. semanin mazeretlerini hatirlatmaya gerek yok yani. kendim yazdim neler dedigini ve bos ciktigini.

takim sporlarinda takimi yukari cekmek esastir. takimi yukari cekmek icin de arkadasinin ustune ustune giderek mahvetmeye calismazsin. yukari cekmeye calisirsin olmazsa ismini yazarsin fazla diyaloga girmeden.

adem korudu diye yazdik cok bos mesele yani o yuzden. adem korudu da nesi batti unlulere? adem ismini yazmayin mi dedi? potaya sokmayin mi dedi? yaziyorsaniz gonderebiliyorsaniz gonderin ama burda moral olarak bitirmeyin dedi.

ideal takim sporcusu da adem gibi olur. arkadasinin hatasini eksigini yuzune karsi soyler. duzeltsin yukselsin diye. onurunu haysiyetini rencide edecek elestirilere girmez. unluler basindan beri bu halti yedigi icin adem ve sabriye yukseliyor zaten. elestirmek potaya sokmak ayri dibe cekmek ayri.

bu unlulerin karakterinde olan bi sey. sabriyeye degil ademe de yaptilar bu hafta ve herkes emin oldu. gonullulerin en iyi oyuncusu ogedaya yaptiklari muameleyle unlulerin ademe yaptiklari arasindaki farki herkes gormustur. yani burda takim sporunu dogru uygulayan gonulluler oluyor skorlardan da anlasildigi gibi. bi insani dibe cekmeye calisirsan sonuclari boyle oluyor.

sabriyenin sozlerinden davranislarindan her sey ortada zaten. benim adimi zaten yazdiniz bi de yorgunlukla cikip kaybedip cenenizi mi cekeyim, adada konusmuyorsunuz burda da konusmayin diyor. nasil bir ruh haline soktuklari belli. adem sabriyeyi korudu da adada adem mi tutuyor? halk tutuyor. acikca halka cemkirsinler o zaman. ademi niye yaziyorlar? cunku dertleri takim falan degil bir adamin cikip caninizin istedgini stres topu yapamazsiniz demesi. akillarinca ders veriyorlar

1 kazanilan oyundan sonra bile 10 kisi bi kisinin hapsurdugunun tiksirdiginin falan dedikodusunu yaparsa bu takim sporu degildir. o zaman ortada takim kalmaz bu sekilde sen yorgun oldugunda senin icin savasacak adam bulamazsin. unluler bu kafayla gittikce gonulluler kafalarina kafalarina vuracak. tabii ki adem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 6 Mart 2017; 2:38:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serial206

Ademin yapacağı şey gayet basit.Mengüçle Fatihi al yanına 5 kişi çatır çatır isim yazın.Zaten hepiniz yangında ilk terkedilecekler listesindesiniz dalton tayfa tarafından.

Neden bağımsız hareket edip bu tayfayagüç veriyorsunuz?

Adem iyi hoşta maalesef kafası az çalışıyor.

Herşey başarı ve iyi olmakla halledilir sanıyor.öyle bir dünya yok.

Dostum adam kulisci değil. Umurunda bile değil. Ben adamlığımı koyarım ortaya isteyen alır istemeyen almaz diyor.

Orijinalden alıntı: Naganzo

Sabriye'nin saçlarına bayılan bir ben mi varım?

Birde kız yan profilden harika gözüküyor.

Aeon Flux mıydı neydi öyle bir filmdeki kadına benziyor. Hadi tipi bir şekilde hallettik diyelim de, sesten kurtarmaz hocam :D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.