Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1921. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.066.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19191920192119221923
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Tarık Adem ve sabriyeye atılan oyların ssleri dolu twitterda bir tane Sedat görmedim eğer potadan çıkarsa başka şeyler düşünürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zupper79

quote:

Orijinalden alıntı: ayhantas6

quote:

Orijinalden alıntı: zupper79

sedata çok güzel bi son olurya.. saçma sapan bi adama saçma sapan bi son. harika olur ya. veda konuşmasını kayıt edeceğim walla arada bakar bakar gülerim..

acur bey böyle bir mal'zeme bulmuş kaçırırmı...
    adada namaz kılan ağzından rabbim kelimesini düşürmeyen özürlü çocuğundan girip türkiyedeki 12,5 milyon engelli ve aileleri ile birlikte 50 milyon oy yapar diyen karaktersizi yollamaz. saygı saygı deyipte kadına konuşma hakkı vermeyen barzonun birini yollamaz acur bey

bende acuna zerre kadar inanmıyorumda. oylara müdahal edecek kadarda alçalmaz ya. yani o şekilde komplo teorileride adamı paranoyak eder. buna inansam seyretmem şahse.

ama demek istediğine katılıyorum tab, rating için çok cambazlıklar yapıyor ama o kadarınıda yapmasın yani. notere güvenelim acuna güvenmesekte

hocam inşallah senin dediğin gibi olur. çünkü sosyal medya sedat karşıtlığı ile yıkılıyorken sedat gitmezse acur beyin tarafsızlığı bir daha ispatlanacak!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Yarın ünlüler kazanmış
    Gökhan ne boş adamsın arkadaş elen artık..
    Adam bi geldi direk kaybettiler..

Üzerinde büyü var hocam kurşun döktürmek lazım çocukcağıza :) Elbet ünlüler yenecek o var veya yok fark etmez. Erdiden daha çok sayı aldığı kesin. Yapmayın haksızlık etmeyin sevmeyebilirsiniz bende hazzetmiyorum ama durum bu.

Hocam adam yokken 7/7 de bi geldi direk mağlubiyet sence de tesadüf mü artık :D

Adam demek ki negatif elektrik veriyor takıma her şey oyun değil üstüne oyunlarda da süper olan bir adam değil zaten..

Ne bilim negatif elektrik verdiğini görmedim. Ben halen denk geldiğini düşünüyorum. Ünlüler zaten karışmış durumda. Ogedayın da kardeşim motivasyonu var :)

• evet beyler survivor ekibinde çalışan görümcemin dedesinden haber geldi ilhan elenmiş

Fluence Bold Edition 1.5dCi EDC

Samsung Galaxy S7 EDGE

Samsung Galaxy M51
  • Sabriye tanıtımda nasıl delirtiyor Serhat-İlhan-Sema üçlüsünü :D

quote:

quote:

quote:

Yarın ünlüler kazanmış

Üzerinde büyü var hocam kurşun döktürmek lazım çocukcağıza :) Elbet ünlüler yenecek o var veya yok fark etmez. Erdiden daha çok sayı aldığı kesin. Yapmayın haksızlık etmeyin sevmeyebilirsiniz bende hazzetmiyorum ama durum bu.

Hocam adam yokken 7/7 de bi geldi direk mağlubiyet sence de tesadüf mü artık :D

Adam demek ki negatif elektrik veriyor takıma her şey oyun değil üstüne oyunlarda da süper olan bir adam değil zaten..

Ne bilim negatif elektrik verdiğini görmedim. Ben halen denk geldiğini düşünüyorum. Ünlüler zaten karışmış durumda. Ogedayın da kardeşim motivasyonu var :)

Geçenlerde ben oynamıyım da takım görsün gününü demişti Yiğit varken(bunu duyanlar var takımda).Sonrada reddetmişti bu dediğini.Bence bundan dolayı oluyor hep adam tam bir negatif elektrik

• quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

https://survivor.acunn.com/erdi-den-elif-itirafi-sempati-duymaya-basladim-1095031-video

Erdiciler nerdesiniz hahahaha

Erdi kendisine el uzatanın elini havada bırakmaz demek ki kendisine çeki düzen verdi Erdi de sevmeye başladı normal bunlar.Erdi adaletli bir insandır hocam..Körü körüne kimseyi savunmaz ve yermez..

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    survivor karakter yarışması değil performans yarışması.orada açlıkla mücadele veriyor insanlar kazanırsan karnın doyar adada kalırsın kaybedersen aç kalır adadan gidersin.sema gibi kaç yarışmacı var orada performans sergileyen?kaybettikleri oyunlar genelde 1 sayıyla ya kazanılıyor ya kaybediliyor.içlerinde mücadele etmeyen mazlum rolune soyunup halktan nasılsa oy alırım diye asalak gibi yaşayanlar yüzünden sema da gayet insani tepki veriyor.o adada hakkıyla savaşan mücadele edenin takımda kalmasını istemeleri gayet normal.mücadele etmeyen savaşmayan tamamen duygu sömürüsüyle oy toplamaya çalışana mücadele eden savaşan her insan tepki verir.sema da aynen bunu yapıyor.sema nın adem i de yazma sebebi sabriyedir.bunu adem de söyledi zaten konuşmasında.orada kimsenin kimseyi kollamasına gerek yok halk orada hak edeni zaten kollar.

quote:

Yarın ünlüler kazanmış

Ünlülerde adam değişikliği olmadığı halde 7 oyundur kaybetmelerinin nedeni iç mücadele ve moral motivasyon eksikliği.

Benzer durumu gönüllület Gökhanla yaşıyor.o yokken paylaşamayacakları birşey yok.kavga bile edemiyorlar.Adları konseyde çıkınca bile gerginlik olmadı.

Gökhanın bir tarafından uydurduğu elementleri paylaşmaya kalkması enerjilerini emiyor

Gôkhanın klasik lafı:

Ben buraya geldiğimde kendime doğruları söylicem diye söz verdim zırıltısı.

1- Ne yani normal zamanda doğruları sôylemiyonmu.sözmü vermen lazım kendine?

2- Kardeşim sadece doğru diye herşeyi söylemek zorundamısın?Sana kim böyle bir misyon yükledi ki?

3-Doğruları söylemek başka birşeydir,kendi doğrularını kabul ettirmek için bir tarafını yırtmak başka birşey.

• sedat gitcekmiş
    çocugu hasta,babasını istiyor

Erdi Elif'e sempati duymaya başlamış felan :D

Elif'i bende sevmeye başladım. Kıbrıs'a gideceklerden biri gibi geliyor bana.
  • Sabriyeyi destekleyenler varsa nedenini söyleyebilir mi? Bir insan bu kadar yarışmalarda başarısız olup ve hiçbir oyunda başarının yanından geçmemesine rağmen neden sürekli ağlar isminin yazılmasından rahatsız olur bir de anlamadığım sadece konseyde adı çıkınca ağlıyor daha çok neden ismimi yazdılar diyor neden yazmasınlar?

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

https://survivor.acunn.com/erdi-den-elif-itirafi-sempati-duymaya-basladim-1095031-video

Erdiciler nerdesiniz hahahaha

erdiye elifin adadaki dogal squad fotografi ulasmis sempati duymasi normal

• quote:

Hakana patates diyenler Turabiyi bu akşamki aynı yarışmada nasıl patates ettiğini iyi izlesin.Sinek gibi suya düşürdü. Adem Turabiye benzemez alayını indirdi helal koçuma.

https://twitter.com/HakanHatipoglu/status/838421440441561090

Hakan bir patatesti ve hep öyle kalacak

Turabi'nin parkurda çıktığı hıza daha bu sene çıkan yok ondan hızlı birisi varsa o da ancak hilmicem olur

Tek başına 8 sayı ile tüm sayıları alıp takımına oyun kazandıran yok kolay da gelmez bu sistemden sonra

Allstarda Kıbrıs'ı garantileyip sonra da finale kadar hakkıyla giden Turabi'nin yanına bile yaklaşamaz patates rüyasını bile göremez

Patates kulis yapar matematik yapar ama Turabi gibi gönül adamı olamaz

Neyse mesele Turabi değil

Survivor bitene kadar 1 oyun bile alamasın bundan sonra Adem'i tek geçerim. Böyle bir adam yok yani.

Adamlığın kitabını yazmış okumuş ezberlemiş

Lakabı swordsman miş ama bence lakabı sword of justice (adaletin kılıcı) olsun bundan böyle

Kılıcın keskin olsun yiğidim

• ardafikret A kullanıcısına yanıt
    o zaman delikanlica kulis yapmayacak. ademi yazmayacak. madem performansla yaziyor. fatihi tarik abisini ya da evladi furkani yazacak. halkoyu adaletsizlik ama semanin kulisleri cok adaletli oyle mi.

adil olan o hafta kim son siradaysa onun elenmesidir. sabriyenin de 5-6 kisiden onde oldugu haftalar vardi ama ismi yazildi. madem konsey kulisi oluyor halk oyu da olacam.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.