Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (4 Mobil) - 17 Masaüstü4 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.045.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Ankaranın gururu. Ankaragüçlü Volkan komutan. Emir komuta Volkan diyeceksiniz. :)
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Ayy evet benim bi' an kafa gitti boş bulunup sordum fark edince o mesajımı sildim çaktırma hocam
  • Şu oyunu yarıda bırakma saçmalığından nemalanmaya çalışmakta iyice baydı. Denisa'nın o anda kazanma şansı 8 trilyonda 1 falandır. Rakip bitirmiş taşları eline alacak düşürecek, sonra diğer tahtaya taşınca düşürecek... Daha sonrada bayrağı almaya koşarken tren falan çarpacak anca öle kazanır. Bayrakları döven Fulya ise niye oyunu bıraktın diye söyleniyor Denisa'ya.

Eser geriden geldiği oyunları bile kazanıyor, bu bitiricikle finali garantiler gibi ama daha 2 gün oldu her konuşmada yemekten bahsediyor. Bu sorunu aşarsa final koltuğunda. Furkan atom karınca gibi. Sema ve Berna da bugünün kazananlarından. Ogeday'dan ümidim vardı ama gönüllülerde Eser'den sonra favori isim Volkan gibi duruyor şu an itibari ile. Çakma Avatar ise Ünlüler takımında hayal kırıklığına devam. Tek emin olduğum birşey varsa Erdi buradan rezil olup dönecek Bayrampaşa'ya. Kendinden 2 kat yaşlı bir adamdan parkurda fark yiyorsan, susacaksın gideceğin günü bekleyecen. Çünkü konuştukça daha da dibe vuruyor.

• Survivor 2017 | Final

Eser West - 1990 New York doğumlu. Asıl mesleği öğretmen. Kanal D Kısmetse Olur adlı evlilik yarışmasında Cansel Çördük ile aşk yaşadı, ancak çift birinci olmalarına rağmen ödülü kabul etmedi ve evlenmek yerine ödülü diğer yarışmacılara devretti. Eser West bir süre önce Hande Yener'in klibinde yer aldı.

Adam aslında ünlüymüş, ünlüler takımında olabilirdi!

• quote:

Orijinalden alıntı: salagil

Allah konuyu gizle butonunu koyandan razı olsun.

Allah blokla butonu koyandan razı olsun.
  • Geçen sene Semih reise mastürbasyon yalanı atanlar,türlü türlü hakaret edenler şimdi Semih iyiydi Erdi leş diyorlar.Yemeyiz bunları.Semihçiler istediğini destekler hayırdır nerede Atakan,serkay vs vs boş yapmayın.
  • Erdiden korkup daha ilk haftadan üzerine oynamaya başladılar ama planları ters tepecek çünkü ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır. Bu millet evladın sahip çıkacak

Survivor 2017 | Final
  • Yarışmanın sonunda özet vardı; Furkan'ı bir şey ısırdı bağırarak denize attı attı kendini. Ne oldu acaba? Umarım oynar onsuz ünlülerin kazanması çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Yarışmanın sonunda özet vardı; Furkan'ı bir şey ısırdı bağırarak denize attı attı kendini. Ne oldu acaba? Umarım oynar onsuz ünlülerin kazanması çok zor.

Road runner havuç denize koşarken bile depar attı hiçbirşey onu koşturmaya engel olamaz için rahat olsun

Survivor 2017 | Final

• Kim elendi beyler takip edemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSky

Kim elendi beyler takip edemedim.

erdi

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Gökhan kım daha onu bılmıyorum Şimdilik eserciyim umarım böyle devam eder.
  • Sabriye aşırı hırslı. Adada konuşmuyor kimseyle. Sahada konuşmak istiyor, onu da yapamayınca ağlıyor 2 oyundur. İnşallah açılır ileride. Güç oyunları gelince fark atıcak hepsine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSky

Kim elendi beyler takip edemedim.

Fulya
  • Erdi göz6nda da ilk hafta yazıldı şimdi de gönüllüler böylece Erdi yi son 5 e soktu haberleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

eser volkan gokhan ınsallah grup olur

Survivor 2017 | Final

gokhan bu arkadas hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Erdi göz6nda da ilk hafta yazıldı şimdi de gönüllüler böylece Erdi yi son 5 e soktu haberleri yok.

yav he he o göbek ve popo ile survivordan elenene kadar 10 sayı alırsa dua edin.

geçen sene ki kaos ortamı yok birleşmeye bile kalması zor.

• Havuç yine parkurun en hızlı ismi olmuş. Sırasıyla 37, 31 ve 29 saniyede tamamlamış parkuru. 29 saniye parkurun en iyi derecesi. Sonra Volkan'ın 32 saniyesi geliyor, bu 32 saniye de Havuç ile oynarken geldi. Volkan sırasıyla 40, 32 ve 37 saniyede tamamlamış parkuru. 2 oyun kazanan Eser ise parkurun en yavaş isimlerindendi, 44 ve 42 saniyede tamamlamış parkuru.

Oynanan iki parkurda da en hızlı isim Havuç oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Gökhanda Sağlam bence ağa performansı pek bilmiyorum ama diğer konularda iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

eser volkan gokhan ınsallah grup olur

Survivor 2017 | Final

gokhan bu arkadas hocam

Hocam üçü de baskın tipler. O yüzden o dediğiniz çok zor. Muhtemelen çatışacaklar.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.