Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.045.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: srknpower

Şu ankete bari bi oy atin da anketin kapsamini genişletelim :)

https://forum.donanimhaber.com/baskanliga-evet-mi-hayir-mi-tarafsiz-anket-oylar-sifirlandi-siklar-yenilendi--123438004

anketler traş evet diyeceklerin çoğunun interneti bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Şu ankete bari bi oy atin da anketin kapsamini genişletelim :)

https://forum.donanimhaber.com/baskanliga-evet-mi-hayir-mi-tarafsiz-anket-oylar-sifirlandi-siklar-yenilendi--123438004

Hayırcılar seri artılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

survivora neden recep ivediki almıyorlar film gerçek olsun

aldılar aslında hocam. erdi varya. adamın ugurlanması bile aynı. tip konuşma tarzı bile.
  • Erdi'nin kitlesi Survivor da hiç bir işe yaramaz. Göz 6 çok az izlenen bir programdı. Survivor ödülü olmasa 1 ayda ratıng yüzünden bitirilirdi zaten.

Erdi'ye sms sadece bayrampaşadan gelir ki o da 1 2 hafta olur. Onun dışında çok büyük bir mağduriyet yaşaması lazım kı millet oy atsın. Bu da çok zor çünkü gönüllü takımı akıllı kişilerden oluşuyor. Şu ana kadar Erdi yi çok güzel söndürdüler. Erdi tan anlamıyla kendi diyor kendi dinliyor şu an. Takan yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor 2017 | Final

A D A M

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado.11 -- 23 Ocak 2017; 1:27:6 >
  • Son yazilan 100sayfaya bakin. Iyi veya kötü.

80% ne konusuluyor?? Erdi

Bosunuza kendinizi yirtmayin. O adami zor yollarsiniz .

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Resim için teşekkur ederim. Resmin dırek lınkını koymuş o yuzden forumda gozukmuyor, once hızlıresim.com gibi bir siteden yukle sonra o lınkı foruma koy hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkatooS86

Son yazilan 100sayfaya bakin. Iyi veya kötü.

Konusulma sebebi 48 yasında ki tarıga 2 oyundada patates olması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler herkes ankete katılsın safları belirleyelim şimdiden. Ankete katılan herkes beğensin üstte kalsın ++

http://www.strawpoll.me/12174875
  • beyler bölümleri nerden izleyebilirim link varsa atarsanız çok makbule geçer
  • Hocam sanki Survivor ı başlatan şey gönüllülerin Erdi yi yazması oldu şimdi Erdi hayatta onlarla birlik olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

beyler bölümleri nerden izleyebilirim link varsa atarsanız çok makbule geçer

beyler yardım
  • quote:

Acun yollayacak zaten işi bittiği zaman ama geçen seneki Semihin yerinin tutmuyor.
  • erdinin elifle tartışma komediymiş, programın tartışma kısımlarına bakıyorum acundan da ''pendik sapanbağları börekçisi'' ne lan erdiye çok takılmıyorum o da kendi pazarını şenlendirmek, ortamda varolabilmek için yapması gerekeni yapıyor, böyle biri olmasa kendisinin de o adada işi olmayacağını biliyor. şu halleri zorlama olsa da karşısındakiler ciddi olduğu için iş sonuca dönüyor, en azından birilerine erkeklik taslayıp pembe slip mayoyla kıvırttığı görüntüleri yoktur

ayrıca berna aklı başında konuşuyor, bir de gökhanı gözüm tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volpenotte -- 23 Ocak 2017; 1:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

Konusulma sebebi 48 yasında ki tarıga 2 oyundada patates olması.

Iyi veya kötü dedim. Adami destekleyen saglam kitle var.

Instragramdada 80% erdiye saydiriyordu. Smse gelince erdinin fanlari erdiden daha yetenekli. Makineli tüfek gibi sms yagdiriyorlar. Yani bosunu biz yollarizla olmuyor. Kuru sikiyla adam vurulmaz.

• Kardeşim BAK! Senin gıcık bir karakterin var tamam mı?
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    Bende ilk iki bölümü adam akıllı izleyemedim, bi izleyip karakter analizi yapmak istiyorum :D

Google a yazınca illa çıkar biyerlerden diyodum da çıkmıyo mu? En kötü acunn daki videolardan izleriz

• Eser west ulaaan

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Hocam dün geceki yazilarimi okursan, bügün izledigimiz bütün tespitleri tahmin ettim. Yok erdiye iyi davraniyorlar söyle böyle dediler. Ben dedimki erdi zehirini kusacaktir. Hatta sana dedim denisayi karsisina alacaktir. Erdinin bernadan baska dostu yok. Kizlardan belki bi kisi daha katilabilir bunlara.

Burda erdiye saldiranlarin cogu u dönüsü yapacak. Herkes saliyor ona suan. Benimde göz6da ilkbaslarda saladigim gibi. Adamlik 3günde belli olmaz.

Bulmuslar kerimcan gibi bir lolipopu onu destekliyorlar. Zamani var hocam. Sen sadece izle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkatooS86 -- 23 Ocak 2017; 1:45:57 >
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.