Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18021803180418051806
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal96

quote:

Orijinalden alıntı: ngn

quote:

Bu oyunda ademi kim hastanelik etti ulan adam ameliyat oluyor resmen orda aboo yalnız erdi kafayı ne vurdu ya

evet erdi çok kötü vurdu kafasını kesin uf olmuştur.

Hocam bence yere yapıştıran kişi sağlı sollu kafasına kafasına vurup aklını başına getirmesi lazımdı.

Erdi adamı Madam yapar herkes akıllı olacak..

Parkurda madamlarla yarışsa yine fark yiyecek

Erdi için +65 yaş survivor yapılsın belki başa baş gelir yarışmacılarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adem'e Kürt olmasıyla ilgili bir sataşma mı geldi? İzlemedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Adem'e Kürt olmasıyla ilgili bir sataşma mı geldi? İzlemedim de.

Hayır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademin yazılmasının asıl müsebbibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

Adem kılıççı adamdır gerisi yalandır

Yanlışınız var hocam Erdi Ünver adamdır gerisi yalandır..

Sakatlanıp tedavi için giden Gökhan'ın arkasından kulisler yapan eksi puanlı Erdi mi adamdır

Erdi finale kadar birilerini göndermenin peşine düşmüş. Çünkü biliyor performansı LEŞ, bu yüzden kendini haklı gösterecek bahanelere sığınarak ONDAN DAHA İYİ PERFORMANSI olanları bile gönderme peşinde

Gökhan konusunda sonuna kadar haklı ve yüzüne 100 defa söyledi bunu Gökhan ın yani arkadan konuşmak diye birşey yok.

• Furkan: Keşke Survivor'a katılmasaydı dediğim üç isimden biri. Terbiyesiz bir yancının tekiymiş. İsterse Hilmicem'den iyi olsun benim gözümde şampiyonluğu hak etmiyor.
    Tarık: Başlarda iyi bir adam sanmıştım. Şopara bağladı son zamanlarda. Çok bağırıyor, kanalı değiştiriyorum o tartışırken. Sadin'e güzel oynadı, düşürdü adamın oylarını. Yakın zamanda gidecektir.
    Erdi: Performansı berbat, her kayıpta aday. İyi biri ama çok konuşuyor, boş konuşuyor. Survivor'u hak etmiyor.
    Volkan: Başlarda Erdi'den çok Gökhan'a yakındı. Sonra performansa göre hareket ediyorum dedi bireyseli alıp Erdi'yi aday yaptı. Erdi küsünce R yapıp Erdi'nin yanına geçti ve 7/24 Gökhan'ın arkasından saydırmaya başladı. Kazandıkları oyununların sonlarında rakibe saygı yok, oynamalar gülüşmeler vs. Survivor'u hak etmiyor.
    Serhat: Sürekli gergin gergin konuşuyor. Bir kere güldüğünü görmedim. Sürekli özel gününde gibi hakikaten. Acun, performansta birinci olduğunu açıkladığında bile Japon patronlar gibi durmuştu. Gülmeyi bilmeyen adamı şampiyon yapmazlar herhalde. Bir Fenerli olarak utandım senden Serhat. Keşke 6-0'la hatırlayacak olsaydım seni.
    Sedat: Kendini adadaki tek Allah inancına sahip kişi sanan tripkolik bir arkadaş. Röportajda kameramanla diğer yarışmacıların arkasından konuşuyor adeta. Yüzlerine hiç söylemiyor. Abiliğin de yaşla olacağını sanıyor. Sonuna kadar hak etmiyor.
    Sema: Başlarda Survivor'un kadın şampiyonu olsun artık diyordum. Karakteri de iyiydi. O tayfayla takıla takıla bozdu kendini. Zaten son zamanlarda düşüşte. Kendi kendini bitirdi. Nagihan bile harbi kadındı. Bu fos çıktı. Hak etmiyor.
    Berna: Sadece car car car konuşuyor. Anne ve Babasıyla adaya gelse onlarla da kavga eder. Survivor'u hak etmiyor.
    İlhan: Ayrımcılık yapan, gruplaşmaya neden olan isim. Keşke futbol hayatıyla hatırlayacak olsaydık. Kendi kariyerini bitirdi adam resmen. Acun'un favorisi, şampiyon olsa bile sevmedim bu İlhan'ı.
    Pınar: Serhat'ın kız versiyonu esasen. Sema'yı kıskanmaya gelmiş buraya. Survivor'daki atlet dörtlüsünün en kötüsü. Onlar alamamış, bu hayatta alamaz zaten. Hak etmiyor.
    Tuğçe ve Burçak: İkisinin de performans'ı yükselişte. Ama çok dedikodu yapıyorlar. Dedikodu yapılacak yarışmacı kalmasa Maçuka'nın dedikodusunu yaparlar. Performans olarak da Survivor'u hak etmiyorlar.
    Bulut: Çok şişirildi. İş yapmıyor. Sorsan ben kendim tarafım diyor ama sürekli değişmeli olarak yancılık yapıyor. Survivor'u hak etmiyor.

Fatih: İyi bir abimiz. Arada boş konuşuyor. Arada çok doğru konuşuyor kimse tınlamıyor. Onu da çok dışladıklarını düşünüyorum. Yanlış kişilerin yanında. Adem'in yanına geçerse biraz daha kalır. Performansı düşük velhasıl. Ama iyi biri.
    Sabriye: Çok iyi kız, harbi kız. Dediği gibi dışladılar hep ama performansında bir düzelme görülmedi. Şahika düzeldi mesela. Sabriye'nin şampiyonluk ve final ihtimali olduğunu düşünmüyorum.
    Şahika: En olgun yarışmacı. Her şeyi olgunlukla karşılıyor. Ses tonu hep aynı. Kendisine bağırana çağırana gülüp geçiyor. Performansı son zamanlarda yükselişte. Aslında çok daha ilerisini hak ediyor. Umarım yapar.
    Gökhan: Fazla tripli ama özünde iyi birisi. Herkesin onun arkasından konuşması oylarını arttıracaktır. Yiğit gittikten sonra, performansımı arttıracağım dedi, arttırdı. Sakatlanması kötü oldu. Eskisinden iyi olmasını umuyorum. Kimileri ses tonunu beğenmiyor ama adam biraz baskın olduğu için çekemiyorlar. Karizma geliyor bana nedense. Performansı iyi olursa yürür gider.
    Elif: Şahika'dan sonra adadaki en olgun davranışları olduğunu düşündüğüm birisi. Performansta kızların en iyisi. Herkesin Kıbrıs beşlisi adayı Sema iken benimki Elif'tir. Daha çok hak ediyor.
    Anıl: Akıyor parkurda. Bir diğer Kıbrıs adayım. Acun'un oyununa gelmezse yapacaktır. Üstelik iyi bir eleman. Özürlü atışlarını düzeltirse akar.
    Ogeday: Şampiyonluk favorilerimden birisi. Gönüllülerdeki favorim. Adam yaşına göre abi, abla dediklerinden kat kat daha olgun. Kötü niyetli birisi değil. Performansı sonunda akmaya başladı. Kimse durduramaz KARDEŞİMİ. Sonuna kadar hak ediyor.
    Adem: Şampiyonluk favorim. Fazla söze gerek yok. Tüm ünlüleri teker teker Panorama'ya gönderecek. Kudura kudura izleyecekler Adem'i.

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

adem'in alman erkeğisin lafı yanlıştı. adem de ısrarcı olmadı neyse falan dedi gibi geldi bana. yarın tam olarak izleriz. sema, furkan, ilhan, serhat öyle kibirli, büyüklenerek yaklaşıyorlar ki, olay öyle bir noktada ki ademin bu tip yanlışları tali görülüyor. pek üzerinde durulmuyor izleyici tarafından.

Hocam çünkü insanlar desteklediklerinin her şeyi doğru mantığında.Aynı takım tutmak gibi birini seçip sonuna kadar peşinden gidiyor.Ben burada o sözü eleştirince "ama serhat da şöyle" gibi şeylerle savunuyorlar sanki ben serhat fanıymışım da bilerek iftira atıyormuşum ademe gibi

• Kin ve Kasvet dörtlüsü sağlam plan yapmış. Gelsin kaos. Uun zamandır kavga yoktu, iyi oldu.

• Sema hoşlanmadığım için ademi söylüyorum dese problem yoktu.Ama:

1_adaletine güvendiğim arkadaşlara danıştım demesi zaten adaletsizlik.Ademin düşmanlarına danıştım anlamına geliyor.Aynı zamanda kendilerini üst perdeden gördüklerinin itirafıdır bu.

2_Ademe uyarı yapmak bu daltonların haddine değil.adanın sahibi değiller

3_Ademle Sabriyeyi çarpıştırmak amacıyla söylediklerini sanmıyorum.o kadar akıllı olsalar bu durumlara düşmezlerdi saf bir kn,nefret ve had bildirme arzusuyla söylediler.

4_O kadar akıllı olsalar ,en çok bireysel kazanma potansiyeli olan Ademin bir gün kendilerinden birini potaya sokup yollayacağını düşünmeleri gerekirdi.Sema bu hareketiyle Ademe yol verdi.

Antrenôrlerinin Sema için ne kadar iyi kız demesini istermiş Sema hanım.O zaman türk halkının ve dh forumun ne kadar karaktersiz kız demesine gücenmemesi lazım.Birisi için bu kadar gönül rahatlığıyla karaktersiz diyeceğimi düşünmemiştim.Sonuna kadar hakediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu oyunda ademi kim hastanelik etti ulan adam ameliyat oluyor resmen orda aboo yalnız erdi kafayı ne vurdu ya

Hocam bence yere yapıştıran kişi sağlı sollu kafasına kafasına vurup aklını başına getirmesi lazımdı.

Bizim parkurlarimiz konseylerdir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Erdi ülkeye gelmesin diye binlerce bayrampaşalı mesaj atıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Erdi ülkeye gelmesin diye binlerce bayrampaşalı mesaj atıyor

Türkiye başkanın yanında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLACK CODE

quote:

quote:

quote:

Ademi ırkçılıktan dolayı kınıyorum serhat sana sus lan Ağrılı Kürt Erkeği dese hoş olur mu? Tabi gözde bir yarışmacı olduğundan adem haklı Bence yanlış bir kelime.Almancılara zaten fazlaca orda ırkçılık yapılıyor bir de burda destekliyorsunuz adamı

Ademin yaptığı yanlış diyelim.Serhat çocuklarına Türkçe öğretsin önce.Dün Almanca konuştu onlarla!

Serhatı savunmak değil amacım ama çocuklar Almanyada okuyor büyüyor almanca bilmesi normal ayrıca annesi de alman bu arada.Tam tersi bir şey oserhat alman olup çocuklarına Türkçe öğreteceğine Almanca neden öğretmemiş kendi dilini diyecek miydiniz merak ediyorum.Son olarak Türkçe bilmediklerini 1 dakikalık konuşmayla karar vermek de saçma.Belki öğretti çocuklar 4-5 yaşında ama kötü konuşuyor olamaz mı? Çok saçma eleştiri yapıyorsunuz bence.

Yazdıklarımda saçma olan taraf?1 dk'lık konusma olsun.Turkce hic bilmiyorlar bence.Öbür turlu çatpat'da olsa Baba falan derlerdi.

Evet demek istediğim bu sence öyle ama kesin olarak bilemeyiz.

Türkçe öğrenmesi de çok önemli değil Almanyada yaşadıklarından.Bence iyi ve güzel insan yetiştirmesi en önemlisi

aslında serhat gibi uzun yıllar türkiyede yaşamış birinin çocuğunun babası ile almanca konuşması normal değil. türkçe bilseydi telefonda birkaç kelime türkçe konuşacağını düşünüyorum. serhat alaha diye seslendi.

türkçe bilmemeleri babasının kendi kültürünü çocuklarına yansıtmadığını gösteriyor. muhtemelen serhat'ın anasından öğrendiği anadili türkçe. almancayı daha çok okulda öğreniyor. eğer serhat tamamıyla almanyada yaşayan mesut özil gibi olsaydı çocuğunun evet ç türkçe bilmemesi anlaşılırdı. ama bu durumda bir takım soru işaretleri ister istemez oluşuyor. serhat ın kendi kültürüne yaklaşımı veya çocuklarına gösterdiği ilgi sorgulanıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ademi ırkçılıktan dolayı kınıyorum serhat sana sus lan Ağrılı Kürt Erkeği dese hoş olur mu? Tabi gözde bir yarışmacı olduğundan adem haklı Bence yanlış bir kelime.Almancılara zaten fazlaca orda ırkçılık yapılıyor bir de burda destekliyorsunuz adamı

Ademin yaptığı yanlış diyelim.Serhat çocuklarına Türkçe öğretsin önce.Dün Almanca konuştu onlarla!

Serhatı savunmak değil amacım ama çocuklar Almanyada okuyor büyüyor almanca bilmesi normal ayrıca annesi de alman bu arada.Tam tersi bir şey oserhat alman olup çocuklarına Türkçe öğreteceğine Almanca neden öğretmemiş kendi dilini diyecek miydiniz merak ediyorum.Son olarak Türkçe bilmediklerini 1 dakikalık konuşmayla karar vermek de saçma.Belki öğretti çocuklar 4-5 yaşında ama kötü konuşuyor olamaz mı? Çok saçma eleştiri yapıyorsunuz bence.

Yazdıklarımda saçma olan taraf?1 dk'lık konusma olsun.Turkce hic bilmiyorlar bence.Öbür turlu çatpat'da olsa Baba falan derlerdi.

Türkçe öğrenmesi de çok önemli değil Almanyada yaşadıklarından.Bence iyi ve güzel insan yetiştirmesi en önemlisi

Türkçe oğretmesi nasıl önemli olmaz.Yıllarca bu ülkede milli futbolcu olarak top koşturdu.Sıradan biri değil ki unlu biri! Eğitimi tabiki onu ilgilendirir de enazından Turkçe başta olmak üzere Türk kulturunu de aşılaması lazım .

Ha belki de yaşları ufak ondan da olabilir tabi.Neyse ne ...sonuçta ekran karşısında birkaç kelimede olsa Turkçe konuşsa bence daha hoş olurdu

Yoksa iyi evlat yetiştiriyordur tabi ona lafım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 5 Mart 2017; 0:57:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Kim çıkarsa çıksın potaya. Şu Sabriye gitsin yeter ki. Hala kalmak istiyorum, halka güveniyorum falan diyor aklımızla alay eder gibi, delirtti iyice milleti.

sabriye nin pişkinliği erdiyi katladı geçti. gitsinde nasıl giderse gitsin. kanal değiştiriyorum artık o çıkınca. insanda yüz olur, biraz kariyerini düşünür ama yok adada kalıp kendimi rezil edeceğim diye elenden geleni(yada gelmeyeni) yapıyor. dönünce spora devam edecekse allah kolaylık versin. nagehan ın ilk hafta dediği gibi orda kaldığı günler kariyerine zarar veriyor. ancak bunu düşünecek kafa olduğunu da düşünmüyorum. semaya allah sabır versin. ego bi yana onun yerinde olmak istemezdim hele her seferinde yenildiğini görünce.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: dertliadamınkabusu

adem alman erkeği kelimesini dışarda söylese kavga çıkardı

Birisi boksçu, birisi futbolcu. Çıksın, adem açısından sorun yok (:

Serhat Akın mafya kardeşim Adem'i severim,adamın kralıdır ama bi mermi 2 lira

ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Türkçe oğretmesi nasıl önemli olmaz.Yıllarca bu ülkede milli futbolcu olarak top koşturdu.Sıradan biri değil ki unlu biri! Eğitimi tabiki onu ilgilendirir de enazından Turkçe başta olmak üzere Türk kulturunu de aşılaması lazım .

Bence de öğretse tabiki kötü değil.Sadece annesi de alman almanyada yaşıyor almanca anadili olması normal geldi bana.Yani bir hata olarak görmedim ben almanca konuşmalarını.Fazla aile muhabbetine girdik ama neyse

• Yarın gönüllüler kaybederse. Erdi ve berna aday olur. ve sabriye elenir bu 4 li içinden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adam bildiğin çapsız, cahil bir amele.Söylenecek pek birşey yok aslında.

• Ademciler, geçmiş olsun sabire elenecek. Kin ve Kasvet Ordusu ünlüler ilhan ve serhat diğer aday olarak gösterecek.Eee haliyle sabire bay bay bebito
  • 
Sayfa: önceki 18021803180418051806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.