Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18011802180318041805
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Volpenotte

fatih yoldaş potadan çıktı ya ne büyük bir zaferdir bu be, helal olsun sema. sana ''ihanet etti'' diyenler utansın

söylemesi güzel oldu, her kaybedişte söylenecek isimler belli oluyordu, artık kaos vakti. dışarıdaki atmosferi bilmediğinden ve kazanırlarsa karşıdan erdi ile çıkacak kişinin sabriyeyi eleme ihtimalini düşünüp yazdı ama o ihtimal için kendi geleceğini çöpe attı, çıkınca anlar artık. o 4lü gruba ben bile uyuzum, serhat hariç

Kaos konusunda katılıyorum. Yarin zevkli olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Performans performans diyen Sema'nın ademi yazması ironik.

Her zaman demişimdir Pınar > sema

Sema lk başlarda pınarı 15 senedir tanıyorum candır vs diyordu, artık yüzüne bakmıyor kızın. Bu kişilikte arkadaşım olacagına hiç olmasın. Pınarın yerinde olsam sema ile arkadaşlıgımı bitiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

Sema HANIM diyeceksiniz

su gibi anne maşallah yerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ngn

quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal96

Bu oyunda ademi kim hastanelik etti ulan adam ameliyat oluyor resmen orda aboo yalnız erdi kafayı ne vurdu ya

evet erdi çok kötü vurdu kafasını kesin uf olmuştur.

Hocam bence yere yapıştıran kişi sağlı sollu kafasına kafasına vurup aklını başına getirmesi lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan, serhat, sabriye , adem potasından sabriye çıkabilir mi?
    sanmıyorum...
  • Acun'nun konuşmasına bakılırsa yarınki konseyden çok fazla aday çıkacak.
  • Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    Ademin ettiği laf yanlıştı evet orda haklısınız ama altındaki anlama bakmak lazım. Dediğiniz gibi Kürt filan dense direk ırkçılık olur bu ama Adem'de ona ben milli Türk boksörü olarak olimpiyatlara gittim dese cevap verilir :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLACK CODE

quote:

Ademi ırkçılıktan dolayı kınıyorum serhat sana sus lan Ağrılı Kürt Erkeği dese hoş olur mu? Tabi gözde bir yarışmacı olduğundan adem haklı Bence yanlış bir kelime.Almancılara zaten fazlaca orda ırkçılık yapılıyor bir de burda destekliyorsunuz adamı

Ademin yaptığı yanlış diyelim.Serhat çocuklarına Türkçe öğretsin önce.Dün Almanca konuştu onlarla!

Serhatı savunmak değil amacım ama çocuklar Almanyada okuyor büyüyor almanca bilmesi normal ayrıca annesi de alman bu arada.Tam tersi bir şey oserhat alman olup çocuklarına Türkçe öğreteceğine Almanca neden öğretmemiş kendi dilini diyecek miydiniz merak ediyorum.Son olarak Türkçe bilmediklerini 1 dakikalık konuşmayla karar vermek de saçma.Belki öğretti çocuklar 4-5 yaşında ama kötü konuşuyor olamaz mı? Çok saçma eleştiri yapıyorsunuz bence.

Yazdıklarımda saçma olan taraf?1 dk'lık konusma olsun.Turkce hic bilmiyorlar bence.Öbür turlu çatpat'da olsa Baba falan derlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

hocam tanıtımdaki çok ilginç oylama sözünden dolayı mı böyle düşünüyorsun? gönüllüler kaybetse erdi yazılacak çünkü?!!?!?

Hayır lost gönüllüler demiş son 5-6 oyunu bildi hep

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Bence yarın gönüllüler kaybeder, oylamadan 3er tane Erdi-Bulut-Berna çıkar, göz6 tayfanın hepsi potaya girer.Bulut gider.

Gönüllüler kazanmış

O zaman Acun bu kadar şaşırdığına göre Sedat potada herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ngn

quote:

Bu oyunda ademi kim hastanelik etti ulan adam ameliyat oluyor resmen orda aboo yalnız erdi kafayı ne vurdu ya

evet erdi çok kötü vurdu kafasını kesin uf olmuştur.

Hocam bence yere yapıştıran kişi sağlı sollu kafasına kafasına vurup aklını başına getirmesi lazımdı.

Erdi adamı Madam yapar herkes akıllı olacak..

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    ''aklı başında KİŞİLER'' dediği tek bir isim: ilhan. kendileri için bu şahsın fikirleri çoğul etkiye sahip çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Ademin ettiği laf yanlıştı evet orda haklısınız ama altındaki anlama bakmak lazım. Dediğiniz gibi Kürt filan dense direk ırkçılık olur bu ama Adem'de ona ben milli Türk boksörü olarak olimpiyatlara gittim dese cevap verilir :)

Adam da niye doping yaptın dese uzaaar gider neyse herkesin söylediği kendini ilgilendirir

• Kim çıkarsa çıksın potaya. Şu Sabriye gitsin yeter ki. Hala kalmak istiyorum, halka güveniyorum falan diyor aklımızla alay eder gibi, delirtti iyice milleti.
  • adem'in alman erkeğisin lafı yanlıştı. adem de ısrarcı olmadı neyse falan dedi gibi geldi bana. yarın tam olarak izleriz. sema, furkan, ilhan, serhat öyle kibirli, büyüklenerek yaklaşıyorlar ki, olay öyle bir noktada ki ademin bu tip yanlışları tali görülüyor. pek üzerinde durulmuyor izleyici tarafından.
  • "Sen Alman erkeğisin." ne la?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

Adem kılıççı adamdır gerisi yalandır

Yanlışınız var hocam Erdi Ünver adamdır gerisi yalandır..

Sakatlanıp tedavi için giden Gökhan'ın arkasından kulisler yapan eksi puanlı Erdi mi adamdır

Erdi finale kadar birilerini göndermenin peşine düşmüş. Çünkü biliyor performansı LEŞ, bu yüzden kendini haklı gösterecek bahanelere sığınarak ONDAN DAHA İYİ PERFORMANSI olanları bile gönderme peşinde

• Şaka maka; Sema topu doksana taktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

ilhan, serhat, sabriye , adem potasından sabriye çıkabilir mi?
    sanmıyorum...

anılın survivor finaline çıkma ihtimali sabriyenin bu potadan çıkma ihtimalinden fazla. serhatı matadorlara yedirmeyiz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ademi ırkçılıktan dolayı kınıyorum serhat sana sus lan Ağrılı Kürt Erkeği dese hoş olur mu? Tabi gözde bir yarışmacı olduğundan adem haklı Bence yanlış bir kelime.Almancılara zaten fazlaca orda ırkçılık yapılıyor bir de burda destekliyorsunuz adamı

Ademin yaptığı yanlış diyelim.Serhat çocuklarına Türkçe öğretsin önce.Dün Almanca konuştu onlarla!

Serhatı savunmak değil amacım ama çocuklar Almanyada okuyor büyüyor almanca bilmesi normal ayrıca annesi de alman bu arada.Tam tersi bir şey oserhat alman olup çocuklarına Türkçe öğreteceğine Almanca neden öğretmemiş kendi dilini diyecek miydiniz merak ediyorum.Son olarak Türkçe bilmediklerini 1 dakikalık konuşmayla karar vermek de saçma.Belki öğretti çocuklar 4-5 yaşında ama kötü konuşuyor olamaz mı? Çok saçma eleştiri yapıyorsunuz bence.

Yazdıklarımda saçma olan taraf?1 dk'lık konusma olsun.Turkce hic bilmiyorlar bence.Öbür turlu çatpat'da olsa Baba falan derlerdi.

Evet demek istediğim bu sence öyle ama kesin olarak bilemeyiz.

Türkçe öğrenmesi de çok önemli değil Almanyada yaşadıklarından.Bence iyi ve güzel insan yetiştirmesi en önemlisi

• 
Sayfa: önceki 18011802180318041805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.