Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (1674. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.949
Cevap
141
Favori
843.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16721673167416751676
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2024)
Giriş
  • En çöp survivor bu yıl ki survivor oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turabi favorim ve en delikanlı adam gökhanı da severim ama turabi kazansın işte yaa
  • Gökhan Keser şampiyon bence beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: FastFantastik

acun reyting için o kadar uyuz ve keko yarısmacılar koyacagna hasan ve nihat gibi adamlar koy rekabet izleyelim

keşke hasan şampiyon olsaydı ya adam ağaç ev yapmıştı.

Bu seneki survivor çöp. Allstar güzel olur ama.
  • Gökhan şampiyon olacak orası belli Turabi barzosu da son 2 ye kalır ama şampiyon olmaz fakir edebiyatı bir yere kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

Erol Taş'ın minyatür versiyonu destekli gidiyor

Survivor 2014 [Ana Konu] Survivor 2014 [Ana Konu]

Demetın eski dansçısıymış: D

• Dünya kupası nedeniyle izleyemiyorum

Final mi olacak yarın la ?

O kadar yarışmacı vardı. Neler oldu özetleyebilecek var mı
  • Namuslu, köylü Turabi :)

Survivor 2014 [Ana Konu]

Survivor 2014 [Ana Konu]

Fakir edebiyatı yapıyor bide, duyanda köyden dışarı çıkmadı zannedecek.

Survivor 2014 [Ana Konu]

• Acun Gökhan gibi zengin ve popi elemanı hayatta şampiyon yapmaz.Turabi'den vazgeçerse ödülü Merve'ye vericektir.
  • 562 sayfa ne yazdınız arkadaş buraya? :D Bence Turabi alır.
  • Hayatımda hiç izlemedim lan şu programı

•  Survivor 2014 [Ana Konu]
  • DÜN AKŞAM OYUN OYNANACAKTI 1 KİŞİ DİREK FİNALE KALICAKTI . AHMETTE İĞNEYLE ÇIKIP OYNAYACAKTI. EĞER ADAM O HALİYLE KAZANIR DİREK FİNALE ÇIKARSA ŞAMPİYON BELLİ AHMET DURSUN. TABİ RAKİBİNİN KİM OLACAĞI ÖNEMLİ. GÖKHAN FELAN OLURSA OLAMAYABİLİR AMA TURABİ OLURSA GÖKHANIN MERVENİN VE TURABİYŞ SEVMEYENLERİN OYU AHMETE KAYAR AHMET ŞAMPİYON OLUR. MALUM TURABİNİN SEVENİ KADAR SEVMEYENİDE VAR. AMA ŞUNU SÖYLİYİM AHMET SANKİ O HALİYLE KAZANIP FİNALE KALACAKMIŞ GİBİ GELİYOR.

• Métropol kullanıcısına yanıt
    yav he he
  • Birader Turabiyi sevmem Gökhanı destekliyorum , ama bu fotoyu koyman çok alakasız olmuş, adam para kazanmaya çalışıyor , biraz vücut yapmış ve sergileyerek dans ederek para kazanıyor. Şov sırasında da bu tarz giyinmek zorunda . Yani herkes bimde burger kingde orda burda çalışarak mı parasını kazanmak zorunda ? O da kendine bu tarz bir iş seçmiş yaşınız kaç anlamıyorum arkadaş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo Ryzov -- 18 Haziran 2014; 12:54:20 >
  • Bu turabi kekosu kazanirsa harbiden iyi soverim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

Birader Turabiyi sevmem Gökhanı destekliyorum , ama bu fotoyu koyman çok alakasız olmuş, adam para kazanmaya çalışıyor , biraz vücut yapmış ve sergileyerek dans ederek para kazanıyor. Şov sırasında da bu tarz giyinmek zorunda . Yani herkes bimde burger kingde orda burda çalışarak mı parasını kazanmak zorunda ? O da kendine bu tarz bir iş seçmiş yaşınız kaç anlamıyorum arkadaş ..

Ben de başından beni bunu anlatmaya çalışıyorum, yok bilmem orda striptiz yapmış bilmem başka yerde karılarla kızlarla takılmış. Belki para lazımdı gitti çıktı dansını yaptı parasını aldı. Olayın içyüzünü kimse bilemez. Herkes hayatı aynı yaşıycak diye bişey yok.
  • Smsin hikaye olduğunu düşünüyorum.Ancak burada bile 1112 kişi Turabi demiş.Bu da Türkiyenin neden gelişmediğini gösteriyor.İnsanlarda bu kafa yapısı oldukça 3.dünya ülkesi olmaya devam ederiz :)
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Tayland'da dövüşün yanı sıra dans ile de uğraşmış sanırım.
    Birçoğu kıskanıyor, o yüzden resimleri paylaşarak akıllarınca küçültmeye çalışıyorlar bence
    Adam hırsızlık yapıyor sanki, boş işler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Yalnız bu sahranın ödülü kazanıpta Fransa turuna katılmaması çok büyük ayıp gerçekten.

sanki sahra çok haketti ya....turabi tek başına aldı oyunu sahra hatta arkadaşlarının gidememesine sebep oluyordu az kalsın
  • 
Sayfa: önceki 16721673167416751676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.