Şimdi Ara

sürücü kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. nvidia sürücüsünü nasıl en güvenilir şekilde kaldırırım. daha önce forceware 71.89 un üzerine son çıkan 77.77 sürücüyü yükledim. eski sürücüyü kaldırmayı becerememişim. oyunlarda donmalar ve mavi ekranda hata yazıları vs.vs.bilgisayara format attırarak sorun çözüldü. şimdi aynı hatayı yapmamak için eski sürücünün nereden ve nasıl kaldırılacağını bilen bir arkadaş detaylı anlatırsa birçok arkadaşında işine yarıyacak sanırım. teşekkürler

• bende aynen forceware kurmuştum sen şimdi elinde mevcut olanı tekrar yükle o değiştiriyor dosyaları merak etme ben öyle yaptım oldu
  • adonis sağol ama ben 71.89 u nasıl sileceğim diye sordum. dediğim gibi 71.89 un üzerine 77.77 yi kurunca hata veriyordu.format la mak zorunda kaldım.teşekkürler
  • Hadi yaa alla alla.Bak aklıma şu geldi sistem geri yüklemeyi kullan Tabi açıksa.
  • progrma ekle kaldır nwdia yazanı kaldır de
  • forceware program ekle kaldırda var mı? ben bulamamıştım.
  • benim bildigim vardı..hem forceware 77.77 cok iyi nie kaldırıosunki???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAM KALDIRMA MODÜLLERİ
    15 yıl önce açıldı
    İşletim Sistemi Yükleme Hatası
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: hitmannn

benim bildigim vardı..hem forceware 77.77 cok iyi nie kaldırıosunki???
    iyidi de benim makine baba gibi need for speed underground 2 gibi bi oyunda kasma yaptı yoksa performansa artı getirdiği kanatindeyim forceware'inYoksa bende anlamadım yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.