Şimdi Ara

Sürücü Belgesi (Ehliyet'i) Kaybettim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehliyetimi kaybettim yapmam gerekenler nelerdir sırası ile ayrıca toplamda kaç tl ödeyeceğim ?

• 3 fotoğraf ile en yakın trafik tescil bürosuna uğrarsan yardımcı olurlar.
    Sürücü Belgesi Kart Bedeli, 101,00 TL. (yeni ehliyet muhabbetinden ötürü kafalar karışık taşıt kullanmıyorsan yeni ehliyeti bekle 15 TL ile yırtarsın galiba)
    geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemali44 -- 1 Ocak 2014; 22:04:21 >
  • Sadece 3 fotoğraf ile gitmem yeterli oluyor mu ? Araç var kullanıyorum devamlı.

@cemali44
  • Öncelikle gazeteye ilan verin asılsızdır diye.

Sonra trafik tescil bürosuna gidin gerekli adımları onlar açıklarlar.

(İlanınızın yayınlandığı gazeteyi atmayın. Adınıza suç işlenirse gazeteyi delil olarak gösterirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 1 Ocak 2014; 23:43:22 >
  • Çalındı desem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün cüzdanı kaybettim, içinde kimlik, ehliyet vardı. Ne yapmam gerekiyor ehliyet için? Ne kadar para ödemem gerekiyor.

• Farketmez çalındı da diyebilirsiniz.

Ama ilan vermenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlan verenin ücreti ne kadar nasıl vereceğiz ? Çalındı dersek ceza ödemezmiyiz ?
  • 2 yıl önca çıkan yönetmeliğimize göre artık ilan vermenize gerek yok . Yeni sistemde kayıp ehliyetiniz sistemden düşülüyor seri nosuna kayıp çalıntı ibaresi düşülüyor yani bulan kullanırsa geçersiz. Ayrıca ilan vermek isterseniz sizin bileceğiniz konu.
    Bu arada evet sadece 3 fotoğraf ile gitmeniz yeterli görevliler sizi yönlendirecektir. Geçmiş olsun.
    Not yenisini çıkardıktan sonra eskisini bulsanız bile kullanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemali44

2 yıl önca çıkan yönetmeliğimize göre artık ilan vermenize gerek yok . Yeni sistemde kayıp ehliyetiniz sistemden düşülüyor seri nosuna kayıp çalıntı ibaresi düşülüyor yani bulan kullanırsa geçersiz. Ayrıca ilan vermek isterseniz sizin bileceğiniz konu.
    Bu arada evet sadece 3 fotoğraf ile gitmeniz yeterli görevliler sizi yönlendirecektir. Geçmiş olsun.
    Not yenisini çıkardıktan sonra eskisini bulsanız bile kullanmayın.

Teşekkür ederim. 3 fotoğraf ile gideyim şu an ücreti 101 tl görünüyor bu benim vereceğimmi yoksa kaybettiğim ,için101 tl üstüne birde ceza mı ödeyeceğim.
  • Çalıntı olayı nüfus cüzdanı zayiinde ödenen ceza için çalıntı durumunda olayın gerçekleştiği mıntıka polis merkezine gidip müracatçı olmanız gerekir ama sırf bu cezayı ödememek için kayboldu yerine çalındı demeyin TCK da suç uydurma diye bir suç var cezasıda gayet ağır. Neyse konumuza dönersek her halukarda yukarıda yazdığım bedeli ve fotoları alıp giderseniz yardımcı olurlar

• 101 tl ceza değil ehliyet kart ücretidir. Polis ayrıca size kabahatler kanununda ceza kesebilir ama daha kestiğine şahit olmadım. Yani ödeyeceğiniz bedelin tamamı 101 Tl dir. Belki birde ekstra 5 Tl bağış alan şubeler var.

• Pekala teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 3 Ocak 2014; 11:53:58 >
  • Evet sadece kart ücreti ve fotoğraf.
    Ben teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemali44 -- 3 Ocak 2014; 11:54:53 >
  • Gazeteye çalındı diye ilan verin. Başınıza bir iş gelmesin.
  • Ehliyet başvurduktan sonra kaç gün içerisinde çıkar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.