Dün Dvdrip'ini indirdim. Görüntü güzel bildiğimiz dvd-rip ama sesler sinemadan çekilmiş gibi duruyor. Hatta arada bir iki öksürük bile duydum galiba.
Filme gelecek olursak ben bayağı bir beğendim. Avatar muhabbeti falan harika olmuş. Başta anlayamamıştık ama anladıktan sonra bir oha çektik. Robotların yüzleri, mimikleri oldukça inandırıcı. Konsept süper, konu filmi götürüyor. Bilim kurgu severler kaçırmasın. Bruce abimiz yine karizmayı konuşturmuş bu arada.
ya kardeşim elinizde harika bir senaryo harika bir ekip ve efekt felan filan vs var sen git 1 saati dram yap kalan 20 dk hatta 10 dk aksiyon koy :/ tamam bu efeklerle film harika ama heyecan yok aksiyon yok toplam 20 dk felan bile sürmez yahu sinemasına gidecektim birde Allah tan gitmemişim diyorum
bu matrix ayarında bir film, matrixte de dram fazla. aksiyon isterseniz ultraviolet tavsiye ederim aksiyondan baska bir sey yok
720p çıktı.
geçen gün izledim gayet güzel bir filmdi özellikle sonunu çok beğendim bruce amca yine yardırmış
arkadaşlar filmi sinemada seyretmiştim pek bilim kurgu sevmem ama bu filmin kurgusu çok hoşuma gitmişti film hazır netede düşmüş kaçırmayın derim
Yılın en kötü filmi oldu benim için malesef :(
sebebini de yazsaniz. onunuze sisman biri mi oturdu? avatarda surrogates izleri goz cikartiyor. ne kadar onemli film oldugu burdan belli
Sinemaya yalnız gitmem, en azından yanımda bir arkadaşım olur. Surrogates'e bilet almadan önce çok kararsız kaldık, Gamer'ı mı izlesek acaba diye. Dedik Bruce abi var onun ağırlığı yeter filme, bilet aldık girdik. Filmden çıkınca klasik olarak etkilenerek hemen film hakkında konuşmaya başlarsınız arkadaşınızla, ancak biz birbirimizin suratına bakarak "berbattı" diyebildik sadece... Hatta pişmanlık hissettik nerden izleidik diye. Belkide çok şey bekledik filmden ama olmadı işte beğenmedik ikimizde. Demekki Bruce abimizin oyunculuğu bile bizi tatmin etmemiş diyebiliyorum sadece.
Yine bol klişe bla bla bla.. Yemek sonrası izlediğimden midir nedir üzerime 90 dk boyunca bir ağırlık çöktü.. Acayip sıkıldım filmde.. Bi de Bruce Willis abimizin filmlerinde hep ailesi ile ilgili sorunları mı olmak zorunda ya?
Radha Mitchell ı da Thick as Thieves aka The Code dan sonra görmek güzeldi..
avatarla bu film arasında paralelliği aşan benzerlikler var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme